Bubble Shooter

 • Bubble Shooter
  Spelen
  Bubble Shooter
  266724 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

  Bubble Shooter is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Extreme bubbelschieter 2
  Spelen
  Extreme bubbelschieter 2
  6682 keer gespeeld

  Deze bubbels vallen razendsnel naar de onderkant van het scherm! Kun je ze allemaal laten knallen voordat het te laat is in dit super spannende bubbelschietspel?

 • HD Bubbelschieter
  Spelen
  HD Bubbelschieter
  475 keer gespeeld

  Geniet van urenlang spelplezier met Bubbelschieter HD! Schiet op groepjes bubbels met dezelfde kleur om ze te verwijderen. Hoe sneller je bent, hoe meer punten je krijgt!

 • Bubble Shooter Classic
  Spelen
  Bubble Shooter Classic
  134885 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Aqua-bubbelschieter
  Spelen
  Aqua-bubbelschieter
  444 keer gespeeld

  Neem een duik in de zee en zet je schrap voor een grappige en gave reis in deze bubbelschietgame. Laat jij in elk level alle bubbels en gekke wezens uit elkaar knallen?

 • Mayaknikkers
  Spelen
  Mayaknikkers
  505 keer gespeeld

  Hoeveel betoverde relikwieën kun jij vernietigen met dit magische wapen?

 • Bubbel 2
  Spelen
  Bubbel 2
  1787 keer gespeeld

  Kan jij een hoge score halen in deze online bubbelschietgame? Grijp het kanon stevig vast en vernietig de kleurrijke bubbels zo snel als je kan.

 • Bubble Gems
  Spelen
  Bubble Gems
  302 keer gespeeld

  Er liggen talloze prachtige edelstenen voor je klaar om te verzamelen! Maar, ze zijn gevangen in al die gekleurde bellen! Richt en schiet om gelijk gekleurde bellen te koppelen en laat ze verdwijnen om het sprankelende juweeltje te bevrijden!

 • Soccer Bubbles
  Spelen
  Soccer Bubbles
  768 keer gespeeld

  Check deze coole variant op het klassieke bubbelschietspel. Kun jij samen met deze voetballer alle bubbels wegspelen?

 • Pro bubbelschieter
  Spelen
  Pro bubbelschieter
  859 keer gespeeld

  Laat jij de bubbels knallen als een pro? Zo ja, bewijs dat maar eens in deze uitdagende bubbelschieter! Hij beoordeelt je vaardigheden terwijl je elk spannend level uitspeelt.

 • Bubble Ocean
  Spelen
  Bubble Ocean
  651 keer gespeeld

  Miljoenen parels overstromen deze hoek van de oceaan. De dingen lopen echt uit de hand. Kun je de kleuren matchen in dit leuke en uitdagende puzzelspel? Dat is de enige manier om ze te laten verdwijnen.

 • Bellenbos
  Spelen
  Bellenbos
  891 keer gespeeld

  In dit betoverde bos zijn een aantal vreemde en vernietigende bellen op mysterieuze wijze opgedoken. Het is aan deze dappere eekhoorn om ze allemaal te laten klappen in deze bellenschietgame. Pak het kanon samen met hem beet en gooi alles in de strijd om de bellen een voor een kapot te schieten tot er geen een meer over is!

 • Bubble Raiders
  Spelen
  Bubble Raiders
  3391 keer gespeeld

  Help Anna en Eva de geheimen van de wakende bubbels te ontrafelen! Richt en schiet op 3 of meer bubbels van dezelfde kleur om ze weg te spelen en in elk level van deze mysterieuze bubbleshooter het geheim te ontrafelen.

 • Bubble Spirit
  Spelen
  Bubble Spirit
  545 keer gespeeld

  Knal de kleurige bubbels neer in dit nieuwe gratis spel, Bubble Spirit. Schiet elke bubbel voorzichtig kapot en probeer een niveau te voltooien om zo veel mogelijk punten te behalen!

 • Gekleurde bubbels: kersteditie
  Spelen
  Gekleurde bubbels: kersteditie
  1727 keer gespeeld

  Richt en schiet de gekleurde bubbel naar een groepje van minstens drie bubbels met dezelfde kleur om ze te verwijderen. Maak zoveel mogelijk ruimte vrij en zorg dat de bubbels de lijn niet raken. Speel alle feestelijke bubbels weg in deze leuke nieuwe kersteditie.

 • Bubble Shooter Candy
  Spelen
  Bubble Shooter Candy
  423 keer gespeeld

  Dit is wat je een superzoete bubbelschieter noemt! Kan jij alle suikerbubbels laten klappen voordat ze teveel plek innemen? Speel zo snel als je kan!

 • Bubblez: Classic
  Spelen
  Bubblez: Classic
  1244 keer gespeeld

  Oefen je puzzelvaardigheden in dit bubbelschietspel. Match de bubbels op kleur om ze te laten springen.

 • Bubbelschieter: snoepjesrad
  Spelen
  Bubbelschieter: snoepjesrad
  413 keer gespeeld

  Hoe lang doe jij erover om alle snoepjes in dit draaiende rad met elkaar te matchen? Maak er groepjes van drie of meer van in dit superzoete bubbelschietspel. Speel zo snel als je kan om een bonus van heel veel punten te winnen.

