MMO-spellen

 • Governor of Poker 3
  Spelen
  Governor of Poker 3
  7075 keer gespeeld

  Howdy partner! Heb je zin in een uitdagend kaartspelletje? Kom dan naar de saloon voor een potje poker en speel je tegenstanders onder tafel!

 • Slotomania
  Spelen
  Slotomania
  361039 keer gespeeld

  Win de jackpot op deze fantastische fruitautomaten!

 • Goodgame Big Farm
  Spelen
  Goodgame Big Farm
  117953 keer gespeeld

  Spring op je trekker en ga aan de slag op de boerderij.

 • Landleven
  Spelen
  Landleven
  1729105 keer gespeeld

  Manage je boerderij en maak kaas in dit meesterlijke avontuur vol melkproducten!

 • Battle For the Galaxy
  Spelen
  Battle For the Galaxy
  36955 keer gespeeld

  Wie wint deze epische oorlog om het lot van het sterrenstelsel te bepalen? Leid je strijdkrachten, bouw legerbasissen en vecht om te overleven in dit real-time militair strategiespel.

 • Call of War
  Spelen
  Call of War
  14833 keer gespeeld

  Reis terug in de tijd naar WO2 en leid je strijdkrachten naar de overwinning. Ontwikkel een geheim wapen en meer. Je leger wacht op je, commandant. Waar stuur je ze naartoe in dit MMO-spel?

 • Goodgame Empire
  Spelen
  Goodgame Empire
  675623 keer gespeeld

  Versla je vijanden en verover de wereld!

 • Magoia
  Spelen
  Magoia
  2093 keer gespeeld

  Stap in een magisch rijk vol onvergetelijke personages in dit leuke MMO-spel. Een epische strijd staat op het punt van losbarsten en jij kunt je eigen rijk opbouwen en aanpassen terwijl je intussen het kwaad bestrijd.

 • Goodgame Poker
  Spelen
  Goodgame Poker
  130226 keer gespeeld

  Kun jij beter bluffen dan de beste pokerspelers ter wereld?

 • Battleboats.Io
  Spelen
  Battleboats.Io
  6219 keer gespeeld

  Kun jij deze wateren verdedigen? Strijd samen met spelers uit de hele wereld om over de wateren te heersen in dit spannende io-spel. Verzamel hulpmiddelen, bescherm je basis en blaas vijandelijke schepen op met behulp van mijnen en coole kanonnen.

 • Royal Story
  Spelen
  Royal Story
  270560 keer gespeeld

  Ben jij de held die de tovenares kan verslaan en het koninkrijk kan redden?

 • Mafia Battle
  Spelen
  Mafia Battle
  11539 keer gespeeld

  Ontwijk de smerissen en word stinkend rijk op weg naar de top van dit maffianetwerk!

 • Sparta: War Of Empires
  Spelen
  Sparta: War Of Empires
  3061 keer gespeeld

  De Perzische koning Xerxes heeft een gigantisch leger vergaard dat richting de stad marcheert. Verdedig de poorten en leid je manschappen naar de overwinning in deze spannende MMO.

 • Governor of Poker
  Spelen
  Governor of Poker
  18783 keer gespeeld

  Leef het ruige leven van de cowboys in het Wilde Westen en poker je weg naar rijkdom en macht!!

 • Jackpot
  Spelen
  Jackpot
  169 keer gespeeld

  Your online social casino, play with friends and win big! This is the free Las Vegas experience online.

 • Harvest Honors Classic
  Spelen
  Harvest Honors Classic
  665977 keer gespeeld

  Dit strategische spel voor meerdere spelers biedt een vruchtbare bodem voor al je 3-op-een-rij-vaardigheden!

 • Islandoom
  Spelen
  Islandoom
  347 keer gespeeld

  Heb jij het in je om over de zeeën te heersen in deze multiplayer simulatiegame? Bouw een vloot machige schepen die je voor handel ... of oorlog kan gebruiken. Breid je invloedsfeer uit, werk samen met andere gamers en ontwikkel een sterke economie zodat je de ultieme ondernemer van de zeeën wordt. Vorm bondgenootschappen met vijanden of schiet ze gewoon het water uit!

