Nieuw

 • Legpuzzel met boerderijdieren
  Spelen
  Legpuzzel met boerderijdieren
  0 keer gespeeld

  Hoe snel zet jij alle gave afbeeldingen van dieren in elkaar in dit online puzzelspel? Je moet koeien, geiten en allerlei andere boerderijdieren leggen.

 • KOGAMA: Sky Land
  Spelen
  KOGAMA: Sky Land
  248 keer gespeeld

  Verken een koninkrijk, hoog in de lucht, in deze versie van het populaire wereldbouw-spel. Spring over grote gaten, ontdek wat er om elke hoek schuilt en zwerf de wereld door samen met andere spelers uit de hele wereld.

 • Stom sterven 3: wereldtournee
  Spelen
  Stom sterven 3: wereldtournee
  0 keer gespeeld

  Deze onhandige wezentjes gaan een reis om de wereld maken. Helaas is de kans groot dat ze het niet overleven. Kun jij voorkomen dat ze gewond raken in dit gekke actiespel? Bescherm ze tijdens het vliegen, het surfen op het zand bij de Egyptische piramiden en nog veel meer!

 • Indische 3D trucksimulator
  Spelen
  Indische 3D trucksimulator
  0 keer gespeeld

  In deze realistische 3D autorijsimulator staan je tientallen uitdagende levels en missies te wachten. Kan jij je goederen veilig transporteren terwijl je het platteland van India doorkruist? Spring achter het stuur van deze enorme vrachtwagens en probeer voordat de tijd op is elke losplek te bereiken.

 • Avonturenrijders bergop
  Spelen
  Avonturenrijders bergop
  81 keer gespeeld

  Op de tropische eilanden van deze racegame staat je een reeks epic avonturen en wedstrijden te wachten. Spring in een van deze knotsgekke voertuigen en ga direct naar de startlijn. Je volgende race gaat bijna van start!

 • Uitdaging op de legpuzzelplaneet
  Spelen
  Uitdaging op de legpuzzelplaneet
  0 keer gespeeld

  In dit online spel ontdek je een heel universum aan puzzels. Probeer alle legpuzzels met allerlei verschillende planeten uit. Verhoog de moeilijkheidsgraad als je naar een echte uitdaging op zoek bent.

 • Nova Defender
  Spelen
  Nova Defender
  0 keer gespeeld

  Een leger aliens is erop uit om deze futuristische metropool aan puin te schieten. Laat jij dat zomaar gebeuren? Natuurlijk niet! Duik in deze realtime strategiegame en laat zien wie de baas is in elk knallend actielevel. Tussen twee levels kun je je verdediging en soldaten upgraden met raketwerpers, lasergeweren en nog veel meer!

 • Pixelart 3D
  Spelen
  Pixelart 3D
  0 keer gespeeld

  Je hebt waarschijnlijk nog nooit eerder een online inkleurgame zoals deze gespeeld! Kan jij al deze driedimensionele afbeeldingen versieren? Je mag van alles inkleuren, van honden tot katten en van fietsen tot helicopters!

 • Vrije trap op straat 3D
  Spelen
  Vrije trap op straat 3D
  227 keer gespeeld

  Hoeveel vrije trappen kan jij succesvol nemen in deze 3D sportgame? Ga meteen naar het stuk asfalt waar een menigte zich al heeft verzameld om je aan te moedigen. Het zijn allemaal enorme voetbalfans en ze hopen dat je de bal keer op keer in het doel zal jagen.

 • Color Circles
  Spelen
  Color Circles
  0 keer gespeeld

  Hoeveel van deze kleurrijke stippen kun jij de draaiende cirkel insturen? Om ze op de juiste plek te in het midden van de cirkel te krijgen heb je perfecte timing nodig. Laat zien dat je messcherpe reflexen hebt met dit intense actiespel.

 • Knallende knikkers
  Spelen
  Knallende knikkers
  0 keer gespeeld

  Je kunt je lol niet op terwijl je de strijd aangaat in een koninkrijk vol spanning en avontuur. Kun jij voorkomen dat de knikkers de poort bereiken in elk knallend level dat je te wachten staat in deze drie-op-een-rij puzzelgame?

 • Clash of Tanks
  Spelen
  Clash of Tanks
  195 keer gespeeld

  Welke kant is dominant in deze realtime strategygame? En misschien nog wel belangrijker: hoeveel tanks komen op de schroothoop terecht? Zet je oorlogstuig op strategische plekken en probeer de basis van je vijand te vernietigen.

