Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Word Search

Sorteer de letters in Word Search en probeer zoveel mogelijk woorden te vinden in dit leuke en uitdagende woordzoeker spelletje. Houd je van denksport, dan valt dit spel vast in de smaak!

Kijk goed naar het raster dat op het eerste gezicht vol willekeurige letters lijkt te staan. In dit puzzel spelletje zitten namelijk allerlei woorden verborgen. Zoek de woordjes die op de lijst naast het rooster staan. Ze kunnen zich horizontaal, verticaal en diagonaal tussen de letters bevinden. Soms staan ze zelfs achterstevoren geschreven! Hoe snel kun jij ze afstrepen?

Hoe speel je Word Search?

Word Search is een vermakelijk online woord spelletje voor spelers van alle leeftijden. Vind de woorden die tussen de andere letters in het raster verborgen zitten. De woorden kunnen elkaar ook kruisen, dus letters die je al hebt afgestreept kunnen ook in andere woorden voorkomen. Je kunt het spel pauzeren door op het klokje te tikken. Klik op het lampje als je om een hint wilt vragen. Er verschijnt dan een knipperende gele cirkel om de eerste letter van een woord dat je nog niet hebt gevonden.

Spelbesturing

  • GEBRUIK DE MUIS om de woorden weg te strepen

Soortgelijke spelletjes

Als je van online puzzelspelletjes en woordzoekers houdt, probeer dan ook eens deze spellen:

  1. Crocword: Crossword Puzzle Game
  2. Kitty Scramble
  3. Microsoft Wordament
  4. Gartic.io

Wie is de maker van Word Search?

Word Search is ontwikkeld door Softgames.