Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

3D Free Kick World Cup 18

Je team rekent op je in 3D Free Kick World Cup 18! Reis terug in de tijd naar het epische sporttoernooi in dit spannende online spelletje.

Welkom bij het WK 2018! Kies welk land je gaat vertegenwoordigen voordat je het veld opgaat in dit voetbalspelletje. Kun jij het team naar de overwinning leiden? Tijdens elke wedstrijd krijg je maar een paar kansen om de bal in het doel te krijgen.

Hoe speel je 3D Free Kick World Cup 18?

Een hele natie hoopt dat jij over verbluffende vaardigheden beschikt in dit uitdagende sportspelletje. Probeer het minimale aantal punten te krijgen dat je nodig hebt tijdens elke wedstrijd. Bij elke tocht naar het doel moet je op precies het juiste moment tegen de bal trappen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om de tegen de bal te trappen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze leuke en spannende online spelletjes ook eens. 

  1. Penalty Shooters 2
  2. Ronaldo: Kick 'n' Run
  3. Women Football Penalty Champions
  4. Pocket League 3D

Wie is de maker?

3D Free Kick World Cup 18 is gemaakt door Famobi.