Oorlog Spelletjes

 • Combat Reloaded
  Spelen
  Combat Reloaded
  7373 keer gespeeld

  Vecht jij voor het blauwe of het rode team in dit intense multiplayer actiespel? Pak een wapen, duik achter obstakels en schuil achter een hoek terwijl je ondertussen probeert andere spelers uit te schakelen.

 • Vijandelijk eiland
  Spelen
  Vijandelijk eiland
  14752 keer gespeeld

  De helikopter van deze soldaat is uit de lucht geschoten en nu zit hij vast op een eiland boordevol vijanden. Kun jij hem redden?

 • Sluipschutters
  Spelen
  Sluipschutters
  19593 keer gespeeld

  Zonder een goede sluipschutter kun je deze oorlog nooit winnen...

 • Jetpack Fighter 3D
  Spelen
  Jetpack Fighter 3D
  5727 keer gespeeld

  Deze straaljager zit tjokvol coole wapens, zoals machinegeweren en hittezoekende raketten. Kun jij deze gebruiken om je tegenstanders uit te schakelen? Spring in je cockpit en ga de strijd aan in dit epische driedimensionale actiespel.

 • Oorlog in Miragine
  Spelen
  Oorlog in Miragine
  119152 keer gespeeld

  Wees slimmer dan je tegenstander en versla zijn troepen!

 • Battle S.W.A.T vs Mercenary
  Spelen
  Battle S.W.A.T vs Mercenary
  37734 keer gespeeld

  Spelers van de hele wereld komen samen voor een grote strijd in dit spannende multiplayer actiespel. Baan je een weg vol verwoesting en haal alles uit de kast; van slagersmessen tot geweren. Hoe lang zal jij overleven?

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  140285 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • Supercommando
  Spelen
  Supercommando
  26671 keer gespeeld

  Schakel de vijanden uit met je sluipschuttersvaardigheden.

 • Age of War
  Spelen
  Age of War
  30190 keer gespeeld

  Probeer te overleven en vernietig de vijandige basis.

 • Empire: World War 3
  Spelen
  Empire: World War 3
  499 keer gespeeld

  De dag die de mensheid al meer dan een eeuw vreesde is eindelijk aangebroken! De derde wereldoorlog staat op het punt om los te barsten. Nemen jij en je legers de planeet over, of bijt je in het stof in deze massive multiplayer online strategygame? Bestook je vijanden met futuristische wapens en je dapperste troepen terwijl je ze op het land, op zee en in de lucht bestrijdt!

 • Raft Wars
  Spelen
  Raft Wars
  45727 keer gespeeld

  Vernietig je tegenstander met zo min mogelijk schoten.

 • Flak Meister
  Spelen
  Flak Meister
  10259 keer gespeeld

  Het is hartje winter en de bommenwerpers zijn in aantocht. De inwoners van dit stadje rekenen op jouw steun. Spring in de geschuttoren en schiet vijandelijke vliegtuigen uit de lucht in dit epische schietspel.

 • Stedendwingers
  Spelen
  Stedendwingers
  87524 keer gespeeld

  Trek ten strijde en vecht voor vrede in het rijk... voor eens en voor altijd!

 • Spiders Arena
  Spelen
  Spiders Arena
  413 keer gespeeld

  Eén arena. Eén soldaat. En heel, maar dan ook heel veel dodelijke spinnen. Hoe lang overleef je het? Pak een wapen en vecht tot je erbij neervalt in deze doldwaze FPS.

 • Sift Heads: World 5
  Spelen
  Sift Heads: World 5
  444 keer gespeeld

  Ze dachten dat dit de meest makkelijke taak uit hun carrière zou zijn, maar o, wat hadden ze het mis. Sluit je aan bij de Sift Heads terwijl ze zich een weg banen uit een jungle vol huurlingen in dit spannende actiespel.

 • Snipers Wars
  Spelen
  Snipers Wars
  18040 keer gespeeld

  Agenten, schurken en sluipschutters nemen het allemaal tegen elkaar op in dit intense actiespel voor meerdere spelers. Vind een wapen en maak je klaar voor de strijd. Het is erop of eronder!

 • Maffe schieter 2: multiplayer
  Spelen
  Maffe schieter 2: multiplayer
  893 keer gespeeld

  Als je langer dan vijf seconden wil overleven in deze superintense en knotsgekke 3D schietgame, zul je geconcentreerd moeten blijven en vlug voetenwerk moeten tonen. Je neemt het tegen spelers van over de hele wereld op en ze zullen geen genade tonen.

 • Evowars.io
  Spelen
  Evowars.io
  1624 keer gespeeld

  In deze intense io-game moet je evolueren en de hakkende zwaarden van je vijanden ontwijken. Betreed de arena voor een legendarisch gevecht als holbewoner. Als je de eerste paar minuten wil overleven, moet je tientallen magische ballen grijpen die je capaciteiten vergroten en je de eeuwen doen doorkuisen terwijl je tot een Viking, ridder of een nog sterkere krijger uitgroeit.

 • Helikopteroorlog
  Spelen
  Helikopteroorlog
  12486 keer gespeeld

  Zoek en vernietig...

 • Strijd van de oorlogsschepen
  Spelen
  Strijd van de oorlogsschepen
  999 keer gespeeld

  Het beroemde bordspel krijgt een nieuwe wending. Beheer je vloot en val vijanden aan terwijl je wacht op het juiste moment om een luchtaanval uit te voeren. Kun jij hun schepen laten zinken voordat je zelf de klos bent?

