Rij Spelletjes

 • Madalin stuntwagens 2
  Spelen
  Madalin stuntwagens 2
  762808 keer gespeeld

  Maak een keuze uit een van deze bijna onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om een paar onmogelijke stunts uit te voeren. Denk jij dat je al die sprongen en lussen in dit waanzinnige racespel zonder kleerscheuren overleeft?

 • Bus Man Parking 3D
  Spelen
  Bus Man Parking 3D
  81408 keer gespeeld

  Gebruik al je stuurkunsten om deze lastige parkeeruitdagingen te voltooien.

 • Hill Racing Challenge
  Spelen
  Hill Racing Challenge
  75821 keer gespeeld

  Stap in je auto en tart alle natuurwetten in dit verslavende racespelletje.

 • Russian Car Driver
  Spelen
  Russian Car Driver
  75065 keer gespeeld

  Zet je schrap om op de meest krankzinnige banen en wegen in Rusland te racen. Neem deel aan een dragrace en stel je parkeervaardigheden op de proef of probeer gewoon een van de andere leuke speltypes uit in dit spannende racespel.

 • Verwoestende monstertruck
  Spelen
  Verwoestende monstertruck
  47798 keer gespeeld

  Vergeet niet je riem om te doen!

 • Earn to Die 2: Exodus
  Spelen
  Earn to Die 2: Exodus
  41541 keer gespeeld
 • Moto X3m 2
  Spelen
  Moto X3m 2
  37244 keer gespeeld

  Moto X3m is terug! Aan jou de taak om de meest waanzinnige stunts uit te voeren en je tegenstanders te verslaan. Denk je dat jij het in je hebt om een ware motorkampioen te worden?

 • Autodief
  Spelen
  Autodief
  33548 keer gespeeld

  Deze dief staat op het punt om aan een misdaadgolf te beginnen. Ga met hem mee om auto's te stelen en de boel volledig op z'n kop te zetten in dit woeste racespel.

 • Bootrace
  Spelen
  Bootrace
  32818 keer gespeeld

  Stuur je speedboot in de juiste richting en wees je tegenstanders te slim af in dit driedimensionale racespelletje. Verken nauwe rivieren en verdien geld om je boot te verbeteren. Stap snel aan boord en vaar naar de finish!

 • Moto X3M
  Spelen
  Moto X3M
  32109 keer gespeeld

  Ga snel naar het strand, race met deze vet coole motor over het zand en probeer de finish te bereiken voordat de tijd om is.

 • City Rider
  Spelen
  City Rider
  26512 keer gespeeld

  Oefen je virtuele rijkunsten in een van de drie kaarten. Zoef door steden of raas door woestijnen in dit spannende racspel.

 • Truck Trials
  Spelen
  Truck Trials
  26002 keer gespeeld

  Overleef jij al deze intense hindernisbanen? Op de banen liggen autowrakken, versperringen, gaten en andere dingen die je monstertruck kunnen slopen. Kies een supercoole bak uit voordat je deze doldwaze uitdagingen aangaat in dit online racespel.

 • Super Speed Racer
  Spelen
  Super Speed Racer
  22144 keer gespeeld

  Race door woestijnen, bossen, bergen en meer in dit online racespel. Kies een auto, geef plankgas en probeer een recordtijd neer te zetten.

 • X Trail-race
  Spelen
  X Trail-race
  19919 keer gespeeld

  Kun jij deze motorcrosser helpen om de meest gevaarlijke racebanen op aarde te doorstaan? Help hem om coole stunts uit te voeren en zorg ervoor dat zijn motor heel blijft in dit leuke racespel.

 • 3D-stadsrace
  Spelen
  3D-stadsrace
  19787 keer gespeeld

  Toer door de straten van een bruisende stad en maak een testrit in een of alle sportwagens. Verken elke uithoek, bereik topsnelheden en raas door bochten in dit race-simulatiespel.

 • Speed Racing Pro 2
  Spelen
  Speed Racing Pro 2
  17625 keer gespeeld

  In dit coole racespel bepaal jij hoe je je tegenstanders wilt verslaan. Wil je als eerste de finish bereiken, of schakel je ze uit in een race tegen de klok? De keuze is aan jou!

 • Evo-racer
  Spelen
  Evo-racer
  16555 keer gespeeld

  Geniet van een wilde rit in een terreinwagen in dit spannende autospel. Verken de straten van een stad, rij door het platteland of trotseer zelfs een berghelling.

 • Mijn auto parkeren 2
  Spelen
  Mijn auto parkeren 2
  16002 keer gespeeld

  Rijden kan iedereen, maar parkeren is een stuk lastiger. Kun jij je auto inparkeren zonder de obstakels te raken?

 • Truck Driver Crazy Road
  Spelen
  Truck Driver Crazy Road
  15679 keer gespeeld

  Kun jij deze ladingen over de meest zwaarste en gevaarlijke routes ter wereld transporteren? Kruip achter het stuur van deze vrachtwagen en ontdek of je op enge routes en door griezelige paden in bossen, woestijnen en andere gevaarlijke plekken durft te rijden in dit intense simulatiespel.

 • Scrap Metal 3: Infernal Trap
  Spelen
  Scrap Metal 3: Infernal Trap
  15527 keer gespeeld

  Ja kan verraderlijke berghellingen verkennen of wolken stof in droge rivierbedden doen opwaaien in dit schitterende 3D rijspel. Je krijgt toegang tot een gigantische map en je kan heen waar je maar wilt. Je bepaalt het allemaal zelf maar rijd voorzichtig, anders blijft er niets van je auto over.