 • Cricketheld
  Spelen
  Cricketheld
  0 keer gespeeld

  Heb jij het in je om in deze sportgame een held voor je team en je fans te worden? Pak een cricketbat en ontdek zelf of je de toeschouwers van dit cricketveld kunt imponeren.

 • Ball Surfer 3D
  Spelen
  Ball Surfer 3D
  2432 keer gespeeld

  Dit balletje blijft maar rollen in dit 3D-actiespel. Kun jij ervoor zorgen dat hij niet valt? Stel je reactievermogen op de proef, verzamel de diamanten en kijk hoe ver je kunt komen.

 • Totemvernietiger redux
  Spelen
  Totemvernietiger redux
  0 keer gespeeld

  Kan jij al deze betoverde totems in veiligheid houden in deze actiegame met zwaartekracht? Ze staan allemaal op een stenen platform. Verwijder voorzichtig de houten blokken onder de totems terwijl je probeert te voorkomen dat ze op de grond vallen.

 • Love Balls
  Spelen
  Love Balls
  786 keer gespeeld

  Deze twee magische ballen zijn stapelverliefd op elkaar. Gebruik al je tekenvaardigheden om ze naar elkaar toe te laten rollen in dit leuke puzzelspel.

 • Hex-explosie
  Spelen
  Hex-explosie
  58 keer gespeeld

  Deze genummerde zeshoeken zakken langzaam richting je kanon. Kun jij ze vernietigen voordat ze het kanon raken in dit uitdagende actiespel? Probeer op het juiste moment te schieten om er zoveel mogelijk te raken.

 • Middeleeuwse strijd
  Spelen
  Middeleeuwse strijd
  45 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een koninklijke knokpartij! Terwijl je op een gevaarlijke quest was, zijn indringers je koninkrijk binnengevallen. Kun jij het in deze epic puzzelgame weer terugwinnen, gebouw voor gebouw? Combineer de tegels terwijl je alle gebouwen verovert, van de kleine huisjes van je bewoners tot je eigen voormalige kasteel!

 • Angry Gran
  Spelen
  Angry Gran
  118 keer gespeeld

  Ze is oud, taai en uit op wraak! Ga in deze knotsgekke actiegame mee met dit knorrige omaatje terwijl ze alles en iedereen te lijf gaat, van afgedankte banken tot irritante tieners. Zorg er wel voor dat ze met haar enorme hamer niet per ongeluk een politieagent slaat!

 • Romeins legionair-simulator
  Spelen
  Romeins legionair-simulator
  86 keer gespeeld

  Ben jij in staat om als outlaw te overleven in de straten van het oude Rome? Laat je zwaard rondzwaaien en zoek naar nog betere wapens terwijl je de strijd aangaat met de dapperste krijgers van de stad in deze 3D actie- en avonturengame.

 • Ouijastemmen
  Spelen
  Ouijastemmen
  70 keer gespeeld

  Welke antwoorden krijg jij van het mysterieuze en mystieke ouijabord? Tijd om erachter te komen in deze vreemde online game. Stel het maar een vraag en kom erachter wat er daarna gebeurt!

 • Wiebel
  Spelen
  Wiebel
  84 keer gespeeld

  Deze slang is misschien wel klein, maar nog even en hij gaat op een gigantisch avontuur! Helaas raakt hij vrij snel vermoeid. Kan jij hem helpen om zijn energieniveau op peil te houden terwijl hij zijn spannende reis voortzet in deze grappige actiegame?

 • Snoepjesknaller 2048
  Spelen
  Snoepjesknaller 2048
  32 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij de snoepjes blijven combineren in deze uitdagende puzzelgame? Schuif ze naar elkaar toe en probeer het zo lang mogelijk vol te houden.

 • Jaywalking Legends
  Spelen
  Jaywalking Legends
  136 keer gespeeld

  Ook al gebruik je in deze knotsgekke 3D actiegame een zebrapad of kijk je naar links en rechts, je kan nog steeds door een auto of bus worden geschept! Doe mee met deze dappere characters die het verkeer trotseren en naar hun werk proberen te gaan, koffie willen drinken in hun lievelingscafé en nog veel meer!

