Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Delicious - Emily's New Beginning

Delicious: Emily’s New Beginning is een prachtig nieuw avontuur uit de serie Delicious spelletjes. In het vorige deel van het verhaal was Paige, het dochtertje van Emily en Patrick, net geboren. Nu Paige een peutertje is, wil Emily graag weer aan de slag in haar restaurants. Maar makkelijk is dat natuurlijk niet, om als jonge moeder ook nog eens een druk café-restaurant te runnen…

Hoe speel je Delicious: Emily’s New Beginning?

In dit tijd-management spelletje help je Emily alle klanten in haar restaurant snel te bedienen terwijl je ook een oogje op Paige houdt wanneer Patrick niet beschikbaar is. Bekijk de bestellingen van je klanten en pak de juiste hapjes en drankjes uit de keuken. Dien alles snel op, ruim de tafeltjes af als je klanten klaar zijn, en zorg ondertussen ook dat Paige niet uit haar speelhoekje ontsnapt.

Je moet van alles tegelijk doen. Vooral omdat er steeds meer gerechten bij komen. Er is namelijk een sjiek nieuw restaurant tegenover dat van Emily in de straat geopend, en Emily moet hard werken om meer klanten aan te trekken.

Bedien je klanten zo snel mogelijk om veel fooien te verdienen. Vergeet niet dat je klanten na het ophalen of opeten van hun bestelling ook nog moeten afrekenen. Dat kun je bij de kassa doen.

Hoe maak je speciale gerechten klaar in Delicious: Emily’s New Beginning?

Er staan in dit restaurant spelletje een aantal speciale gerechten op het menu waar iets meer werk in steekt. Zo hebben de hamburgers, appeltaartjes, en softijsjes wat extra voorbereiding nodig voor je ze op kunt dienen. Lees hier hoe je deze gerechten klaarmaakt:

Hoe maak je hamburgers in Delicious: Emily’s New Beginning?

Om de hamburgers te maken moet je de ingrediënten zonder onderbreking in de juiste volgorde aantikken. Pak eerst de onderste helft van het broodje, dan het vlees, dan een plak kaas, en als laatste de bovenkant van het bolletje. 

Je moet de ingrediënten ook redelijk snel achter elkaar aantikken. Als het mislukt moet je het opnieuw proberen. Let op, want niet iedereen wil er kaas bij. Kijk dus eerst goed naar het plaatje van de bestelling.

Hoe maak je appeltaart in Delicious: Emily’s New Beginning?

Tik eerst de kant-en-klare taartbodem aan, en daarna de appel. Emily schuift de taart daarna vanzelf in de oven. Als de taart gaar is springt de oven automatisch open. Je moet de taart er alleen wel op tijd uithalen, anders brandt hij alsnog aan!

Hoe maak je softijs in Delicious: Emily’s New Beginning?

Tik op de softijsmachine om hem aan te zetten. Pak het bekertje met ijs op tijd van het plankje, anders blijft de machine gaan en stroomt het bekertje helemaal over!

Spelbediening

  • Tik voorwerpen aan om ze te pakken, en tik de klanten aan om ze te bedienen
  • Tik op de kassa om af te rekenen
  • Tik op Paige om haar te pakken en terug te brengen naar de speelhoek

Soortgelijke spelletjes

Als je dit spel hebt uitgespeeld kun je ook meteen door naar het vervolg, Delicious: Emily’s Home Sweet Home.

Wil je ook eens een ander kookspelletje spelen met een spannende verhaallijn vol dramatische wendingen en avontuur, probeer dan ook eens het catering spelletje Virtual Families Cook Off, of de match-3 game Cook & Match: Sara’s Adventure.

Wie is de maker van Delicious: Emily’s New Beginning?

Delicious: Emily’s New Beginning is gemaakt door Gamehouse.