Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Garden Tales 3

Garden Tales 3 is een prachtig match-3 spelletje van Softgames. Keer terug naar het rijk van de tuinkabouters en ruim het fruit, de bloemen en de bladeren op. Verzamel alle items die op je takenlijst staan.

Hoe speel je Garden Tales 3?

Maak combinaties met de vruchten, bladeren en bloemen door drie of meer van dezelfde soort op een rijtje te zetten. De icoontjes verdwijnen van het bord, en er komen willekeurige nieuwe voorwerpen naar beneden vallen om de lege vakjes te vullen. De voorwerpen die je hebt verzameld, worden van je takenlijst gestreept.

Het houten paneeltje links van het bord laat zien welke voorwerpen je nog moet pakken. Los de puzzels op door aardbeien, bramen en peren te verzamelen, het vuil op te ruimen, of de bevroren tegels weg te breken. Maak langere combinaties door vier of vijf van dezelfde voorwerpen te gebruiken om speciale bommen vrij te spelen. Zo kun je je doelen sneller bereiken.

Het paneel laat ook zien hoeveel zetten je nog over hebt om het level te voltooien. Zorg ervoor dat je alle opdrachten op de lijst uitspeelt voordat je geen zetten meer hebt, anders moet je het level opnieuw proberen. Alle zetten die je nog over hebt, worden omgezet in bonusbommen.

Spelbesturing

  • Gebruik de MUIS om te spelen
  • KLIK met de LINKERMUISKNOP en SLEEP een voorwerp naar een vakje ernaast om de icoontjes van plek te laten wisselen
  • KLIK, SLEEP en houd de knop even INGEDRUKT om twee bommen samen te voegen

Soortgelijke spelletjes

Vond je dit spelletje leuk dan kun je ook de eerdere afleveringen uit deze serie spelen op onze site, of een aantal andere leuke Match-3 spellen:

  1. Garden Tales
  2. Garden Tales 2
  3. Chain Cube: 2048 Merge
  4. Candy Rain 7

Wie is de maker van Garden Tales 3?

Garden Tales 3 is ontwikkeld door SoftGames/Azerion.