Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Candy Rain 6

Candy Rain 6 is een match-3 spelletje vol vrolijk gekleurde snoepjes. Laat de stenen op het bord van plaats wisselen om horizontale en verticale rijtjes van drie of meer van dezelfde soort te leggen.

Hoe speel je Candy Rain 6?

In elk level moet je bepaalde voorwerpen verzamelen of opruimen. Je kunt dit doen door match-3 combinaties te maken met de snoepjes en jellybeans. Zet drie of meer van dezelfde soort op een rij om ze van het bord te spelen.

Combinaties van 4 of 5 snoepjes leveren een bom op. Er zijn verschillende soorten bommen, en wat je krijgt hangt af van de grootte en vorm van de combo die je legt. Je de bommen ook nog eens samenvoegen door ze naar elkaar toe te slepen. Zo veroorzaak je een nog grotere snoepexplosie!

Je hebt maar een beperkt aantal zetten per level, dus zorg ervoor dat je eerst de voorwerpen verzamelt die op het paneeltje boven het bord staan. Alle zetten die je aan het einde van het level nog over hebt, worden gebruikt om bommen te maken voor een laatste snoepcascade.

Speel games die lijken op Candy Rain 6

Hoewel de eerdere (flash) versies van het spel niet meer beschikbaar zijn, kun je de aflevering die hierop volgt, Candy Rain 7, ook op onze site spelen.

Voor meer puzzelavonturen met snoepjes, kun je terecht op onze complete overzichtspagina voor Match-3 arcade spellen.

Wie is de maker van Candy Rain 6?

Candy Rain 6 is gemaakt door Agame.

Wanneer werd deze versie van Candy Rain 6 uitgebracht?

Deze vernieuwde versie van het spel werd uitgebracht op 15 augustus 2023.