Tijdmanagementspelletjes

 • Papa's cupcakeria
  Spelen
  Papa's cupcakeria
  137846 keer gespeeld

  Altijd al cupcakes willen bakken? Dan ben je bij Papa aan het juiste adres!

  Papa's Cupcakeria is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Boeing-vliegsimulator
  Spelen
  Boeing-vliegsimulator
  11177 keer gespeeld

  In deze 3D vliegsimulator klim je in de cockpit van een Boeing passagiersvliegtuig. Breng je passagiers veilig naar hun bestemming terwijl je allerlei internationale luchthavens binnenvliegt en weer verlaat. Je kunt ook een kleiner privévliegtuigje uitproberen.

 • Traffic Run!
  Spelen
  Traffic Run!
  10574 keer gespeeld

  Pas op! In dit spannende autorijspel barsten de drukke wegen van het verkeer. Krijg jij je auto over de eindstreep van elk uitdagend level? Je moet je in het verkeer mengen, bussen ontwijken en snelwegen met vier rijbanen overleven. Doe je gordel maar vast om!

 • Kleerkast van een ijskoningin
  Spelen
  Kleerkast van een ijskoningin
  10203 keer gespeeld

 • Papa's ijssalon
  Spelen
  Papa's ijssalon
  97063 keer gespeeld

  Na een lange cruise is niets zo fijn als een lekker ijsje!

 • Farming Simulator
  Spelen
  Farming Simulator
  38419 keer gespeeld

  Hallo! Wil jij weten hoe je tarwe en andere gewassen verbouwt? Spring dan op de trekker en ploeg je akker om in dit leerzame simulatiespel. Het leven op de boerderij is zwaar en je moet je tijd goed verdelen. Vergeet niet om de brandstofmeter in de gaten te houden.

 • My Dolphin Show 8
  Spelen
  My Dolphin Show 8
  101042 keer gespeeld

  Welkom in dit paradijs voor zeedieren! Deze populaire show bevat maar liefst 126 levels, verspreid over 6 verschillende werelden. Voer ongelooflijke kunstjes uit, zoals donutsprongen en het publiek natspetteren. Je kunt zelfs een doelpunt maken! Speel verschillende minispellen om je dolfijn gemotiveerd te houden. Ben je klaar om samen met je schattige dolfijn in deze waterige wereld te duiken? Veel plezier!

 • Pizzafeest
  Spelen
  Pizzafeest
  212 keer gespeeld

  Dit is een van de meest populaire pizzeria's in de stad en het is er altijd druk. Kun jij alle klanten netjes bedienen? Neem hun bestellingen op en zorg ervoor dat ze de juiste pizza's krijgen in dit leuke managementspel.

 • Bartender: The Celebs Mix
  Spelen
  Bartender: The Celebs Mix
  7180 keer gespeeld

  Miguel de mixoloog heeft net een nieuw baantje en staat achter de bar in dit vijfsterrenhotel. Jammer genoeg zijn veel van zijn klanten ontzettend veeleisend! Sommigen zijn beroemdheden terwijl anderen gewoon stinkend rijk zijn, maar ze hebben allemaal een erg verfijnde smaak. Kan jij Miguel helpen om ze tevreden te houden met ingewikkelde cocktails zoals de Mystic Marvel in deze simulatiegame?

 • Papa’s donutaria
  Spelen
  Papa’s donutaria
  81416 keer gespeeld

  Je hebt een baan gekregen als donutbakker in het pretpark, maar kun jij al die hongerige klanten wel aan?

 • Angela's schoolreünie
  Spelen
  Angela's schoolreünie
  956 keer gespeeld

  Angela organiseert een reünie voor haar oude school, maar ze heeft iets teveel hooi op haar vork genomen. Haar oude vriendinnen zijn aan het kibbelen, het is te druk bij de bar en er is ook nog eens een irritante breakdancer. Kun jij ervoor zorgen dat het feest niet helemaal uit de hand loopt in dit grappige tijdmanagement- en simulatiespel?

 • Empire: World War 3
  Spelen
  Empire: World War 3
  832 keer gespeeld

  De dag die de mensheid al meer dan een eeuw vreesde is eindelijk aangebroken! De derde wereldoorlog staat op het punt om los te barsten. Nemen jij en je legers de planeet over, of bijt je in het stof in deze massive multiplayer online strategygame? Bestook je vijanden met futuristische wapens en je dapperste troepen terwijl je ze op het land, op zee en in de lucht bestrijdt!

 • Papa's Scooperia
  Spelen
  Papa's Scooperia
  52328 keer gespeeld

  Carlo en Koilee zijn op vakantie in de grote stad. Helaas heeft een boosaardige hoteleigenaar hun spullen gestolen. Sterker nog, hij heeft het hotel aan Papa verkocht en die wil er op zijn beurt een ijssalon van maken. Werk samen met Carlo en Koilee of maak je eigen avatar en probeer genoeg geld te verdienen om weer thuis te komen in dit leuke simulatiespel.

  Papa's Scooperia is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Froyo Bar
  Spelen
  Froyo Bar
  2798 keer gespeeld

  Maak overheerlijke bevroren yoghurt-gerechten voor je hongerige klanten in dit online tijdmanagementspel, Froyo Bar. Elke klant wil een eigen speciale froyo, dus let goed op dat je de juiste maakt!

 • Baktijd voor Hot Dogs
  Spelen
  Baktijd voor Hot Dogs
  2189 keer gespeeld

  Een gewone drukke dag in dit hot dog café. Je klanten hebben allemaal honger en haast. Voer hun bestellingen snel uit voordat ze hun geduld verliezen in dit time management-spel.

 • Papa's cafetaria
  Spelen
  Papa's cafetaria
  21999 keer gespeeld

  Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie bakt de beste burgers van het land?

