Woord spelletjes

 • Ultieme woordzoeker
  Spelen
  Ultieme woordzoeker
  7272 keer gespeeld

  Hoe snel vind jij alle verstopte woorden in deze uitdagende puzzels? Ze kunnen diagonaal of zelfs achterstevoren staan. Probeer deze ultieme test voor speurneuzen uit en kijk of je de top van de ranglijst kan bereiken in deze woordzoeker.

 • Woordveger
  Spelen
  Woordveger
  3394 keer gespeeld

  De klok tikt. Hoeveel woorden kan jij op het bord vinden voordat de tijd op is? Match alle letters met elkaar in deze te gekke woordpuzzelgame die je vocabulaire talenten op de proef stelt!

 • Woorden vormen
  Spelen
  Woorden vormen
  1253 keer gespeeld

  Kun jij de lege vakjes vullen in dit lastige online spel? Gebruik de letters om woorden te maken en kijk of jij deze uitdagende levels kunt voltooien.

 • Hangman
  Spelen
  Hangman
  1226 keer gespeeld

  Het klassieke spelletje komt tot leven in deze online versie. Kan jij elk woord raden voordat de tekening van het opgehangen mannetje af is?

 • Woordendetector
  Spelen
  Woordendetector
  1754 keer gespeeld

  Je kan virtuele munten verdienen terwijl je jouw vocabulaire vaardigheden op de proef stelt in dit uitdagende online spel. Vul de lege openingen met letters en ontdek hoeveel woorden je kan samenstellen.

 • Woorden maken
  Spelen
  Woorden maken
  866 keer gespeeld

  Kun jij zoveel mogelijk woorden vormen met al deze letters? Tel de lege vakjes bovenaan het scherm en probeer ze allemaal te vullen.

 • Galgje: woorden vinden
  Spelen
  Galgje: woorden vinden
  1676 keer gespeeld

  Kun jij de woorden raden? Stel je woordenschat op de proef in dit intense online spel en probeer het arme poppetje van de galg te redden.

 • Woorden maken 2
  Spelen
  Woorden maken 2
  21757 keer gespeeld

  Verplaats de letters om woorden te maken. Maak een woord met alle letters om naar het volgende level te gaan.

 • Google Feud
  Spelen
  Google Feud
  890 keer gespeeld

  Hoeveel van deze Google-zoekopdrachten kan jij beantwoorden in deze quizgame die is geïnspireerd door de beroemde gameshow Family Feud? Test je kennis van cultuur, beroemdheden en meer terwijl je drie foute antwoorden vermijdt.

 • Animal Quiz
  Spelen
  Animal Quiz
  5412 keer gespeeld

  Hoe goed kun jij dierennamen spellen? Stel je spelvaardigheden op de proef met deze leuke quiz. Elk level test je kennis en helpt je ook je taalvaardigheid te verbeteren. Korte dierennamen zijn waarschijnlijk geen probleem, maar kun je de langere dierennamen ook foutloos spellen? Daar kom je maar op één manier achter!

 • Woorden vormen
  Spelen
  Woorden vormen
  349 keer gespeeld

  Hoeveel woorden kun jij maken met deze letters? Houd de tijd in de gaten en breid je woordenschat uit in dit uitdagende puzzelspel.

 • Gartic.io
  Spelen
  Gartic.io
  2272 keer gespeeld

  Can you figure out what’s being drawn by the other players in this io game? See if you can win each round as you take turns drawing all sorts of different things.

 • Woordkoekje
  Spelen
  Woordkoekje
  1159 keer gespeeld

  Wat wordt in er deze keuken gekookt? In deze uitdagende woordgame mag je het zelf ontdekken terwijl je jouw woordenschat en spelkunsten uittest. Kijk goed naar de letters in de braadplan en probeer er een paar smakelijke woorden van te bakken.

 • 2048 goud
  Spelen
  2048 goud
  1186 keer gespeeld

  Kan jij alle blokken van deze uitdagende versie van de populaire puzzelgame samenvoegen? Schuif ze allemaal tegelijkertijd en in dezelfde richting. Denk dus goed na over elke zet voordat je op een van de pijltoetsen van je toetsenbord drukt!

