Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Garden Bloom

Garden Bloom is een magisch match-3 met pseudo-3D graphics en een grappige verhaallijn.

Lucy en Robert willen de bloemenwedstrijd winnen. Hun opa was een getalenteerde tuinman die de jury altijd wist te verrassen met zijn bijzondere planten en bloemen.

Maar als Lucy een oud fotoalbum ontdekt, beseft ze dat haar opa een bovennatuurlijk geheim had: een magisch portaal dat naar een wereld vol vreemde reuzenplanten leidt!

Hoe speel je Garden Bloom?

Knap de tuin van Lucy's opa op door de match-3 puzzels te spelen. Verzamel kleurrijke bloesems en zet behulpzame bijen en lieveheersbeestjes in door drie of meer icoontjes van dezelfde kleur op een rijtje te zetten.

Je kunt de icoontjes over het bord verplaatsen door twee aangrenzende stenen van plaats te laten wisselen. Elke zet moet wel direct een geldige match-3 combinatie opleveren, anders telt hij niet.

Je hebt maar een beperkt aantal zetten om de levels uit te spelen. Je verdient er sterretjes mee die je kunt gebruiken om nieuwe planten en versiersels voor de tuin vrij te spelen. Ook de beschadigde bloembedden en het tuinpad kun je met behulp van deze sterretjes repareren.

Spelbesturing

Gebruik de muis om de icoontjes te verslepen en te verwisselen.

Speel games die lijken op Garden Bloom

Op onze overzichtspagina voor match-3 spelletjes kun je nog veel meer soortgelijke puzzelavonturen vinden.

Wie is de maker van Garden Bloom?

Garden Bloom is gemaakt door Famobi.

Wanneer werd Garden Bloom voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht op 21 augustus 2023.