• Combineren tot 2048
  Spelen
  Combineren tot 2048
  1911 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij het vol in deze intense wiskunde- en puzzelgame? Probeer zoveel mogelijk genummerde blokken in het raster te persen terwijl ze langzaam optellen tot 2048. Als je geen ruimte meer over hebt, is het game over!

 • 2048 goud
  Spelen
  2048 goud
  624 keer gespeeld

  Kan jij alle blokken van deze uitdagende versie van de populaire puzzelgame samenvoegen? Schuif ze allemaal tegelijkertijd en in dezelfde richting. Denk dus goed na over elke zet voordat je op een van de pijltoetsen van je toetsenbord drukt!

 • 2248
  Spelen
  2248
  1878 keer gespeeld

  Krijg jij alle cijfers opgeteld in dit uitdagende puzzelspel? Verbind de genummerde balletjes met elkaar totdat ze fuseren. Hoeveel zetten kan jij doen voordat je vast komt te zitten?

 • Gemcrafter
  Spelen
  Gemcrafter
  75 keer gespeeld

  Deze onbevreesde avonturier gaat op zoek naar kostbare edelstenen. Ben je klaar om met hem mee te gaan? In dit spannende drie-op-een-rij puzzelspel liggen een heleboel betoverde stenen verspreid in de heuvels achter de vuurtoren. Mix en match ze om nieuwe stenen te creëren die nog feller schitteren en nog waardevoller zijn. Verzamel magische sleutels om andere spannende gebieden te unlocken.

 • Getallen samenvoegen
  Spelen
  Getallen samenvoegen
  375 keer gespeeld

  Hoe vaak kun jij het getal 10 vormen in dit uitdagende puzzelspel? Zet je wiskundeknobbel aan het werk en vergeet niet om de munten te verzamelen.

 • 2048-knaller
  Spelen
  2048-knaller
  170 keer gespeeld

  Hoe lang kan jij deze genummerde blokken ervan weerhouden om tot aan de onderkant van het scherm te raken? Combineer ze razendsnel met elkaar in deze vlugge en verslavende puzzelgame. Bij elke combinatie worden de blokken samengevoegd en vormen ze een hoger getal.

 • 2048: getallen combineren
  Spelen
  2048: getallen combineren
  151 keer gespeeld

  Kun jij de getallen combineren in dit intense puzzelspel? Verschuif de vakjes en kijk hoe ver je komt.

 • 2048 Lines
  Spelen
  2048 Lines
  332 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij het vol in dit intense rekenpuzzelspel? Voorkom dat de genummerde kubussen de onderkant van het scherm bereiken. Smijt kubussen met dezelfde getallen naar ze toe, totdat ze opgeteld 2.048 vormen. Het is veel moeilijker dan het lijkt, maar de vele power-ups zullen je helpen om het spel uit te spelen.

 • Cijfers combineren
  Spelen
  Cijfers combineren
  778 keer gespeeld

  Kun jij deze cijferballen in de juiste volgorde met elkaar combineren? Probeer een topscore te behalen in dit uitdagende puzzelspel.

 • 2048: cupcake
  Spelen
  2048: cupcake
  658 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze superlekkere cupcakes met elkaar combineren? Met elke zet komen er meer cupcakes bij in dit uitdagende puzzelspel waar je je vingers bij aflikt.

 • Twintig48
  Spelen
  Twintig48
  969 keer gespeeld

  Kan jij al deze kaarten bij elkaar optellen in deze uitdagende online game? Gebruik je wiskundetalenten om de getallen te mengen en samen te brengen en in elk level gigantisch veel punten te verdienen.

 • Eenhoorn 2048
  Spelen
  Eenhoorn 2048
  2711 keer gespeeld

  Hoeveel magische dieren heb je nodig om een eenhoorn te krijgen? Ontrafel het geheim in dit doldwaze puzzelspel. Koppel kippen, varkens, apen en meer dieren tot je een betoverend rijpaard hebt gecreëerd.

 • Vissen combineren
  Spelen
  Vissen combineren
  242 keer gespeeld

  Kun jij het perfecte aquarium ontwerpen in dit schattige, unieke puzzelspel? Combineer de vissen om nieuwe vissen te krijgen en gebruik de muntjes om nog coolere onderwaterwezens te kopen, zoals schildpadden, haaien en nog veel meer!

 • Schieten en combineren
  Spelen
  Schieten en combineren
  147 keer gespeeld

  nDeze genummerde ballen beginnen flink op te stapelen! Kan jij ze allemaal laten verdwijnen in deze intense rekenpuzzelgame? Probeer alle getallen met elkaar te matchen terwijl je voorkomt dat de ballen de onderkant van het scherm bereiken.

 • 2048
  Spelen
  2048
  2605 keer gespeeld

  Deze getallenpuzzel lijkt zo simpel, maar schijn bedriegt! Kun jij hem oplossen?

 • Doge 2048
  Spelen
  Doge 2048
  236 keer gespeeld

  Geen hond wil deze variant op het populaire puzzelspelletje spelen. Of toch wel?