 • Golden Frontier
  Spelen
  Golden Frontier
  15103 keer gespeeld

  Goud is gehuld in het mysterie en legendes. En, waarschijnlijk, iedereen droomt van ongelovelijke avonturen. Je zal het vinden in het spel "Golden Frontier"! Zoeken naar een goudmijn, interessante kennissen en een unieke atmosfeer van goudkoorts wacht op jouw. Je kan je voelen als een echt goudzoeker, die duikt in een unieke wereld. Maar wees niet bang, je zal niet alleen zijn met de moeilijkheden en het gevaar, de moedige Clyde en de gecharmeerde Mary zullen je helpen. Je zal met nieuwe vrienden de landen onderzoeken op zoek naar goud. Zelfs als de weg daarheen moeilijk is, maar het leid naar een onnoemelijk rijkdom!

 • Deep Sea Story
  Spelen
  Deep Sea Story
  3924 keer gespeeld

  Na een storm is deze dappere wetenschapper met zijn diepzeevaartuig op de zeebodem terechtgekomen. Kun jij hem in veiligheid brengen in dit spannende point-and-click-avontuur?

 • Klondike - the lost expedition
  Spelen
  Klondike - the lost expedition
  186365 keer gespeeld

  Kruip in de huid van een kolonist en bouw een nieuw leven op in Noord-Amerika!

 • New World Empires
  Spelen
  New World Empires
  2450 keer gespeeld

  Ervaar een wereldwijd conflict dat al vier eeuwen plaatsvindt in dit MMO-spel. Bouw monumenten die de tand des tijds zullen weerstaan, verover onontdekte continenten en neem het op tegen enkele van de machtigste militaire grootheden uit de geschiedenis. Kun jij de troepen van Napoleon verslaan? Of eerder dan Columbus voet aan wal te zetten in Amerika?

 • Forge of Empires
  Spelen
  Forge of Empires
  14759 keer gespeeld

  Je begint met een kleine nederzetting in de Steentijd. Aan jou de taak om die te transformeren tot een gigantisch rijk en heelhuids door de eeuwen heen te loodsen.

 • Krunker.io
  Spelen
  Krunker.io
  2073 keer gespeeld

  In deze fps-game kan je jouw personage en allerlei andere dingen volledig aanpassen. Maar hoelang overleef jij de strijd tegen spelers van over de hele wereld? Grijp een wapen en begin maar te knallen!

 • Let's Fish!
  Spelen
  Let's Fish!
  156591 keer gespeeld

  Om die monstervissen te vangen, heb je toch echt een grotere boot nodig...

 • Dreamfields
  Spelen
  Dreamfields
  16997 keer gespeeld

  Steek je handen uit de mouwen en ontmoet betoverende personages in dit magische boerenspel.

 • Legend of Warships
  Spelen
  Legend of Warships
  88 keer gespeeld

  Verovert jouw vloot de oceanen in je strijd tegen andere gamers van over de hele wereld? Vaag je vijanden van de map en word heer en meester over de zeeën in deze realtime militaire strategiegame. Je staat aan het roer van torpedojagers en slagschepen uit de Tweede Wereldoorlog. Sterkte, commandant!

 • Farm Days
  Spelen
  Farm Days
  8593 keer gespeeld

  Welkom op je nieuwe boerderij. De schuur moet eerst gerepareerd worden voordat je gewassen kunt planten, maar maak je geen zorgen. Je buurvrouw Mary komt je helpen in dit online spel.

 • Knights and Brides
  Spelen
  Knights and Brides
  38110 keer gespeeld

  Kies een personage - een machtige ridder of een dappere prinses - en ga op een ongelooflijk avontuur. Je knechtjes zullen je helpen om dit kleine stukje land in een grote stad om te toveren. Beheer je voorraden, zorg voor je gebouwen en help je bondgenoten. Bovendien kun je met andere spelers duelleren en met andere ridders en prinsessen communiceren. Mis dit grootse, fantasierijke avontuur niet!

