Leger Spelletjes

 • Gevecht in de metro 3D
  Spelen
  Gevecht in de metro 3D
  65572 keer gespeeld

  De kogels komen van alle kanten in dit waanzinnige schietspel! Pak je spullen en schakel de vijanden samen met je team uit!

 • Sniper herladen
  Spelen
  Sniper herladen
  3770 keer gespeeld

  In deze knallende online actiegame moet je gefocused blijven en je hoofd koel houden om alle doelen uit te schakelen. Je hebt maar een beperkt aantal kogels en je gezondheid is kwetsbaar, dus blijf alert en schiet met scherp.

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  156449 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • King Soldier
  Spelen
  King Soldier
  24776 keer gespeeld

  'Hey soldier! Strap up your bazooka, because the King needs you! Use your awesome shooting skills to destroy all monsters and save the King from chaos!

 • Combat Strike 2
  Spelen
  Combat Strike 2
  12651 keer gespeeld

  Je bevindt je weer achter vijandelijke linies. Denk je dat je het overleeft? Het is een eindeloze strijd in dit online 3D-multiplayer schietspel. Grijp je wapen en trek ten strijde!

 • Terrorisme bestrijden
  Spelen
  Terrorisme bestrijden
  6565 keer gespeeld

  Even afreageren? Dan gaat er niets boven een potje schieten!

 • Army Force Strike
  Spelen
  Army Force Strike
  25710 keer gespeeld

  Zorg ervoor dat je klaar bent om de beste first-person multiplayer-uitdaging aan te gaan die je je kunt voorstellen! In Army Force Strike kun je vijanden van alle kalibers beschieten, doden en op andere manieren uitschakelen. Je kunt meer online-spellen zoals dit gratis spelen op www.Supergames.io.

 • Flak Meister
  Spelen
  Flak Meister
  11382 keer gespeeld

  Het is hartje winter en de bommenwerpers zijn in aantocht. De inwoners van dit stadje rekenen op jouw steun. Spring in de geschuttoren en schiet vijandelijke vliegtuigen uit de lucht in dit epische schietspel.

 • Tank Fury
  Spelen
  Tank Fury
  1364 keer gespeeld

  Are you ready to take on players from all around the world in this io game? You’ll be controlling a tank that has all sorts of weapons, even spring-loaded boxing gloves! Find out if you can destroy your opponents’ tanks before they destroy yours!

 • Rebellenaanval
  Spelen
  Rebellenaanval
  1613 keer gespeeld

  De stad wordt aangevallen! Kun jij de vijand uitschakelen voordat het te laat is? Gebruik de verschillende wapens om je doelen uit te schakelen in dit spannende 3D-schietspel.

 • Stickman Army: The Defenders
  Spelen
  Stickman Army: The Defenders
  13570 keer gespeeld

  Neem het met je groene leger op tegen het rode leger in dit epische actiespel. Verdedig het Witte Huis tegen elke prijs en zet je voorraden en soldaten strategisch in.

 • Battle S.W.A.T vs Mercenary
  Spelen
  Battle S.W.A.T vs Mercenary
  39620 keer gespeeld

  Spelers van de hele wereld komen samen voor een grote strijd in dit spannende multiplayer actiespel. Baan je een weg vol verwoesting en haal alles uit de kast; van slagersmessen tot geweren. Hoe lang zal jij overleven?

 • Crime City 3D
  Spelen
  Crime City 3D
  15747 keer gespeeld

  Alleen jij kunt nog voorkomen dat deze stad afglijdt naar totale anarchie. Verzamel de coole wapens en schakel de schurken uit in dit supervette actiespel.

 • Clash of Tanks
  Spelen
  Clash of Tanks
  3499 keer gespeeld

  Welke kant is dominant in deze realtime strategygame? En misschien nog wel belangrijker: hoeveel tanks komen op de schroothoop terecht? Zet je oorlogstuig op strategische plekken en probeer de basis van je vijand te vernietigen.

 • Toy Defense
  Spelen
  Toy Defense
  18487 keer gespeeld

  Ze mogen misschien slechts van plastic zijn gemaakt, maar dat wil niet zeggen dat ze geen power in huis hebben! Zorg er in dit spannende torenverdedigingsspel voor dat je speelgoed soldaten en kanonnen op strategische wijze zijn geplaatst om zo je basis te kunnen verdedigen.

 • Battlefield Shooter 2
  Spelen
  Battlefield Shooter 2
  11937 keer gespeeld

  O nee, je basis wordt aangevallen in deze nieuwe versie van Battlefield Shooter! Pak je wapens en schiet de vijand aan flarden om je missie te voltooien. Ben je dapper genoeg om deze uitdaging aan te gaan?

 • Sniper Strike
  Spelen
  Sniper Strike
  525 keer gespeeld

  Kan jij al je vijanden neerschieten in deze intense 3D schietgame? Grijp je sluipschuttersgeweer en zet je schrap om je een weg te knallen door drie verschillende maps. Kan je ze allemaal uitschakelen voordat je zelf wordt neergeschoten?

 • Snipers Wars
  Spelen
  Snipers Wars
  18580 keer gespeeld

  Agenten, schurken en sluipschutters nemen het allemaal tegen elkaar op in dit intense actiespel voor meerdere spelers. Vind een wapen en maak je klaar voor de strijd. Het is erop of eronder!