 • Cars Thief 2: Tank Edition
  Spelen
  Cars Thief 2: Tank Edition
  13319 keer gespeeld

  Als het stelen van auto's te simpel is geworden en het kapen van vrachtwagens gewoon saai, dan is het tijd om met een tank te gaan joyriden. Probeer samen met deze autodief zijn grootste klus ooit te klaren in dit spannende 3D-racespel.

 • Russian UAZ Offroad Driving 3D
  Spelen
  Russian UAZ Offroad Driving 3D
  12704 keer gespeeld

  Ben je klaar om de Russische wegen aan flarden te scheuren? Spring dan achter het stuur van deze SUV en geef plankgas. Je kunt controlepunten proberen te bereiken, bestellingen afleveren of gewoon een beetje racen in de vrije modus.

 • Truck Simulator
  Spelen
  Truck Simulator
  12466 keer gespeeld

  Ervaar de spanning en intensiteit van het besturen van een ambulance en andere voertuigen in dit coole racespel. Rij door de straten van een 3D-stad terwijl je ondertussen missies voltooit en obstakels ontwijkt.

 • 3D-trailers parkeren
  Spelen
  3D-trailers parkeren
  11585 keer gespeeld

  Er staan je talloze parkeeruitdagingen te wachten in dit 3D-autospel. Kun jij deze grote vrachtwagens door de stad manoeuvreren voordat je ze op krappe parkeerplaatsen plaatst?

 • Truck Loader 5
  Spelen
  Truck Loader 5
  10668 keer gespeeld

  Elke magazijnmanager zou dol zijn op een heftruckheld als deze! Stapel alle pallets en andere magazijnspullen op en laad de truck zo snel mogelijk in in deze nieuwste versie uit de populaire Truck Loader-serie!

 • Moto Trials Off Road 2
  Spelen
  Moto Trials Off Road 2
  10599 keer gespeeld

  Stap op je motor en voer de meeste waanzinnige stunts uit in dit coole racespel. Denk je dat jij de finish kunt bereiken?

 • Driftige drifters
  Spelen
  Driftige drifters
  10468 keer gespeeld

  Ontdek of ook jij vette stunts kunt uitvoeren in dit 3D-racespel. Upgrade en pas je voertuig aan tussen de wedstrijden door zodat je nog coolere manoeuvres kunt uitvoeren. Laat zien hoe driftig je kunt zijn.

 • Nitro Heads
  Spelen
  Nitro Heads
  10370 keer gespeeld

  Spelers over de hele wereld starten hun motoren. Wil jij hierbij horen? Neem plaats op de startlijn en bereid je voor om een van de gekste online multiplayer race spellen te spelen. Scheur met piepende banden door de meeste krankzinnige racebanen in een woestijn of op de Noordpoolcirkel. Trotseer je tegenstander met zwaartekrachttrotserende manoeuvres en verpletter zijn auto. Verbrand rubber, spring over heuvels, rij vol gas door waanzinnige loopings en verzamel nitro voor nog betere prestatie. Behaal jij als eerste de eindstreep of wordt het stofhappen voor jou? VOL GAS!

 • Drift Runner 3D
  Spelen
  Drift Runner 3D
  10240 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een rit in deze coole wagen? Zo ja, duik dan in dit vette 3D-racespel. Als je een beetje oefent kun je binnen no-time allerlei coole stunts uitvoeren waaronder driften.

 • Audi TT RS Drift
  Spelen
  Audi TT RS Drift
  9770 keer gespeeld

  Wil je een virtueel ritje maken in dit een Audi? Dat kan in dit racespel. Spring achter het stuur en stel je driftvaardigheden op de proef in dit toffe racespel!

 • Russian Extreme Off-Road
  Spelen
  Russian Extreme Off-Road
  9769 keer gespeeld

  Doe mee aan een racewedstrijd of tour in je eigen tempo in dit spannende racespel. Raas op de meest intense parcoursen van Rusland, race over grindwegen en meer. En tussen de races doo kun je ook nog je voertuig aanpassen.

 • Off-roadrace V5
  Spelen
  Off-roadrace V5
  9743 keer gespeeld

  Race off-road in het meest doldwaze racespel. Raas door woestijnen, de wildernis en scheur zelfs over de stoep terwijl je ondertussen de beste racers eruit probeert te rijden.

 • Truckformers 2
  Spelen
  Truckformers 2
  9473 keer gespeeld

  De truckformers zijn weer terug! Laat je truck zweven of verander hem in een allesverwoestende machine in dit geweldige racespelletje. Denk je dat jij alle levels kunt voltooien in deel 2 van dit populaire spel?

 • Brandweerauto 2
  Spelen
  Brandweerauto 2
  9377 keer gespeeld

  Leid de hulpdiensten zo snel mogelijk door het verkeer. Er staan levens op het spel!

 • Buggy Simulator
  Spelen
  Buggy Simulator
  9198 keer gespeeld

  Spring op deze coole strandbuggy en race door de kleine stad. De straten zijn praktisch uitgestorven dus je kunt je helemaal uitleven: voer vette stunts uit en geef plankgas in dit stoere racespel.

 • Scrap GL
  Spelen
  Scrap GL
  9137 keer gespeeld

  Plaats je op de startlijn. Je bolide is volgetankt en klaar voor de race. Neem het op tegen andere spelers of race tegen jezelf in dit leuke online spel.