Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Castle Defense

Bescherm je koninkrijk koste wat kost in Castle Defense! Kun jij een gigantische stroom vijanden tegenhouden in dit strategische actiespelletje?

Je neemt het op tegen orks, trollen en zelfs gigantische spinnen in dit spannende torenverdedigingsspelletje. Vecht terug met krachtige tovenaars, wachttorens vol boogschutters en meer. Zet je middelen verstandig in terwijl je probeert te voorkomen dat de krachten van het kwaad de poorten van jouw kasteel bereiken!

Hoe speel je Castle Defense?

Vecht om je koninkrijk te beschermen in Castle Defense. Een gigantisch leger van schurken is vastbesloten jouw kasteel te plunderen in dit strategiespelletje. Kies de perfecte plek voor je torens terwijl je ridders, tovenaars en andere krijgers de strijd in stuurt om je vijanden een halt toe te roepen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS, SLEEP EN LAAT LOS om de krijgers en torens langs de wegen naar je kasteel te plaatsen.

Soortgelijke spelletjes

Zoek je nog meer geweldige online spelletjes? Check dan deze!

  1. Endless Siege
  2. Dynamons World
  3. Special Squad Vs Zombies
  4. Call of Tanks

Wie is de maker?

Castle Defense is gemaakt door Emoji Games GmbH.