Leger Spelletjes

 • Crime City 3D
  Spelen
  Crime City 3D
  15381 keer gespeeld

  Alleen jij kunt nog voorkomen dat deze stad afglijdt naar totale anarchie. Verzamel de coole wapens en schakel de schurken uit in dit supervette actiespel.

 • Militaire oorlog: Athene
  Spelen
  Militaire oorlog: Athene
  5115 keer gespeeld

  Er staat je weer een nieuwe strijd te wachten. Denk je dat jij deze epische FPS voor meerdere spelers kunt overleven? Controleer eerst je wapens voordat je ten strijde trekt.

 • Stickman Army: The Defenders
  Spelen
  Stickman Army: The Defenders
  13087 keer gespeeld

  Neem het met je groene leger op tegen het rode leger in dit epische actiespel. Verdedig het Witte Huis tegen elke prijs en zet je voorraden en soldaten strategisch in.

 • Gevecht in de metro 3D
  Spelen
  Gevecht in de metro 3D
  62638 keer gespeeld

  De kogels komen van alle kanten in dit waanzinnige schietspel! Pak je spullen en schakel de vijanden samen met je team uit!

 • Rebellenaanval
  Spelen
  Rebellenaanval
  1359 keer gespeeld

  De stad wordt aangevallen! Kun jij de vijand uitschakelen voordat het te laat is? Gebruik de verschillende wapens om je doelen uit te schakelen in dit spannende 3D-schietspel.

 • Sluipschutters
  Spelen
  Sluipschutters
  20015 keer gespeeld

  Zonder een goede sluipschutter kun je deze oorlog nooit winnen...

 • Koningsoldaten 3
  Spelen
  Koningsoldaten 3
  14846 keer gespeeld

  Jouw missie: verjaag alle ellendige monsters uit het koninkrijk. Jouw wapens: een bazooka en een geweer. Lukt het jou om ze allemaal weg te blazen in dit doldwaze actiespel?

 • Sniper herladen
  Spelen
  Sniper herladen
  3150 keer gespeeld

  In deze knallende online actiegame moet je gefocused blijven en je hoofd koel houden om alle doelen uit te schakelen. Je hebt maar een beperkt aantal kogels en je gezondheid is kwetsbaar, dus blijf alert en schiet met scherp.

 • Speciale eenheden
  Spelen
  Speciale eenheden
  368 keer gespeeld

  In deze first person shooter val je je vijanden genadeloos aan of verdedig je jouw terrein. Trek de heuvels in en zet je schrap voor een strijd op leven en dood terwijl je ze met je machinegeweer omver probeert te maaien.

 • Sniper Clash 3D
  Spelen
  Sniper Clash 3D
  1251 keer gespeeld

  In dit multiplayer schietspel gebruik je snipergeweren en zelfs bazooka's om je vijanden af te maken. Ga de strijd aan en daag spelers van over de hele wereld uit. Blijf jij in elke spannende deathmatch in leven totdat de tijd op is?

 • Combat Strike 2
  Spelen
  Combat Strike 2
  12069 keer gespeeld

  Je bevindt je weer achter vijandelijke linies. Denk je dat je het overleeft? Het is een eindeloze strijd in dit online 3D-multiplayer schietspel. Grijp je wapen en trek ten strijde!

 • Maffe schieter 2: multiplayer
  Spelen
  Maffe schieter 2: multiplayer
  1196 keer gespeeld

  Als je langer dan vijf seconden wil overleven in deze superintense en knotsgekke 3D schietgame, zul je geconcentreerd moeten blijven en vlug voetenwerk moeten tonen. Je neemt het tegen spelers van over de hele wereld op en ze zullen geen genade tonen.

 • Toy Defense
  Spelen
  Toy Defense
  18058 keer gespeeld

  Ze mogen misschien slechts van plastic zijn gemaakt, maar dat wil niet zeggen dat ze geen power in huis hebben! Zorg er in dit spannende torenverdedigingsspel voor dat je speelgoed soldaten en kanonnen op strategische wijze zijn geplaatst om zo je basis te kunnen verdedigen.

 • SWAT vs. terroristen
  Spelen
  SWAT vs. terroristen
  3960 keer gespeeld

  Twee SWAT-agenten. Een eiland vol terroristen. Talloze wapens. Sluit je aan bij deze dappere helden en schakel vijanden uit in dit realtime actiespel. Tussen de levels door kun je wapens zoals bazooka's en machinegeweren kopen.

 • Kogelkracht
  Spelen
  Kogelkracht
  5742 keer gespeeld

  Kun jij de vijandelijke troepen uitschakelen in deze uitdagende FPS? Pas alleen wel op voor de sluipschutters.

 • Raze 3
  Spelen
  Raze 3
  6734 keer gespeeld

  Pak je wapen! Het is tijd om de strijd aan te gaan met buitenaardse wezens, robots en nog veel meer!

 • Heroes of Myths
  Spelen
  Heroes of Myths
  25594 keer gespeeld

  Een leger monsters is vastbesloten om jouw tempel met de grond gelijk te maken. Maar daar ga jij een stokje voor steken, toch? Bescherm de tempel met bliksemstralen en andere grootse wapens in dit torenverdedigingsspel.

 • King Soldier
  Spelen
  King Soldier
  24173 keer gespeeld

  'Hey soldier! Strap up your bazooka, because the King needs you! Use your awesome shooting skills to destroy all monsters and save the King from chaos!

