Arcade Games

 • Bubble Shooter
  Spelen
  Bubble Shooter
  242542 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Bubble Shooter Classic
  Spelen
  Bubble Shooter Classic
  120949 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • My Dolphin Show 8
  Spelen
  My Dolphin Show 8
  94517 keer gespeeld

  Welkom in dit paradijs voor zeedieren! Deze populaire show bevat maar liefst 126 levels, verspreid over 6 verschillende werelden. Voer ongelooflijke kunstjes uit, zoals donutsprongen en het publiek natspetteren. Je kunt zelfs een doelpunt maken! Speel verschillende minispellen om je dolfijn gemotiveerd te houden. Ben je klaar om samen met je schattige dolfijn in deze waterige wereld te duiken? Veel plezier!

 • Superstapelaar 2
  Spelen
  Superstapelaar 2
  92469 keer gespeeld

  Kun jij deze vormen op elkaar stapelen?

 • My Dolphin Show 7
  Spelen
  My Dolphin Show 7
  70845 keer gespeeld

  Maak je klaar om je nieuwste dolfijnenstunts te laten zien. Je volgende grote show begint zo in het aquarium! </br> </br> IOS <a style="color:#438afe;text-decoration: underline;" href="http://app.adjust.io/mfkxcl?campaign=%7bGamepage-Button%7d&adgroup=%7bMDS7%7d">link</a></br> Google Play <a style="color:#438afe;text-decoration: underline;" href="https://app.adjust.io/4juj4y?campaign=%7bGamepage-Button%7d&adgroup=%7bMDS7%7d">link</a>

 • Bomb It 6
  Spelen
  Bomb It 6
  37712 keer gespeeld

  Zet je bommen op scherp en moge de beste bot winnen...

 • Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen
  Spelen
  Vuurjongen en Watermeisje 5: Elementen
  33860 keer gespeeld

  Vuurjongen en watermeisje zijn weer klaar voor een nieuw avontuur. Deze keer gaan ze kostbare juwelen verzamelen in een mysterieuze bostempel. Ga jij met ze mee in dit spannende platformspel?

 • Bomb It 7
  Spelen
  Bomb It 7
  32424 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een explosief avontuur? Pak je bommen dan maar en ga aan de slag!

 • Thrill Rush 5
  Spelen
  Thrill Rush 5
  31666 keer gespeeld

  Je kunt zakken vol geld binnenharken op deze achtbaan maar dat gaat niet zonder slag of stoot. De baan stort keer op keer in en overal zijn gaten. Kun jij deze meid helpen om zo veel mogelijk geld te verzamelen in dit spannende avonturenspel?

 • Troll face Quest: TV Shows
  Spelen
  Troll face Quest: TV Shows
  29481 keer gespeeld

  Maak populaire tv-shows het leven zuur in deze nieuwe maffe Troll Face Quest! Het ultieme plaagspel staat bekend om zijn memes en beroepsporten. Het spel is nu terug met een heel nieuw slachtoffer: tv-shows! De Troll Face Quest-franchise is wereldwijd meer dan 50 miljoen keer geïnstalleerd en is de meest succesvolle serie plaagspellen. In Troll Face Quest TV Shows vecht je om trollenkoning van de wereld te worden! Zoek je wezenloos naar aanwijzingen in breinbrekende puzzels en houd je favoriete tv-shows voor de gek! Naarmate je je door verbluffende plaaglevels in Troll Face Quest TV Shows heen worstelt, zul je veel personages en scènes uit diverse drama's, comedy's en andere tv-shows tegenkomen! Netflix en relaxen? Niet vandaag! Of jij houd anderen voor de gek, of zij jou! Met de winter in aantocht verschijnen er steeds meer ondoden die je trollen in plaats van je mensenhersenen opeten! Zet je schrap voor de ultieme trollenstrijd: hijs je in een geel anti-trollenpak en huur een louche advocaat in voor het geval je een snel 'trolgevangenis-vrijkaartje' nodig hebt. Voor je het weet heb je je een weg naar Het Witte Huis geplaagd. Nou maar hopen dat de baas daar gevoel voor humor heeft! De knotsgekke wereld vol maffe puzzels en lijpe verborgen voorwerpen die je op elk level van Troll Face Quest TV Shows tegenkomt, kan je tot waanzin drijven. Zorg dat je het juiste pad vindt en geen knallende koppijn krijgt. Als je ook maar een millimeter toegeeft, weet je zeker dat deze gestoorde, non-stop trollen je zo naar het dichtstbijzijnde gekkengesticht sturen! Maar als je je blijft concentreren en je hoofd koel houdt, versla je deze onaflatende trollen met hun eigen middelen! Maak je dus maar op voor je volgende trollenuitzending. Je bent al bijna live in de lucht!

 • BomberPengu
  Spelen
  BomberPengu
  25576 keer gespeeld

  Blaas je tegenstander uit de ijsarena, Bomberman!

 • Mahjong Chain
  Spelen
  Mahjong Chain
  25357 keer gespeeld

  Verbind dezelfde stenen met elkaar om het bord leeg te spelen.

 • Jewel Academy
  Spelen
  Jewel Academy
  21805 keer gespeeld

  3-op-een-rij zoals je het nog nooit hebt gespeeld! Maak rijtjes van edelstenen, activeer speciale power-ups en los puzzels op in dit supercoole nieuwe 3-op-een-rij-spel! En dankzij de talloze levens boordevol actie en juwelen hoef je je voorlopig niet meer te vervelen!

 • Schaakklassieker
  Spelen
  Schaakklassieker
  21285 keer gespeeld

  Het is altijd goed om klassiekers uit de kast te trekken en je uiterste best te doen in Chess Classic, een van de meest populaire bordspellen ooit. Neem het op tegen de computer of een vriend in dit tijdloze vaardigheidsspel.