 • Conflict of Nations
  Spelen
  Conflict of Nations
  6218 keer gespeeld

  In dit militaire strategiespel is de hele wereld je slagveld. Wil je Engeland binnendringen of je strijdkrachten overzee sturen? Ga wel slim te werk als je de hele wereld plus de harten van je nieuwe bewoners wilt veroveren.

 • Elvenar
  Spelen
  Elvenar
  4521 keer gespeeld

  Elvenar is een gratis te spelen browserspel waarin je een bloeiende stad opbouwt en een magische wereld vol mysteriën ontdekt.

 • Total Front
  Spelen
  Total Front
  57305 keer gespeeld

  De wereld is in oorlog in dit real-time militaire actiespel. Aan welke kant vecht jij in deze serie van epische gevechten? Leid je troepen naar voren!

 • Totem
  Spelen
  Totem
  9402 keer gespeeld

  Iedereen, diep van binnen, verlangd naar avonturen. Net als onze jonge vrienden-archeologen Martin en Jane! Vergezeld bij de Professor, ze gingen naar opgravingen toe om het mysterie te onderzoeken van voormalige onbekende inwoners. Zodra ze hun onderzoek startte, vonden onze jonge vrienden een sterke artefact. Tijdens het bestuderen, hebben ze het artefact geactiveerd en werden naar oude tijden getransporteerd. Wanneer het stof was gezakt, zagen ze een nederzetting dat daar was gelegen voor een lange tijd. Helaas, ontdekte ze dat de Professor verdwenen was. Onze vrienden besloten naar het dorp te gaan voor hulp. Daar hebben ze het stamhoofd Zikimo ontmoet! Help onze helden om de Professor te vinden en hun weg terug naar huis. Ontdek nieuwe en nog meer krachtige artefacts en gebruik ze voor voedsel!

 • Charm Farm
  Spelen
  Charm Farm
  9068 keer gespeeld

  Welkom in het Magische Woud, Tovenaar(es)! We hebben jouw hulp nodig om de magische krachten en de schoonheid van vroeger te herstellen. We wachten al lang op jou! Nu is jouw kans om dit kleine dorpje te veranderen in een ongelofelijk mooi Land van Magie! Je hoeft deze opdrachten echter niet alleen te volbrengen - tijd om de schattige Shmoo's te leren kennen! Zij staan klaar om jou met alle taken te helpen, en jij kunt toverspreuken op hen testen, zodat ze sneller klaar zijn! Er staan jou vele kleurrijke personages te wachten, alsook tientallen magische wezens, honderden wondermooie gebouwen en magische constructies, duizenden leuke opdrachten, en uiteraard een heleboel magie! Haal jouw vriend(inn)en erbij en speel samen Charm Farm! • Animaties, filmpjes en graphics, een heleboel personages, items en grondstoffen. • Een verbluffende magische omgeving, met handgetekende scenes, zoals in de meest meeslepende sprookjes. • Spannende missies en opdrachten om de magie van het woud te herstellen. • Magie. Niets is onmogelijk, in deze mooie wereld kun je alles maken! • En het belangrijkste van allemaal: een geweldige spelervaring en veel plezier!

 • Secret Garden
  Spelen
  Secret Garden
  2690 keer gespeeld

  Het was een doodgewone dag in de bibliotheek toen er opeens een poort opende in een lang vergeten toverboek die op een van de planken lag weg te stoffen. Je bent net een magisch rijk binnengetreden maar lukt het je ook om de weg terug te vinden in dit betoverende MMO-spel?

 • qplay Domino
  Spelen
  qplay Domino
  29418 keer gespeeld

  Durf jij in de verslavende wereld van dominostenen te duiken?

 • Pyramid Solitaire Duel
  Spelen
  Pyramid Solitaire Duel
  145461 keer gespeeld

  Maak van 13 je geluksgetal en los deze lastige kaartpiramiden op!