• Bartender
  Spelen
  Bartender
  40586 keer gespeeld

  Maak, shake en serveer je eigen watertandende cocktail!

 • Angela's schoolreünie
  Spelen
  Angela's schoolreünie
  735 keer gespeeld

  Angela organiseert een reünie voor haar oude school, maar ze heeft iets teveel hooi op haar vork genomen. Haar oude vriendinnen zijn aan het kibbelen, het is te druk bij de bar en er is ook nog eens een irritante breakdancer. Kun jij ervoor zorgen dat het feest niet helemaal uit de hand loopt in dit grappige tijdmanagement- en simulatiespel?

 • Hamburgerkok: burgers bakken
  Spelen
  Hamburgerkok: burgers bakken
  87 keer gespeeld

  Deze vrolijke kok wil de beste hamburgerkok van de stad worden! Kun jij ervoor zorgen dat zijn restaurant een enorm succes wordt in dit zakelijke simulatiespel? Bak de lekkerste burgers en ga op zoek naar nieuwe ingrediënten en menu-items, zoals milkshakes.

 • Meesterbakker
  Spelen
  Meesterbakker
  965 keer gespeeld

  De klanten van deze banketbakkerij zijn behoorlijk veeleisend en ongeduldig. Kun jij perfecte toetjes maken waardoor ze weer helemaal vrolijk worden in dit uitdagende simulatiespel? Zet er wel vaart achter want ze hebben haast.

 • Drive-inburgers
  Spelen
  Drive-inburgers
  231 keer gespeeld

  Ben jij de snelste hamburgerbakker van de stad? Help je klanten en verdien bakken met geld. Schiet wel op, want de rij met auto's wordt steeds langer...

 • Make-over voor een restaurant
  Spelen
  Make-over voor een restaurant
  134 keer gespeeld

  Het loopt helemaal uit de hand bij de Rose, een populair restaurant dat deel uitmaakt van dit online simulatiespel. Er zijn een paar asociale klanten langsgekomen en hun hond heeft er een enorme puinhoop van gemaakt! Kan jij de manager van de Rose helpen om de boel snel op te ruimen? Ze wil ook graag nieuwe decoratie aanbrengen in het restaurant en ze kan jouw advies wel gebruiken!

 • Hamburgertijd
  Spelen
  Hamburgertijd
  690 keer gespeeld

  Deze mensen smullen van een lekkere hamburger, daarom komen ze allemaal in jouw café eten! Neem hun bestellingen op en zorg dat je de hamburgers rijkelijk voorziet van alle ingrediënten in dit leuke managementspel. Probeer alle klanten tevreden te houden zodat ze steeds weer terugkeren.

 • Froyo Bar
  Spelen
  Froyo Bar
  2540 keer gespeeld

  Maak overheerlijke bevroren yoghurt-gerechten voor je hongerige klanten in dit online tijdmanagementspel, Froyo Bar. Elke klant wil een eigen speciale froyo, dus let goed op dat je de juiste maakt!

 • Bartender The Right Mix
  Spelen
  Bartender The Right Mix
  24853 keer gespeeld

  Deze barman weet alles over het mixen van overheerlijke tropische cocktails. Denk je dat jouw mixtalenten indruk op hem zullen maken? Ontdek het zelf in dit leuke simulatiespel.

 • Penguin Diner 2
  Spelen
  Penguin Diner 2
  6374 keer gespeeld

  Pinguïns die taart en limonade bestellen? Het moet niet gekker worden...

 • Pizzafeest
  Spelen
  Pizzafeest
  86 keer gespeeld

  Dit is een van de meest populaire pizzeria's in de stad en het is er altijd druk. Kun jij alle klanten netjes bedienen? Neem hun bestellingen op en zorg ervoor dat ze de juiste pizza's krijgen in dit leuke managementspel.