 • Endless Bubbles
  Spelen
  Endless Bubbles
  989 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een wellicht eindeloze uitdaging? Zo ja, speel dan dit traditionele en intrigerende bubbel schietspel. Kruip achter het kanon en zoek zo snel mogelijk alle gelijk gekleurde bubbels bij elkaar.

 • Bubbelschieten met wasbeer
  Spelen
  Bubbelschieten met wasbeer
  292 keer gespeeld

  Alle baby's van deze moederwasbeer zitten vast in een aantal magische bubbels! Kan jij haar helpen om ze uit elkaar te laten klappen zodat ze haar kindjes kan redden in deze bubbelschietgame?

 • Bubbelstad
  Spelen
  Bubbelstad
  1438 keer gespeeld

  Pak het kanon en kijk hoe snel je al deze bubbels kunt wegspelen.

 • Mystic India Pop Express
  Spelen
  Mystic India Pop Express
  362 keer gespeeld

  Schiet de mystieke juwelen weg in dit eeuwenoude Indiase 3-op-een-rij-spel.

 • Sea Bubble Pirates
  Spelen
  Sea Bubble Pirates
  496 keer gespeeld

 • Candy Bubble
  Spelen
  Candy Bubble
  13280 keer gespeeld

  Niets is zo lekker als Candy Bubble, een leuke bubble shooter voor het hele gezin. Richt en schiet op de juiste gekleurde bellen en laat ze allemaal verdwijnen voor heel veel punten. Je hoeft helemaal geen zoetekauw te zijn om van dit spel te kunnen genieten!

 • Stuiterballen: Klassiek
  Spelen
  Stuiterballen: Klassiek
  1707 keer gespeeld

  Deze kleurrijke ballen zullen veel problemen veroorzaken terwijl ze langzaam afdalen. Neem de controle over het kanon en vernietig ze! Kun je ze allemaal uit de weg ruimen in dit unieke match 3-puzzelspel?

 • Bubble Burst
  Spelen
  Bubble Burst
  5541 keer gespeeld

  Get ready to blast off on an adventure through the outer reaches of the universe. Tons of bubbles are waiting for you to destroy them with this powerful cannon. Wipe them out, as fast as you can, in this interstellar bubble shooter game.

 • FGP Bubble Shooter
  Spelen
  FGP Bubble Shooter
  4258 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij alle kleurrijke bubbels wegschieten? Probeer een topscore neer te zetten in dit traditionele bubbelschietspel.

 • Bellenschieter: Wereldbeker
  Spelen
  Bellenschieter: Wereldbeker
  1299 keer gespeeld

  In deze bellenschietgame kan je alle spanning en sensatie van het WK-toernooi beleven. Grijp het kanon en probeer alle bellen zo snel mogelijk van het veld te schieten.

 • Bubbels
  Spelen
  Bubbels
  8314 keer gespeeld

  Kan jij al deze bubbels bijhouden? Ze vallen erg snel naar beneden. Doe je uiterste best om ze allemaal met elkaar te combineren en ze te laten klappen in deze spannende bubbelschietgame.

 • Sea Bubble Pirates 2
  Spelen
  Sea Bubble Pirates 2
  339 keer gespeeld

  Beleef spannende bubbelavonturen op dit piratenschip. Maak groepjes van drie of meer gekleurde bubbels om ze te verwijderen. Speel de gouden munten en andere beloningen vrij in dit Bubble Shooter-achtige puzzelspelletje. Allemaal aan boord? Hijs dan de zeilen en ga op bubbelavontuur!

 • Egyptische knikkers
  Spelen
  Egyptische knikkers
  43 keer gespeeld

  Stap deze geheimzinnige Egyptische tempel binnen en ontdek de spannende uitdagingen die je te wachten staan! Verbind snel alle gelijk gekleurde bolletje voordat er te veel bolletjes zijn in dit leuke puzzelspel.

 • Bubbelstad
  Spelen
  Bubbelstad
  544 keer gespeeld

  Het idyllische bubbelstadje Borb Bay wordt aangevallen door de boosaardige buitenaardse Lumps. Alleen jij kunt de indringers nog verslaan en een ramp voorkomen in dit leuke bubbelschietspel.

 • Gekleurde bubbels
  Spelen
  Gekleurde bubbels
  18290 keer gespeeld

  Laat zoveel mogelijk van deze feestelijke bubbels knallen voordat de tijd om is.

 • Bubble Hit
  Spelen
  Bubble Hit
  26137 keer gespeeld

  Laat de bubbels maar ploppen in dit bellenschietspel!

 • Sea Bubble Pirates 3
  Spelen
  Sea Bubble Pirates 3
  526 keer gespeeld

  Hijs de zeilen voor het derde vervolg op het populaire Sea Bubble Pirates! Speel zo snel mogelijk groepjes van drie of meer bubbels weg. Hoe meer je er tegelijk wegspeelt, hoe meer punten je krijgt. Speel prestaties, boosts en combo's vrij en verzamel de gouden munten, maar zorg dat de bubbels de onderkant van het scherm niet bereiken.

 • Bubble Shooter Saga 2
  Spelen
  Bubble Shooter Saga 2
  503 keer gespeeld

  Ga op een magisch avontuur en laat ondertussen deze kleurrijke bubbels knallen. Stel je richtvaardigheden op de proef in dit gloednieuwe en doldwaze schietspel, Bubble Shooter Saga 2!