 • Lordz2.io
  Spelen
  Lordz2.io
  188 keer gespeeld

  Heb jij het in je om een heer te worden in deze multiplayer en realtime-strategygame? Strijd voor eeuwige roem tegen andere spelers van over de hele wereld. Stel je boogschutters, piekdragers en andere eenheden strategisch op. Ga snel aan het werk want je moet grondstoffen verzamelen, kastelen bouwen en vijanden verpletteren!

 • EG RTS Battle
  Spelen
  EG RTS Battle
  694 keer gespeeld

  Kunnen jouw troepen het kasteel van de vijand veroveren? Dat hangt allemaal af van jouw beslissingen in dit intense, actierijke strategiespel. Kies uit zwaardvechters, boogschutters en andere soldaten en zet ze op strategische wijze in om de overwinning te behalen.

 • Sniper Assassin 2
  Spelen
  Sniper Assassin 2
  1046 keer gespeeld

  Wraak is nog veel zoeter als je niks meer te verliezen hebt...

 • Heroes of Myths
  Spelen
  Heroes of Myths
  22727 keer gespeeld

  Een leger monsters is vastbesloten om jouw tempel met de grond gelijk te maken. Maar daar ga jij een stokje voor steken, toch? Bescherm de tempel met bliksemstralen en andere grootse wapens in dit torenverdedigingsspel.

 • 3D Subway-clash remastered
  Spelen
  3D Subway-clash remastered
  1582 keer gespeeld

  In de metrotunnels van deze 3D multiplayer schietgame staan de treinen allemaal stil, maar zelf zal je een paar rappe sprintjes moeten trekken! Sluit je aan bij het rode of het blauwe team terwijl je kogels ontwijkt en naar vette wapens zoekt. Kan jij het andere team afmaken voordat je aan flarden wordt geschoten?

 • Crazy Wars
  Spelen
  Crazy Wars
  1704 keer gespeeld

  Het gaat er heftig aan toe in dit multiplayer first person schietspel. Sluit je bij een team van andere spelers van over de hele wereld aan en neem het op tegen je vijanden. Vecht je voor het Westteam of sluit je je bij het Oostteam aan?

 • Raze 3
  Spelen
  Raze 3
  6580 keer gespeeld

  Pak je wapen! Het is tijd om de strijd aan te gaan met buitenaardse wezens, robots en nog veel meer!

 • Battlefield Shooter 2
  Spelen
  Battlefield Shooter 2
  11717 keer gespeeld

  O nee, je basis wordt aangevallen in deze nieuwe versie van Battlefield Shooter! Pak je wapens en schiet de vijand aan flarden om je missie te voltooien. Ben je dapper genoeg om deze uitdaging aan te gaan?

 • Bullet Force Multiplayer
  Spelen
  Bullet Force Multiplayer
  20432 keer gespeeld

  Doe mee met de campagne of speel een snel potje in dit actierijke multiplayerspel. Andere spelers van over de hele wereld hebben het op jou gemunt, dus pas op je tellen!

 • Goodgame Empire
  Spelen
  Goodgame Empire
  641518 keer gespeeld

  Versla je vijanden en verover de wereld!

 • Battle For the Galaxy
  Spelen
  Battle For the Galaxy
  35754 keer gespeeld

  Wie wint deze epische oorlog om het lot van het sterrenstelsel te bepalen? Leid je strijdkrachten, bouw legerbasissen en vecht om te overleven in dit real-time militair strategiespel.

 • Warin.Space
  Spelen
  Warin.Space
  922 keer gespeeld

  Zal jouw team dit legendarische ruimtegevecht winnen? Er is maar één manier om daarachter te komen. Stap in je schip en bereid je voor op een strijd tot het bittere einde in dit io-spel boordevol actie.

 • Gods of Arena
  Spelen
  Gods of Arena
  14887 keer gespeeld

  Je bent teruggekeerd naar je vaderland om te ontdekken dat je vader is gestorven zonder je een cent na te laten. Kun je de eer van je familie herstellen in dit actiespel? Stel een team samen van machtige gladiatoren en maak je klaar om arena's door het hele rijk te veroveren. Kun je hun vechtkwaliteiten verbeteren met alle superieure wapens en bepantsering die je tijdens je reis kunt kopen?

 • Blocky Combat SWAT 3
  Spelen
  Blocky Combat SWAT 3
  11873 keer gespeeld

  Geniet van een nieuwe ronde doldwaze actie! Neem het op tegen andere spelers uit de hele wereld in dit komische first person actiespel. Doorzeef je tegenstanders voordat je zelf de klos bent.

 • Leader Strike 3D
  Spelen
  Leader Strike 3D
  4698 keer gespeeld

  Deze machtige wereldleiders hebben besloten hun geschillen uit te vechten met kogels in plaats van diplomatie. Gelukkig beginnen ze geen oorlog, maar gaan ze met elkaar de strijd aan in dit krankzinnige schietspel. Kies voor Poetin, Merkel of Trump en laat deze staatshoofden elkaar de kop inslaan.

 • Stickmannetjes vallen aan 2
  Spelen
  Stickmannetjes vallen aan 2
  1279 keer gespeeld

  Kunnen de stickmannetjes de vijand weer verslaan? Daar kom je maar op één manier achter...