 • Delicious: Emily's Miracle Of Life
  Spelen
  Delicious: Emily's Miracle Of Life
  1347 keer gespeeld

  Emily is een beroemde chef-kok en ze staat op het punt om de livestream voor haar volgende verrukkelijke project te starten. Duik samen met Emily en haar dochter Paige de keuken in om hun favoriete familierecepten met de hele wereld te delen. Je kan ze wel een handje helpen met de voorbereidingen in dit online kookspel.

 • Baktijd voor Hot Dogs
  Spelen
  Baktijd voor Hot Dogs
  882 keer gespeeld

  Een gewone drukke dag in dit hot dog café. Je klanten hebben allemaal honger en haast. Voer hun bestellingen snel uit voordat ze hun geduld verliezen in dit time management-spel.

 • Papa's hotdogkraam
  Spelen
  Papa's hotdogkraam
  31473 keer gespeeld

  Is de wedstrijd uitverkocht? Dan kun je altijd nog hotdogs gaan verkopen!

 • Bartender: The Celebs Mix
  Spelen
  Bartender: The Celebs Mix
  6127 keer gespeeld

  Miguel de mixoloog heeft net een nieuw baantje en staat achter de bar in dit vijfsterrenhotel. Jammer genoeg zijn veel van zijn klanten ontzettend veeleisend! Sommigen zijn beroemdheden terwijl anderen gewoon stinkend rijk zijn, maar ze hebben allemaal een erg verfijnde smaak. Kan jij Miguel helpen om ze tevreden te houden met ingewikkelde cocktails zoals de Mystic Marvel in deze simulatiegame?

 • Snelkoken: hot dogs en burgers bakken
  Spelen
  Snelkoken: hot dogs en burgers bakken
  69 keer gespeeld

  In deze management- en simulatiegame loopt de temperatuur hoog op! Kan jij stapels hot dogs en burgers in no-time bakken? De tientallen bezoekers van dit drukke café wachten allemaal op hun eten.

 • Kokkerellen
  Spelen
  Kokkerellen
  339 keer gespeeld

  Denk je dat je een visrestaurant kunt runnen? En een pizzeria of koffiehuis? Je kunt ze alle drie en meer beheren in dit online simulatiespel. Kijk of je deze ongeduldige fijnproevers bij kunt houden als ze bestellingen plaatsen voor hamburgers, garnalengerechten en andere heerlijke gerechten.

 • Snackbar runnen
  Spelen
  Snackbar runnen
  232 keer gespeeld

  Het is geen wonder dat het zo druk is in deze snackbar, want wie houdt er nu niet van hamburgers en frisdrank?

 • Delicious - Emily's Home Sweet Home
  Spelen
  Delicious - Emily's Home Sweet Home
  1118 keer gespeeld

  Kun jij de O'Malley's helpen met het opknappen van hun droomhuis in Delicous - Emily's Home Sweet Home? De buren zijn niet allemaal even aardig. Emily en Patrick moeten hun uiterste best doen om te voorkomen dat hun huis in beslag wordt genomen. Maar met jouw hulp moet dat wel lukken, toch? Veel plezier met Delicious - Emily's Home Sweet Home!

 • Bartender: The Perfect Mix
  Spelen
  Bartender: The Perfect Mix
  16925 keer gespeeld

  Miguelita is vastbesloten om de beste bartender in dit tropische resort te worden. Help haar om haar vaardigheden te verbeteren, terwijl ze eenvoudige maar ook complexere cocktails maakt zoals de echt epische zwembad-cocktail. Help je Miguelita een mastermixoloog te worden in dit simulatiespel?

 • Papa's ijssalon
  Spelen
  Papa's ijssalon
  93598 keer gespeeld

  Na een lange cruise is niets zo fijn als een lekker ijsje!

 • Heerlijk: Emily's kerstliedje
  Spelen
  Heerlijk: Emily's kerstliedje
  252 keer gespeeld

  Emilie en haar familie vieren de feestdagen in hun heerlijke buitencafé. Kan jij ze helpen om al hun klanten te bedienen in dit online simulatiespel? Het wordt zonder twijfel erg populair en druk dankzij de fantastische gerechten op hun feestmenu die superlekker smaken.