 • My Dolphin Show 4
  Spelen
  My Dolphin Show 4
  19219 keer gespeeld

  Het is tijd om Vegas te veroveren, maar zijn je dolfijn en jij er klaar voor?

 • My Dolphin Show 6
  Spelen
  My Dolphin Show 6
  18309 keer gespeeld

  Ga terug naar het aquarium voor nieuwe sprongen, trucjes en andere te gekke stunts met je dolfijn.

 • Helix Jump
  Spelen
  Helix Jump
  18270 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze verfklodder in leven houden terwijl hij langs deze gevaarlijke toren naar beneden stuitert? De toren valt bijna uit elkaar en bovendien moet je ook nog zien te voorkomen dat de klodder de gele stukken raakt in dit lastige 3D-puzzelspel.

 • Cookie Crush 3
  Spelen
  Cookie Crush 3
  18036 keer gespeeld

  Ga op avontuur in een magisch land vol koekjes en snoepjes in dit uitdagende 3-op-een-rij-spel. Maak rijtjes met de donuts, taartjes en meer en probeer ze allemaal weg te spelen.

 • Mahjong Quest
  Spelen
  Mahjong Quest
  17701 keer gespeeld

  Kun jij alle stenenparen vinden? Kies dan een richting en probeer de borden op te lossen.

 • Bomb It 4
  Spelen
  Bomb It 4
  17457 keer gespeeld

  Blaas je tegenstanders de lucht in!

 • IJsjesrebel
  Spelen
  IJsjesrebel
  17246 keer gespeeld

  Dit ijsje houdt zijn hoofd altijd koel. Kun jij hem helpen met het verzamelen van het fruit en het breken van de ijsblokken? Pas alleen wel op voor de hongerige monsters!

 • Gold Rush: Treasure Hunt
  Spelen
  Gold Rush: Treasure Hunt
  16966 keer gespeeld
 • Mijn auto parkeren 2
  Spelen
  Mijn auto parkeren 2
  16002 keer gespeeld

  Rijden kan iedereen, maar parkeren is een stuk lastiger. Kun jij je auto inparkeren zonder de obstakels te raken?

 • Bad Ice Cream 3
  Spelen
  Bad Ice Cream 3
  15489 keer gespeeld

  Break blocks of ice, and eat the fruit to win! Bad Ice-Cream 3 lets you play as vanilla, chocolate, and strawberry frozen treats. You will face hungry animals and monsters in 40 icy levels. Create your own icy barriers for protection!

 • Forest Match
  Spelen
  Forest Match
  14531 keer gespeeld

  Verzamel krachtige boosters terwijl je een schilderachtig bos verkent in dit drie-op-een-rij puzzelspel. Verbind tijdens je avontuur zo snel mogelijk verschillende soorten fruit.

 • Spelen met vuur 2
  Spelen
  Spelen met vuur 2
  13103 keer gespeeld

  Wie heeft de meeste vuurkracht? Daar kom je alleen maar achter door dit explosieve spelletje te spelen!

 • Troll Face Quest: Video Games 2
  Spelen
  Troll Face Quest: Video Games 2
  13009 keer gespeeld

  Ze dachten dat ze dans waren ontsprongen. Ze hadden het mis! Een nieuwe groep beroemde videogamepersonages staat op het punt om getrolld te worden in dit leuke puzzelspel. Kun je de avonturen van een grafrover saboteren? Of verpest je een volledige dag van een SIM-familie? Er staan je talloze sluwe, uitdagende en doldwaze levels te wachten.

 • Pyramid Solitaire Express
  Spelen
  Pyramid Solitaire Express
  12853 keer gespeeld

  Schiet op, want deze trein boordevol solitaireplezier staat op het punt om te vertrekken!

 • Classic Solitaire
  Spelen
  Classic Solitaire
  12401 keer gespeeld

  Train je Solitaire-vaardigheden in deze online versie van het klassieke kaartspel. Hoe snel kun jij alle kaarten van tafel spelen?

 • Bomb It
  Spelen
  Bomb It
  11728 keer gespeeld

  Blaas je tegenstander op met bommen. Een mooie Bomberman game met random levels!

 • My Dolphin Show 5
  Spelen
  My Dolphin Show 5
  10911 keer gespeeld

  Laat deze dartele dolfijn door de hoepels springen!

 • Kiba & Kumba: chaos in de jungle
  Spelen
  Kiba & Kumba: chaos in de jungle
  10341 keer gespeeld

  Deze twee apen zijn bijna net zo dol op stuiteren als op bananen. Kun jij ze een handje helpen?

 • Parking Passion
  Spelen
  Parking Passion
  10119 keer gespeeld

  Het doel in dit uitdagende spel is simpel: parkeer de auto! Gebruik de pijlen op het scherm om de auto te besturen en op de juiste plek te zetten. Hoe sneller je bent, hoe hoger je score.

 • Bomb It 5
  Spelen
  Bomb It 5
  9858 keer gespeeld

  Is jouw robot de ultieme bommenlegger? Er is maar één manier om daar achter te komen...

 • Cut The Rope Experiments
  Spelen
  Cut The Rope Experiments
  9841 keer gespeeld

  Het kleine groene monstertje Om Nom is terug en is hongeriger dan ooit te voren! Speel samen met de Professor, een gestoorde (maar geen slechte) wetenschapper die vastbesloten is Om Nom's snoepjes-gefascineerde gedrag te bestuderen door een serie van experimenten. 200 levels en nog veel meer in de toekomst!

 • Bomb It 2
  Spelen
  Bomb It 2
  9456 keer gespeeld

  Ontdek nieuwe werelden en vernietig je tegenstanders op nieuwe manieren in dit vervolg op Bomb It!