• Dogfight 2
  Spelen
  Dogfight 2
  10767 keer gespeeld

  Breng de vijand van de wijs met een flinke dosis kunst- en vliegwerk!

 • Flight
  Spelen
  Flight
  8146 keer gespeeld

  Vlieg jij de hall of fame van vliegtuigjesgooiers in?

 • Learn to Fly
  Spelen
  Learn to Fly
  6456 keer gespeeld

  Wie zei dat pinguïns niet kunnen vliegen?

 • Jetpack Fighter 3D
  Spelen
  Jetpack Fighter 3D
  5567 keer gespeeld

  Deze straaljager zit tjokvol coole wapens, zoals machinegeweren en hittezoekende raketten. Kun jij deze gebruiken om je tegenstanders uit te schakelen? Spring in je cockpit en ga de strijd aan in dit epische driedimensionale actiespel.

 • Luchtoorlog
  Spelen
  Luchtoorlog
  4023 keer gespeeld

  Mayday! Mayday! Mayday!

 • Dogfight
  Spelen
  Dogfight
  3931 keer gespeeld

  Laat zien dat jij de vijand uit kunt schakelen in een luchtgevecht!

 • Airport Madness 4 Lite
  Spelen
  Airport Madness 4 Lite
  3603 keer gespeeld

  Kun jij dit drukke vliegveld in goede banen leiden? Laat de vliegtuigen landen en opstijgen en zorg dat ze niet botsen. Vergeet niet om de volledige versie te proberen!

 • Papiervlucht
  Spelen
  Papiervlucht
  3559 keer gespeeld

  Hoe lang doe jij erover om je papieren vliegtuigje helemaal naar de andere kant van de stad te laten vliegen in deze verslavende simulatiegame? Kijk hoe ver je het iedere dag kan laten komen terwijl je onderweg cash verzamelt om te gekke upgrades te kopen. Pas je vliegtuig aan en maak het zo snel als een raket!

 • Echte vliegsimulator: straaljager
  Spelen
  Echte vliegsimulator: straaljager
  2923 keer gespeeld

  In deze realistische vliegsimulatorgame kan je in vijf verschillende militaire straaljagers vliegen. Ga een eindje vliegen in een F-35 of spring in de cockpit van een M-262. Je mag zelfs de wapens uittesten.

 • Vliegveld runnen
  Spelen
  Vliegveld runnen
  2701 keer gespeeld

  Het valt niet mee om luchtverkeersleider te zijn, maar je hebt het vast zo onder de knie. Verdien een heleboel geld en zorg dat alle vliegtuigen veilig kunnen landen in dit tijdmanagementspelletje.

 • Vrije vluchtsim
  Spelen
  Vrije vluchtsim
  2367 keer gespeeld

  Stijg op in een realistisch vliegtuig in dit 3D-simulatiespel. Kun jij veilig landen nadat je hebt genoten van een heerlijke vlucht over het prachtige platteland?

 • Volcano Flight Control
  Spelen
  Volcano Flight Control
  2292 keer gespeeld

  Eyjafjallajokul is weer bezig, maar jouw vliegtuig wordt door niemand aan de grond gehouden!

 • Aanval op de luchthaven
  Spelen
  Aanval op de luchthaven
  1989 keer gespeeld

  Een groep terroristen heeft het op de luchthaven gemunt. Jij bent een sluipschutter en je maakt deel uit van een elite-eenheid die de terroristen onschadelijk moet maken. Vergeet niet om je munitie in de gaten te houden in dit schietspelletje. Hoeveel vijanden kun jij neerschieten?

 • Awesome Planes
  Spelen
  Awesome Planes
  1934 keer gespeeld

  Een ouderwets hondengevecht. Met lasers.

 • Flight Of The Hamsters
  Spelen
  Flight Of The Hamsters
  1607 keer gespeeld

  Help de hamsters genieten van hun vakantie met deze nieuwe extreme sport!

 • Airfight Bomber
  Spelen
  Airfight Bomber
  1416 keer gespeeld

  Altijd al gevechtspiloot willen worden? Stap in je bommenwerper en neem het op tegen spelers van over de hele wereld in dit online spel voor meerdere spelers. Kun jij je vijanden verslaan voordat ze jou uitschakelen?

 • Vliegveldmanager
  Spelen
  Vliegveldmanager
  1254 keer gespeeld

  Dames en heren, hier volgt een belangrijke mededeling: kan de beste vliegveldmanager zich nu melden bij deze leuke terminal? Voltooi ingewikkelde taken om vliegtuigen te laten landen en opstijgen en zorg dat ze niet botsen. Verdien genoeg geld om naar het volgende level te gaan. Vergeet ook niet dat noodvliegtuigen direct geholpen moeten worden. Fijne vlucht!

 • Parkeren op het vliegveld
  Spelen
  Parkeren op het vliegveld
  1046 keer gespeeld

  Op een vliegveld rijden niet alleen maar vliegtuigen!

 • Air Strike Warfare 2017
  Spelen
  Air Strike Warfare 2017
  1023 keer gespeeld

  Klim in de cockpit van deze coole straaljager en begin aan je volgende missie in dit epische actiespel. Kun jij alle vijandelijke vliegtuigen uitschakelen voordat je zelf de klos bent?

 • Jet Pack Joyride
  Spelen
  Jet Pack Joyride
  1006 keer gespeeld

  Diep in dit geheime laboratorium voert een dappere wetenschapper tests uit met een futuristische jetpack. Kan jij hem helpen om zichzelf niet te verwonden in deze rengame zonder einde? Hij moet raketten vermijden, langs lasers vliegen en een heleboel EHBO-paketten oppikken om niet in het ziekenhuis te belanden.