 • Couch 2048
  Spelen
  Couch 2048
  237 keer gespeeld

  Het regent kussens in dit doldwaze mobiele spel. Elk kussen heeft een nummer. Zoek gelijke kussens bij elkaar om een paar reuzenkussens te vormen.

 • 4096 Punch
  Spelen
  4096 Punch
  109 keer gespeeld

  Kies een zwaargewicht, ga de ring in en zorg ervoor dat je klaar bent om op de vuist te gaan in dit old-school boksspel. Kun jij je tegenstanders verslaan en kampioen worden?

 • Combineer 2048
  Spelen
  Combineer 2048
  417 keer gespeeld

  Kan jij al deze genummerde vierkanten bij elkaar optellen? Kijk goed waar ze op het bord moeten worden gezet in deze uitdagende puzzelgame. Maar wees voorzichtig bij het kiezen van elke plek. Een paar foute zetten en het is game over!

 • Undead 2048
  Spelen
  Undead 2048
  436 keer gespeeld
 • Get 10 Plus
  Spelen
  Get 10 Plus
  0 keer gespeeld

  Kun jij alle getallen op deze kubussen zo optellen dat ze de juiste uitkomst hebben? Dit wiskundige puzzelspelletje barst van de doelen om te bereiken en uitdagingen die je moet voltooien. Klik of tik op verschillende kubussen om ze samen te voegen en probeer elk level uit te spelen.

 • 2048 groot worden
  Spelen
  2048 groot worden
  131 keer gespeeld

  Kun jij deze jonge kinderen op de tegels bijhouden? Koppel alle gelijke tegels zodat ze snel groot worden in dit unieke en uitdagende puzzelspel.

 • 2048 drakeneiland
  Spelen
  2048 drakeneiland
  319 keer gespeeld

  Wat zou er in deze eieren zitten? Zouden het soms schattige babydraakjes zijn? Je komt er op maar één manier achter in dit magische puzzelspel. Combineer de eieren en kijk wat er uitkomt!

 • 0h h1 Puzzel
  Spelen
  0h h1 Puzzel
  35 keer gespeeld

  Hey, hallo! Denk je dat je elk van deze logische puzzels kunt verslaan? Kijk of je het 4 x 4 raster met het juiste assortiment gekleurde blokken kunt invullen. Als je die kunt oplossen, wachten je veel moeilijkere puzzels in dit slimme en uitdagende online spel.

 • Darwinism 2048
  Spelen
  Darwinism 2048
  138 keer gespeeld

  Probeer samen met deze buitenaardse wetenschapper zijn nieuwste experiment te voltooien: het creëren van een mens!

 • 2048: drieën
  Spelen
  2048: drieën
  110 keer gespeeld

  Heb jij dit lastige rekenspelletje al helemaal onder de knie?

 • Dierencombinaties
  Spelen
  Dierencombinaties
  26 keer gespeeld

  Hoeveel muizen heb je nodig om een vos te maken? En een beer? Combineer de schattige dieren met elkaar om andere dieren te maken in dit superleuke puzzelspel.

 • 2048 solitaire
  Spelen
  2048 solitaire
  234 keer gespeeld

  Kun jij ervoor zorgen dat deze kaarten samen 2048 waard zijn? Op elke kaart staat een getal. Combineer de kaarten met dezelfde getallen om je doel te bereiken in dit unieke en uitdagende online kaartspel.

 • Tien
  Spelen
  Tien
  398 keer gespeeld

  Kan jij al deze genummerde blokken laten optellen tot ze 10 vormen? Je zal ze moeten samenvoegen tot ze in de juiste volgorde staan door ze over het speelbord schuiven. Kan jij je hoogste score bij elk level steeds verbeteren?

 • 2048: klassieke editie
  Spelen
  2048: klassieke editie
  414 keer gespeeld

  Stel je talenten op de proef met deze traditionele versie van de beroemde puzzelgame. Kan jij alle getallen van de blokken bij elkaar optellen terwijl je vermijdt dat het bord helemaal opvult?

 • Snoepjesknaller 2048
  Spelen
  Snoepjesknaller 2048
  90 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij de snoepjes blijven combineren in deze uitdagende puzzelgame? Schuif ze naar elkaar toe en probeer het zo lang mogelijk vol te houden.

 • Howdy Christmas
  Spelen
  Howdy Christmas
  337 keer gespeeld

  Hoe snel verbind jij al deze grappige kerstartikelen? In deze drie-op-een-rij puzzelgame kan je ze ronddraaien totdat ze in de openingen passen. Perfect voor de kerst!

 • EG Hexar 2048
  Spelen
  EG Hexar 2048
  287 keer gespeeld

  Kun jij de getallen combineren in dit intense puzzelspel? Verplaats de hexagonen over het veld om de getallen samen te voegen, maar pas op dat je niet vast komt te zitten!

 • 2048 Online
  Spelen
  2048 Online
  514 keer gespeeld

  Kraak jij de code in dit lastige puzzelspel? Beweeg de genummerde blokken in de juiste richting terwijl ze met elkaar samenkomen. De bedoeling is dat ze opgeteld 32 vormen.