Nieuw

 • Ballenpret
  Spelen
  Ballenpret
  0 keer gespeeld

  Deze uitdagende puzzelgame test je balschiettalenten tot het uiterste! Bekijk vlug alle getallen op de dalende blokken. Ze geven aan hoe vaak je de blokken moet raken om ze te laten verdwijnen. Kun jij ervoor zorgen dat ze de onderkant van het scherm niet bereiken?

 • Lazer Grrl
  Spelen
  Lazer Grrl
  0 keer gespeeld

  Dit dappere meisje heeft pas echt girlpower! Ze is vastbesloten de robot te verslaan in dit uitdagende puzzelspel. Gebruik de muren, de reactoren en de lasers om de uitrusting van de robot in stukken te schieten. Kun jullie samen haar futuristische vijand verslaan?

 • Mad Day: Special
  Spelen
  Mad Day: Special
  0 keer gespeeld

  Deze buitenaardse wezens hebben de verkeerde commando uitgedaagd! Ze hebben Fluffie zijn inktvis ontvoerd en hij zet alles op alles om hem te redden. Ga samen met de commando de strijd aan in dit intergalactische actiespel. Met jouw help en een berg vette wapens en upgrades zou je Fluffie in een oogwenk moeten terugvinden.

 • Basketbalknaller
  Spelen
  Basketbalknaller
  90 keer gespeeld

  Hoe lang houd jij je staande in dit spannende basketbalspel? Probeer de bal in de korf van elk bloedstollende level te krijgen. Je hebt maar weinig tijd om een schot te maken, dus vertoon razendsnel handen- en voetenwerk!

 • Warframe
  Spelen
  Warframe
  0 keer gespeeld
 • Houtblokkenpuzzel
  Spelen
  Houtblokkenpuzzel
  79 keer gespeeld

  Lukt het jou om al deze houten puzzelstukken in de openingen van het bord van dit uitdagende puzzelspel te persen? Eerst moet je er ruimte voor zien te maken. Kun jij een hoge score halen?

 • Treintrekkende tractor
  Spelen
  Treintrekkende tractor
  133 keer gespeeld

  In erg afgelegen gebieden kan het lastig zijn om treinwagons te transporteren. Daarom gebruik je in dit online simulatiespel een aantal tractors. Probeer de wagons en andere treinonderdelen over de rails op de hellingen van het ruige gebergte te trekken. Kun jij ze allemaal naar de juiste stations brengen?

 • Zoete snoepjesmanie
  Spelen
  Zoete snoepjesmanie
  45 keer gespeeld

  Hoe snel match jij al deze overheerlijke snoepjes? Grijp de wonderlijke machine en kom er zelf achter in dit bubbelschietspel. Richt nauwkeurig en schiet elk snoepje naar minstens twee andere snoepjes van dezelfde soort. Ze verdwijnen als sneeuw voor de zon! Je kunt bij het voorbereiden van je schot zelfs schakelen tussen twee verschillende soorten snoepjes.

 • Torenbal 3D
  Spelen
  Torenbal 3D
  166 keer gespeeld

  Deze bal is vastbesloten om de bodem van deze torens te bereiken. Kun jij hem een handje helpen in dit intense actiespel? Let op: als je de zwarte gebieden raakt, is het spel afgelopen!

 • Piñatameester online
  Spelen
  Piñatameester online
  155 keer gespeeld

  Deze pittige piñata's weten niet wat ze overkomt in dit verslavende actiespel. Bekogel ze met kettingzagen, molotovcocktails en nog veel meer en verzamel de munten om nog coolere wapens te kopen. Maar pas op, als je munitie op is, gaan ze ervandoor!

 • Springende stip
  Spelen
  Springende stip
  197 keer gespeeld

  Kun jij deze zwarte stip in beweging houden in dit intense actiespel? Probeer alle leveldoelen te behalen, maar treuzel niet, want voordat je het weet word je ingehaald...

 • Mine Clone 4
  Spelen
  Mine Clone 4
  807 keer gespeeld

  In dit wereldbouw-simulatiespel kun je hele koninkrijken bouwen en aanpassen zoals jij wilt. Verken groene weiden en lieflijke meertjes nadat je ze hebt aangepast door de verschillende blokken te verplaatsen.

 • Smash Hit
  Spelen
  Smash Hit
  718 keer gespeeld

  Hoe lang blijf jij in beweging in dit mysterieuze laboratorium? Gebruik de krachtbollen om alles op je pad uit elkaar te laten knallen in dit 3D actiespel. Houd de meter bij terwijl je zoveel mogelijk driehoeken en vierkanten vernietigt.