 • Call of War
  Spelen
  Call of War
  15398 keer gespeeld

  Reis terug in de tijd naar WO2 en leid je strijdkrachten naar de overwinning. Ontwikkel een geheim wapen en meer. Je leger wacht op je, commandant. Waar stuur je ze naartoe in dit MMO-spel?

  Call of War is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Ten aanval: pixelmultiplayer
  Spelen
  Ten aanval: pixelmultiplayer
  1434 keer gespeeld

  Met hoeveel van deze gepixelde commando's kan jij korte metten maken? Daag andere gamers van over de hele wereld uit in deze multiplayer schietgame.

 • Maffe schieter 2: multiplayer
  Spelen
  Maffe schieter 2: multiplayer
  1348 keer gespeeld

  Als je langer dan vijf seconden wil overleven in deze superintense en knotsgekke 3D schietgame, zul je geconcentreerd moeten blijven en vlug voetenwerk moeten tonen. Je neemt het tegen spelers van over de hele wereld op en ze zullen geen genade tonen.

 • Zombieaanval
  Spelen
  Zombieaanval
  13973 keer gespeeld

  Er is maar één manier om zombies te begroeten, en dat is met een bazooka!

 • Heroes of Myths
  Spelen
  Heroes of Myths
  26138 keer gespeeld

  Een leger monsters is vastbesloten om jouw tempel met de grond gelijk te maken. Maar daar ga jij een stokje voor steken, toch? Bescherm de tempel met bliksemstralen en andere grootse wapens in dit torenverdedigingsspel.

 • Pixel Apocalypse: Infection Begins
  Spelen
  Pixel Apocalypse: Infection Begins
  426 keer gespeeld

  In deze first person shooter verspreidt een mysterieuze infectie zich in razend tempo. Hij lijkt mensen in bloeddorstige zombies te veranderen! Kan jij de zombies snel afmaken met shotguns, rakettenwerpers en nog veel meer?

 • Koningsoldaten 3
  Spelen
  Koningsoldaten 3
  15039 keer gespeeld

  Jouw missie: verjaag alle ellendige monsters uit het koninkrijk. Jouw wapens: een bazooka en een geweer. Lukt het jou om ze allemaal weg te blazen in dit doldwaze actiespel?

 • Militaire oorlog: Athene
  Spelen
  Militaire oorlog: Athene
  5313 keer gespeeld

  Er staat je weer een nieuwe strijd te wachten. Denk je dat jij deze epische FPS voor meerdere spelers kunt overleven? Controleer eerst je wapens voordat je ten strijde trekt.

 • Gemaskerde eenheid 3
  Spelen
  Gemaskerde eenheid 3
  958 keer gespeeld

  Deze gemaskerde commando's zijn er weer helemaal klaar voor! Ben jij klaar om in de strijd te duiken in deze multiplayer schietgame? Neem het tegen andere gamers op in een strijd tot de dood met machinegeweren, bazooka's en nog veel meer!

 • Kogelkracht
  Spelen
  Kogelkracht
  5939 keer gespeeld

  Kun jij de vijandelijke troepen uitschakelen in deze uitdagende FPS? Pas alleen wel op voor de sluipschutters.

 • SWAT vs. terroristen
  Spelen
  SWAT vs. terroristen
  4089 keer gespeeld

  Twee SWAT-agenten. Een eiland vol terroristen. Talloze wapens. Sluit je aan bij deze dappere helden en schakel vijanden uit in dit realtime actiespel. Tussen de levels door kun je wapens zoals bazooka's en machinegeweren kopen.

 • Conflict of Nations
  Spelen
  Conflict of Nations
  6473 keer gespeeld

  In dit militaire strategiespel is de hele wereld je slagveld. Wil je Engeland binnendringen of je strijdkrachten overzee sturen? Ga wel slim te werk als je de hele wereld plus de harten van je nieuwe bewoners wilt veroveren.

 • Supercommando
  Spelen
  Supercommando
  27936 keer gespeeld

  Schakel de vijanden uit met je sluipschuttersvaardigheden.

 • Raze 3
  Spelen
  Raze 3
  6775 keer gespeeld

  Pak je wapen! Het is tijd om de strijd aan te gaan met buitenaardse wezens, robots en nog veel meer!

 • Sluipschutters
  Spelen
  Sluipschutters
  20172 keer gespeeld

  Zonder een goede sluipschutter kun je deze oorlog nooit winnen...

 • Frontlinie verdedigen
  Spelen
  Frontlinie verdedigen
  4078 keer gespeeld

  Neem de zwaarste wapens mee die je hebt, soldaat! Je zult ze nodig hebben...

 • 3D Subway-clash remastered
  Spelen
  3D Subway-clash remastered
  2672 keer gespeeld

  In de metrotunnels van deze 3D multiplayer schietgame staan de treinen allemaal stil, maar zelf zal je een paar rappe sprintjes moeten trekken! Sluit je aan bij het rode of het blauwe team terwijl je kogels ontwijkt en naar vette wapens zoekt. Kan jij het andere team afmaken voordat je aan flarden wordt geschoten?

 • Schieten in de stad
  Spelen
  Schieten in de stad
  16830 keer gespeeld

  Ben je klaar om de vijand aan flarden te schieten? Raak ze allemaal in Schieten in de stad! Vergeet ook niet om na je missies je wapens te verbeteren.