3D spelletjes

 • KOGAMA: Adopt a Son or Daughter and Form Your Family
  Spelen
  KOGAMA: Adopt a Son or Daughter and Form Your Family
  326 keer gespeeld

  In deze unieke versie van Kogama, het populaire wereldbouw- en verkenspel, kun je een hele familie maken. Probeer allerlei gave voertuigen uit, zoals sportwagens en futuristische vliegtuigen, terwijl je een leuk stadje verkent en went aan het leven als ouder.

 • Speciale aanval 2
  Spelen
  Speciale aanval 2
  51 keer gespeeld

  Pak je wapen! Ga de strijd aan in dit gratis intense 3D-schietspelletje voor meerdere spelers.

 • Madalin Stunt Cars 2
  Spelen
  Madalin Stunt Cars 2
  849641 keer gespeeld

  Maak een keuze uit een van deze bijna onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om een paar onmogelijke stunts uit te voeren. Denk jij dat je al die sprongen en lussen in dit waanzinnige racespel zonder kleerscheuren overleeft?

 • Hondenrace 3D
  Spelen
  Hondenrace 3D
  592 keer gespeeld

  Welke van deze honden komt als eerste over de finish? Kies een dalmatiër, een golden retriever of een rottweiler, selecteer een van de uitdagende speltypen en ga de strijd aan in dit 3D-racespel.

 • Schoolbus parkeren 3D
  Spelen
  Schoolbus parkeren 3D
  323 keer gespeeld

  Uh... heb je geen speciaal rijbewijs nodig voor zo'n bus!?

 • World Craft 2
  Spelen
  World Craft 2
  45702 keer gespeeld

  Er staan je volledige werelden te wachten in deze actie-designgame. In een spontaan gegenereerde map kun je een enorme strijd op leven en dood aangaan of je kan er zelf een ontwerpen. Maar hoe lang hou jij het uit? Je zal het tegen beestachtige monsters moeten opnemen en je eigen onderdak bouwen om een paar lange nachten te kunnen overleven. Om je honger te stillen zul je op diertjes moeten jagen.

 • Pro tafeltennis
  Spelen
  Pro tafeltennis
  3012 keer gespeeld

  In deze 3D sportgame kan je jouw virtuele tafeltennistalenten laten zien. Begin je weg naar de top met een spannend toernooi of speel een vriendschappelijke match met een van je vrienden.

 • Gevecht in de metro 3D
  Spelen
  Gevecht in de metro 3D
  63010 keer gespeeld

  De kogels komen van alle kanten in dit waanzinnige schietspel! Pak je spullen en schakel de vijanden samen met je team uit!

 • Boeing-vliegsimulator
  Spelen
  Boeing-vliegsimulator
  11376 keer gespeeld

  In deze 3D vliegsimulator klim je in de cockpit van een Boeing passagiersvliegtuig. Breng je passagiers veilig naar hun bestemming terwijl je allerlei internationale luchthavens binnenvliegt en weer verlaat. Je kunt ook een kleiner privévliegtuigje uitproberen.

 • Table Tennis World Tour
  Spelen
  Table Tennis World Tour
  18680 keer gespeeld

 • Op jacht in 3D
  Spelen
  Op jacht in 3D
  1537 keer gespeeld

  Stel je virtuele jachtvaardigheden op de proef in dit schietspel voor meerdere spelers. Kun jij de bewegende doelen raken? Neem het op tegen spelers van over de hele wereld en laat zien dat niemand zo goed kan mikken als jij!

 • Wolf Simulator: Wild Animals 3D
  Spelen
  Wolf Simulator: Wild Animals 3D
  2467 keer gespeeld

  Het leven is zwaar voor deze wolf. Gelukkig zijn er boerderijen in de buurt waar het wemelt van de smakelijke hapjes. Verzamel de munten en het vlees voor je pups en probeer zo lang mogelijk in leven te blijven in dit 3D-simulatiespel.

