Top 100 spelletjes

 • Geometry Dash Online
  Spelen
  Geometry Dash Online
  34177 keer gespeeld

  Stel je reactievaardigheden op de proef in dit razendsnelle spel waarin je moet springen om tegemoetkomende objecten te ontwijken.

 • Puzzelen maar
  Spelen
  Puzzelen maar
  78014 keer gespeeld

  De prachtige foto's geven deze puzzels net dat beetje extra.

 • Chrome Dino
  Spelen
  Chrome Dino
  16070 keer gespeeld

  Als deze T-rex je bekend voorkomt, komt dat omdat het niet de eerste de beste is. De dappere dino staat nu klaar om door deze dodelijke woestijn te stampen! Kan jij voorkomen dat hij tegen een cactus botst in dit eindeloze renspel?

 • Mysterieuze schat van de zee
  Spelen
  Mysterieuze schat van de zee
  40671 keer gespeeld

  Diep in de zee ligt een prachtige schat! Maak een rij van drie gelijke symbolen door de naastliggende tegels te verwisselen. Verzamel verschillende magische effecten die je kunt gebruiken op je speelbord. Ontdek de schat van de mysterieuze zee!

 • World Craft 2
  Spelen
  World Craft 2
  40006 keer gespeeld

  Er staan je volledige werelden te wachten in deze actie-designgame. In een spontaan gegenereerde map kun je een enorme strijd op leven en dood aangaan of je kan er zelf een ontwerpen. Maar hoe lang hou jij het uit? Je zal het tegen beestachtige monsters moeten opnemen en je eigen onderdak bouwen om een paar lange nachten te kunnen overleven. Om je honger te stillen zul je op diertjes moeten jagen.

 • Bus Man Parking 3D
  Spelen
  Bus Man Parking 3D
  81685 keer gespeeld

  Gebruik al je stuurkunsten om deze lastige parkeeruitdagingen te voltooien.

 • Solitaire FRVR
  Spelen
  Solitaire FRVR
  96513 keer gespeeld

  Dit spel is niet voor niks een van de populairste kaartspellen ter wereld! Zin in een paar potjes?

 • Deer Hunter
  Spelen
  Deer Hunter
  37340 keer gespeeld

  Zet je schrap om op zoek te gaan naar herten in dit realistische jachtspel. Het zal echter niet allemaal van een leien dakje glopen. Zal het je lukken om tijdens een sneeuwstorm of in het donker dat speciale trofeehert te vinden?

 • Magische pianotegels
  Spelen
  Magische pianotegels
  29309 keer gespeeld

  Kan jij al deze toetsen bijhouden? Je zal duidelijk scherp moeten blijven en snel moeten reageren in deze supersnelle muzikale game. Als je er eentje mist kan dat vreselijke gevolgen hebben!

 • Madalin stuntwagens 2
  Spelen
  Madalin stuntwagens 2
  778774 keer gespeeld

  Maak een keuze uit een van deze bijna onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om een paar onmogelijke stunts uit te voeren. Denk jij dat je al die sprongen en lussen in dit waanzinnige racespel zonder kleerscheuren overleeft?

 • Army Force Strike
  Spelen
  Army Force Strike
  24292 keer gespeeld

  Zorg ervoor dat je klaar bent om de beste first-person multiplayer-uitdaging aan te gaan die je je kunt voorstellen! In Army Force Strike kun je vijanden van alle kalibers beschieten, doden en op andere manieren uitschakelen. Je kunt meer online-spellen zoals dit gratis spelen op www.Supergames.io.

 • Bob de Rover 4: Seizoen 2 Rusland
  Spelen
  Bob de Rover 4: Seizoen 2 Rusland
  23095 keer gespeeld

  Bob's laatste misdaadgolf brengt hem helemaal naar Rusland! Word lid van zijn team op jacht naar sieraden, zeldzame poppen en andere onschatbare zaken in enkele van de best beveiligde gebouwen in Moskou. Bob heeft je hard hulp nodig bij het vermijden van bewakingscamera's, high-tech alarmen en de meest geharde bewakers op de planeet.

