Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Idle Start-Up Tycoon

Kijk of jij het tot miljardair kunt schoppen in Idle Start-Up Tycoon. Het is tijd om een gloednieuw bedrijf te starten in dit simulatiespelletje.

Je hebt zojuist de sleutels gekregen van een kantoor dat je kunt vullen met verschillende startups. Begin met het financieren van een carpool-app, een maaltijdbezorgservice of iets anders in dit klikspelletje. Je moet ook managers inhuren om een oogje in het zeil te houden terwijl je bedrijfsstrategieën ontwikkelt, beslist hoe je jouw middelen gebruikt en nog veel meer!

Hoe speel je Idle Start-Up Tycoon?

Idle Start-Up Tycoon is een zakelijk spelletje waarin je de leiding krijgt over een bedrijf dat toezicht houdt op en leiding geeft aan verschillende startups. Jij kunt beslissen welke je wilt financieren terwijl je werknemers aanstuurt en probeert ongelooflijk rijk te worden.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om beslissingen te nemen, medewerkers aan te sturen en meer.

Soortgelijke spelletjes

Check ook deze coole online spelletjes!

  1. Lucky Gold Piggies
  2. Idle Miner Tycoon
  3. Cookie Clicker
  4. Fishing Simulator

Wie is de maker?

Idle Start-Up Tycoon is gemaakt door MarketJS.