• Bubble Shooter
  Spelen
  Bubble Shooter
  242756 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Bubble Shooter Classic
  Spelen
  Bubble Shooter Classic
  120986 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Bubble Raiders
  Spelen
  Bubble Raiders
  3119 keer gespeeld

  Help Anna en Eva de geheimen van de wakende bubbels te ontrafelen! Richt en schiet op 3 of meer bubbels van dezelfde kleur om ze weg te spelen en in elk level van deze mysterieuze bubbleshooter het geheim te ontrafelen.

 • Candy Bubble
  Spelen
  Candy Bubble
  12898 keer gespeeld

  Niets is zo lekker als Candy Bubble, een leuke bubble shooter voor het hele gezin. Richt en schiet op de juiste gekleurde bellen en laat ze allemaal verdwijnen voor heel veel punten. Je hoeft helemaal geen zoetekauw te zijn om van dit spel te kunnen genieten!

 • Pro bubbelschieter
  Spelen
  Pro bubbelschieter
  609 keer gespeeld

  Laat jij de bubbels knallen als een pro? Zo ja, bewijs dat maar eens in deze uitdagende bubbelschieter! Hij beoordeelt je vaardigheden terwijl je elk spannend level uitspeelt.

 • Halloween Chain
  Spelen
  Halloween Chain
  927 keer gespeeld

  Halloween Chain is een 3-op-een-rij-spel dat lijkt op Zuma. Aan jou de taak om zoveel mogelijk gekleurde pompoenballen te verwijderen door rijtjes te maken. Zorg dat de ballen de mond van de reusachtige pompoen aan het eind niet bereiken. Hoe ver kun jij komen in dit griezelig leuke spelletje?

 • Bellenbos
  Spelen
  Bellenbos
  699 keer gespeeld

  In dit betoverde bos zijn een aantal vreemde en vernietigende bellen op mysterieuze wijze opgedoken. Het is aan deze dappere eekhoorn om ze allemaal te laten klappen in deze bellenschietgame. Pak het kanon samen met hem beet en gooi alles in de strijd om de bellen een voor een kapot te schieten tot er geen een meer over is!

 • Bubble Hit
  Spelen
  Bubble Hit
  2112 keer gespeeld

  Deze bubbels zijn heel gemeen. Schakel ze zo snel mogelijk uit!

 • Sea Bubble Pirates 2
  Spelen
  Sea Bubble Pirates 2
  283 keer gespeeld

  Beleef spannende bubbelavonturen op dit piratenschip. Maak groepjes van drie of meer gekleurde bubbels om ze te verwijderen. Speel de gouden munten en andere beloningen vrij in dit Bubble Shooter-achtige puzzelspelletje. Allemaal aan boord? Hijs dan de zeilen en ga op bubbelavontuur!

 • Bellenschieter: Wereldbeker
  Spelen
  Bellenschieter: Wereldbeker
  899 keer gespeeld

  In deze bellenschietgame kan je alle spanning en sensatie van het WK-toernooi beleven. Grijp het kanon en probeer alle bellen zo snel mogelijk van het veld te schieten.

 • Bubbelstad
  Spelen
  Bubbelstad
  1288 keer gespeeld

  Pak het kanon en kijk hoe snel je al deze bubbels kunt wegspelen.

 • Extreme bubbelschieter 2
  Spelen
  Extreme bubbelschieter 2
  5108 keer gespeeld

  Deze bubbels vallen razendsnel naar de onderkant van het scherm! Kun je ze allemaal laten knallen voordat het te laat is in dit super spannende bubbelschietspel?

 • Bubblez: Classic
  Spelen
  Bubblez: Classic
  649 keer gespeeld

  Oefen je puzzelvaardigheden in dit bubbelschietspel. Match de bubbels op kleur om ze te laten springen.

 • Sea Bubble Pirates
  Spelen
  Sea Bubble Pirates
  404 keer gespeeld
 • Bubbelschieten met draken
  Spelen
  Bubbelschieten met draken
  174 keer gespeeld

  Diep in het hol van deze draak ligt een aantal betoverde eieren die elk een gevaarlijke vorm van magie bevatten. Kan jij ze allemaal vernietigen in deze bubbelschietgame?

 • Bubbelwereld
  Spelen
  Bubbelwereld
  809 keer gespeeld

  Richt en schiet met magische edelsteenbubbels in dit leuke bubbelschietspel met een Midden-Oosters tintje. Maar denk goed na over elke zet want per level krijg je slechts een paar kansen om het goed te doen!

 • Bubble Spirit
  Spelen
  Bubble Spirit
  512 keer gespeeld

  Knal de kleurige bubbels neer in dit nieuwe gratis spel, Bubble Spirit. Schiet elke bubbel voorzichtig kapot en probeer een niveau te voltooien om zo veel mogelijk punten te behalen!

 • Mayaknikkers
  Spelen
  Mayaknikkers
  456 keer gespeeld

  Hoeveel betoverde relikwieën kun jij vernietigen met dit magische wapen?