 • Woordzoeker
  Spelen
  Woordzoeker
  1027 keer gespeeld

  De klok tikt en je hebt maar weinig tijd. Hoe snel kan jij alle verborgen woorden vinden in deze puzzels? Je zal snel te werk moeten gaan in deze uitdagende online game!

 • Woordzoeker: Classic
  Spelen
  Woordzoeker: Classic
  7804 keer gespeeld

  Ben jij klaar voor een opwindende uitdaging? Kun jij alle verborgen woorden vinden in alle puzzels in dit online spel? De klok tikt, dus je moet snel zijn!

 • Woordenuitdaging
  Spelen
  Woordenuitdaging
  591 keer gespeeld

  Dit potlood is slim en gewiekst als het op woordspelletjes aankomt. Kan jij de verborgen woorden vinden in de uitdagende levels van deze puzzelgame?

 • Kruiswoordpuzzels
  Spelen
  Kruiswoordpuzzels
  451 keer gespeeld

  Deze game geeft een unieke draai aan kruiswoorden. Bekijk de letters in deze bol eens goed en verbind ze met elkaar om woorden te maken die in elk van de puzzels passen. Kan jij ze allemaal voltooien in deze uitdagende woordgame?

 • Feeënwoorden zoeken
  Spelen
  Feeënwoorden zoeken
  470 keer gespeeld

  De feetje heeft een reeks magische woordpuzzels voor je gemaakt. Kun jij alle verborgen woorden vinden? Je mag zelf een categorie kiezen in dit uitdagende online spel.

 • Woordzoeker: klassieke editie
  Spelen
  Woordzoeker: klassieke editie
  795 keer gespeeld

  Kun jij alle woorden vinden in deze uitdagende puzzels? Ze zijn goed verborgen en je hebt niet veel tijd. Stel je puzzelvaardigheden op de proef in dit woordpuzzelspel.

 • Draw My Thing Online
  Spelen
  Draw My Thing Online
  30648 keer gespeeld

  Neem het op tegen spelers van over de hele wereld in dit waanzinnige online spel. Kun jij het geheime woord raden dat door één van de andere spelers is getekend? Je mag natuurlijk ook zelf tekenen!

 • Woordzoeker
  Spelen
  Woordzoeker
  1116 keer gespeeld

  Je kunt nu echt je woordenschatvaardigheden laten zien met dit woordzoekspel. Kijk hoeveel je kunt vinden tussen alle letters. Behaal jij een indrukwekkende hoge score voordat de klok naar nul loopt?

 • Tetris® Twist
  Spelen
  Tetris® Twist
  8515 keer gespeeld

  Tetris® is een bedrieglijk simpel en superverslavend puzzelspelletje. In Tetris® Twist reis je al puzzelend door verschillende steden. Ontdek nieuwe, nog leukere manieren om Tetris® te spelen of speel op de traditionele manier in de marathonversie.

 • Cartoonquiz
  Spelen
  Cartoonquiz
  62 keer gespeeld

  Dus jij hebt veel verstand van cartoons? Laat maar eens zien dan met deze leuke quiz over cartoonpersonages.

 • SOS Oyunu
  Spelen
  SOS Oyunu
  186 keer gespeeld

  S-O-S harflerini yan yana, çarpraz, yukarıdan aşağı gibi durumlara getirerek SOS yaparak puan kazanın. Oyun MOUSE ile oynanıyor. Her yaştan oyunları ile www.oyunskor.com sizlerin için müthiş oyunları hazırlıyor... İyi eğlenceler...

 • Miljonairsquiz
  Spelen
  Miljonairsquiz
  651 keer gespeeld

  Ga jij na afloop van dit spannende quizspel naar huis met een miljoen virtuele dollars of helemaal niets, naka, nada? Denk goed na voordat je een vraag beantwoord en als je het niet meer weet, dan kun je altijd nog een vriend bellen of de helft van de antwoorden op het bord laten wegstrepen.

