Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Best Link

Hoe snel kun jij deze beestjes, sterren en andere willekeurige voorwerpen bij elkaar zoeken? Je moet over geweldige puzzelvaardigheden beschikken om verder te komen in Best Link.

Als je graag Mahjong speelt, check dan zeker dit combinatiespelletje. Je zoekt stenen bij elkaar waarop afbeeldingen van verschillende soorten sushi tot snoezige uilen staan. Er zijn ook een aantal behulpzame boosters die je kunt kopen met de diamanten die je verdient. Kijk wat er met de stenen gebeurt als je een bom tevoorschijn haalt!

Hoe speel je Best Link?

Best Link lijkt op Mahjong. Je moet identieke stenen bij elkaar zoeken om ze van het bord te verwijderen. Een serie van lijnen moet ze met elkaar verbinden zonder dat andere stenen hun pad blokkeren.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om een steen te selecteren
  • KLIK MET LINKS om ze met elkaar te combineren en van het bord te verwijderen.

Soortgelijke spelletjes

Dit zijn nog vier puzzelspelletjes om je spelvaardigheden mee te verbeteren.

  1. Dream Pet Link
  2. Butterfly Kyodai
  3. Microsoft: Mahjong
  4. Super Hero Merge

Wie is de maker?

Best Link is gemaakt door Yizhiyuan Network Technology Co., Ltd.