Torenverdedigingsspellen

 • Stickman Army: The Defenders
  Spelen
  Stickman Army: The Defenders
  14213 keer gespeeld

  Neem het met je groene leger op tegen het rode leger in dit epische actiespel. Verdedig het Witte Huis tegen elke prijs en zet je voorraden en soldaten strategisch in.

 • Oorlogssimulator
  Spelen
  Oorlogssimulator
  3308 keer gespeeld

  Je koninkrijk wordt omringd door vijandelijke strijdkrachten! Verzamel je krijgers en boogschutters om ze in de pan te hakken in deze 3D gevechtssimulatorgame. Zal jij erin slagen om ze in het bos verslaan? En in de woestijn?

 • Toy Defense
  Spelen
  Toy Defense
  19211 keer gespeeld

  Ze mogen misschien slechts van plastic zijn gemaakt, maar dat wil niet zeggen dat ze geen power in huis hebben! Zorg er in dit spannende torenverdedigingsspel voor dat je speelgoed soldaten en kanonnen op strategische wijze zijn geplaatst om zo je basis te kunnen verdedigen.

 • 3D boogschutmeester: kasteel verdedigen
  Spelen
  3D boogschutmeester: kasteel verdedigen
  1014 keer gespeeld

  Je vijanden staan bijna voor de poorten! Leer razendsnel met je nieuwe boog te schieten voordat ze het hele kasteel leegplunderen in dit 3D actiespel. Oefen je schietkunsten en bereid je voor op de aanval. Verzamel munten voor elke vijand die je afschiet en koop gave upgrades voor je character.

 • Middeleeuwse verdediging Z
  Spelen
  Middeleeuwse verdediging Z
  7151 keer gespeeld

  En mysterieuze ziekte heeft het koninkrijk overgenomen en mensen in monsters veranderd. Kun je je samen met de koning redden in dit intensieve actiespel? Huur boogschutters, upgrade je voertuig en hou je dappere ezel goed gevoerd!

 • Vervloekte schat
  Spelen
  Vervloekte schat
  369 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze vervloekte schat beschermen? Er zijn dorpsbewoners, ridders en machtige monsters niets liever willen dan hem van je stelen in dit epic torenverdedigingsspel. Bouw betoverde tempels, cryptes en holen om ze te verslaan terwijl je te gekke upgrades verdient waarmee je dit spannende avontuur tot een goed einde zult brengen.

 • Heroes of Myths
  Spelen
  Heroes of Myths
  27118 keer gespeeld

  Een leger monsters is vastbesloten om jouw tempel met de grond gelijk te maken. Maar daar ga jij een stokje voor steken, toch? Bescherm de tempel met bliksemstralen en andere grootse wapens in dit torenverdedigingsspel.

 • Nova Defender
  Spelen
  Nova Defender
  161 keer gespeeld

  Een leger aliens is erop uit om deze futuristische metropool aan puin te schieten. Laat jij dat zomaar gebeuren? Natuurlijk niet! Duik in deze realtime strategiegame en laat zien wie de baas is in elk knallend actielevel. Tussen twee levels kun je je verdediging en soldaten upgraden met raketwerpers, lasergeweren en nog veel meer!

 • Verdedig het torenkoninkrijk
  Spelen
  Verdedig het torenkoninkrijk
  2540 keer gespeeld

  Je toren wordt aangevallen! Gebruik snel je pijl en boog om alle barbaren af te schieten die maar wat graag je toren willen plunderen in deze 3D actiegame. Kan jij jouw toren verdedigen terwijl je de vijand met pijlen belaagt?

 • Kogelkracht
  Spelen
  Kogelkracht
  6310 keer gespeeld

  Kun jij de vijandelijke troepen uitschakelen in deze uitdagende FPS? Pas alleen wel op voor de sluipschutters.

 • D-day: torenverdediging
  Spelen
  D-day: torenverdediging
  5821 keer gespeeld

  Deze tijdreizende professor wordt opgepeuzeld door dinosaurussen als je hem niet snel helpt!

 • 2D torenverdediging
  Spelen
  2D torenverdediging
  1293 keer gespeeld

  Al deze goblins, weerwolven en andere monsters zijn vastberaden om alle uithoeken van het koninkrijk te plunderen! Bescherm ze allemaal in deze torenverdediginggame. Plaats je tovenaars en boogschutters op strategische plekken en upgrade je torens zo snel als je kan, want de monsters tonen geen genade!

