10x10 Spelletjes

 • Houtblokkenpuzzel
  Spelen
  Houtblokkenpuzzel
  2315 keer gespeeld

  Lukt het jou om al deze houten puzzelstukken in de openingen van het bord van dit uitdagende puzzelspel te persen? Eerst moet je er ruimte voor zien te maken. Kun jij een hoge score halen?

 • TenTrix
  Spelen
  TenTrix
  77399 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij komen voordat er geen plek meer is in dit spiksplinternieuwe puzzelspel? Ontdek het in TenTrix!

 • Gummieblokken
  Spelen
  Gummieblokken
  2298 keer gespeeld

  Hoelang hou jij het vol in dit leuke en uitdagende puzzelspel? Probeer genoeg plekken voor al deze snoepblokken te vinden terwijl je rijen vormt om ze te doen verdwijnen. Als je geen plaats meer hebt, is het over en uit!

 • Blokkenkampioen
  Spelen
  Blokkenkampioen
  58 keer gespeeld

  Heb jij het in je om een blokkenkampioen te worden? In deze spannende puzzelgame vul je het raster met gekke vormen en probeer je het zo lang mogelijk vol te houden. Hoe veel kun jij erin persen voordat je geen ruimte meer overhebt?

 • 1010 dieren
  Spelen
  1010 dieren
  2452 keer gespeeld

  In dit puzzelspelletje draait het allemaal om superschattige dieren. Kun jij de identieke dieren met elkaar verbinden? Maak verticale of horizontale rijtjes op het speelbord. Kun jij alle dieren bij hun vriendjes zetten? Daar kom je maar op één manier achter!

 • 10x10
  Spelen
  10x10
  41381 keer gespeeld

 • 10 x 10 klassieker
  Spelen
  10 x 10 klassieker
  1708 keer gespeeld

  Kijk of je een topscore kunt halen in dit uitdagende puzzelspel. Vind een plek voor elke vorm en maak rijen om ze van het bord te verwijderen.

 • Hawaï: 10 x 10
  Spelen
  Hawaï: 10 x 10
  20203 keer gespeeld

  Ga op een virtuele reis naar een tropisch eiland in dit uitdagende puzzelspel. Hoe snel kun jij alle gelijke blokken in de juiste volgorde plaatsen?

 • Tetra
  Spelen
  Tetra
  750 keer gespeeld

  Enjoy this Tetris-like puzzle game that will have you playing for hours and only becoming more challenging, Tetra! Are you ready to the ultimate puzzle game ever made?

 • 2020 Blocks
  Spelen
  2020 Blocks
  9644 keer gespeeld

  Can you find some perfect spots for all of these bricks? Look for them on the board and see if you can make the bricks fit together in this challenging puzzle game.

 • 1010 Deluxe
  Spelen
  1010 Deluxe
  12062 keer gespeeld

  Probeer de hoogste score te behalen in dit uitdagende puzzelspelletje. Hoe ver kom jij?

 • 11 tegen 11
  Spelen
  11 tegen 11
  12596 keer gespeeld

  Lukt het jou om de gekleurde blokken en vormen in de juiste volgorde te krijgen om ze daarna van het bord te verwijderen? Vorm rijen en kolommen van elf gelijke patronen in dit uitdagende puzzelspel.

 • 10 x 10 Arabian Nights
  Spelen
  10 x 10 Arabian Nights
  1479 keer gespeeld

  Hoeveel punten kun jij verdienen in dit uitdagende puzzelspel? Plaats de vormen op het bord en probeer zo veel mogelijk lijnen te maken. Zorg alleen wel dat je genoeg ruimte overhoudt.

 • 10x10!+
  Spelen
  10x10!+
  541 keer gespeeld

  Kies een van deze coole rasters en probeer er zoveel mogelijk stukjes in te passen. Je zult je uiterste best moeten doen om het laatste level van dit innovatieve puzzelspel te halen.

 • 10x10 Disco
  Spelen
  10x10 Disco
  914 keer gespeeld

  In de discotheek van deze uitdagende puzzelgame kun je niet dansen tot je erbij neervalt, maar je bent er wel gemakkelijk een uur of meer in kwijt! Hoe lang blijf jij doorgaan met het plaatsen van de vormen in het raster onder de discobal?

 • 10x10 Pixel
  Spelen
  10x10 Pixel
  315 keer gespeeld

  Zo veel vormen, zo weinig tijd! Kun jij ze allemaal kwijt in 10x10 Pixel

  Kijk of je plek kunt vinden voor de vormen op het bord. Sommige zijn vierkant terwijl andere heel vreemd zijn of uit één pixel bestaan. Als je een hele rij weet te maken, wordt deze verwijderd. Zelfs de beste spelers zullen worden uitgedaagd in dit retro 10x10 spel. Ontdek of jij een indrukwekkend record neer kunt zetten! 

  Zin in nog meer verslavende puzzelspelletjes? Probeer dan TenTrix en 2020 Blocks

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om een plek op het bord te kiezen. 
  • KLIK MET LINKS om een vorm te plaatsen. 

  Over de spelontwikkelaar 

  10x10 Pixels is ontworpen door CoolGames, een bedrijf dat fantastische HTML5-spelletjes maakt.

 • 2020!
  Spelen
  2020!
  20386 keer gespeeld

  Leg deze blokken op de juiste plek en kijk of ze allemaal op het veld passen.

