Rij Spelletjes

 • Madalin Stunt Cars 2
  Spelen
  Madalin Stunt Cars 2
  877263 keer gespeeld

  Maak een keuze uit een van deze bijna onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om een paar onmogelijke stunts uit te voeren. Denk jij dat je al die sprongen en lussen in dit waanzinnige racespel zonder kleerscheuren overleeft?

 • Train Driver Simulator
  Spelen
  Train Driver Simulator
  4962 keer gespeeld

  Heb je ooit al eens een trein willen besturen? In dit 3D rijsimulatiespel is het mogelijk. Neem plaats in de locomotief en ontdek of je de stress van een rit over de rails aankunt. Hou je snelheid in de gaten terwijl je van spoor wisselt, botsingen met andere treinen vermijdt en nog veel meer obstakels overkomt. Kun jij je trein heelhuids naar het volgende station brengen?

 • Bus Man Parking 3D
  Spelen
  Bus Man Parking 3D
  83621 keer gespeeld

  Gebruik al je stuurkunsten om deze lastige parkeeruitdagingen te voltooien.

 • Moto X3M
  Spelen
  Moto X3M
  43966 keer gespeeld

  Ga snel naar het strand, race met deze vet coole motor over het zand en probeer de finish te bereiken voordat de tijd om is.

  Moto X3M: Bike Racing is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Russian Car Driver
  Spelen
  Russian Car Driver
  81972 keer gespeeld

  Zet je schrap om op de meest krankzinnige banen en wegen in Rusland te racen. Neem deel aan een dragrace en stel je parkeervaardigheden op de proef of probeer gewoon een van de andere leuke speltypes uit in dit spannende racespel.

 • Hill Racing Challenge
  Spelen
  Hill Racing Challenge
  84289 keer gespeeld

  Stap in je auto en tart alle natuurwetten in dit verslavende racespelletje.

  Hill Racing Challenge is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Moto X3m 2
  Spelen
  Moto X3m 2
  42855 keer gespeeld

  Moto X3m is terug! Aan jou de taak om de meest waanzinnige stunts uit te voeren en je tegenstanders te verslaan. Denk je dat jij het in je hebt om een ware motorkampioen te worden?

 • Moto X3M 5: zwembadfeest
  Spelen
  Moto X3M 5: zwembadfeest
  12829 keer gespeeld

  Na een duik in deze wilde en knotsgekke motorracegame verveel je je geen moment meer! De zwembaden langs dit prachtige strand zijn gigantisch en in een paar epic racetracks getransformeerd. Ze zijn allemaal gevuld met superscherpe pinnen, buizen, hellingen en zelfs loopings! Verzamel onderweg upgrades zoals raketboosters en haal als eerste de finish!

 • Parking Fury 2
  Spelen
  Parking Fury 2
  3706 keer gespeeld

  In deze uitdagende parkeergame mag je sportwagens, takelwagens en allerlei andere auto's besturen! Kan jij elk voertuig naar de juiste plek manoeuvreren zonder ergens tegenaan te botsen? Het is veel lastiger dan je denkt!

 • Speed Racing Pro 2
  Spelen
  Speed Racing Pro 2
  19381 keer gespeeld

  In dit coole racespel bepaal jij hoe je je tegenstanders wilt verslaan. Wil je als eerste de finish bereiken, of schakel je ze uit in een race tegen de klok? De keuze is aan jou!

 • Scrap Metal 3: Infernal Trap
  Spelen
  Scrap Metal 3: Infernal Trap
  18564 keer gespeeld

  Ja kan verraderlijke berghellingen verkennen of wolken stof in droge rivierbedden doen opwaaien in dit schitterende 3D rijspel. Je krijgt toegang tot een gigantische map en je kan heen waar je maar wilt. Je bepaalt het allemaal zelf maar rijd voorzichtig, anders blijft er niets van je auto over.

