Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Vega Mix 2: Mystery of Island

Vega Mix 2: Mystery of Island is een match-3 spelletje met een spannende verhaallijn en leuke animaties. De man van Alice is archeoloog, en tijdens een expeditie naar een vreemd tropisch eiland is hij ineens spoorloos. Alice en haar stoutmoedige beste vriendin Vicky reizen hem achterna en gaan op onderzoek uit.

Los de Match-3 puzzels op om Alice en Vicky door alle hoofdstukken van dit verhaalgedreven spel heen te loodsen. Lukt het ze om met wat hulp van een vriendelijk wasbeertje en een mysterieuze jonge man het geheim van het eiland te ontrafelen en echtgenoot Alex te redden?

Hoe speel je Vega Mix 2: Mystery of Island?

Verzamel sterren om telkens een nieuw deel van het verhaal vrij te spelen. Je kunt sterren verzamelen door de Match-3 puzzels op te lossen. Zet telkens drie of meer van dezelfde voorwerpen op een rij en verzamel de icoontjes die je nodig hebt om het level uit te spelen.

Om in een aantal puzzels de kratten te verwijderen en de schelpen uit de mandjes te halen, kun je rijtjes van drie op meer vlak naast deze voorwerpen maken. Door combinaties te maken met 4 of meer gelijke icoontjes kun je bovendien bommen verdienen waarmee je in één keer allerlei extra icoontjes kunt verwijderen.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis moet spelen
  • Sleep een icoontje naar een vakje ernaast om twee voorwerpen van plaats te laten wisselen
  • Tik op de bommen om deze te laten ontploffen

Speel games die lijken op Vega Mix 2: Mystery of Island

Als je hebt genoten van dit tropische match-3 spelletje met een grappig verhaal, probeer dan ook eens Tropical Merge. Of bekijk hier ons hele overzicht mooie match-3 spelletjes.

Wie is de maker van Vega Mix 2: Mystery of Island?

Vega Mix 2: Mystery of Island is ontwikkeld door Broccoli Games. 

Wanneer is Vega Mix 2: Mystery of Island uitgebracht?

De browserversie van dit spel kwam uit op 8 augustus 2023.