 • Hogie de wereldreiziger: avonturenpuzzel
  Spelen
  Hogie de wereldreiziger: avonturenpuzzel
  22 keer gespeeld

  Hogie en zijn vrienden reizen de hele wereld af in deze grappige en uitdagende puzzelgame. Ga met ze mee op avontuur terwijl ze obstakels overkomen en supergave sterren en snacks vezamelen in Barelona, Caïro, Bangkok en op andere spannende bestemmingen!

 • Donuts matchen
  Spelen
  Donuts matchen
  104 keer gespeeld

  In deze drie-op-een-rij puzzelgame verken je een volledige wereld met heerlijke donuts. Hoe snel kan jij ze allemaal met elkaar verbinden in elk zalig level?

 • Olieworstelen: 2 spelers
  Spelen
  Olieworstelen: 2 spelers
  163 keer gespeeld

  In deze wilde sport- en vechtgame kun je het opnemen tegen andere speler. Welke van de twee worstelaars komt als winnaar uit de bus? Ze zijn van top tot teen ingesmeerd met olijfolie en staan klaar om te knokken!

 • Evo-F2 Racing
  Spelen
  Evo-F2 Racing
  289 keer gespeeld

  In deze te gekke 3D racegame kan je meerdere voertuigen uitproberen. Maak een ritje in een gave sportwagen of probeer topsnelheden te bereiken in een oude pick-up of grondverzetmachine!

 • Gemcrafter
  Spelen
  Gemcrafter
  45 keer gespeeld

  Deze onbevreesde avonturier gaat op zoek naar kostbare edelstenen. Ben je klaar om met hem mee te gaan? In dit spannende drie-op-een-rij puzzelspel liggen een heleboel betoverde stenen verspreid in de heuvels achter de vuurtoren. Mix en match ze om nieuwe stenen te creëren die nog feller schitteren en nog waardevoller zijn. Verzamel magische sleutels om andere spannende gebieden te unlocken.

 • Dalen en matchen
  Spelen
  Dalen en matchen
  189 keer gespeeld

  Hoeveel van de kleurrijke edelstenen in deze drie-op-een-rij puzzelgame kun jij aan stukken knallen? Maak groepjes van drie of meer en vernietig ze met bommen, magische drankjes en nog veel meer!

 • Gold Digger FRVR
  Spelen
  Gold Digger FRVR
  260 keer gespeeld

  In deze avonturengame barst het van het goud dat deze mijnwerker allemaal wil opgraven. Maar er zijn ook talloze gevaarlijke keien! Kan jij ervoor zorgen dat hij niet wordt geplet terwijl hij schatrijk probeert te worden?

 • Cricket CPL-toernooi
  Spelen
  Cricket CPL-toernooi
  87 keer gespeeld

  De finale gaat bijna van start! Kan jij jouw cricketteam naar de overwinning leiden in deze 3D sportgame? Probeer de beste teams van de Caraïben te verslaan terwijl je je een weg baant naar de top van de ranglijsten.

 • Fruitontsnapping
  Spelen
  Fruitontsnapping
  371 keer gespeeld

  Het is vast geen verrassing dat deze appel liever niet wordt opgegeten. Help jij hem om uit de keuken te ontsnappen in deze puzzelgame met zwaartekracht? Hij is pas in veiligheid als hij de portals van elk level bereikt.

 • Monsterstad
  Spelen
  Monsterstad
  155 keer gespeeld

  De hele stad wordt gegijzeld! Kan jij hem beschermen in de strijd tegen tegen gangsters en andere schurken in deze 3D actiegame? Werk samen met deze brute monsters en laat het tuig zien wie de echte baas is!

 • Penny Dell-sudoku
  Spelen
  Penny Dell-sudoku
  67 keer gespeeld

  Elke dag staat je een nieuwe uitdagende puzzel te wachten in deze online versie van het uitdagende getallenplaatsspel. Kan jij alle getallen op de juiste plekken van het bord zetten?

 • Liberators 2050
  Spelen
  Liberators 2050
  36 keer gespeeld

  Een groep robots, de cyphers genaamd, is geprogrammeerd om deze stad te beschermen tegen alle mogelijke bedreigingen. Helaas hebben besloten om zich tegen de mensen te keren! Nu moet een dapper team van krijgers, de liberators genaamd, korte metten met ze maken in deze 3D actiegame. Help ze om de cyphers te verslaan met een scala aan waanzinnige wapens en ander materieel!