 • Kruiswoordpuzzels oplossen
  Spelen
  Kruiswoordpuzzels oplossen
  148 keer gespeeld

  Kies een thema en stel je woordenschat op de proef in dit uitdagende kruiswoordpuzzelspel. Denk je dat jij alle vragen kunt beantwoorden?

 • Words Jungle
  Spelen
  Words Jungle
  347 keer gespeeld

  In dit waanzinnig gave woordspel staan je zes verschillende talen en een scala aan termen te wachten om je op de proef te stellen. Oefen je vocabulaire en spelvaardigheden terwijl je alle slots met verschillende letters en woorden probeert te vullen. Kun jij ze allemaal afmaken?

 • Wereldtrivia
  Spelen
  Wereldtrivia
  556 keer gespeeld

  Hoeveel weet jij van de wereld en al haar spannende plekken en dingen? Kijk eens goed naar al deze internationale steden, activiteiten, keukens en nog veel meer. Probeer daarna met de tegels hun namen samen te stellen in dit leuke en uitdagende triviaspel dat je spellingsvaardigheden zwaar op de proef zal stellen.

 • 4 pix-woordquiz
  Spelen
  4 pix-woordquiz
  326 keer gespeeld

  Kun jij ontdekken wat deze groepen van vier foto's gemeen hebben? Probeer alle foto- en woordpuzzels te voltooien in dit leuke online spel.

 • DrawThis.io
  Spelen
  DrawThis.io
  2431 keer gespeeld

  Laat zien hoe goed je kunt tekenen in dit online spel voor meerdere spelers. Kun jij raden wat de andere spelers hebben getekend en herkennen zij jouw kunstzinnige creaties? Daar kom je maar op één manier achter...

 • Daily American Crossword
  Spelen
  Daily American Crossword
  68 keer gespeeld

  Zoek je een fantastisch puzzelspelletje dat elke dag weer nieuw en spannend is? Daily American Crossword is daar zeker eentje van! 

  Het geeft je de kans om te bewijzen dat je heel wat kennis hebt, zeker van de Verenigde Staten. Er zijn vragen van alles tot Amerikaanse geografie tot beroemde schrijvers. Kun jij deze leuke en uitdagende kruiswoordpuzzels voltooien elke dag dat je dit online woordspelletje speelt? Er is zelfs een timer die je vertelt hoe lang je over elke puzzel hebt gedaan. 

  Sudoku-spellen zijn nog een geweldige manier om je spelvaardigheden te verbeteren. Als je dol bent op allerlei puzzelspellen, probeer dan ook Word Search Ultimate en Daily Sudoku.

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om een rij of kolom te selecteren. 
  • GEBRUIK HET TOETSENBORD om een antwoord te typen. 

  Over de spelontwikkelaar 

  Daily American Crossword is gemaakt doorArkadium, een gamestudio uit New York.

 • Pinturillo 2
  Spelen
  Pinturillo 2
  2027 keer gespeeld

  Laat je meevoeren in dit online multiplayer spel met kunstenaars van de hele wereld die allerlei mooie afbeeldingen creëren. Kun jij raden wat ze schilderen? Je kunt ook zelf kunstwerken tekenen en je vrienden laten raden wat ze voorstellen.

 • Woordenwissel 2
  Spelen
  Woordenwissel 2
  0 keer gespeeld

  Er staan je drie verschillende uitdagingen te wachten in dit spannende woordspel. Kun jij binnen de tijd alle woorden en uitdrukkingen oplossen? Neem het op tegen de computer of andere spelers uit de wereld in de teammodus.

 • Spider Typer
  Spelen
  Spider Typer
  203 keer gespeeld

  Voer de letters en woorden in die je ziet op de rug van de kameleons.

 • Gender Twist
  Spelen
  Gender Twist
  127 keer gespeeld

  Kun jij de namen raden van de mensen op het podium? Kies binnen de tijd de juiste letters, maar pas op: als je fouten maakt, worden er waardevolle seconden afgetrokken in dit uitdagende woordpuzzelspel voor meerdere spelers.