• Echte vliegsimulator: straaljager
  Spelen
  Echte vliegsimulator: straaljager
  3431 keer gespeeld

  In deze realistische vliegsimulatorgame kan je in vijf verschillende militaire straaljagers vliegen. Ga een eindje vliegen in een F-35 of spring in de cockpit van een M-262. Je mag zelfs de wapens uittesten.

 • Drakenwereld
  Spelen
  Drakenwereld
  926 keer gespeeld

  Er woedt een hevige strijd tussen de sterkste draken van dit koninkrijk! Ben je klaar om mee te doen? Kies dan een draak en schakel je tegenstanders uit in dit actie- en avonturenspel voor meerdere spelers. Je kunt ze bestoken met vuurballen of verzengen met je vuuradem!

 • Boeing-vliegsimulator
  Spelen
  Boeing-vliegsimulator
  1559 keer gespeeld

  In deze 3D vliegsimulator klim je in de cockpit van een Boeing passagiersvliegtuig. Breng je passagiers veilig naar hun bestemming terwijl je allerlei internationale luchthavens binnenvliegt en weer verlaat. Je kunt ook een kleiner privévliegtuigje uitproberen.

 • Vrije vluchtsim
  Spelen
  Vrije vluchtsim
  3159 keer gespeeld

  Stijg op in een realistisch vliegtuig in dit 3D-simulatiespel. Kun jij veilig landen nadat je hebt genoten van een heerlijke vlucht over het prachtige platteland?

 • Airport Madness 4 Lite
  Spelen
  Airport Madness 4 Lite
  3752 keer gespeeld

  Kun jij dit drukke vliegveld in goede banen leiden? Laat de vliegtuigen landen en opstijgen en zorg dat ze niet botsen. Vergeet niet om de volledige versie te proberen!

 • Jetpack Fighter 3D
  Spelen
  Jetpack Fighter 3D
  5847 keer gespeeld

  Deze straaljager zit tjokvol coole wapens, zoals machinegeweren en hittezoekende raketten. Kun jij deze gebruiken om je tegenstanders uit te schakelen? Spring in je cockpit en ga de strijd aan in dit epische driedimensionale actiespel.

 • Papiervlucht
  Spelen
  Papiervlucht
  3663 keer gespeeld

  Hoe lang doe jij erover om je papieren vliegtuigje helemaal naar de andere kant van de stad te laten vliegen in deze verslavende simulatiegame? Kijk hoe ver je het iedere dag kan laten komen terwijl je onderweg cash verzamelt om te gekke upgrades te kopen. Pas je vliegtuig aan en maak het zo snel als een raket!

 • Burrito Bison: Launcha Libre
  Spelen
  Burrito Bison: Launcha Libre
  335 keer gespeeld

  Deze hoogvliegende worstelaar probeert wat boodschappen te doen maar een bataljon kwade gummibeertjes heeft zijn favoriete kookboek gestolen! Help hem om zijn vechttalenten te gebruiken om het boek terug te krijgen en deze nare beertjes een lesje te leren in dit maffe actiespel.

 • Stba.io
  Spelen
  Stba.io
  1093 keer gespeeld

  Op een verre planeet gaat een epische strijd beginnen. Doe mee terwijl ze proberen het commandocentrum van je vijand te vernietigen. Je moet snel zijn, anders blazen ze het jouwe op in dit spannende io-spel.

 • Alien Sky Invasion
  Spelen
  Alien Sky Invasion
  732 keer gespeeld

  Ergens aan de rand van de galaxy wordt een epische oorlog gestreden! Spring in een jager en neem deel aan de strijd in dit 3D vliegspel. Het wordt tijd om er achter te komen of je al deze buitenaardse schepen neer kunt halen in de campagnemodus of tijdens een epische invasie.

 • Dogfight 2
  Spelen
  Dogfight 2
  10993 keer gespeeld

  Breng de vijand van de wijs met een flinke dosis kunst- en vliegwerk!

 • Awesome Planes
  Spelen
  Awesome Planes
  1976 keer gespeeld

  Een ouderwets hondengevecht. Met lasers.

 • Wings.io
  Spelen
  Wings.io
  739 keer gespeeld

  Nog een spel dat gebaseerd is op Agar.io. Dit keer bestuur je een gevechtsvliegtuig en moet je andere schepen uitschakelen in een intense multiplayerarena!

 • Dogfight
  Spelen
  Dogfight
  4005 keer gespeeld

  Laat zien dat jij de vijand uit kunt schakelen in een luchtgevecht!

 • Air Transporter
  Spelen
  Air Transporter
  371 keer gespeeld

  Helicopter pilot required: must be skilled with hooks and ropes...

 • Pilot Heroes
  Spelen
  Pilot Heroes
  247 keer gespeeld
 • Vliegveld runnen
  Spelen
  Vliegveld runnen
  2739 keer gespeeld

  Het valt niet mee om luchtverkeersleider te zijn, maar je hebt het vast zo onder de knie. Verdien een heleboel geld en zorg dat alle vliegtuigen veilig kunnen landen in dit tijdmanagementspelletje.

 • SkyArena.Io
  Spelen
  SkyArena.Io
  548 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een episch luchtgevecht boven een machtige oceaan. Schiet je tegenstanders uit de lucht voordat jij zelf de klos bent. Hoe lang lukt het jou om spelers van de hele wereld van je af te houden in dit wereldwijde io-spel?