 • Ellie: tips voor twee
  Spelen
  Ellie: tips voor twee
  32723 keer gespeeld

  Ellie zit er altijd cool uit. Wat is haar geheim? Ontdek het zelf in dit hippe aankleedspel voor meiden. Maak je samen op voor een dag vol plezier. Ze zal je ook nog wat coole modetips geven terwijl ze ondertussen haar make-up doet en een outfit uitkiest.

 • Eng doolhof
  Spelen
  Eng doolhof
  18511 keer gespeeld

  Kun jij dit blokje door het doolhof leiden zonder de muren te raken? Wees voorzichtig, want dit spel is enger dan je denkt...

 • Vuurjongen & watermeisje: de woudtempel
  Spelen
  Vuurjongen & watermeisje: de woudtempel
  211869 keer gespeeld

  Vuur en water gaan best samen als ze samen een eeuwenoude tempel gaan doorzoeken...

 • Gevecht in de metro 3D
  Spelen
  Gevecht in de metro 3D
  57129 keer gespeeld

  De kogels komen van alle kanten in dit waanzinnige schietspel! Pak je spullen en schakel de vijanden samen met je team uit!

 • Papa's cupcakeria
  Spelen
  Papa's cupcakeria
  134117 keer gespeeld

  Altijd al cupcakes willen bakken? Dan ben je bij Papa aan het juiste adres!

 • Bubble Shooter
  Spelen
  Bubble Shooter
  248222 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Rode chocoladetaart: Sara's kookcursus
  Spelen
  Rode chocoladetaart: Sara's kookcursus
  10174 keer gespeeld

  Bak een overheerlijke taart met maar liefst drie lagen!

 • Pizzabakker
  Spelen
  Pizzabakker
  7689 keer gespeeld

  Bak je eigen virtuele pizza bakken in dit realistische kookspel. Alle ingrediënten staan voor je klaar in de keuken. Snijd de toppings fijn zoals olijven, paprika's en tomaten voordat je ze op de pizza legt en de pizza in de oven plaatst.

 • Sushirolletjes: Sara's kookcursus
  Spelen
  Sushirolletjes: Sara's kookcursus
  7195 keer gespeeld

  Zet je tanden in deze superlekkere zelfgemaakte sushirolletjes!

 • Maak een Huis
  Spelen
  Maak een Huis
  18459 keer gespeeld

  Bouw je eigen huis!

 • Vlindervreugde
  Spelen
  Vlindervreugde
  188250 keer gespeeld

  Kun jij deze vrolijk fladderende vlindervleugels verwijderen?

 • Princess Maker
  Spelen
  Princess Maker
  557 keer gespeeld

  Het valt niet mee om een prinses te zijn. Je moet de juiste kleren dragen, je haar moet goed zitten, er zijn regels en je moet allerlei dingen doen die prinsessen nu eenmaal horen te doen. Kun jij zorgen dat dit meisje er perfect uitziet voor haar eerste dag op de prinsessenschool? Ze moet nog een jurk hebben, en vergeet ook de accessoires niet. Als jij haar helpt, is ze zo klaar in dit leuke makeover spelletje.

 • MahJongCon
  Spelen
  MahJongCon
  388058 keer gespeeld

  Ben je op zoek naar een online spelletje waarmee je hersens kunt trainen? Een echte breinbreker die ook nog eens gratis is? Zoek dan niet verder, want hier is MahJongCon! Dit klassieke Chinese bordspel, dat soms als ‘mahjong’ of als ‘mahjongg’ wordt gespeld, stelt spelers al eeuwenlang op de proef. MahJongCon heeft niet alleen kleurrijke graphics maar ook een coole soundtrack die bestaat uit traditionele muziek met een eigentijds tintje. Voordat je het weet, tik je met je voet op de maat van de muziek mee, terwijl je alle stenenparen probeert te vinden! Je moet natuurlijk wel snel zijn. Een balk onder het mahjongbord geeft de tijd aan. En die gaat sneller dan je denkt, vooral in lastigere levels. Hoe verder je komt, hoe moeilijker het wordt om alle symbolen te vinden en het bord leeg te spelen. Maar maak je geen zorgen: als je vastzit in het spel, kun je altijd nog om een hint vragen waardoor je weer verder kunt. Denk je dat jij alle stenenparen kunt vinden voordat de tijd om is? Kun jij alle levels voltooien? Daar kom je maar op één manier achter… Druk op de speelknop en ga aan de slag met dit uitdagende mahjongspel

