Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Vlindervreugde

Butterfly Kyodai is een gratis Connect spelletje met uitdagende levels en een aantrekkelijk thema. Koppel de identieke vleugeltjes aan elkaar om de vlinders van het bord te laten vliegen. Wanneer je het hele veld vlinders op deze manier hebt weggespeeld, win je het level en kun je verder naar de volgende puzzel. Dit spel is makkelijk te leren en heeft intuïtieve gameplay. Hoe snel kun jij de levels uitspelen?

Hoe speel je Butterfly Kyodai?

Gebruik de muis of het touchscreen om twee stenen te selecteren waarop dezelfde vlindervleugel afgebeeld staat. Je kunt twee vleugels aan elkaar koppelen als ze naast elkaar staan, of als je ze met een lijn met maximaal twee hoeken kunt verbinden. Houd ook de tijd goed in de gaten, want je moet het level uitspelen voordat de timer leeg raakt! Je krijgt een beetje tijd terug voor elke vlinder die je weg weet te spelen.

Om het spel wat gemakkelijker te maken, kun je de speciale power-ups gebruiken die rechtsboven in het scherm staan. Zo kun je om een hint vragen, de tijd even te bevriezen of de overgebleven stenen in een andere volgorde neerleggen.

Wie heeft Butterfly Kyodai ontwikkeld?

Dit bekende puzzelspelletje is gemaakt door Agame.

Wanneer is deze game uitgebracht?

De eerste Butterfly Kyodai-game is uitgebracht in april 2017. Daarna zijn verschillende versies gemaakt, zoals Butterfly Kyodai 2 en Butterfly Shimai.

Andere spelletjes zoals Butterfly Kyodai

Naast deze remakes zijn er ook een aantal andere Connect spellen die lijken op Butterfly Kyodai. Probeer bijvoorbeeld eens Tile Connect, of kijk op onze pagina voor verbind-spelletjes.