 • Ultimate Boxing
  Spelen
  Ultimate Boxing
  16334 keer gespeeld

 • Jeff the Killer
  Spelen
  Jeff the Killer
  2105 keer gespeeld

  Een raar geluid dat van beneden lijkt te komen heeft je midden in de nacht heeft wakker gemaakt. Zou je het jezelf inbeelden, of staat een gestoorde moordenaar op het punt om je om zeep te helpen? Grijp een wapen en bereid je voor op een strijd op leven en dood in deze angstaanjagende eerstepersoons actiegame.

 • Vossensimulator
  Spelen
  Vossensimulator
  3427 keer gespeeld

  Hoe zou het zijn om een vos te zijn? Dat is een lastige vraag, maar in dit simulatiespel kun je erachter komen! Ga samen met een virtuele vos op zoek naar eten, ontwijk de vervelende boeren en help je schattige vossenfamilie.

 • Pixelart 3D
  Spelen
  Pixelart 3D
  1937 keer gespeeld

  Je hebt waarschijnlijk nog nooit eerder een online inkleurgame zoals deze gespeeld! Kan jij al deze driedimensionele afbeeldingen versieren? Je mag van alles inkleuren, van honden tot katten en van fietsen tot helicopters!

 • Madalin Cars Multiplayer
  Spelen
  Madalin Cars Multiplayer
  91721 keer gespeeld

  Er staat je een verzameling coole sportwagens te wachten in dit intense 3D-racespel. Maar ben je dapper genoeg om over 's werelds meest woeste schansen te razen? Enkele zijn zo hoog als wolkenkrabbers! Race in de singleplayer-modus of daagt gamers uit de hele wereld uit in de multiplayer-modus.

 • Kogama: festivalpark
  Spelen
  Kogama: festivalpark
  1211 keer gespeeld

  Ontwerp een superleuk park met deze nieuwste kaart van Kogama.

 • Kogama: Hello Neighbour!
  Spelen
  Kogama: Hello Neighbour!
  1770 keer gespeeld

  Er staat je heel wat opwinding te wachten in deze Kogama-wereld, gebaseerd op het topspel Hello Neighbor. Kun je voorkomen om letterlijk in stukken te worden gehakt? Strijd tegen spelers over de hele wereld terwijl je je best doet om in leven te blijven in dit leuke maar dodelijke online-spel.

 • Kogama: 4 Players Parkour
  Spelen
  Kogama: 4 Players Parkour
  1214 keer gespeeld

  Sluit je aan bij een team en doe mee met een spannende competitie in deze versie van Kogama, het populaire wereldbouw-simulatiespel. Het doel is om de vlag van je tegenstanders te stelen terwijl je een paar gave parkourmanoeuvres gebruikt om een reeks dodelijke vallen te ontwijken. Grijp jij hun vlag voordat ze met de jouwe aan de haal gaan?

 • Tijgersimulator 3D
  Spelen
  Tijgersimulator 3D
  5015 keer gespeeld

  Heb jij je ooit weleens afgevraagd hoe het is om een tijger te zijn? Het is geen makkie! Ga met deze hier mee en ontdek of jij het in je hebt om de koning van de jungle te worden in deze wilde online simulatiegame. Je zult op voedsel moeten jagen voor je kattenfamilie, nabije boerderijen overvallen voor een paar lekkere koeien, en een heleboel irritante mensen die hun vee verdedigen vermijden!

 • Jacht op dieren 3D
  Spelen
  Jacht op dieren 3D
  457 keer gespeeld

  Ben jij een echte scherpschutter? Schiet dan zo snel mogelijk de dieren neer in dit coole schietspelletje.

 • KOGAMA: War 4
  Spelen
  KOGAMA: War 4
  1914 keer gespeeld

  Ben je klaar voor de strijd? In dit online spel keer je terug naar de wereld van Kogama en probeer je alle tegenstanders uit te schakelen met elk wapen dat je te pakken krijgt.