 • Super Speed Racer
  Spelen
  Super Speed Racer
  26305 keer gespeeld

  Race door woestijnen, bossen, bergen en meer in dit online racespel. Kies een auto, geef plankgas en probeer een recordtijd neer te zetten.

 • Verwoestende monstertruck
  Spelen
  Verwoestende monstertruck
  48626 keer gespeeld

  Vergeet niet je riem om te doen!

 • Dodemansrit
  Spelen
  Dodemansrit
  1599 keer gespeeld

  De auto's in deze knotsgekke racegame zien er misschien ongevaarlijk uit, maar zodra je een paar wapens, wat armor en andere features toevoegt zijn ze meteen een stuk vetter. Als je het einde van elke spannende wedstrijd wil halen, heb je duidelijk een paar upgrades nodig. Je komt loopings en exploderende vaten tegen en elke racer wil je in het stof laten bijten of het graf in helpen!

 • Truck Simulator
  Spelen
  Truck Simulator
  13199 keer gespeeld

  Ervaar de spanning en intensiteit van het besturen van een ambulance en andere voertuigen in dit coole racespel. Rij door de straten van een 3D-stad terwijl je ondertussen missies voltooit en obstakels ontwijkt.

 • Scheuren door de bergen
  Spelen
  Scheuren door de bergen
  6565 keer gespeeld

  Kun jij alle bergen, bruggen en gaten trotseren die je te wachten staan in dit doldwaze racespel? Kruip achter het stuur van een tractor, een strandbuggy of talloze andere waanzinnige voertuigen voordat je richting de eindstreep raast. En verrgeet niet onderweg munten te verzamelen voor upgrades.

 • Bus Parking 3D
  Spelen
  Bus Parking 3D
  9092 keer gespeeld

  Stel je parkeervaardigheden op de proef in het gloednieuwe 3D-parkeerspel Bus Parking 3D! Kun jij de bus op de juiste plek zetten zonder de obstakels te raken?

 • Extreme asfaltrace
  Spelen
  Extreme asfaltrace
  1000 keer gespeeld

  Bereik topsnelheden en scheur langs je tegenstanders in dit bloedstollende racespel. Kies een gepersonaliseerde nummerplaat voordat je naar de startlijn rijdt. Probeer in de verschillende spelmodussen de concurrentie te verslaan, zoals op het circuit en bij de snelheidsmeting.

 • Bike Ride
  Spelen
  Bike Ride
  1584 keer gespeeld

  Zou je ook wel eens met een motor over de coolste wegen ter wereld willen rijden, zonder dat je het gevaar loopt een snelheidsboete te krijgen? Grijp dan nu je kans in dit coole 3D-racespel! Kies een motor en scheur het asfalt aan flarden.

 • Moto Trials Off Road 2
  Spelen
  Moto Trials Off Road 2
  11628 keer gespeeld

  Stap op je motor en voer de meeste waanzinnige stunts uit in dit coole racespel. Denk je dat jij de finish kunt bereiken?

 • Derbycrash 2
  Spelen
  Derbycrash 2
  9193 keer gespeeld

  In dit 3D-autorijspel kun je allerlei voertuigen uitproberen. Sommige auto's kom je tegen op een off-road race, en andere zijn meer geschikt voor een gevecht! Welke probeer jij als eerste op de weg te houden?

 • Formula X Speed 3D
  Spelen
  Formula X Speed 3D
  5443 keer gespeeld

  Dol op stunts en snelheid? Stap dan snel in en scheur over dit 3D racecircuit.

 • City Bus Simulator
  Spelen
  City Bus Simulator
  8575 keer gespeeld

  Een bus besturen is een stuk moeilijker dan het lijkt! Maar dat maakt ovor jou niets uit, of wel dan? Probeer het zelf maar in deze autorijsimulator. Kan jij deze bus over alle kronkelige wegen leiden zonder ergens tegenaan te botsen?

