Arcade Games

 • Flipperen
  Spelen
  Flipperen
  3105 keer gespeeld

  Kun jij een topscore behalen op deze flipperkast?

 • Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen
  Spelen
  Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen
  40462 keer gespeeld

  Vuurjongen en watermeisje zijn weer klaar voor een nieuw avontuur. Deze keer gaan ze kostbare juwelen verzamelen in een mysterieuze bostempel. Ga jij met ze mee in dit spannende platformspel?

 • IJsjesrebel 2
  Spelen
  IJsjesrebel 2
  9817 keer gespeeld

  Dit ijsje houdt zijn hoofd altijd koel, maar toch heeft hij je hulp nodig bij het verzamelen van het fruit...

 • Boter-kaas-en-eieren
  Spelen
  Boter-kaas-en-eieren
  2072 keer gespeeld

  Daag de computer uit of neem het op tegen een vriend in deze online versie van de klassieke game. Hoeveel ronden kan jij winnen?

 • Klassieke mens-erger-je-niet
  Spelen
  Klassieke mens-erger-je-niet
  943 keer gespeeld

  In deze versie van het klassieke bordspel kan je met een, twee of zelfs drie andere spelers spelen. Kan jij al je pionnen het bord rond laten gaan voordat je tegenstanders dat is gelukt? Gooi de dobbelstenen en kom er zelf achter!

 • 10x10 Disco
  Spelen
  10x10 Disco
  879 keer gespeeld

  In de discotheek van deze uitdagende puzzelgame kun je niet dansen tot je erbij neervalt, maar je bent er wel gemakkelijk een uur of meer in kwijt! Hoe lang blijf jij doorgaan met het plaatsen van de vormen in het raster onder de discobal?

 • Bubble Shooter
  Spelen
  Bubble Shooter
  260667 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Oriental Flirting Game
  Spelen
  Oriental Flirting Game
  8332 keer gespeeld

  Versier zoveel mogelijk jongens en ga de strijd aan met andere meisjes.

 • Helix Jump
  Spelen
  Helix Jump
  18469 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze verfklodder in leven houden terwijl hij langs deze gevaarlijke toren naar beneden stuitert? De toren valt bijna uit elkaar en bovendien moet je ook nog zien te voorkomen dat de klodder de gele stukken raakt in dit lastige 3D-puzzelspel.

 • Bomb It 2
  Spelen
  Bomb It 2
  9854 keer gespeeld

  Ontdek nieuwe werelden en vernietig je tegenstanders op nieuwe manieren in dit vervolg op Bomb It!

 • My Dolphin Show 8
  Spelen
  My Dolphin Show 8
  99017 keer gespeeld

  Welkom in dit paradijs voor zeedieren! Deze populaire show bevat maar liefst 126 levels, verspreid over 6 verschillende werelden. Voer ongelooflijke kunstjes uit, zoals donutsprongen en het publiek natspetteren. Je kunt zelfs een doelpunt maken! Speel verschillende minispellen om je dolfijn gemotiveerd te houden. Ben je klaar om samen met je schattige dolfijn in deze waterige wereld te duiken? Veel plezier!

 • Cut The Rope Experiments
  Spelen
  Cut The Rope Experiments
  9913 keer gespeeld

  Het kleine groene monstertje Om Nom is terug en is hongeriger dan ooit te voren! Speel samen met de Professor, een gestoorde (maar geen slechte) wetenschapper die vastbesloten is Om Nom's snoepjes-gefascineerde gedrag te bestuderen door een serie van experimenten. 200 levels en nog veel meer in de toekomst!

 • My Dolphin Show 6
  Spelen
  My Dolphin Show 6
  18948 keer gespeeld

  Ga terug naar het aquarium voor nieuwe sprongen, trucjes en andere te gekke stunts met je dolfijn.

 • Houtblokkenpuzzel
  Spelen
  Houtblokkenpuzzel
  1112 keer gespeeld

  Lukt het jou om al deze houten puzzelstukken in de openingen van het bord van dit uitdagende puzzelspel te persen? Eerst moet je er ruimte voor zien te maken. Kun jij een hoge score halen?

 • Parking Passion
  Spelen
  Parking Passion
  10517 keer gespeeld

  Het doel in dit uitdagende spel is simpel: parkeer de auto! Gebruik de pijlen op het scherm om de auto te besturen en op de juiste plek te zetten. Hoe sneller je bent, hoe hoger je score.

 • Tic Tac Toe Paper
  Spelen
  Tic Tac Toe Paper
  16 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke spel neem je het tegen de computer of een vriend op. Zet jij kruisjes of nulletjes? Probeer de andere speler te verslaan in een reeks van 3, 5 of 10 potjes!

 • Thrill Rush 4
  Spelen
  Thrill Rush 4
  78796 keer gespeeld

  Geniet van de achtbaanrit van je leven in Thrill Rush 4! Uit het niets verschijnen reusachtige blokken en gaten. Kun jij alle obstakels zowel 's nachts als overdag omzeilen?