 • Papa’s donutaria
  Spelen
  Papa’s donutaria
  78302 keer gespeeld

  Je hebt een baan gekregen als donutbakker in het pretpark, maar kun jij al die hongerige klanten wel aan?

 • Grillen maar!
  Spelen
  Grillen maar!
  1312 keer gespeeld

  BBQ! BBQ! BBQ!

 • Doner Kebab-tent
  Spelen
  Doner Kebab-tent
  920 keer gespeeld

  Kun jij alle klanten goed bedienen in deze drukke shoarmatent? Blijf rustig terwijl je eenmaand lang overuren draait en leer hoe je alle gerechten op het menu voorbereidt in dit zenuwslopende simulatiespel.

 • Valentijnspizza: Sara's kookcursus
  Spelen
  Valentijnspizza: Sara's kookcursus
  286 keer gespeeld

  Valentijnsdag + romantiek = heerlijke hartvormige pizza

 • Ice O Matik
  Spelen
  Ice O Matik
  116 keer gespeeld

  Deze robot kan best goed ijs maken, maar van klantvriendelijkheid heeft hij geen kaas gegeten. Kun jij hem helpen in deze drukke ijssalon? Je klanten zijn behoorlijk ongeduldig in dit grappige simulatiespel.

 • Foody Avenue
  Spelen
  Foody Avenue
  2275 keer gespeeld

  Dit is de perfecte straat voor een heleboel restaurantjes. Kun jij ervoor zorgen dat dit de coolste buurt van de stad wordt in dit online simulatiespel? Neem koks in dienst, bouw bakkerijen en cafés en zorg dat je genoeg gerechten op voorraad hebt om je klanten tevreden te stellen.

 • Papa's bakkerij
  Spelen
  Papa's bakkerij
  67308 keer gespeeld

  Je hebt een nieuwe baan gevonden in het winkelcentrum! Papa Loue heeft jou de leiding gegeven over zijn nieuwe bakkerij! Bak, verdien geld en zorg dat je klanten tevreden zijn in dit managementspelletje waar je je vingers bij aflikt!

 • Papa's pizzeria
  Spelen
  Papa's pizzeria
  28864 keer gespeeld

  Bak de perfecte pizza's in deze nieuwe tijdmanagementuitdaging van Papa.

 • Delicious Emily's Cook and Go
  Spelen
  Delicious Emily's Cook and Go
  882 keer gespeeld

  Beleef samen met Emily een culinair avontuur. Denk je dat het jullie lukt om alle klanten die Elly's eetkraam bezoeken netjes te bedienen? Het is een drukte van jewelste in dit simulatiespel.

 • Burger Restaurant 2
  Spelen
  Burger Restaurant 2
  2214 keer gespeeld

  Keer terug naar het Burger Restaurant! 3 wereldse restaurants, nieuwe klanten en nieuwe gerechten!

 • Penguin Diner
  Spelen
  Penguin Diner
  7691 keer gespeeld

  Leid je klanten naar de tafels, neem bestellingen op en serveer hen een diner!

 • Pizzabar
  Spelen
  Pizzabar
  480 keer gespeeld

  Ben jij een echte pizzabakker of bak je er niks van?

 • Snelkoken 2: donuts
  Spelen
  Snelkoken 2: donuts
  60 keer gespeeld

  Het is bijna altijd druk in deze donutwinkel. Kan jij de klanten bijhouden, vooral tijdens de ochtendspits? Ze hebben allemaal haast om op hun werk te komen, dus je moet snel te werk gaan in deze tijdsmanagement- en bedrijfssimulatiegame.

 • Burger Restaurant 4
  Spelen
  Burger Restaurant 4
  1128 keer gespeeld

  Reis de hele wereld over - en door de ruimte - om je hamburgers te verkopen!