Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Run

Zet koers richting de meest afgelegen hoeken van de ruimte en begin aan een interstellair avontuur in Run

Je werkt samen met een mysterieus, maar superschattig buitenaards wezen genaamd de Runner. Hij is vastbesloten om het tot het einde te halen van een serie tunnels, die niet in de allerbeste vorm verkeren. Elke tunnel zit vol levensgevaarlijke gaten!

Gelukkig kan hij het gebrek aan zwaartekracht in zijn voordeel gebruiken in dit spannende ruimtespelletje dat spelers van over de hele wereld al vanaf 2008 in zijn ban houdt. Ga met hem mee terwijl hij over muren sprint en over gaten springt.

Wil je meer te weten komen over dit klassieke browserspel? Check dan de wiki-pagina. Die staat vol leuke weetjes over de geschiedenis, verschillende speltypen en meer! 

Hoe speel je Run?

Run is een spannend actiespelletje. Ga mee met een buitenaards wezen genaamd Runner als hij in de verste uithoek van het heelal door een aantal tunnels probeert te komen. Er zijn ook verschillende moeilijkheidsniveaus. Als je een echte uitdaging zoekt, probeer dan de snelle!

Spelbediening

  • PIJL-LINKS om naar links te rennen.
  • PIJL-RECHTS om naar rechts te rennen.
  • PIJL-OMHOOG om te springen.

Soortgelijke spelletjes

Sta je te popelen om nog een paar geweldige avontuurspelletjes te spelen? Check dan deze vier! 

  1. Fall Race: Season 2
  2. Drop Guys: Knockout Tournament
  3. Spaceugh
  4. Tiny Alien

Wie is de maker?

Run is gemaakt door spelontwikkelaar Joseph Cloutier.