 • Verdedig het koninkrijk
  Spelen
  Verdedig het koninkrijk
  1011 keer gespeeld

  Het koninkrijk wordt aangevallen door vijandelijke troepen. Kun jij ze een lesje te leren in dit realtime strategiespel? Verdedig je territorium door futuristische verdedigingstorens te bouwen en probeer de rest van het rijk te bevrijden. Vergeet niet om magische upgrades te kopen waarmee je je ridders en hun wapens nog sterker kunt maken.

 • Vervloekte schat 2
  Spelen
  Vervloekte schat 2
  2786 keer gespeeld

  Het verzet tegen mensen gaat voort, kun jij jouw juwelen beschermen?

 • Kleine geweertjes
  Spelen
  Kleine geweertjes
  27151 keer gespeeld

  Ben je klaar voor de strijd, soldaat? De vijand komt recht op je af!

 • Dynamons World
  Spelen
  Dynamons World
  14365 keer gespeeld

  Heb jij het in je om een Dynamon-kapitein te worden? Probeer deze strijdende, magische monsters naar de overwinning te leiden in dit leuke mobiele spel.

 • Sparta: War Of Empires
  Spelen
  Sparta: War Of Empires
  3529 keer gespeeld

  De Perzische koning Xerxes heeft een gigantisch leger vergaard dat richting de stad marcheert. Verdedig de poorten en leid je manschappen naar de overwinning in deze spannende MMO.

 • SWAT vs. terroristen
  Spelen
  SWAT vs. terroristen
  4372 keer gespeeld

  Twee SWAT-agenten. Een eiland vol terroristen. Talloze wapens. Sluit je aan bij deze dappere helden en schakel vijanden uit in dit realtime actiespel. Tussen de levels door kun je wapens zoals bazooka's en machinegeweren kopen.

 • Kruisvaarderdefensie: level-pakket 2
  Spelen
  Kruisvaarderdefensie: level-pakket 2
  2402 keer gespeeld

  Keer terug naar een wereld van avontuur en opwinding en bereid je voor op een serie spannende veldslagen. Verdedig de stad tegen je vijanden in dit torendefensiespelletje.

 • Zombie-TV: opleving
  Spelen
  Zombie-TV: opleving
  8416 keer gespeeld

  Schakel deze gruwelijke zombiemoordenaars uit met je geavanceerde torens.

 • Defend Home
  Spelen
  Defend Home
  578 keer gespeeld

  Dat zijn geen normale schapen, dat zijn gevaarlijke monsters en sommige hebben zelfs stekels! Kun jij hen en hun duivelse vrienden verslaan in Defend Home

  Deze monsters stoppen pas als ze jouw thuisbasis hebben veroverd. Daarom zul je het met alles wat je hebt tegen ze op moeten nemen in dit verdedigingsspelletje. Upgrade je krijgers en veranderen ze in machtige boogschutters terwijl je goud en handige upgrades verdient. Deze meedogenloze beesten zullen niet weten wat hen overkomt als jij een dodelijke ijsstorm of een vlammende komeet op ze afschiet! 

  Zoek je nog meer geweldigetorenverdedigingsspelletjes? Probeer dan ook Heroes of Myths en Tower Kingdom Defense.  

  Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om strategische beslissingen te maken.
  • KLIK MET LINKS om krijgers samen te voegen, speciale wapens te gebruiken, en meer!

  Over de spelontwikkelaar

  Defend Home is ontworpen door Azerion, een Nederlands bedrijf.

 • 1941 Frozen Front
  Spelen
  1941 Frozen Front
  5391 keer gespeeld

  Reis terug in de tijd naar de Tweede Wereldoorlog in dit strategische spel. Kun jij deze tanks over de bevroren vlakten van Rusland leiden en je vijanden verslaan?

 • Jungle-tv
  Spelen
  Jungle-tv
  665 keer gespeeld

  In deze 3D torenverdediger hebben miljoenen monsters het op jou gemunt! Vernietig je de vreselijke hordes voordat het te laat is? Verdedig koste wat kost je fort dat diep in de jungle ligt. Trek ten strijde met raketten, krachtige plasmakanonnen en nog veel meer.

 • Yorg.io 3
  Spelen
  Yorg.io 3
  179 keer gespeeld

  In Yorg.io 3 is de mens met uitsterven bedreigd. Dit is de nieuwste telg in de populaire spellenreeks Yorg.io. De wereld zucht onder een volledig uit de hand gelopen zombie-epidemie. Weet jij te ontsnappen aan de altijd hongerige muilen van de ondoden? 