 • Crowd City
  Spelen
  Crowd City
  5155 keer gespeeld

  In deze 3D multiplayer online game wordt het duidelijk een drukke boel! Hoeveel volgers kan jij trekken terwijl je een woedende menigte probeert te vormen? Je kan zelfs volgers van andere spelers stelen terwijl je alles op alles zet om de eerste plaats te bereiken. Krijg jij de grootste groep volgers voordat de tijd op is?

 • Farming Simulator
  Spelen
  Farming Simulator
  38481 keer gespeeld

  Hallo! Wil jij weten hoe je tarwe en andere gewassen verbouwt? Spring dan op de trekker en ploeg je akker om in dit leerzame simulatiespel. Het leven op de boerderij is zwaar en je moet je tijd goed verdelen. Vergeet niet om de brandstofmeter in de gaten te houden.

 • Stuntskateboard 3D
  Spelen
  Stuntskateboard 3D
  43310 keer gespeeld

  De stad is je skateterrein...

 • Mine Clone 4
  Spelen
  Mine Clone 4
  4069 keer gespeeld

  In dit wereldbouw-simulatiespel kun je hele koninkrijken bouwen en aanpassen zoals jij wilt. Verken groene weiden en lieflijke meertjes nadat je ze hebt aangepast door de verschillende blokken te verplaatsen.

 • Fietssimulator
  Spelen
  Fietssimulator
  3632 keer gespeeld

  In deze 3D fietsgame kan je op pad gaan in drie verschillende gebieden. Probeer de hellingen of een paar flinke bunnyhops. Kan jij een paar vette moves maken terwijl je een heleboel te gekke stunts uitvoert?

 • Miami misdaadsimulator 3D
  Spelen
  Miami misdaadsimulator 3D
  7106 keer gespeeld

  Een leger meedogenloze gangsters heeft het op Miami gemunt! Nu moet een dappere politieagent in zijn eentje hun duivelse plannen stoppen in deze knallende 3D schietgame. Maak ze een voor een af met een pistool, een onwijs vette tank en alles daartussenin!

 • Bouwen en vervaardigen
  Spelen
  Bouwen en vervaardigen
  3704 keer gespeeld

  In deze online game kan je een hele wereld opbouwen, vervaardigen en aanpassen. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je alle verschillende gereedschappen, landschappen en andere features probeert.

 • Kogama: ontsnapping uit de gevangenis
  Spelen
  Kogama: ontsnapping uit de gevangenis
  5635 keer gespeeld

  Ontsnap uit de gevangenis in dit uitdagende Kogama-level.

 • Formula Racer
  Spelen
  Formula Racer
  22588 keer gespeeld

  Geef plankgas en scheur het asfalt aan flarden!

 • 3D Bowlen
  Spelen
  3D Bowlen
  4608 keer gespeeld

  Hoeveel strikes kan jij gooien in deze 3D bowlinggame? Betreed deze virtuele bowlingbaan waar je een vriend kan uitdagen of het tegen de computer kan opnemen.

 • Drakenwereld
  Spelen
  Drakenwereld
  1346 keer gespeeld

  Er woedt een hevige strijd tussen de sterkste draken van dit koninkrijk! Ben je klaar om mee te doen? Kies dan een draak en schakel je tegenstanders uit in dit actie- en avonturenspel voor meerdere spelers. Je kunt ze bestoken met vuurballen of verzengen met je vuuradem!

 • Ball Surfer 3D
  Spelen
  Ball Surfer 3D
  9229 keer gespeeld

  Dit balletje blijft maar rollen in dit 3D-actiespel. Kun jij ervoor zorgen dat hij niet valt? Stel je reactievermogen op de proef, verzamel de diamanten en kijk hoe ver je kunt komen.

 • Russische-treinsimulator
  Spelen
  Russische-treinsimulator
  1087 keer gespeeld

  In dit majestueuze simulatiespel verken je de uitgestrekte landschappen van Rusland. Stap in oude en moderne locomotieven en transporteer zowel passagiers als goederen. Bereik jij alle checkpoints voordat de tijd op is?