 • Road Trip FRVR
  Spelen
  Road Trip FRVR
  3684 keer gespeeld

  Deze kleine auto is op een roadtrip, maar de snelweg ligt helemaal overhoop! Kan jij hem terug in elkaar zetten in deze grappige puzzelgame? Je moet een weg vinden rondom obstakels zoals huizen en zelfs bergen.

 • De dagelijkse legpuzzel
  Spelen
  De dagelijkse legpuzzel
  2546 keer gespeeld

  In deze online tafelgame kan je elke dag een nieuw legpuzzel uitproberen. Je kan puzzels van eten, mensen, dieren en nog veel meer leggen! Ook zijn er verschillende moeilijkheidsgraden die je vaardigheden op de proef zullen stellen.

 • Schaakklassieker
  Spelen
  Schaakklassieker
  21899 keer gespeeld

  Het is altijd goed om klassiekers uit de kast te trekken en je uiterste best te doen in Chess Classic, een van de meest populaire bordspellen ooit. Neem het op tegen de computer of een vriend in dit tijdloze vaardigheidsspel.

 • Money Mover Maker
  Spelen
  Money Mover Maker
  6471 keer gespeeld

  Deze sluwe schurken willen uit de gevangenis ontsnappen. Kun jij ze helpen met het verzamelen van de geldzakken en het vinden van de uitgang in dit uitdagende online spel?

 • Huisdierverbinding 2
  Spelen
  Huisdierverbinding 2
  941 keer gespeeld

  Deze superschattige diertjes zijn helemaal door de war gehaald! Kan jij ze weer met hun vriendjes verbinden in deze grappige puzzelgame? Vorm verbindingen tussen elk van hen terwijl je het hele bord uitspeelt.

 • Dagelijkse legpuzzel
  Spelen
  Dagelijkse legpuzzel
  656 keer gespeeld

  In deze online tafelgame kan je elke dag een nieuwe legpuzzel uitproberen. Leg grappige en uitdagende puzzels met foto's van puppy's, poesjes en nog veel meer!

 • Back to Candyland 5: Choco Mountain
  Spelen
  Back to Candyland 5: Choco Mountain
  4274 keer gespeeld

  Keer terug naar het betoverende Snoepjesland voor een magisch puzzelavontuur op de Chocoladeberg.

 • Superstapelaar 2
  Spelen
  Superstapelaar 2
  92900 keer gespeeld

  Kun jij deze vormen op elkaar stapelen?

 • Gold Rush: Treasure Hunt
  Spelen
  Gold Rush: Treasure Hunt
  18253 keer gespeeld

 • Bubble Raiders
  Spelen
  Bubble Raiders
  3347 keer gespeeld

  Help Anna en Eva de geheimen van de wakende bubbels te ontrafelen! Richt en schiet op 3 of meer bubbels van dezelfde kleur om ze weg te spelen en in elk level van deze mysterieuze bubbleshooter het geheim te ontrafelen.

 • Tripeaks solitaire
  Spelen
  Tripeaks solitaire
  3671 keer gespeeld

  Je geniet van een betoverende reis terwijl je deze online versie van het klassieke kaartspel speelt. Slenter langs pittoreske meren en weides terwijl je de getallen op de kaarten met elkaar probeert te verbinden.

 • My Dolphin Show 4
  Spelen
  My Dolphin Show 4
  19738 keer gespeeld

  Het is tijd om Vegas te veroveren, maar zijn je dolfijn en jij er klaar voor?

 • Knotsgekke kleurverandering
  Spelen
  Knotsgekke kleurverandering
  7248 keer gespeeld

  Je reactiesnelheid wordt grondig op de proef gesteld in dit knotsgekke actiespel. Hoelang kun jij deze bal in de lucht houden? Voorkom dat de bal naar beneden valt en in allerlei kleuren uiteenspat in deze draaiende hoepels.

 • IJsjesrebel
  Spelen
  IJsjesrebel
  17567 keer gespeeld

  Dit ijsje houdt zijn hoofd altijd koel. Kun jij hem helpen met het verzamelen van het fruit en het breken van de ijsblokken? Pas alleen wel op voor de hongerige monsters!

 • Winkelstraat
  Spelen
  Winkelstraat
  1191 keer gespeeld

  Dit stadje kan wel een gezellige winkelstraat gebruiken. Kun jij er eentje bouwen?

 • Forest Match
  Spelen
  Forest Match
  16392 keer gespeeld

  Verzamel krachtige boosters terwijl je een schilderachtig bos verkent in dit drie-op-een-rij puzzelspel. Verbind tijdens je avontuur zo snel mogelijk verschillende soorten fruit.

 • Temple Crossing
  Spelen
  Temple Crossing
  1638 keer gespeeld

 • Mahjong Quest
  Spelen
  Mahjong Quest
  18347 keer gespeeld

  Kun jij alle stenenparen vinden? Kies dan een richting en probeer de borden op te lossen.

 • 3D kubuspuzzel
  Spelen
  3D kubuspuzzel
  3123 keer gespeeld

  De 3D-combinatiepuzzel die zo razend populair was in de jaren '80 is weer helemaal terug! Hoe snel kan jij alle gekleurde kubussen met elkaar matchen in deze uitdagende online game?