Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Hot Dog Bush

Reis terug in de tijd in Hot Dog Bush en kijk of je het voedselkraampje van een bepaalde voormalige beroemde politicus kunt veranderen in een succesvolle onderneming.

Het jaar is 2009 en President George W. Bush heeft zojuist acht lastige jaren in het Witte Huis afgesloten. Nu moet hij een nieuwe baan zien te vinden in dit hilarische tijdmanagementspelletje. Hij is ervan overtuigd dat een hotdogkraam in New York hem heel wat geld zal opleveren. Dat plan pakt hopelijk beter uit dan zijn toenmalige economische beleid?

Werk samen met de voormalige president terwijl hij razendsnel hotdogs en burgers voor zijn nieuwe klanten bereidt in een van de twee verschillende spelmodi. Speel de carrièremodus en kijk of je zijn kraampje kunt veranderen in een culinair imperium of vestig een nieuw record in de snelheidsmodus. Hij begint in de Bronx , maar met jouw hulp zal Dubya binnen no-time het grote geld op Wall Street verdienen!

Hoe speel je Hot Dog Bush?

Hot Dog Bush is een humoristisch en uitdagend restaurantspelletje. Ga samen met de voormalige President George W. Bush op pad terwijl hij een kleine hotdogkraam in een enorm succes probeert te veranderen! Hij moet dagelijkse omzetdoelen halen, ongeduldige klanten snel bedienen, en meer!

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS terwijl je de grill bedient.
  • KLIK MET LINKS om eten te bereiden, het aan de klanten te serveren en hun geld te innen.

Soortgelijke spelletjes

Wil je nog een paar razendsnelle simulatiespelletjes proberen? Check dan deze!

  1. Burger Time: Cooking Game
  2. Pizza Real Life Cooking
  3. Cafe Panic
  4. Penguin Diner

Kan ik Hot Dog Bush op de mobiel spelen?

Ja! Je kunt GW met zijn nieuwe klus helpen door het spelletje te downloaden van Google Play of de Apple App Store.

Wie is de maker?

Hot Dog Bush is gemaakt door 2dplay.com.