Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Boeing-vliegsimulator

In dit gratis vliegspelletje stap je in de cockpit van je eigen Boeing-vliegtuig. Geniet van de landschappen terwijl je door de lucht vliegt en zorg dat je veilig opstijgt en landt. Je moet ondertussen de snelheid, remmen en het landingsgestel besturen om de vlucht goed te laten verlopen en het vliegtuig op de juiste plek te laten landen.

In deze game zijn er meerdere locaties waar je naartoe kunt vliegen. Na een succesvolle vlucht kun je steeds nieuwe vliegtuigen met betere prestaties vrijspelen. De combinatie van vliegtechnieken, landschappen, nieuwe vliegmachines en leuke gameplay maken dit het perfecte simulatiespelletje voor zowel luchtvaart-fanaten als casual spelers.

Hoe speel je Boeing Flight Simulator 3D?

Deze vliegsimulator kun je spelen met muis en keyboard:

  • Gebruik de WASD-toetsen om te sturen
  • Gebruik de muis om de snelheid en het landingsgestel te besturen
  • Speel nieuwe vliegtuigen vrij in het hangar-menu (dit kun je steeds doen na het afronden van een level)

Tips voor Boeing Flight Simulator 3D

Zorg er tijdens het spelen steeds voor dat je op de groene lijnen en markers let. Deze helpen je de weg te vinden in de grote levels en wijzen je de juiste richting in. Tijdens het landen moet je de vliegsnelheid terugbrengen tot 0 voordat je begint met remmen, anders minder je niet genoeg vaart om het landingsstel uit te klappen.

Het is beter om niet constant op een topsnelheid te vliegen, want anders raakt de brandstof te snel op en kun je de levels niet geheel uitspelen. Je kunt rechts in het scherm zien hoeveel brandstof je nog over hebt.

Wie heeft deze game gemaakt?

Boeing Flight Simulator 3D is ontwikkeld door Vseigru.