 • Drakenwereld
  Spelen
  Drakenwereld
  789 keer gespeeld

  Er woedt een hevige strijd tussen de sterkste draken van dit koninkrijk! Ben je klaar om mee te doen? Kies dan een draak en schakel je tegenstanders uit in dit actie- en avonturenspel voor meerdere spelers. Je kunt ze bestoken met vuurballen of verzengen met je vuuradem!

 • Alien Sky Invasion
  Spelen
  Alien Sky Invasion
  713 keer gespeeld

  Ergens aan de rand van de galaxy wordt een epische oorlog gestreden! Spring in een jager en neem deel aan de strijd in dit 3D vliegspel. Het wordt tijd om er achter te komen of je al deze buitenaardse schepen neer kunt halen in de campagnemodus of tijdens een epische invasie.

 • Wings.io
  Spelen
  Wings.io
  702 keer gespeeld

  Nog een spel dat gebaseerd is op Agar.io. Dit keer bestuur je een gevechtsvliegtuig en moet je andere schepen uitschakelen in een intense multiplayerarena!

 • Paper Plane Flight
  Spelen
  Paper Plane Flight
  654 keer gespeeld

  In this addicting arcade game you take control of a paper plane. Prove your skills, collect coins, avoid dangerous obstacles and upgrade your paper plane. Use the special boost and you will become a high-flyer.

 • 3D luchtracer
  Spelen
  3D luchtracer
  562 keer gespeeld

  Je kan over bergen scheren, woestijnen onveilig maken en door schilderachtige canyons blazen in deze 3D vlieggame. Baan je een weg door alle gouden ringen terwijl je een of alle drie de unieke vliegtuigen uitprobeert. Maar wees voorzichtig! Een klein foutje en je slaat te pletter tegen een rotswand!

 • Plane pilot parking
  Spelen
  Plane pilot parking
  556 keer gespeeld
 • Air Traffic Chief 3D
  Spelen
  Air Traffic Chief 3D
  535 keer gespeeld

  Als hoofd luchtverkeersleiding in het echte leven heb je stalen zenuwen nodig. Denk je dat je een virtuele verkeersleidingstoren aankunt? Zorg dat al die vliegtuigen boven deze drukke luchthaven niet met elkaar botsen. Jij moet ze zo begeleiden dat ze veilig kunnen landen in dit heftige simulatiespel.

 • Luchthavenbaas
  Spelen
  Luchthavenbaas
  471 keer gespeeld

  Een luchthaven runnen is geen makkie... ...maar het is wel heel leuk!

 • Het vliegveld de baas
  Spelen
  Het vliegveld de baas
  418 keer gespeeld

  Hoe goed ben jij als baas van een bedrijf? Als je als ondernemer iets voor wilt stellen, zorg je dat de zaken goed blijven lopen. Word een echte luchthavenmagnaat en houd je winsten goed in de gaten. Zorg voor veel inkomsten en laat het geld rechtstreeks je zakken invliegen.

 • SkyArena.Io
  Spelen
  SkyArena.Io
  404 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een episch luchtgevecht boven een machtige oceaan. Schiet je tegenstanders uit de lucht voordat jij zelf de klos bent. Hoe lang lukt het jou om spelers van de hele wereld van je af te houden in dit wereldwijde io-spel?

 • Go Go Airplane: Missile Attack
  Spelen
  Go Go Airplane: Missile Attack
  371 keer gespeeld

  Deze koelbloedige straaljagerpiloot bevindt zich ver achter de vijandelijke linies, maar hij is net gespot! Hittezoekende raketten komen in een noodvaart op hem af. Kan jij de piloot zo lang mogelijk in leven houden in dit intense actiespel? Gelukkig kan hij wat EHBO-pakketten en schilden oppikken zodat zijn straaljager niet in stukken uiteen valt.

 • Wereldoorlogpiloot
  Spelen
  Wereldoorlogpiloot
  354 keer gespeeld

  De wereld is in oorlog en je volgende missie gaat beginnen. Stijg op in dit retro actiespel. Je bestuurt een gevechtsvliegtuig over het vijandelijk gebied. Vernietig zoveel mogelijk vijandelijke vliegtuigen.

 • Airport Rush Hour
  Spelen
  Airport Rush Hour
  354 keer gespeeld

  Niemand heeft ooit gezegd dat het runnen van een vliegveld makkelijk is. Maar voor jou is het een appeltje-eitje, toch? Stel je managementvaardigheden op de proef in dit leuke simulatiespel. Je virtuele assistenten, Will en Eva, helpen je om binnen 12 maanden dit vliegveld om te toveren in een van de beste ter wereld.

 • Strikers 1945 Flash
  Spelen
  Strikers 1945 Flash
  327 keer gespeeld

  Stuur je vliegtuig, verzamel power ups en schiet al je vijanden neer!

 • Flight Sim
  Spelen
  Flight Sim
  304 keer gespeeld

  It’s a very busy day at this airport. Can you prevent all of the airplanes and helicopters from crashing into one another while they try to land? You’ll need to carefully choose their flight paths as quickly as possible in this challenging online simulation game.

 • Flying Steel
  Spelen
  Flying Steel
  283 keer gespeeld

  Waarom red jij het wel en anderen niet? Jij hebt kernwapens.