Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Mahjong Connect Classic

Er staan je een heleboel uitdagende levels te wachten in Mahjong Connect. Lukt het jou om ze allemaal te voltooien? 

Elk level heeft een bord gevuld met een heleboel stenen. Jij moet ze zo snel mogelijk bij elkaar zoeken in dit razendsnelle en verslavende Mahjong-spelletje. Een timer onder aan het scherm loopt langzaam leeg terwijl je speelt, maar elke combinatie geeft het een boost. 

Lukt het jou om binnen de tijd alle stenen bij elkaar te zoeken? Als je vast komt te zitten en geen zet meer kunt doen, kun je op de hintknop drukken. Deze laat je dan twee stenen zien die je aan elkaar kunt koppelen. Dit kan je echt helpen als die waardevolle seconden wegtikken! Als je graag drie-op-een-rijspelletjes of beroemde bordspellen speelt, zul je Mahjong Connect geweldig vinden! 

Speluitleg

Mahjong Connect is een spannende versie van het klassieke bordspel. In elk level moet je alle stenen op het bord zo snel mogelijk bij elkaar zoeken. Als de tijd om is, eindigt het spel. Zorg dat je de hintknop gebruikt als je geen zet kunt doen.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om de stenen bij elkaar te zoeken.
  • KLIK MET LINKS om ze met elkaar te combineren en van het bord te verwijderen.

Soortgelijke spelletjes

Wil je nog meer puzzelspelletjes proberen? Dan zul je deze geweldig vinden! 

  1. MahJongCon
  2. Butterfly Kyodai Classic
  3. Mahjong Shanghai Dynasty
  4. Roll the Ball
  5. Block Wood Puzzle

Wie is de maker?

Mahjong Connect is ontwikkeld door Agame.