 • Zwanger stippenmeisje helpen
  Spelen
  Zwanger stippenmeisje helpen
  1345 keer gespeeld

  Er is iets mis met deze superheldin en haar baby. Ze moet snel naar het ziekenhuis! Kun jij uitzoeken wat er aan de hand is in dit medische spel?

 • Papa's bakkerij
  Spelen
  Papa's bakkerij
  70080 keer gespeeld

  Je hebt een nieuwe baan gevonden in het winkelcentrum! Papa Loue heeft jou de leiding gegeven over zijn nieuwe bakkerij! Bak, verdien geld en zorg dat je klanten tevreden zijn in dit managementspelletje waar je je vingers bij aflikt!

 • Papa's hotdogkraam
  Spelen
  Papa's hotdogkraam
  32892 keer gespeeld

  Is de wedstrijd uitverkocht? Dan kun je altijd nog hotdogs gaan verkopen!

 • Zoo 2: Animal Park
  Spelen
  Zoo 2: Animal Park
  89 keer gespeeld

  Ben jij klaar voor een echte uitdaging in dit online simulatiespel? Je bent de beheerder van een fantastische dierentuin. Creëer natuurlijke omheiningen voor allerlei gave dieren, zoals vossen, geiten en zelfs panda's! En kun jij de familie grizzlyberen tevreden houden? Geef je dierentuin een scala aan gave features, zoals een broedcentrum, en laat de babydieren maar komen!

 • Bartender: The Perfect Mix
  Spelen
  Bartender: The Perfect Mix
  19431 keer gespeeld

  Miguelita is vastbesloten om de beste bartender in dit tropische resort te worden. Help haar om haar vaardigheden te verbeteren, terwijl ze eenvoudige maar ook complexere cocktails maakt zoals de echt epische zwembad-cocktail. Help je Miguelita een mastermixoloog te worden in dit simulatiespel?

 • Cute Cat Hospital
  Spelen
  Cute Cat Hospital
  4600 keer gespeeld

  as

 • Rescue Team 2
  Spelen
  Rescue Team 2
  587 keer gespeeld

  Race tegen de klok om de slachtoffers van een allesverwoestende storm te redden.

 • Russische-treinsimulator
  Spelen
  Russische-treinsimulator
  1080 keer gespeeld

  In dit majestueuze simulatiespel verken je de uitgestrekte landschappen van Rusland. Stap in oude en moderne locomotieven en transporteer zowel passagiers als goederen. Bereik jij alle checkpoints voordat de tijd op is?

 • Animal Shelter
  Spelen
  Animal Shelter
  4906 keer gespeeld

  Vind een nieuw thuis voor de huisdiertjes die aan jouw dierenasiel zijn toevertrouwd.

 • Kruispunt chaos
  Spelen
  Kruispunt chaos
  1016 keer gespeeld

  Het gaat er verhit aan toe op dit kruispunt. Hoe lang kun jij voorkomen dat voertuigen tegen elkaar botsen? Help ze om het gaspedaal in te drukken en ongelukken te voorkomen in dit spannende racespel.

 • Miljonair zonder hand
  Spelen
  Miljonair zonder hand
  6199 keer gespeeld

  Hoe graag wil jij miljonair worden? Zou je het risico willen lopen je hand kwijt te raken? Ontdek het in dit bloederige spelletje...

 • 3D-boer
  Spelen
  3D-boer
  13818 keer gespeeld

  Kun jij deze boerderij laten groeien? Verzorg je gewassen en oogst ze met je tractor in dit 3D-boerderijspel.

 • Papa’s Cheeseria
  Spelen
  Papa’s Cheeseria
  52107 keer gespeeld

 • Emily's Hopes and Fears
  Spelen
  Emily's Hopes and Fears
  745 keer gespeeld

  Dit gezin is hard aan een vakantie toe maar moeder moet eerst nog haar heerlijke maaltijden bereiden voor talloze klanten! Steek de handen uit de mouwen en help haar een handje in Emily's Hopes and Fears, een leuk tijdmanagement spel voor het hele gezin.

 • Paniek in de bios
  Spelen
  Paniek in de bios
  5953 keer gespeeld

  Mary en Jake werken allebei in deze drukke bioscoop. Ze verkopen popcorn en limonade. Kun jij ze een handje helpen? De bioscoopbezoekers zijn erg ongeduldig en voordat je het weet, lopen ze weg. Maar met jouw hulp lukt het Mary en Jake vast wel in dit coole tijdmanagementspelletje.

 • Papa's pizzeria
  Spelen
  Papa's pizzeria
  29838 keer gespeeld

  Bak de perfecte pizza's in deze nieuwe tijdmanagementuitdaging van Papa.

 • Burger Express
  Spelen
  Burger Express
  5304 keer gespeeld

 • 3D taxistad
  Spelen
  3D taxistad
  852 keer gespeeld

  Deze stad barst van de passagiers die staan te wachten om te worden opgepikt. Kan jij ze snel naar hun plaats van bestemming brengen in de 3D autorijgame? Kies een auto die je als taxi wil gebruiken voordat je op zoek gaat naar klanten. Maar waarschijnlijk moet je eerst een stop maken bij het tankstation.

 • Wonderlijke Angela: modemanie
  Spelen
  Wonderlijke Angela: modemanie
  650 keer gespeeld

  Angela heeft het er maar moeilijk mee deze week: mensen lopen de deur van de boetiek plat. Kun jij haar helpen overleven tot het weekend aanbreekt? Om alle klanten netjes te helpen, zal ze haar tijd goed moeten indelen.

 • Sushibar
  Spelen
  Sushibar
  432 keer gespeeld

  Hak en snij je een weg naar de sushihemel!