 • Luchthavenbaas
  Spelen
  Luchthavenbaas
  521 keer gespeeld

  Een luchthaven runnen is geen makkie... ...maar het is wel heel leuk!

 • Legend of Warships
  Spelen
  Legend of Warships
  88 keer gespeeld

  Verovert jouw vloot de oceanen in je strijd tegen andere gamers van over de hele wereld? Vaag je vijanden van de map en word heer en meester over de zeeën in deze realtime militaire strategiegame. Je staat aan het roer van torpedojagers en slagschepen uit de Tweede Wereldoorlog. Sterkte, commandant!

 • Air Strike Warfare 2017
  Spelen
  Air Strike Warfare 2017
  1123 keer gespeeld

  Klim in de cockpit van deze coole straaljager en begin aan je volgende missie in dit epische actiespel. Kun jij alle vijandelijke vliegtuigen uitschakelen voordat je zelf de klos bent?

 • Spect
  Spelen
  Spect
  384 keer gespeeld

  SPECT is een verslavend ruimteschietspel. Gebruik je raketten en je schild om je ruimteschip te beschermen tegen vijandelijke schepen en asteroïden. Hoe lang kun jij het volhouden? Stel je reactievermogen op de proef en probeer je topscore te verbeteren!

 • Flight Sim
  Spelen
  Flight Sim
  327 keer gespeeld

  It’s a very busy day at this airport. Can you prevent all of the airplanes and helicopters from crashing into one another while they try to land? You’ll need to carefully choose their flight paths as quickly as possible in this challenging online simulation game.

 • Family Flights
  Spelen
  Family Flights
  155 keer gespeeld

  Kun jij alle passagiers tevreden houden? We wensen je een fijne vlucht met Farraway Flights!

 • Luchtoorlog
  Spelen
  Luchtoorlog
  4079 keer gespeeld

  Mayday! Mayday! Mayday!

 • Vliegveldmanager
  Spelen
  Vliegveldmanager
  1322 keer gespeeld

  Dames en heren, hier volgt een belangrijke mededeling: kan de beste vliegveldmanager zich nu melden bij deze leuke terminal? Voltooi ingewikkelde taken om vliegtuigen te laten landen en opstijgen en zorg dat ze niet botsen. Verdien genoeg geld om naar het volgende level te gaan. Vergeet ook niet dat noodvliegtuigen direct geholpen moeten worden. Fijne vlucht!

 • Frenzy Airport 2
  Spelen
  Frenzy Airport 2
  239 keer gespeeld

  Het valt niet mee om een vliegveld te runnen, maar jij draait er vast je hand niet voor om. Leid de passagiers langs de beveiliging, koop wat snacks en zorg dat ze hun vlucht halen in dit uitdagende tijdmanagementspel.

 • Airfight Bomber
  Spelen
  Airfight Bomber
  1571 keer gespeeld

  Altijd al gevechtspiloot willen worden? Stap in je bommenwerper en neem het op tegen spelers van over de hele wereld in dit online spel voor meerdere spelers. Kun jij je vijanden verslaan voordat ze jou uitschakelen?

 • Stokmannetje met jetpack
  Spelen
  Stokmannetje met jetpack
  366 keer gespeeld

  De andere zijde van elk level bereiken in deze uitdagende actiegame is geen makkie. Gelukkig heeft dit dappere stokmannetje een jetpack! Kan jij hem helpen om de ronddraaiende messen en andere gevaren te ontwijken terwijl hij onderweg tientallen sterren verzamelt?

 • Plane pilot parking
  Spelen
  Plane pilot parking
  583 keer gespeeld
 • Strikers 1945 Flash
  Spelen
  Strikers 1945 Flash
  340 keer gespeeld

  Stuur je vliegtuig, verzamel power ups en schiet al je vijanden neer!

 • Ziektekiemenoorlog
  Spelen
  Ziektekiemenoorlog
  33 keer gespeeld

  Zoveel ziektekiemen, zo weinig tijd! Spring in dit microscopisch kleine ruimteschip en ga de strijd aan met een paar vreselijke virussen! Kan jij ze allemaal verslaan en tegelijkertijd muntjes verzamelen waarmee je te gekke wapens en upgrades koopt?

 • Aanval op de luchthaven
  Spelen
  Aanval op de luchthaven
  2033 keer gespeeld

  Een groep terroristen heeft het op de luchthaven gemunt. Jij bent een sluipschutter en je maakt deel uit van een elite-eenheid die de terroristen onschadelijk moet maken. Vergeet niet om je munitie in de gaten te houden in dit schietspelletje. Hoeveel vijanden kun jij neerschieten?

 • Flight
  Spelen
  Flight
  8195 keer gespeeld

  Vlieg jij de hall of fame van vliegtuigjesgooiers in?

 • Jet Pack Joyride
  Spelen
  Jet Pack Joyride
  1006 keer gespeeld

  Diep in dit geheime laboratorium voert een dappere wetenschapper tests uit met een futuristische jetpack. Kan jij hem helpen om zichzelf niet te verwonden in deze rengame zonder einde? Hij moet raketten vermijden, langs lasers vliegen en een heleboel EHBO-paketten oppikken om niet in het ziekenhuis te belanden.

 • Flight Of The Hamsters
  Spelen
  Flight Of The Hamsters
  1624 keer gespeeld

  Help de hamsters genieten van hun vakantie met deze nieuwe extreme sport!