 • 4 in a Row Mania
  Spelen
  4 in a Row Mania
  485 keer gespeeld

  Speel tegen een vriend of daag de computer uit in deze versie van het klassieke tafelspel. Lukt het jou om als eerste vier schijven op een rij te krijgen?

 • Kleuren met nummers: dieren
  Spelen
  Kleuren met nummers: dieren
  563 keer gespeeld

  Maak de mooiste kunstwerken met superschattige dieren zoals olifanten, pinguïns, katten en meer in dit online ontwerpspel. Je hoeft alleen maar een van de dieren te kiezen en de genummerde vakjes in te kleuren.

 • Star Conflict
  Spelen
  Star Conflict
  0 keer gespeeld
 • Broodjeszaak
  Spelen
  Broodjeszaak
  331 keer gespeeld

  De komende weekenden worden gigantisch druk voor deze populaire lunchplek. Kun jij de vele klanten stapels heerlijke broodjes serveren? In dit online bedrijfssimulatiespel moet je geconcentreerd blijven en razendsnel te werk gaan. Zorg ervoor dat je de juiste ingrediënten hebt en vergeet de frisdrank niet als iemand een drankje bij zijn broodje wil.

 • Kogama: 4 Players Parkour
  Spelen
  Kogama: 4 Players Parkour
  392 keer gespeeld

  Sluit je aan bij een team en doe mee met een spannende competitie in deze versie van Kogama, het populaire wereldbouw-simulatiespel. Het doel is om de vlag van je tegenstanders te stelen terwijl je een paar gave parkourmanoeuvres gebruikt om een reeks dodelijke vallen te ontwijken. Grijp jij hun vlag voordat ze met de jouwe aan de haal gaan?

 • Mijndash
  Spelen
  Mijndash
  343 keer gespeeld

  Het is weer een drukke dag in het leven van deze hardwerkende mijnwerker. Hij moet bomen omhakken, mijnen uitgraven en kostbare mineralen verzamelen. Soms moet hij zelfs zijn gereedschap repareren. Help jij hem in dit retro online spel een handje om al zijn dagelijkse taken uit te voeren?

 • Boeing-vliegsimulator
  Spelen
  Boeing-vliegsimulator
  1953 keer gespeeld

  In deze 3D vliegsimulator klim je in de cockpit van een Boeing passagiersvliegtuig. Breng je passagiers veilig naar hun bestemming terwijl je allerlei internationale luchthavens binnenvliegt en weer verlaat. Je kunt ook een kleiner privévliegtuigje uitproberen.

 • Grappige ooroperatie
  Spelen
  Grappige ooroperatie
  489 keer gespeeld

  Alle patiënten in dit hilarische medische simulatiespel hebben last van rare ooraandoeningen. Kun jij erachter komen wat de oorzaak van hun problemen is? Het is niet te zeggen wat je zult ontdekken zodra ze in de onderzoekskamer van de kliniek zijn aangekomen. Misschien moet je ze wel opereren!

 • Farmerz.io
  Spelen
  Farmerz.io
  144 keer gespeeld

  Bewijs dat jij groene vingers hebt in dit grappige io-spel. Laat je gewassen sneller groeien dan je tegenstanders. Plant heerlijke groenten zoals wortels, geef ze mest en zorg ervoor dat ze voldoende water krijgen. Hoe omvangrijk wordt jouw oogst?

 • Vervloekte schat
  Spelen
  Vervloekte schat
  122 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze vervloekte schat beschermen? Er zijn dorpsbewoners, ridders en machtige monsters niets liever willen dan hem van je stelen in dit epic torenverdedigingsspel. Bouw betoverde tempels, cryptes en holen om ze te verslaan terwijl je te gekke upgrades verdient waarmee je dit spannende avontuur tot een goed einde zult brengen.

 • Mens-erger-je-niet! met vrienden
  Spelen
  Mens-erger-je-niet! met vrienden
  272 keer gespeeld

  In deze te gekke en grappige versie van het klassiek bordspelletje kun je tegen een paar vriendelijke automatische tegenstanders spelen, en met de online modus daag je andere spelers van over de hele wereld uit. Lukt het jou om je pionnen als eerste thuis te brengen?

 • Helmet Royale.io
  Spelen
  Helmet Royale.io
  91 keer gespeeld

  Als je in dit knallende en erg retro io-spel langer dan een paar seconden in leven wilt blijven, zul je vliegensvlug voetenwerk moeten vertonen! Probeer zo snel mogelijk een wapen te vinden, zoals een geweer, en ga op zoek naar vette boosters en nuttige EHBO-kits. Je vijanden tonen geen genade, dus houd je vooral niet in!