 • Auto bijt auto 2: knotsgekke dromen
  Spelen
  Auto bijt auto 2: knotsgekke dromen
  5086 keer gespeeld

  Een klein autootje in een grote, boze wereld vol vrachtwagens... Vindt hij zijn weg terug?

 • Agame Stunt Cars
  Spelen
  Agame Stunt Cars
  38500 keer gespeeld

  De mogelijkheden zijn eindeloos in deze te gekke autorijgame. Pas je auto aan voordat je door loopings scheurt en de lucht invliegt.

 • Truckchaos 2
  Spelen
  Truckchaos 2
  3235 keer gespeeld

  Een vrachtwagenchauffeur mag zijn lading nooit verliezen...

 • Stadsrace-simulator 3
  Spelen
  Stadsrace-simulator 3
  5602 keer gespeeld

  Pronk met je rijvaardigheden in dit 3D-racespel. Kijk of je alle verkeerskegels of squads kunt ontwijken. Je kunt zelfs de rol van een agent aannemen en slechteriken achtervolgen in de achtervolgingsmodus. Zorg er wel voor dat je tussendoor nieuwe voertuigen aanpast of koopt.

 • Sneeuwbal.io
  Spelen
  Sneeuwbal.io
  12704 keer gespeeld

  Hoelang kun jij op deze met sneeuw bedekte platforms blijven rijden in dit schattige io-spel? Ontwijk de andere spelers en probeer een zo groot mogelijke sneeuwbal te maken waarmee je je tegenstanders van het platform kunt stoten.

 • 3D-trailers parkeren
  Spelen
  3D-trailers parkeren
  12991 keer gespeeld

  Er staan je talloze parkeeruitdagingen te wachten in dit 3D-autospel. Kun jij deze grote vrachtwagens door de stad manoeuvreren voordat je ze op krappe parkeerplaatsen plaatst?

 • Driften met Russische Lada's
  Spelen
  Driften met Russische Lada's
  3218 keer gespeeld

  Deze klassieke Russische auto's zien er misschien traag en gammel uit, maar in deze waanzinnige autorijgame kun je ze volledig aanpassen. Tune je Lada tussen twee ritten in en verbeter hem met nieuwe features. Je kan er zelfs mee racen en driften door een parkeergarage, een hangaar en nog veel meer.

 • ATV Quad Racing
  Spelen
  ATV Quad Racing
  11873 keer gespeeld

  Off-road racen is helemaal te gek, vooral als je op een quad rijdt. Zet je dus schrap om in deze online game wat modder in de rondte te slingeren terwijl je het opneemt tegen extreem taaie tegenstanders. Onderweg verzamel je munten om betere motoren te kopen voor nieuwe races.

 • Takelwagen 3
  Spelen
  Takelwagen 3
  8548 keer gespeeld

  Geef je wagen eerst een kleurtje en probeer dan deze takelklusjes tot een goed einde te brengen.

 • Driving Force 2
  Spelen
  Driving Force 2
  285 keer gespeeld

  Het valt niet mee om deze verdachten te achtervolgen, vooral omdat ze ook nog bazooka's hebben. Kun jij ze allemaal uitschakelen?

 • Russian Off-Road Pickup Driver
  Spelen
  Russian Off-Road Pickup Driver
  1402 keer gespeeld

 • Truck Trials
  Spelen
  Truck Trials
  27420 keer gespeeld

  Overleef jij al deze intense hindernisbanen? Op de banen liggen autowrakken, versperringen, gaten en andere dingen die je monstertruck kunnen slopen. Kies een supercoole bak uit voordat je deze doldwaze uitdagingen aangaat in dit online racespel.

 • Race over de snelweg
  Spelen
  Race over de snelweg
  2691 keer gespeeld

  Dit stelletje scheurt in een coole cabriolet over de snelweg. Kun jij ervoor zorgen dat ze de controlepunten bereiken voordat de tijd om is in dit vette racespel?