 • Battle S.W.A.T vs Mercenary
  Spelen
  Battle S.W.A.T vs Mercenary
  39122 keer gespeeld

  Spelers van de hele wereld komen samen voor een grote strijd in dit spannende multiplayer actiespel. Baan je een weg vol verwoesting en haal alles uit de kast; van slagersmessen tot geweren. Hoe lang zal jij overleven?

 • Opstandelingen
  Spelen
  Opstandelingen
  1286 keer gespeeld

  Er staat je genoeg actie en chaos te wachten in deze multiplayer FPS-game. Neem het op tegen enkele van 's werelds meest meedogenloze opstandelingen terwijl je de strijd aangaat voor geld en naar allesvernietigende wapens zoekt.

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  152424 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • War of Tanks
  Spelen
  War of Tanks
  4217 keer gespeeld

  Op het slagveld is geen ruimte voor zwakkelingen, vooral niet in dit 3D-actiespel. Gelukkig zit jij in een tank, vergezeld door een leger van aliens. Echter er is een probleem: je moet het opnemen tegen talloze vijandelijke tanks maar dat schrikt jou niet af, toch?

 • Masked Shooter Multiplayer
  Spelen
  Masked Shooter Multiplayer
  8621 keer gespeeld

  Neem het op tegen spelers van over de hele wereld in deze FPS voor meerdere spelers. Kun jij ze allemaal uitschakelen voordat ze jou te grazen nemen?

 • Ontsnapping uit een hangar
  Spelen
  Ontsnapping uit een hangar
  1910 keer gespeeld

  Denk je dat het je lukt om uit deze legerhangar te ontsnappen? Ga op zoek naar handige objecten en maak dat je wegkomt in dit spannende spel.

 • Pixel Apocalypse: Infection Begins
  Spelen
  Pixel Apocalypse: Infection Begins
  361 keer gespeeld

  In deze first person shooter verspreidt een mysterieuze infectie zich in razend tempo. Hij lijkt mensen in bloeddorstige zombies te veranderen! Kan jij de zombies snel afmaken met shotguns, rakettenwerpers en nog veel meer?

 • Call of War
  Spelen
  Call of War
  15111 keer gespeeld

  Reis terug in de tijd naar WO2 en leid je strijdkrachten naar de overwinning. Ontwikkel een geheim wapen en meer. Je leger wacht op je, commandant. Waar stuur je ze naartoe in dit MMO-spel?

 • Strijd van de oorlogsschepen
  Spelen
  Strijd van de oorlogsschepen
  1123 keer gespeeld

  Het beroemde bordspel krijgt een nieuwe wending. Beheer je vloot en val vijanden aan terwijl je wacht op het juiste moment om een luchtaanval uit te voeren. Kun jij hun schepen laten zinken voordat je zelf de klos bent?

 • Battlefield Shooter 2
  Spelen
  Battlefield Shooter 2
  11877 keer gespeeld

  O nee, je basis wordt aangevallen in deze nieuwe versie van Battlefield Shooter! Pak je wapens en schiet de vijand aan flarden om je missie te voltooien. Ben je dapper genoeg om deze uitdaging aan te gaan?

 • 1941 Frozen Front
  Spelen
  1941 Frozen Front
  5125 keer gespeeld

  Reis terug in de tijd naar de Tweede Wereldoorlog in dit strategische spel. Kun jij deze tanks over de bevroren vlakten van Rusland leiden en je vijanden verslaan?

 • Tank Fury
  Spelen
  Tank Fury
  1316 keer gespeeld

  Are you ready to take on players from all around the world in this io game? You’ll be controlling a tank that has all sorts of weapons, even spring-loaded boxing gloves! Find out if you can destroy your opponents’ tanks before they destroy yours!

 • Bullet Party
  Spelen
  Bullet Party
  494 keer gespeeld

  Het gaat er heftig aan toe in dit 3D-schietspel! Sluit je aan bij andere gamers van over de hele wereld en probeer het zolang mogelijk vol te houden. Schiet je vijanden overhoop en kijk of je al je doelen kunt behalen tijdens de actierijke gevechten.

 • Terrorisme bestrijden
  Spelen
  Terrorisme bestrijden
  6332 keer gespeeld

  Even afreageren? Dan gaat er niets boven een potje schieten!

 • Exploderende bruggen
  Spelen
  Exploderende bruggen
  9204 keer gespeeld

  Breng ze tot stilstand op de brug!

 • Army Force Strike
  Spelen
  Army Force Strike
  25277 keer gespeeld

  Zorg ervoor dat je klaar bent om de beste first-person multiplayer-uitdaging aan te gaan die je je kunt voorstellen! In Army Force Strike kun je vijanden van alle kalibers beschieten, doden en op andere manieren uitschakelen. Je kunt meer online-spellen zoals dit gratis spelen op www.Supergames.io.

 • Frontlinie verdedigen
  Spelen
  Frontlinie verdedigen
  4061 keer gespeeld

  Neem de zwaarste wapens mee die je hebt, soldaat! Je zult ze nodig hebben...

 • Tankoorlog-simulator
  Spelen
  Tankoorlog-simulator
  746 keer gespeeld

  Toon je vijanden geen genade in deze 3D actiegame. Het is ten slotte oorlog! Kruip achter het stuur van een vette tank en blaas de andere tanks zo snel als je kan uit de weg.