  De strijd om je overleving begint met een zoektocht naar grondstoffen. Je hebt zo veel mogelijk kristallen en andere materiaalsoorten nodig om torens te bouwen waarmee je de zombies op afstand houdt. Daarnaast ga je fabrieken bouwen waarmee je betere grondstoffen kunt maken, zodat je langer in leven blijft. Die zombies weten niet wat ze overkomt als je eenmaal de kanonnenfabriek hebt gebouwd! 

  Wil je andere spannende .io-spelletjes of torengames spelen? Probeer dan eens Zombs.ioLordz2.io en Zombie Tower Defense: Reborn. 

  Bediening 

  • KLIK MET DE LINKERMUISKNOP om gebouwen te bouwen en belangrijke beslissingen te nemen. 

  Over de maker 

  Dit spel is gemaakt door de ontwerper Tobias Springer. Het is uitgegeven door Azerion.

 • Tower Defense
  Spelen
  Tower Defense
  1195 keer gespeeld

  Het hele koninkrijk wordt geteisterd door oorlog in dit torenverdedigingsspel. Bouw legerposten voor je boogschutters, ridders en andere soldaten. Alleen zij kunnen de vijandelijke troepen nog tegenhouden!

 • Steampunk-toren
  Spelen
  Steampunk-toren
  12775 keer gespeeld

  Dag mijnheer! Stof je monocle en je favoriete bolhoed af. Het is een prachtige dag voor een gevecht.

 • Cannons and soldiers
  Spelen
  Cannons and soldiers
  10639 keer gespeeld

  Bepaal de kracht en hoek van je kanon en schiet je vijanden overhoop. Hoe minder schoten je nodig hebt, hoe beter.

 • S.W.A.T vs. Zombie
  Spelen
  S.W.A.T vs. Zombie
  2620 keer gespeeld

  Dit dappere S.W.A.T.-teamlid is het enige resterende obstakel tussen chaos en orde in deze met zombies overspoelde wereld. Hij vecht zich een weg naar een laboratorium waar hij het geheim om de waanzin te stoppen misschien zal vinden. Kan jij hem helpen in zijn strijd tegen de ondoden en om geld te verzamelen om tientallen vette wapens mee te kopen in deze bloederige actiegame?

 • Frontlinie verdedigen
  Spelen
  Frontlinie verdedigen
  4113 keer gespeeld

  Neem de zwaarste wapens mee die je hebt, soldaat! Je zult ze nodig hebben...

 • De notenwacht 2
  Spelen
  De notenwacht 2
  12186 keer gespeeld

  De monsters zijn terug, maar onze eekhoorn is er klaar voor: van z'n nootjes blijven ze af!

 • Torenverdediging: ballonnenaanval 5
  Spelen
  Torenverdediging: ballonnenaanval 5
  26672 keer gespeeld

  De eeuwenoude strijd tussen de ballonnen en de apen wordt voortgezet... Speel speciale torens vrij en bouw supercoole gebouwen om ballonnen te laten knallen in dit strategische spelletje met 50 uitdagende levels.

 • Tank Battle: War Commander
  Spelen
  Tank Battle: War Commander
  7941 keer gespeeld

  Een epische strijd staat op het punt om los te barsten. Welke kant kies jij en hoe organiseer jij je troepen in dit beurtgebaseerde strategiespel? Trek ten strijde en laat je tanks de aanval leiden of raak de zwakke plek van de vijand met straaljagers en een luchtbombardement.

 • Bandieten schieten
  Spelen
  Bandieten schieten
  1257 keer gespeeld

  Die schurken willen je stieren stelen! Schiet ze aan flarden!

 • Elfenverdediging
  Spelen
  Elfenverdediging
  1463 keer gespeeld

  Verdedig het kasteel tegen orks en andere monsters in dit spel voor je mobiel en je computer.

 • K.U.L.I.
  Spelen
  K.U.L.I.
  847 keer gespeeld

  Dive into a dangerous post-apocalyptic world in this thrilling action shooter zombie game. Your goal is to survive, save others and rebuild civilisation. Shoot as many of the undead as possible and collect resources to complete daily missions. Upgrade your skills and weapons and battle your way through many levels. Can you find a cure and stop the infection or will you join the walking dead?

 • Supremacy 1914
  Spelen
  Supremacy 1914
  982 keer gespeeld

  in deze turn based strategiegame is de hele wereld in een vreselijke oorlog verwikkeld. Welk land ga jij aanvoeren? Als je wil winnen moet je allianties aangaan, je bronnen op slimme wijze beheren en vlug beslissingen maken terwijl je de strijdkrachten het slachtveld opstuurt.

  Supremacy 1914 is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.