• Papa's cupcakeria
  Spelen
  Papa's cupcakeria
  134147 keer gespeeld

  Altijd al cupcakes willen bakken? Dan ben je bij Papa aan het juiste adres!

 • Life: The Game
  Spelen
  Life: The Game
  7268 keer gespeeld

  Het leven kan een uitdaging zijn, vooral in dit waanzinnige online spel! Je eerste taak? Geboren worden. En daarna? Leren praten. Kun jij al deze hilarische levensdoelen voltooien?

 • Tafeltrekken: 2 spelers
  Spelen
  Tafeltrekken: 2 spelers
  797 keer gespeeld

  Je hebt vast van touwtrekken gehoord, maar wat dacht je van tafeltrekken? Doe mee met de wilde athleten terwijl ze proberen om hun tegenstanders over de lijn te trekken in deze knotsgekke sportgame. Speel als superheld, selecteer een kamer, kies de tafel waarmee je gaat worstelen en ga de uitdaging aan met een vriend of de computer.

 • Haarexpert
  Spelen
  Haarexpert
  108 keer gespeeld

  Zo veel kapsels, zo weinig tijd... In deze salon blijf je altijd bezig!

 • My Dolphin Show 7
  Spelen
  My Dolphin Show 7
  71318 keer gespeeld

  Maak je klaar om je nieuwste dolfijnenstunts te laten zien. Je volgende grote show begint zo in het aquarium! </br> </br> IOS <a style="color:#438afe;text-decoration: underline;" href="http://app.adjust.io/mfkxcl?campaign=%7bGamepage-Button%7d&adgroup=%7bMDS7%7d">link</a></br> Google Play <a style="color:#438afe;text-decoration: underline;" href="https://app.adjust.io/4juj4y?campaign=%7bGamepage-Button%7d&adgroup=%7bMDS7%7d">link</a>

 • Fluffy's keukenavontuur
  Spelen
  Fluffy's keukenavontuur
  333 keer gespeeld

  In deze keuken belandt je van het ene avontuur in het andere, vooral als je Fluffy heet!

 • Basketbalsterren 2019
  Spelen
  Basketbalsterren 2019
  1029 keer gespeeld

  In deze online sportgame speel je zij aan zij naast de grootste sterren uit de basketbalwereld. Speel een vlug potje twee tegen twee of een volledig toernooi. Bereik jij de laatste ronde?

 • Helix Jump
  Spelen
  Helix Jump
  18314 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze verfklodder in leven houden terwijl hij langs deze gevaarlijke toren naar beneden stuitert? De toren valt bijna uit elkaar en bovendien moet je ook nog zien te voorkomen dat de klodder de gele stukken raakt in dit lastige 3D-puzzelspel.

 • Apple Shooter
  Spelen
  Apple Shooter
  250178 keer gespeeld

  Een appel van iemands hoofd af schieten is heel gevaarlijk. Probeer het dan ook nooit zelf. Behalve in dit spelletje natuurlijk...

 • Bartender
  Spelen
  Bartender
  40871 keer gespeeld

  Maak, shake en serveer je eigen watertandende cocktail!

 • Flip Master
  Spelen
  Flip Master
  34552 keer gespeeld

  Op deze virtuele trampoline kun je allerlei coole stunts uitvoeren. Hoeveel salto's kun jij maken zonder op je buik of hoofd terecht te komen in dit realistische simulatiespel?

 • Houten blokken
  Spelen
  Houten blokken
  1499 keer gespeeld

  Kun jij de houten blokken verwijderen in dit lastige puzzelspel? Vul de rijen en kolommen om de blokken weg te spelen, maar pas op dat je niet vast komt te zitten.

 • Grindcraft Remasterized
  Spelen
  Grindcraft Remasterized
  9482 keer gespeeld

  In deze waanzinnige simulatiegame kan je allerlei objecten, soldaten en nog veel meer dingen maken. Manage je grondstoffen en bouw gloednieuwe werelden.

