Leger Spelletjes

 • Gevecht in de metro 3D
  Spelen
  Gevecht in de metro 3D
  72150 keer gespeeld

  De kogels komen van alle kanten in dit waanzinnige schietspel! Pak je spullen en schakel de vijanden samen met je team uit!

 • Terrorisme bestrijden
  Spelen
  Terrorisme bestrijden
  7090 keer gespeeld

  Even afreageren? Dan gaat er niets boven een potje schieten!

 • Sniper herladen
  Spelen
  Sniper herladen
  4584 keer gespeeld

  In deze knallende online actiegame moet je gefocused blijven en je hoofd koel houden om alle doelen uit te schakelen. Je hebt maar een beperkt aantal kogels en je gezondheid is kwetsbaar, dus blijf alert en schiet met scherp.

 • Army Force Strike
  Spelen
  Army Force Strike
  26624 keer gespeeld

  Zorg ervoor dat je klaar bent om de beste first-person multiplayer-uitdaging aan te gaan die je je kunt voorstellen! In Army Force Strike kun je vijanden van alle kalibers beschieten, doden en op andere manieren uitschakelen. Je kunt meer online-spellen zoals dit gratis spelen op www.Supergames.io.

 • Flak Meister
  Spelen
  Flak Meister
  11995 keer gespeeld

  Het is hartje winter en de bommenwerpers zijn in aantocht. De inwoners van dit stadje rekenen op jouw steun. Spring in de geschuttoren en schiet vijandelijke vliegtuigen uit de lucht in dit epische schietspel.

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  161252 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • King Soldier
  Spelen
  King Soldier
  26136 keer gespeeld

  'Hey soldier! Strap up your bazooka, because the King needs you! Use your awesome shooting skills to destroy all monsters and save the King from chaos!

 • Tank Fury
  Spelen
  Tank Fury
  1608 keer gespeeld

  Are you ready to take on players from all around the world in this io game? You’ll be controlling a tank that has all sorts of weapons, even spring-loaded boxing gloves! Find out if you can destroy your opponents’ tanks before they destroy yours!

 • Stickman Army: The Defenders
  Spelen
  Stickman Army: The Defenders
  14265 keer gespeeld

  Neem het met je groene leger op tegen het rode leger in dit epische actiespel. Verdedig het Witte Huis tegen elke prijs en zet je voorraden en soldaten strategisch in.

 • Rebellenaanval
  Spelen
  Rebellenaanval
  2086 keer gespeeld

  De stad wordt aangevallen! Kun jij de vijand uitschakelen voordat het te laat is? Gebruik de verschillende wapens om je doelen uit te schakelen in dit spannende 3D-schietspel.

 • Strijd van de oorlogsschepen
  Spelen
  Strijd van de oorlogsschepen
  1222 keer gespeeld

  Het beroemde bordspel krijgt een nieuwe wending. Beheer je vloot en val vijanden aan terwijl je wacht op het juiste moment om een luchtaanval uit te voeren. Kun jij hun schepen laten zinken voordat je zelf de klos bent?

 • Toy Defense
  Spelen
  Toy Defense
  19290 keer gespeeld

  Ze mogen misschien slechts van plastic zijn gemaakt, maar dat wil niet zeggen dat ze geen power in huis hebben! Zorg er in dit spannende torenverdedigingsspel voor dat je speelgoed soldaten en kanonnen op strategische wijze zijn geplaatst om zo je basis te kunnen verdedigen.

 • Combat Strike 2
  Spelen
  Combat Strike 2
  13292 keer gespeeld

  Je bevindt je weer achter vijandelijke linies. Denk je dat je het overleeft? Het is een eindeloze strijd in dit online 3D-multiplayer schietspel. Grijp je wapen en trek ten strijde!

 • Sniper Strike
  Spelen
  Sniper Strike
  734 keer gespeeld

  Kan jij al je vijanden neerschieten in deze intense 3D schietgame? Grijp je sluipschuttersgeweer en zet je schrap om je een weg te knallen door drie verschillende maps. Kan je ze allemaal uitschakelen voordat je zelf wordt neergeschoten?

 • Zombieaanval
  Spelen
  Zombieaanval
  14099 keer gespeeld

  Er is maar één manier om zombies te begroeten, en dat is met een bazooka!

 • Monkey Go Happy: Army Base
  Spelen
  Monkey Go Happy: Army Base
  528 keer gespeeld

  Deze verdrietige aapjes bezoeken een militaire basis. Misschien zal dit ze opvrolijken? Ontdek het zelf in dit zoek- en klikspel, tenminste, als het lukt om naar binnen te komen.

 • War of Tanks
  Spelen
  War of Tanks
  4620 keer gespeeld

  Op het slagveld is geen ruimte voor zwakkelingen, vooral niet in dit 3D-actiespel. Gelukkig zit jij in een tank, vergezeld door een leger van aliens. Echter er is een probleem: je moet het opnemen tegen talloze vijandelijke tanks maar dat schrikt jou niet af, toch?

 • Snipers Wars
  Spelen
  Snipers Wars
  18889 keer gespeeld

  Agenten, schurken en sluipschutters nemen het allemaal tegen elkaar op in dit intense actiespel voor meerdere spelers. Vind een wapen en maak je klaar voor de strijd. Het is erop of eronder!

 • Rebelse machten
  Spelen
  Rebelse machten
  1300 keer gespeeld

  Start een campagne of duik midden in de speler-tegen-speler-modus in deze multiplayer schietgame. Je kan je tegenstanders omknallen met machinegeweren, Tommyguns en een heleboel andere waanzinnige wapens.

