Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Cooking Fast 4: Steak

O nee! Het is alweer ontzettend druk in dit populaire café. Lukt het jou om alle bestellingen bij te houden in Cooking Fast 4: Steak

Je zult razendsnel moeten zijn in dit restaurantspelletje. Er zijn een heleboel hongerige klanten en het bedienend personaal raakt ongeduldig. Bereid snel biefstuk, kippenpoten, uienringen en meer om munten te verdienen. Die komen van pas wanneer het tijd is om meer grills, frisdrankmachines en andere apparatuur aan je keuken toe te voegen. 

Dol op snelle kookspelletjes? Probeer dan ook eens Cooking Fast 3: Ribs and Pancakes en Cooking Fast: Hot Dogs and Burgers Craze.

Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om ingrediënten te kiezen. 
  • KLIK MET LINKS om ze te gebruiken terwijl je de verschillende gerechten bereidt.  

Over de spelontwikkelaar

Cooking Fast 4: Steak is ontwikkeld door Bofer Media (Twim Studio).