 • Whack The Tablet
  Spelen
  Whack The Tablet
  4145 keer gespeeld

  Whack The Tablet

 • Tunnel Rush
  Spelen
  Tunnel Rush
  7025 keer gespeeld

  Deze tunnel barst van de levensgevaarlijke blokkades. Kan jij ze passeren zonder er een te raken in dit spannende 3D racespel? Zet alles op alles om ze te vermijden!

 • Short Life
  Spelen
  Short Life
  8682 keer gespeeld

  Deze dappere gast probeert zich een weg te banen door een reeks gevaarlijke obstakels in dit intense actiespel. Elk obstakel is dodelijker dan het vorige en hij heeft dus duidelijk jouw hulp nodig. Spring met hem mee over zagen, ontwijk ontploffende tonnen en probeer vooral niet op die superscherpe spietsen te stappen!

 • Liefdestest 2.0
  Spelen
  Liefdestest 2.0
  46459 keer gespeeld

  Zijn jij en je vriendje of vriendinnetje voor elkaar gemaakt? Ontdek het met deze mystieke machine...

 • Stokjesmannenkrijgers
  Spelen
  Stokjesmannenkrijgers
  1788 keer gespeeld

  Deze onverschrokken stokjesmannen zijn klaar om te knokken! Ga met ze mee terwijl ze zich een weg schoppen en slaan door de tientallen waanzinnige levels van deze wilde actiegame. Ga met deze dappere krijgers mee in de verhaalmodus of strijd zij aan zij in een eindeloos gevecht.

 • Trollface Quest TrollTube
  Spelen
  Trollface Quest TrollTube
  9210 keer gespeeld

  Trololo! Trollface is TrollTube aan het trollen! Ga samen met hem op avontuur en los de grappige puzzels op in dit 'point-and-click'-spelletje waar je geen genoeg van zult krijgen. Lach je rot met dit hilarische spel!

 • Mexico Rex
  Spelen
  Mexico Rex
  8138 keer gespeeld

  Deze machtige T-rex loopt vrij rond, maar heeft een machinegeweer bij zich om hem nog gevaarlijker te maken! Stomp rond, eet soldaten op en verpletter voertuigen met je wapens in dit grappige arcadespel!

 • Thrill Rush 3
  Spelen
  Thrill Rush 3
  46053 keer gespeeld

  Een dagje uit in het pretpark is voor dit meisje in een nachtmerrie veranderd. Kun jij zorgen dat ze heelhuids het einde van deze achtbaan bereikt?

 • Papa's ijssalon
  Spelen
  Papa's ijssalon
  94678 keer gespeeld

  Na een lange cruise is niets zo fijn als een lekker ijsje!

 • Afterlife: The game
  Spelen
  Afterlife: The game
  5376 keer gespeeld

  Het leven kan zo vermoeiend zijn. Het hiernamaals is helaas niet veel beter. Vraag het dit spook maar! Hij heeft vanalles te doen vannacht in deze hilarische game. Kan jij hem helpen om te leren vliegen, zijn voormalige baas te kwellen, zijn vrouw in het park tegen egels en ninja's te beschermen en zijn eerste stand-up optreden te overleven?

 • Frizzle Fraz 6
  Spelen
  Frizzle Fraz 6
  3296 keer gespeeld

  Ga samen met onze harige held op onderzoek uit in een prachtige onderwaterwereld en red zijn vriendjes.

 • Mep je pc!
  Spelen
  Mep je pc!
  40732 keer gespeeld

  Loopt je computer de hele tijd vast? Verkoop 'm dan een flinke dreun!

 • Trump vs trompet
  Spelen
  Trump vs trompet
  20534 keer gespeeld

  Blaas Donald Trump zo hard mogelijk met een trompet in zijn oor!

 • Vissimulator
  Spelen
  Vissimulator
  635 keer gespeeld

  In deze realistische vissimulatiegame kun je verschillende soorten hengels en aas uitproberen. Vang jij een reusachtige vis en win je die geweldige trofee?

 • Trollface Quest 1
  Spelen
  Trollface Quest 1
  16563 keer gespeeld

  Wandel door de schaduwenvallei van de lol, en wees niet bevreesd voor de trol.