 • 2020 plus
  Spelen
  2020 plus
  217 keer gespeeld

  Kun jij in dit spannende puzzelspel een hoge score en een paar gave achievements halen? Probeer voor al deze stukjes met vreemde vormen een plekje op het bord te vinden. Krijg jij ze er allemaal op?

 • 10 x 10 ijsavontuur
  Spelen
  10 x 10 ijsavontuur
  28 keer gespeeld

  Deze pinguïn heeft net een nieuwe ijskar gekregen maar hij heeft moeite om al zijn overheerlijke toetjes te organiseren. Kun jij ze in de juiste volgorde plaatsen in dit mobiele puzzelspel?

 • Gummieblokken: evolutie
  Spelen
  Gummieblokken: evolutie
  97 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij het uit in dit plakkerige puzzelspel? Blijf de gummieblokken op het bord stapelen totdat er geen millimeter meer over is. Gelukkig kun je onderweg bommen verzamelen om wat extra ruimte te maken!

 • 10x10: Shades of Grey
  Spelen
  10x10: Shades of Grey
  90 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij een plekje blijven vinden voor de vormen in deze elegante puzzelgame? Elke vorm heeft een andere grijstint. Hou je hoofd erbij en je ogen wagenwijd open terwijl je een hoge score probeert te halen.

 • 2020! jellytijd
  Spelen
  2020! jellytijd
  62 keer gespeeld

  Zet de gelatinefiguurtjes op het bord om steeds horizontale of verticale lijnen te maken en zoveel mogelijk punten, combo's en boosters te scoren. Game over als je geen plek meer overhoudt!

 • 10x10 Mania
  Spelen
  10x10 Mania
  563 keer gespeeld

  Dit online puzzelspel houdt je uren bezig! Versla jij alle uitdagingen die op je wachten in elk van de verslavende niveaus? Match de vormen in rijen, probeer bepaalde scores te bereiken en nog veel meer!

 • Blokkenpuzzel in de dierentuin
  Spelen
  Blokkenpuzzel in de dierentuin
  208 keer gespeeld

  Oh nee! Al deze superschattige dieren zitten in kooien opgesloten! Kun jij ze bevrijden in dit grappige en uitdagende puzzelspel? Maak een verbinding tussen de sleutels en de kooien door de vormen op de juiste plekken te zetten. Met de vele vette boosters laat je de dieren nog sneller ontsnappen.

 • 2020 Deluxe
  Spelen
  2020 Deluxe
  886 keer gespeeld

  Denk je dat het je lukt om elk vakje in dit uitdagende puzzelspel te vullen? Verplaats de vormen en plaats ze op de juiste plek.

 • 1010!
  Spelen
  1010!
  622 keer gespeeld

  Hoe lang kan jij deze unieke vormen in het raster blijven persen? Blijf doorgaan totdat je geen plek meer over hebt in deze uitdagende puzzelgame.

 • 10 x 10 kerstmis
  Spelen
  10 x 10 kerstmis
  910 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij het vol om een plek voor al deze kleurvolle vormen te vinden? Doe je best om rijen en kolommen te maken waardoor ze van het speelveld verdwijnen in dit feestelijke online spel dat perfect bij de feestdagen past.

 • 2020! Reloaded
  Spelen
  2020! Reloaded
  540 keer gespeeld

  2020! Reloaded is nog beter dan het origineel. Je mag je aandacht nu echt geen enkel moment laten verslappen! Dit snelle Tetris-achtige puzzelspelletje heeft een nieuwe modus met uitdagende mogelijkheden. Vul horizontale of verticale rijen om de blokken te verwijderen en ruimte vrij te maken. Met 2020! Reloaded hoef je je nooit meer te vervelen. Speel het nu gratis.

 • 10x10 of Thrones
  Spelen
  10x10 of Thrones
  92 keer gespeeld

  Staat de winter voor de deur? Misschien wel, maar hij moet nog even wachten in deze gloeiend hete puzzelgame. Kan jij bewijzen dat je de troon waardig bent terwijl je een plek probeert te vinden voor al deze puzzelstukken met unieke vormen?

 • 10 x 10 boerderij
  Spelen
  10 x 10 boerderij
  0 keer gespeeld

  In dit grappige puzzelspel moet je een hele reeks gewassen planten. Kun jij de boer die de leiding heeft een handje helpen? Hij en zijn team maken zich ernstige zorgen over de komende oogst. Ze willen graag een heleboel bloemen en allerlei lekkere groenten en fruit planten. Zet de gewassen in rijen in het veld zodat de hardwerkende landbouwers ze met hun tractors kunnen verzamelen.

 • 10 x 10 tegels
  Spelen
  10 x 10 tegels
  501 keer gespeeld

  In dit puzzelspel moet je alles op alles zetten om een hoge score te halen. Hoe lang kun jij de stukjes op het bord blijven plaatsen? Het veld is tien bij tien groot, dus je hebt maar weinig ruimte!

 • 10x10 puzzel
  Spelen
  10x10 puzzel
  571 keer gespeeld

  Hoeveel van deze unieke vormen kan jij in het raster van deze online puzzelgame krijgen? Probeer volledige lijnen te vormen. Ze helpen je om meer ruimte voor extra vormen te maken.