Arcade Games

 • Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen
  Spelen
  Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen
  46284 keer gespeeld

  Vuurjongen en watermeisje zijn weer klaar voor een nieuw avontuur. Deze keer gaan ze kostbare juwelen verzamelen in een mysterieuze bostempel. Ga jij met ze mee in dit spannende platformspel?

  Fireboy and Watergirl 5: Elements is ook verkrijgbaar via Google Play.

 • Bubble Shooter
  Spelen
  Bubble Shooter
  268304 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

  Bubble Shooter is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Klassieke mens-erger-je-niet
  Spelen
  Klassieke mens-erger-je-niet
  1126 keer gespeeld

  In deze versie van het klassieke bordspel kan je met een, twee of zelfs drie andere spelers spelen. Kan jij al je pionnen het bord rond laten gaan voordat je tegenstanders dat is gelukt? Gooi de dobbelstenen en kom er zelf achter!

 • IJsjesrebel 2
  Spelen
  IJsjesrebel 2
  10187 keer gespeeld

  Dit ijsje houdt zijn hoofd altijd koel, maar toch heeft hij je hulp nodig bij het verzamelen van het fruit...

 • Adam en Eva 5: deel 2
  Spelen
  Adam en Eva 5: deel 2
  1841 keer gespeeld

  Adam heeft zich deze keer flink in de nesten gewerkt! Hij bungelt boven een afgrond terwijl hij met alle macht de staart van een triceratops vasthoudt! Kan jij in deze point-en-click puzzelgame de handige holbewoners uit deze situatie en een heleboel andere jurassic avonturen redden? Samen met zijn geliefde Eva kan Adam grotten, jungles en zelfs het huis van de buurman verkennen.

 • Uphill Rush Slide Jump
  Spelen
  Uphill Rush Slide Jump
  3405 keer gespeeld

  Hoe ver vlieg jij en waar kom je terecht in deze 3D actiegame? Spring in de supersnelle banden en andere voertuigen van dit waanzinnige waterpark. Vlieg jij in elk spannend level van de hellingen af en kom je honderden meters verderop terecht? Gebruik je boosters op precies het goede moment en verzamel onderweg te gekke upgrades.

 • My Dolphin Show 8
  Spelen
  My Dolphin Show 8
  101300 keer gespeeld

  Welkom in dit paradijs voor zeedieren! Deze populaire show bevat maar liefst 126 levels, verspreid over 6 verschillende werelden. Voer ongelooflijke kunstjes uit, zoals donutsprongen en het publiek natspetteren. Je kunt zelfs een doelpunt maken! Speel verschillende minispellen om je dolfijn gemotiveerd te houden. Ben je klaar om samen met je schattige dolfijn in deze waterige wereld te duiken? Veel plezier!

 • Zombies Paradiso
  Spelen
  Zombies Paradiso
  790 keer gespeeld

 • Bomb It 6
  Spelen
  Bomb It 6
  39639 keer gespeeld

  Zet je bommen op scherp en moge de beste bot winnen...

 • Master Chess Multiplayer
  Spelen
  Master Chess Multiplayer
  8131 keer gespeeld

  Neem het op tegen de computer of een vriend in dit uitdagende schaakspel, maar zorg wel dat je zo snel mogelijk speelt. Hoe langer het duurt voordat je tegenstander schaakmat staat, hoe lager je score!

 • Superstapelaar 2
  Spelen
  Superstapelaar 2
  93323 keer gespeeld

  Kun jij deze vormen op elkaar stapelen?

 • Tic Tac Toe Paper
  Spelen
  Tic Tac Toe Paper
  109 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke spel neem je het tegen de computer of een vriend op. Zet jij kruisjes of nulletjes? Probeer de andere speler te verslaan in een reeks van 3, 5 of 10 potjes!

 • Houtblokkenpuzzel
  Spelen
  Houtblokkenpuzzel
  1256 keer gespeeld

  Lukt het jou om al deze houten puzzelstukken in de openingen van het bord van dit uitdagende puzzelspel te persen? Eerst moet je er ruimte voor zien te maken. Kun jij een hoge score halen?

 • IJsjesrebel
  Spelen
  IJsjesrebel
  17916 keer gespeeld

  Dit ijsje houdt zijn hoofd altijd koel. Kun jij hem helpen met het verzamelen van het fruit en het breken van de ijsblokken? Pas alleen wel op voor de hongerige monsters!

 • Bomb It 4
  Spelen
  Bomb It 4
  19095 keer gespeeld

  Blaas je tegenstanders de lucht in!

 • Thrill Rush 4
  Spelen
  Thrill Rush 4
  79413 keer gespeeld

  Geniet van de achtbaanrit van je leven in Thrill Rush 4! Uit het niets verschijnen reusachtige blokken en gaten. Kun jij alle obstakels zowel 's nachts als overdag omzeilen?

 • Bubble Shooter Classic
  Spelen
  Bubble Shooter Classic
  136067 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Boter-kaas-en-eieren
  Spelen
  Boter-kaas-en-eieren
  3150 keer gespeeld

  Daag de computer uit of neem het op tegen een vriend in deze online versie van de klassieke game. Hoeveel ronden kan jij winnen?

 • Bomb It 7
  Spelen
  Bomb It 7
  34054 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een explosief avontuur? Pak je bommen dan maar en ga aan de slag!

 • Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  Spelen
  Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  3835 keer gespeeld

  Al deze beroemde videomemes en tv-shows zullen niet weten wat ze overkomt als Troll Face ineens verschijnt! Ga met de beruchte prankster mee terwijl hij en zijn vrienden een paar van je favoriete personages tergen in deze hilarische online game. Kan jij alle puzzels oplossen en de wilde en gekke uitdagingen die op je staan te wachten overwinnen?

 • Bomb It 5
  Spelen
  Bomb It 5
  10724 keer gespeeld

  Is jouw robot de ultieme bommenlegger? Er is maar één manier om daar achter te komen...

 • Blokken
  Spelen
  Blokken
  679 keer gespeeld

  Hoe snel verwijder jij alle gekleurde blokken van het bord? Er zijn er tientallen in deze grappige en uitdagende puzzelgame. Probeer ze met elkaar te matchen op basis van hun kleur en laat ze allemaal verdwijnen.

 • Road Trip FRVR
  Spelen
  Road Trip FRVR
  3853 keer gespeeld

  Deze kleine auto is op een roadtrip, maar de snelweg ligt helemaal overhoop! Kan jij hem terug in elkaar zetten in deze grappige puzzelgame? Je moet een weg vinden rondom obstakels zoals huizen en zelfs bergen.

 • Bomb It 2
  Spelen
  Bomb It 2
  10226 keer gespeeld

  Ontdek nieuwe werelden en vernietig je tegenstanders op nieuwe manieren in dit vervolg op Bomb It!

 • Biljart: snooker met 8 biljartballen
  Spelen
  Biljart: snooker met 8 biljartballen
  925 keer gespeeld

  In deze online versie van de klassieke sportgame kun je een vriend uitdagen of tegen de computer spelen. Of je wint hangt ervan af hoe nauwkeurig je de ballen stoot terwijl je ze allemaal in het juiste putje van de biljarttafel probeert te krijgen.

 • Parking Passion
  Spelen
  Parking Passion
  11032 keer gespeeld

  Het doel in dit uitdagende spel is simpel: parkeer de auto! Gebruik de pijlen op het scherm om de auto te besturen en op de juiste plek te zetten. Hoe sneller je bent, hoe hoger je score.

 • Juwelenmatch
  Spelen
  Juwelenmatch
  359 keer gespeeld

  In deze drie-op-een-rij puzzelgame verken je allerlei werelden en kun je in de arcademodus of de klassieke modus spelen. Ga op ontdekkingsreis op verre planeten terwijl je zo snel mogelijk de glimmende juwelen met elkaar combineert.

 • Duistere misleiding
  Spelen
  Duistere misleiding
  99 keer gespeeld

  Kun jij alle zielscherven verzamelen in dit doolhof? Maar wees voorzichtig, want je bent niet alleen...

 • De dagelijkse legpuzzel
  Spelen
  De dagelijkse legpuzzel
  3032 keer gespeeld

  In deze online tafelgame kan je elke dag een nieuw legpuzzel uitproberen. Je kan puzzels van eten, mensen, dieren en nog veel meer leggen! Ook zijn er verschillende moeilijkheidsgraden die je vaardigheden op de proef zullen stellen.

 • KOGAMA: Sky Land
  Spelen
  KOGAMA: Sky Land
  1458 keer gespeeld

  Verken een koninkrijk, hoog in de lucht, in deze versie van het populaire wereldbouw-spel. Spring over grote gaten, ontdek wat er om elke hoek schuilt en zwerf de wereld door samen met andere spelers uit de hele wereld.

 • My Dolphin Show 5
  Spelen
  My Dolphin Show 5
  11531 keer gespeeld

  Laat deze dartele dolfijn door de hoepels springen!

 • Mens erger je niet! voor vier spelers
  Spelen
  Mens erger je niet! voor vier spelers
  407 keer gespeeld

  In deze online versie van Mens erger je niet! kun je met maximaal vier spelers spelen. Daag je vrienden en familieleden uit met een paar potjes van het klassieke bordspel. Breng jij als eerste je pionnen weer thuis?

 • Mahjong: sneeuwkasteel
  Spelen
  Mahjong: sneeuwkasteel
  1059 keer gespeeld

  Achter de poorten van dit majestueuze kasteel vind je een aantal uitdagende mahjongborden. Kies het design van de stenen en probeer ze zo snel mogelijk weg te spelen in deze online versie van het populaire bordspel.

 • Mahjong-dimensie: 470 seconden
  Spelen
  Mahjong-dimensie: 470 seconden
  1156 keer gespeeld

  In deze 3D versie van de klassieke game heb je maar beperkt de tijd om elk uitdagend level te voltooien. Kan jij alle blokken in de kubus met elkaar combineren voordat de tijd helemaal op is?

 • Flipperen
  Spelen
  Flipperen
  2091 keer gespeeld

  Loop op deze virtuele flipperkast af en ontdek of je een hoge score kunt verdienen. Je hebt vijf levens. Gebruik ze verstandig in dit onlinespel.

 • Mahjong-dimensies: 640 seconden
  Spelen
  Mahjong-dimensies: 640 seconden
  545 keer gespeeld

  Je hebt maar tien minuten om alle uitdagingen in deze spannende 3D versie van de klassieke game te voltooien. Kan jij alle levels in 640 seconden of nog sneller uitspelen?