Oorlog Spelletjes

 • Schieten in de stad
  Spelen
  Schieten in de stad
  16659 keer gespeeld

  Ben je klaar om de vijand aan flarden te schieten? Raak ze allemaal in Schieten in de stad! Vergeet ook niet om na je missies je wapens te verbeteren.

 • Combat Reloaded
  Spelen
  Combat Reloaded
  8655 keer gespeeld

  Vecht jij voor het blauwe of het rode team in dit intense multiplayer actiespel? Pak een wapen, duik achter obstakels en schuil achter een hoek terwijl je ondertussen probeert andere spelers uit te schakelen.

 • Sniper Assassin 2
  Spelen
  Sniper Assassin 2
  1197 keer gespeeld

  Wraak is nog veel zoeter als je niks meer te verliezen hebt...

 • Militaire oorlog: Athene
  Spelen
  Militaire oorlog: Athene
  5098 keer gespeeld

  Er staat je weer een nieuwe strijd te wachten. Denk je dat jij deze epische FPS voor meerdere spelers kunt overleven? Controleer eerst je wapens voordat je ten strijde trekt.

 • Sluipschutters
  Spelen
  Sluipschutters
  20010 keer gespeeld

  Zonder een goede sluipschutter kun je deze oorlog nooit winnen...

 • Sniper Clash 3D
  Spelen
  Sniper Clash 3D
  1241 keer gespeeld

  In dit multiplayer schietspel gebruik je snipergeweren en zelfs bazooka's om je vijanden af te maken. Ga de strijd aan en daag spelers van over de hele wereld uit. Blijf jij in elke spannende deathmatch in leven totdat de tijd op is?

 • Maffe schieter 2: multiplayer
  Spelen
  Maffe schieter 2: multiplayer
  1188 keer gespeeld

  Als je langer dan vijf seconden wil overleven in deze superintense en knotsgekke 3D schietgame, zul je geconcentreerd moeten blijven en vlug voetenwerk moeten tonen. Je neemt het tegen spelers van over de hele wereld op en ze zullen geen genade tonen.

 • Toy Defense
  Spelen
  Toy Defense
  18042 keer gespeeld

  Ze mogen misschien slechts van plastic zijn gemaakt, maar dat wil niet zeggen dat ze geen power in huis hebben! Zorg er in dit spannende torenverdedigingsspel voor dat je speelgoed soldaten en kanonnen op strategische wijze zijn geplaatst om zo je basis te kunnen verdedigen.

 • Speciale eenheden
  Spelen
  Speciale eenheden
  367 keer gespeeld

  In deze first person shooter val je je vijanden genadeloos aan of verdedig je jouw terrein. Trek de heuvels in en zet je schrap voor een strijd op leven en dood terwijl je ze met je machinegeweer omver probeert te maaien.

 • 2D torenverdediging
  Spelen
  2D torenverdediging
  812 keer gespeeld

  Al deze goblins, weerwolven en andere monsters zijn vastberaden om alle uithoeken van het koninkrijk te plunderen! Bescherm ze allemaal in deze torenverdediginggame. Plaats je tovenaars en boogschutters op strategische plekken en upgrade je torens zo snel als je kan, want de monsters tonen geen genade!

 • Kleine geweertjes
  Spelen
  Kleine geweertjes
  25523 keer gespeeld

  Ben je klaar voor de strijd, soldaat? De vijand komt recht op je af!

 • SWAT vs. terroristen
  Spelen
  SWAT vs. terroristen
  3951 keer gespeeld

  Twee SWAT-agenten. Een eiland vol terroristen. Talloze wapens. Sluit je aan bij deze dappere helden en schakel vijanden uit in dit realtime actiespel. Tussen de levels door kun je wapens zoals bazooka's en machinegeweren kopen.

 • Raft Wars
  Spelen
  Raft Wars
  46625 keer gespeeld

  Vernietig je tegenstander met zo min mogelijk schoten.

 • Heroes of Myths
  Spelen
  Heroes of Myths
  25573 keer gespeeld

  Een leger monsters is vastbesloten om jouw tempel met de grond gelijk te maken. Maar daar ga jij een stokje voor steken, toch? Bescherm de tempel met bliksemstralen en andere grootse wapens in dit torenverdedigingsspel.

 • Raze 3
  Spelen
  Raze 3
  6732 keer gespeeld

  Pak je wapen! Het is tijd om de strijd aan te gaan met buitenaardse wezens, robots en nog veel meer!

 • Battle For the Galaxy
  Spelen
  Battle For the Galaxy
  37306 keer gespeeld

  Wie wint deze epische oorlog om het lot van het sterrenstelsel te bepalen? Leid je strijdkrachten, bouw legerbasissen en vecht om te overleven in dit real-time militair strategiespel.

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  152349 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • WWII: heldenmedaille
  Spelen
  WWII: heldenmedaille
  362 keer gespeeld

  Ga terug in de tijd in en beleef de actie van de Tweede Wereldoorlog nu zelf. In deze FPS beland je midden in de strijd. Bestorm de stranden van Normandië en vecht om andere plekken te overwinnen terwijl je de strijd aangaat samen met of tegen andere spelers van over de wereld.

 • Battle S.W.A.T vs Mercenary
  Spelen
  Battle S.W.A.T vs Mercenary
  39104 keer gespeeld

  Spelers van de hele wereld komen samen voor een grote strijd in dit spannende multiplayer actiespel. Baan je een weg vol verwoesting en haal alles uit de kast; van slagersmessen tot geweren. Hoe lang zal jij overleven?

