Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Rummy World
mascot image

Je moet inloggen om dit spel te spelen!

Deze game heeft sociale functies en slaat je spelvoortgang op. Het spel vereist dus dat gebruikers inloggen op de site voordat ze kunnen spelen.

Log nu in

Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Rummy World

Kijk wat er gebeurt als rummikub en mahjong met elkaar worden gecombineerd! Ben jij opgewassen tegen alle uitdagingen in Rummy World?

Betreed een wereld vol pret en spanning in dit online bordspelletje voor meerdere spelers. Er zijn honderden spelers rond de hele wereld die het tegen je op willen nemen in een spannende één-op-éénwedstrijd. Je kunt je ook aansluiten bij vrienden in een themaruimte en credits verdienen om geweldige in-game cadeaus mee te kopen. Er zijn ook coole bonussen om te verzamelen.

Rummy World is uitsluitend voor entertainmentdoeleinden en spelers ouder dan 18 jaar bedoeld. Het is van geen enkele invloed op mogelijk toekomstig succes met gokken in een echt casino of gokhal.

Hoe speel je Rummy World?

Rummy World is een online spelletje dat het kaartspel rummikub met het bordspel mahjong combineert. De eerste speler die alle stenen op het bord plaatst en er setjes van maakt, wint de wedstrijd.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om door de menu's te bladeren. 
  • KLIK MET LINKS om je stenen en meer te gebruiken.  

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar &bord- en kaartspelletjes die je uit kunt proberen!

  1. 5-Dice
  2. Dominoes Deluxe
  3. Mahjongg Alchemy
  4. Solitaire Frontier

Kan ik Rummy World op de mobiel spelen?

Ja, je kunt het spelletje via Google Play en de Apple App Store spelen.

Wie is de maker?

Rummy World is gemaakt door P-Kama.

Dit spelletje is nu beschikbaar in HTML5

Goed nieuws! Dit spelletje is nu beschikbaar in HTML5. Je hoeft geen instructies te lezen of een plug-in te gebruiken om het beter te laten werken. Er is niets veranderd aan het spelletje dat je zo graag speelt! Mocht je op technische problemen stuiten, neem dan contact op met ons supportteam.