 • Kasteelpuzzel
  Spelen
  Kasteelpuzzel
  188 keer gespeeld

  Hoeveel stenen kun jij verwijderen voordat het kasteel instort? Draai aan het platform en haal de stenen voorzichtig weg in dit 3D-puzzelspel. Hoe meer stenen je weet te verwijderen, hoe meer punten je krijgt!

 • Robotpolitie: ijzeren panter
  Spelen
  Robotpolitie: ijzeren panter
  163 keer gespeeld

  Het is weer een drukke dag in het laboratorium van Watts. Samen met zijn assistent Monroe bouwt hij een supercoole robotpanter. Ze moeten wel opschieten, want de stad kan elk moment worden aangevallen in dit futuristische actiespel. Kun jij ze een handje helpen voordat het te laat is?

 • Noodoperatie
  Spelen
  Noodoperatie
  585 keer gespeeld

  Het is een drukke middag op de spoedeisende hulp! Kun jij snel deze zeven patiënten behandelen? In dit knotsgekke medische simulatiespel hebben ze allemaal last van hele maffe verwondingen. zoals een postbode die door een hond is gebeten. Nou ja, hij wordt eigenlijk nog steeds gebeten. Zodra je hem in de operatiekamer hebt gebracht, moet je eerst het vreselijke beest verwijderen!

 • Derbycrash 2
  Spelen
  Derbycrash 2
  1406 keer gespeeld

  In dit 3D-autorijspel kun je allerlei voertuigen uitproberen. Sommige auto's kom je tegen op een off-road race, en andere zijn meer geschikt voor een gevecht! Welke probeer jij als eerste op de weg te houden?

 • Stickman Swing
  Spelen
  Stickman Swing
  1311 keer gespeeld

  Het stokmannetje in dit spannende actiespel zwaait door de lucht dankzij zijn handige webschieters. Maar hij heeft jouw hulp nodig om te voorkomen dat hij neerstort! Help hem langs de hoge palen te zwaaien terwijl hij de finish van elk uitdagend level probeert te bereiken.

 • Portaalkist
  Spelen
  Portaalkist
  388 keer gespeeld

  Kun jij deze mysterieuze kist door de lastige levels leiden? Je hoeft de kist alleen maar naar het groene vakje te verplaatsen. Maar wees gewaarschuwd: dit 3D-puzzelspel is lastiger dan het op het eerste gezicht lijkt.

 • Blije chef-kok: bubbelschieter
  Spelen
  Blije chef-kok: bubbelschieter
  135 keer gespeeld

  De keuken van deze slimme chef loopt over van de taarten. Help jij hem om er vanaf te komen in dit te gekke bubbelschietspel? In plaats van ze in de vuilnisbak te gooien, schiet hij ze allemaal kapot met een supervet kanon!

 • Robofight.io
  Spelen
  Robofight.io
  638 keer gespeeld

  In dit futurische multiplayer schietspel staat je een hele reeks gevechten te wachten. Ga samen met een robot op zoek naar je vijanden. Kun jij ze allemaal een enkele reis naar de schroothoop bezorgen? Kies een bot en een wapen voordat je andere spelers van over de hele wereld uitdaagt en vergeet niet om de portals te gebruiken als je in een hoekje wordt gedreven!

 • Alu's Revenge 2
  Spelen
  Alu's Revenge 2
  107 keer gespeeld

  Alu, de bewaker van deze oeroude tempel, is woedend! Iemand heeft zijn sokken gestolen en hij geeft jou de schuld! Kun jij hem kalmeren door alle stenen soldaten te vernietigen in dit maffe drie-op-een-rij puzzelspel? Misschien wordt hij dan wel rustiger.

 • Car Eats Car: Evil Cars
  Spelen
  Car Eats Car: Evil Cars
  93 keer gespeeld

  Deze arme autootjes zijn een paar dagen geleden ontslagen. Natuurlijk waren ze behoorlijk overstuur. Ze werden zelfs een beetje boos en nu zitten ze in de gevangenis. Kun jij ze helpen ontsnappen in dit grappige racespel? Ontwijk de politie, verzamel de krachtige boosts en probeer het Vrijheidseiland te bereiken voordat het te laat is!

 • Torenverdediging met elven
  Spelen
  Torenverdediging met elven
  466 keer gespeeld

  Een leger mysterieuze monsters van verf probeert het kasteel binnen te dringen in deze maffe en knotsgekke torenverdedigingsgame. Gebruik cash en bronnen terwijl je alles op alles zet om ze te verslaan. Je moet eerst je eigen doldwaze wezens ontwerpen en ze daarna het slagveld opsturen.