 • War of Tanks
  Spelen
  War of Tanks
  4204 keer gespeeld

  Op het slagveld is geen ruimte voor zwakkelingen, vooral niet in dit 3D-actiespel. Gelukkig zit jij in een tank, vergezeld door een leger van aliens. Echter er is een probleem: je moet het opnemen tegen talloze vijandelijke tanks maar dat schrikt jou niet af, toch?

 • Opstandelingen
  Spelen
  Opstandelingen
  1284 keer gespeeld

  Er staat je genoeg actie en chaos te wachten in deze multiplayer FPS-game. Neem het op tegen enkele van 's werelds meest meedogenloze opstandelingen terwijl je de strijd aangaat voor geld en naar allesvernietigende wapens zoekt.

 • Masked Shooter Multiplayer
  Spelen
  Masked Shooter Multiplayer
  8617 keer gespeeld

  Neem het op tegen spelers van over de hele wereld in deze FPS voor meerdere spelers. Kun jij ze allemaal uitschakelen voordat ze jou te grazen nemen?

 • Goodgame Empire
  Spelen
  Goodgame Empire
  691052 keer gespeeld

  Versla je vijanden en verover de wereld!

  Goodgame Empire is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Sift Heads: World 5
  Spelen
  Sift Heads: World 5
  511 keer gespeeld

  Ze dachten dat dit de meest makkelijke taak uit hun carrière zou zijn, maar o, wat hadden ze het mis. Sluit je aan bij de Sift Heads terwijl ze zich een weg banen uit een jungle vol huurlingen in dit spannende actiespel.

 • Empire: World War 3
  Spelen
  Empire: World War 3
  811 keer gespeeld

  De dag die de mensheid al meer dan een eeuw vreesde is eindelijk aangebroken! De derde wereldoorlog staat op het punt om los te barsten. Nemen jij en je legers de planeet over, of bijt je in het stof in deze massive multiplayer online strategygame? Bestook je vijanden met futuristische wapens en je dapperste troepen terwijl je ze op het land, op zee en in de lucht bestrijdt!

 • Helikopteroorlog
  Spelen
  Helikopteroorlog
  12898 keer gespeeld

  Zoek en vernietig...

 • Call of War
  Spelen
  Call of War
  15096 keer gespeeld

  Reis terug in de tijd naar WO2 en leid je strijdkrachten naar de overwinning. Ontwikkel een geheim wapen en meer. Je leger wacht op je, commandant. Waar stuur je ze naartoe in dit MMO-spel?

 • Lordz2.io
  Spelen
  Lordz2.io
  512 keer gespeeld

  Heb jij het in je om een heer te worden in deze multiplayer en realtime-strategygame? Strijd voor eeuwige roem tegen andere spelers van over de hele wereld. Stel je boogschutters, piekdragers en andere eenheden strategisch op. Ga snel aan het werk want je moet grondstoffen verzamelen, kastelen bouwen en vijanden verpletteren!

 • Jungle-tv
  Spelen
  Jungle-tv
  437 keer gespeeld

  In deze 3D torenverdediger hebben miljoenen monsters het op jou gemunt! Vernietig je de vreselijke hordes voordat het te laat is? Verdedig koste wat kost je fort dat diep in de jungle ligt. Trek ten strijde met raketten, krachtige plasmakanonnen en nog veel meer.

 • Evowars.io
  Spelen
  Evowars.io
  2084 keer gespeeld

  In deze intense io-game moet je evolueren en de hakkende zwaarden van je vijanden ontwijken. Betreed de arena voor een legendarisch gevecht als holbewoner. Als je de eerste paar minuten wil overleven, moet je tientallen magische ballen grijpen die je capaciteiten vergroten en je de eeuwen doen doorkuisen terwijl je tot een Viking, ridder of een nog sterkere krijger uitgroeit.

 • 1941 Frozen Front
  Spelen
  1941 Frozen Front
  5113 keer gespeeld

  Reis terug in de tijd naar de Tweede Wereldoorlog in dit strategische spel. Kun jij deze tanks over de bevroren vlakten van Rusland leiden en je vijanden verslaan?

 • Strijd van de oorlogsschepen
  Spelen
  Strijd van de oorlogsschepen
  1123 keer gespeeld

  Het beroemde bordspel krijgt een nieuwe wending. Beheer je vloot en val vijanden aan terwijl je wacht op het juiste moment om een luchtaanval uit te voeren. Kun jij hun schepen laten zinken voordat je zelf de klos bent?

 • Fort verdedigen
  Spelen
  Fort verdedigen
  44797 keer gespeeld

  De vijand kan elk moment een luchtaanval uitvoeren. Snel, verdedig je fort!

 • Exploderende bruggen
  Spelen
  Exploderende bruggen
  9201 keer gespeeld

  Breng ze tot stilstand op de brug!

 • Oorlog in Miragine
  Spelen
  Oorlog in Miragine
  122162 keer gespeeld

  Wees slimmer dan je tegenstander en versla zijn troepen!

 • KOGAMA: War 4
  Spelen
  KOGAMA: War 4
  1884 keer gespeeld

  Ben je klaar voor de strijd? In dit online spel keer je terug naar de wereld van Kogama en probeer je alle tegenstanders uit te schakelen met elk wapen dat je te pakken krijgt.