 • Sluipschutters
  Spelen
  Sluipschutters
  20389 keer gespeeld

  Zonder een goede sluipschutter kun je deze oorlog nooit winnen...

 • Call of War
  Spelen
  Call of War
  15797 keer gespeeld

  Reis terug in de tijd naar WO2 en leid je strijdkrachten naar de overwinning. Ontwikkel een geheim wapen en meer. Je leger wacht op je, commandant. Waar stuur je ze naartoe in dit MMO-spel?

  Call of War is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Heroes of Myths
  Spelen
  Heroes of Myths
  27232 keer gespeeld

  Een leger monsters is vastbesloten om jouw tempel met de grond gelijk te maken. Maar daar ga jij een stokje voor steken, toch? Bescherm de tempel met bliksemstralen en andere grootse wapens in dit torenverdedigingsspel.

 • Ten aanval: pixelmultiplayer
  Spelen
  Ten aanval: pixelmultiplayer
  1721 keer gespeeld

  Met hoeveel van deze gepixelde commando's kan jij korte metten maken? Daag andere gamers van over de hele wereld uit in deze multiplayer schietgame.

 • Gemaskerde eenheid 3
  Spelen
  Gemaskerde eenheid 3
  1195 keer gespeeld

  Deze gemaskerde commando's zijn er weer helemaal klaar voor! Ben jij klaar om in de strijd te duiken in deze multiplayer schietgame? Neem het tegen andere gamers op in een strijd tot de dood met machinegeweren, bazooka's en nog veel meer!

 • Maffe schieter 2: multiplayer
  Spelen
  Maffe schieter 2: multiplayer
  1662 keer gespeeld

  Als je langer dan vijf seconden wil overleven in deze superintense en knotsgekke 3D schietgame, zul je geconcentreerd moeten blijven en vlug voetenwerk moeten tonen. Je neemt het tegen spelers van over de hele wereld op en ze zullen geen genade tonen.

 • Exploderende bruggen 2
  Spelen
  Exploderende bruggen 2
  5861 keer gespeeld

  Blaas de bruggen weer aan flarden!

 • Clash of Tanks
  Spelen
  Clash of Tanks
  3968 keer gespeeld

  Welke kant is dominant in deze realtime strategygame? En misschien nog wel belangrijker: hoeveel tanks komen op de schroothoop terecht? Zet je oorlogstuig op strategische plekken en probeer de basis van je vijand te vernietigen.

 • Sniper Clash 3D
  Spelen
  Sniper Clash 3D
  1910 keer gespeeld

  In dit multiplayer schietspel gebruik je snipergeweren en zelfs bazooka's om je vijanden af te maken. Ga de strijd aan en daag spelers van over de hele wereld uit. Blijf jij in elke spannende deathmatch in leven totdat de tijd op is?

 • Tank Attack
  Spelen
  Tank Attack
  1777 keer gespeeld

  Tanks zijn te gek, maar wie kan die dingen eigenlijk besturen?

 • Crime City 3D
  Spelen
  Crime City 3D
  16344 keer gespeeld

  Alleen jij kunt nog voorkomen dat deze stad afglijdt naar totale anarchie. Verzamel de coole wapens en schakel de schurken uit in dit supervette actiespel.

 • Battle S.W.A.T vs Mercenary
  Spelen
  Battle S.W.A.T vs Mercenary
  40260 keer gespeeld

  Spelers van de hele wereld komen samen voor een grote strijd in dit spannende multiplayer actiespel. Baan je een weg vol verwoesting en haal alles uit de kast; van slagersmessen tot geweren. Hoe lang zal jij overleven?

 • Tanksimulator
  Spelen
  Tanksimulator
  480 keer gespeeld

  Heb je altijd al een tank willen besturen? Dan is dit je kans! Klim in dit coole legervoertuig en rij door een drukke stad of een uitgestrekte woestijn in dit epische simulatiespel.

 • Koningsoldaten 3
  Spelen
  Koningsoldaten 3
  15412 keer gespeeld

  Jouw missie: verjaag alle ellendige monsters uit het koninkrijk. Jouw wapens: een bazooka en een geweer. Lukt het jou om ze allemaal weg te blazen in dit doldwaze actiespel?

 • 3D Subway-clash remastered
  Spelen
  3D Subway-clash remastered
  3237 keer gespeeld

  In de metrotunnels van deze 3D multiplayer schietgame staan de treinen allemaal stil, maar zelf zal je een paar rappe sprintjes moeten trekken! Sluit je aan bij het rode of het blauwe team terwijl je kogels ontwijkt en naar vette wapens zoekt. Kan jij het andere team afmaken voordat je aan flarden wordt geschoten?

 • Bullet Party
  Spelen
  Bullet Party
  695 keer gespeeld

  Het gaat er heftig aan toe in dit 3D-schietspel! Sluit je aan bij andere gamers van over de hele wereld en probeer het zolang mogelijk vol te houden. Schiet je vijanden overhoop en kijk of je al je doelen kunt behalen tijdens de actierijke gevechten.

 • Conflict of Nations
  Spelen
  Conflict of Nations
  6744 keer gespeeld

  In dit militaire strategiespel is de hele wereld je slagveld. Wil je Engeland binnendringen of je strijdkrachten overzee sturen? Ga wel slim te werk als je de hele wereld plus de harten van je nieuwe bewoners wilt veroveren.