Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Hole.io

Eet je of word je gegeten in Hole.io? Bestuur een geheimzinnige leegte die wordt overvallen door een chaotische schranspartij. Je neemt het op tegen andere spelers met hun eigen hongerige leegtes in dit multiplayer io-spelletje!

Ben jij goed genoeg om het grootste en slechtste zwarte gat te worden? Je zult razendsnel alles van parkbankjes tot complete gebouwen naar binnen moeten schrokken in dit populaire gratis spelletje. Probeer geweldige kaarten die jouw leegte naar de nabije toekomst of terug naar de middeleeuwen transporteren om een dorp vol boeren en ridders te verorberen!

Speluitleg

Hole.io is een verslavend en ongelooflijk grappig actiespelletje voor meerdere spelers. Bestuur een leegte en probeer binnen de tijd zo veel mogelijk dingen naar binnen te proppen. De grootste leegte wint elke ronde. Er zijn ook coole skins die je tussen de schranspartijen door kunt verzamelen.

Spelbediening

Muis

 • KLIK MET DE LINKERMUISKNOP EN HOUD INGEDRUKT om je leegte te bewegen.
 • LAAT WEER LOS om je leegte te stoppen.

Toetsenbord

 • MET DE PIJLTOETSEN kun je jouw leegte ook bewegen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar coole io-spelletjes die je geweldig zult vinden.

 1. Paper.io
 2. Slither.io
 3. Goosegame.io
 4. Lordz.io

Wat zijn de tips en trucs voor Hole.io?

  Zoek kleine voorwerpen om onmiddellijk nadat elke wedstrijd begint op te eten. Je kunt pas grotere voorwerpen eten als je leegte groter is.
 • Dus overweeg de afmetingen van de voorwerpen voordat je ze probeert te eten.
 • Wees niet bang om andere leegtes naar binnen te schrokken. Dat zal ze zeker vertragen en helpt jou om de top van het klassement te bereiken!
 • Parkeerplaatsen zijn praktisch een all-you-can-eat buffet voor hongerige leegtes! Als je er een vindt, probeer alle auto's dan zo snel mogelijk op te eten!

Kan ik Hole.io op de mobiel spelen?

Absoluut! Dit geweldig spelletje is te spelen via Google Play en de Apple App Store.

Wie is de maker?

Hole.io is gemaakt door Voodoo, een gamestudio uit Parijs.