 • Papa's pannenkoekenhuis
  Spelen
  Papa's pannenkoekenhuis
  40934 keer gespeeld

  Kun jij Papa helpen met het bakken van de perfecte pannenkoeken?

 • Mahjong: alchemietijdperk
  Spelen
  Mahjong: alchemietijdperk
  750 keer gespeeld

  Betreed deze mysterieuze kamer voor een unieke en magische mahjong-game. Kan jij alle betoverende symbolen op de tegels met elkaar verbinden voordat de tijd op is?

 • Happy Wheels
  Spelen
  Happy Wheels
  152199 keer gespeeld

  Heb je zin om te racen en ben je op zoek naar iets nieuws? Dan moet je zeker dit spelletje eens proberen!

 • Troll face Quest: TV Shows
  Spelen
  Troll face Quest: TV Shows
  29611 keer gespeeld

  Maak populaire tv-shows het leven zuur in deze nieuwe maffe Troll Face Quest! Het ultieme plaagspel staat bekend om zijn memes en beroepsporten. Het spel is nu terug met een heel nieuw slachtoffer: tv-shows! De Troll Face Quest-franchise is wereldwijd meer dan 50 miljoen keer geïnstalleerd en is de meest succesvolle serie plaagspellen. In Troll Face Quest TV Shows vecht je om trollenkoning van de wereld te worden! Zoek je wezenloos naar aanwijzingen in breinbrekende puzzels en houd je favoriete tv-shows voor de gek! Naarmate je je door verbluffende plaaglevels in Troll Face Quest TV Shows heen worstelt, zul je veel personages en scènes uit diverse drama's, comedy's en andere tv-shows tegenkomen! Netflix en relaxen? Niet vandaag! Of jij houd anderen voor de gek, of zij jou! Met de winter in aantocht verschijnen er steeds meer ondoden die je trollen in plaats van je mensenhersenen opeten! Zet je schrap voor de ultieme trollenstrijd: hijs je in een geel anti-trollenpak en huur een louche advocaat in voor het geval je een snel 'trolgevangenis-vrijkaartje' nodig hebt. Voor je het weet heb je je een weg naar Het Witte Huis geplaagd. Nou maar hopen dat de baas daar gevoel voor humor heeft! De knotsgekke wereld vol maffe puzzels en lijpe verborgen voorwerpen die je op elk level van Troll Face Quest TV Shows tegenkomt, kan je tot waanzin drijven. Zorg dat je het juiste pad vindt en geen knallende koppijn krijgt. Als je ook maar een millimeter toegeeft, weet je zeker dat deze gestoorde, non-stop trollen je zo naar het dichtstbijzijnde gekkengesticht sturen! Maar als je je blijft concentreren en je hoofd koel houdt, versla je deze onaflatende trollen met hun eigen middelen! Maak je dus maar op voor je volgende trollenuitzending. Je bent al bijna live in de lucht!

 • Super Buddy Kick
  Spelen
  Super Buddy Kick
  4337 keer gespeeld

  Dit is pas iemand die je flink tegen zijn schenen kan schoppen! Deze pop blijft jouw vriend, zelfs nadat je hem met granaten, schoppen en nog veel meer hebt bestookt in deze doldwaze actiegame. Elke keer dat je hem raakt verdien je muntjes voor upgrades en betere wapens, zoals pistolen en machinegeweren!

 • Ontsnapping uit de gevangenis
  Spelen
  Ontsnapping uit de gevangenis
  93682 keer gespeeld

  Iemand heeft je een taart gestuurd. Zou er iets in zitten waarmee je kunt ontsnappen?

 • Bomb It 6
  Spelen
  Bomb It 6
  38068 keer gespeeld

  Zet je bommen op scherp en moge de beste bot winnen...

 • My Dolphin Show 6
  Spelen
  My Dolphin Show 6
  18475 keer gespeeld

  Ga terug naar het aquarium voor nieuwe sprongen, trucjes en andere te gekke stunts met je dolfijn.