 • Stuntskateboard 3D
  Spelen
  Stuntskateboard 3D
  40336 keer gespeeld

  De stad is je skateterrein...

 • Mahjongparen
  Spelen
  Mahjongparen
  122661 keer gespeeld

  Kun jij deze Chinese mahjongvariant oplossen?

 • Highway Rider Extreme
  Spelen
  Highway Rider Extreme
  40060 keer gespeeld

  Heb je behoefte aan wat snelheid? Als dat zo is, spring dan op deze motor en ontdek of je langs alle checkpoints op deze drukke snelweg kunt komen. Er is heel veel verkeer dat je moet vermijden terwijl je munten verzamelt en de bochten neemt in dit epische 3D-racespel.

 • My Dolphin Show 7
  Spelen
  My Dolphin Show 7
  71297 keer gespeeld

  Maak je klaar om je nieuwste dolfijnenstunts te laten zien. Je volgende grote show begint zo in het aquarium! </br> </br> IOS <a style="color:#438afe;text-decoration: underline;" href="http://app.adjust.io/mfkxcl?campaign=%7bGamepage-Button%7d&adgroup=%7bMDS7%7d">link</a></br> Google Play <a style="color:#438afe;text-decoration: underline;" href="https://app.adjust.io/4juj4y?campaign=%7bGamepage-Button%7d&adgroup=%7bMDS7%7d">link</a>

 • Prinsessen: naar school
  Spelen
  Prinsessen: naar school
  7848 keer gespeeld

  Het is maandagochtend en deze prinsessen komen te laat op school. Help ze om heel snel een outfit uit te kiezen in dit online meidenspel.

 • Auto's 3D
  Spelen
  Auto's 3D
  46467 keer gespeeld

  Neem het op tegen de klok of tegen een vriend in dit spannende 3D-spel. Kies gewoon een auto en ga naar de start. Maar haast je, want de race kan elk moment beginnen.

 • Angela's schoolreünie
  Spelen
  Angela's schoolreünie
  796 keer gespeeld

  Angela organiseert een reünie voor haar oude school, maar ze heeft iets teveel hooi op haar vork genomen. Haar oude vriendinnen zijn aan het kibbelen, het is te druk bij de bar en er is ook nog eens een irritante breakdancer. Kun jij ervoor zorgen dat het feest niet helemaal uit de hand loopt in dit grappige tijdmanagement- en simulatiespel?

 • Stiekeme kantoorliefde
  Spelen
  Stiekeme kantoorliefde
  9749 keer gespeeld

  Deze twee kantoormedewerkers zijn dol op elkaar. Kun jij ze helpen om elkaar stiekem wat kusjes te geven tijdens kantoortijd? Zorg er wel voor dat de baas ze niet betrapt.

 • Suikerspinwinkel
  Spelen
  Suikerspinwinkel
  2075 keer gespeeld

  In deze online simulatiegame kan je een heleboel verschillende soorten suikerspinnen maken. Stap deze heerlijke winkel binnen en probeer allerlei smaken uit, zoals chocolade, limoen en framboos. Je kan de suikerspinnen zelfs omvormen tot sterren of hartjes.

 • My New Room 3
  Spelen
  My New Room 3
  7278 keer gespeeld

  Ontwerp de kamer van je dromen!

 • Operate Now: Brain Surgery
  Spelen
  Operate Now: Brain Surgery
  23645 keer gespeeld

  Dokter, snel naar de operatiekamer! Er staat een leven op het spel!