 • Kuikentjes redden
  Spelen
  Kuikentjes redden
  648 keer gespeeld

  Dit kippetje is vastberaden om al haar kuikentjes uit de bubbels te redden, maar die groenten staan haar in de weg. Help haar om ze allemaal in stukken te schieten met alles van tomaten tot vuurwerk in dit wilde puzzelspel!

 • Stuiterballen: Klassiek
  Spelen
  Stuiterballen: Klassiek
  1652 keer gespeeld

  Deze kleurrijke ballen zullen veel problemen veroorzaken terwijl ze langzaam afdalen. Neem de controle over het kanon en vernietig ze! Kun je ze allemaal uit de weg ruimen in dit unieke match 3-puzzelspel?

 • Bubble Hero
  Spelen
  Bubble Hero
  266 keer gespeeld

  Can you free each one of these mice from the bubbles before time runs out? They’d really appreciate it.

 • Mystic India Pop Express
  Spelen
  Mystic India Pop Express
  307 keer gespeeld

  Schiet de mystieke juwelen weg in dit eeuwenoude Indiase 3-op-een-rij-spel.

 • Gekleurde bubbels: kersteditie
  Spelen
  Gekleurde bubbels: kersteditie
  1392 keer gespeeld

  Richt en schiet de gekleurde bubbel naar een groepje van minstens drie bubbels met dezelfde kleur om ze te verwijderen. Maak zoveel mogelijk ruimte vrij en zorg dat de bubbels de lijn niet raken. Speel alle feestelijke bubbels weg in deze leuke nieuwe kersteditie.

 • Bubble Shooter Saga 2
  Spelen
  Bubble Shooter Saga 2
  480 keer gespeeld

  Ga op een magisch avontuur en laat ondertussen deze kleurrijke bubbels knallen. Stel je richtvaardigheden op de proef in dit gloednieuwe en doldwaze schietspel, Bubble Shooter Saga 2!

 • FGP Bubble Shooter
  Spelen
  FGP Bubble Shooter
  3750 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij alle kleurrijke bubbels wegschieten? Probeer een topscore neer te zetten in dit traditionele bubbelschietspel.

 • Bubble Gems
  Spelen
  Bubble Gems
  226 keer gespeeld

  Er liggen talloze prachtige edelstenen voor je klaar om te verzamelen! Maar, ze zijn gevangen in al die gekleurde bellen! Richt en schiet om gelijk gekleurde bellen te koppelen en laat ze verdwijnen om het sprankelende juweeltje te bevrijden!

 • Bubble Elements
  Spelen
  Bubble Elements
  888 keer gespeeld

  Maak 3 of meer bubbles met dezelfde kleur en schiet ze weg!

 • Sea Bubble Pirates 3
  Spelen
  Sea Bubble Pirates 3
  424 keer gespeeld

  Hijs de zeilen voor het derde vervolg op het populaire Sea Bubble Pirates! Speel zo snel mogelijk groepjes van drie of meer bubbels weg. Hoe meer je er tegelijk wegspeelt, hoe meer punten je krijgt. Speel prestaties, boosts en combo's vrij en verzamel de gouden munten, maar zorg dat de bubbels de onderkant van het scherm niet bereiken.

 • Bubble Ocean
  Spelen
  Bubble Ocean
  505 keer gespeeld

  Miljoenen parels overstromen deze hoek van de oceaan. De dingen lopen echt uit de hand. Kun je de kleuren matchen in dit leuke en uitdagende puzzelspel? Dat is de enige manier om ze te laten verdwijnen.

 • Endless Bubbles
  Spelen
  Endless Bubbles
  760 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een wellicht eindeloze uitdaging? Zo ja, speel dan dit traditionele en intrigerende bubbel schietspel. Kruip achter het kanon en zoek zo snel mogelijk alle gelijk gekleurde bubbels bij elkaar.

 • Bubbelboerderij
  Spelen
  Bubbelboerderij
  215 keer gespeeld

  Deze boerderij barst van de schattige bubbelbeesten, maar de eigenaar zou ze het liefste weg willen jagen! Kan jij hem helpen om al deze vreemde schepsels te laten klappen in deze vreemde en doldwaze bubbelschietgame?

 • Bubble Shooter HD
  Spelen
  Bubble Shooter HD
  25423 keer gespeeld

  Verbeter je bubble shootvaardigheden met deze traditionele versie van het klassieke puzzelspel. Laat de bubbels zo snel mogelijk springen.

 • Bubbel 2
  Spelen
  Bubbel 2
  695 keer gespeeld

  Kan jij een hoge score halen in deze online bubbelschietgame? Grijp het kanon stevig vast en vernietig de kleurrijke bubbels zo snel als je kan.

 • Gekleurde bubbels
  Spelen
  Gekleurde bubbels
  17859 keer gespeeld

  Laat zoveel mogelijk van deze feestelijke bubbels knallen voordat de tijd om is.

 • Bubble Hit
  Spelen
  Bubble Hit
  24927 keer gespeeld

  Laat de bubbels maar ploppen in dit bellenschietspel!

 • Bubbelschieter-saga
  Spelen
  Bubbelschieter-saga
  252 keer gespeeld

  Niets is zo leuk als het wegschieten van kleurrijke bubbels. Veel plezier met dit leuke, verslavende bubbelschietspelletje!