Familie Spelletjes

 • Mysterieuze schat van de zee
  Spelen
  Mysterieuze schat van de zee
  40684 keer gespeeld

  Diep in de zee ligt een prachtige schat! Maak een rij van drie gelijke symbolen door de naastliggende tegels te verwisselen. Verzamel verschillende magische effecten die je kunt gebruiken op je speelbord. Ontdek de schat van de mysterieuze zee!

 • Piano online
  Spelen
  Piano online
  525 keer gespeeld

  In dit muziekspel kun je van alles spelen, van klassieke symfonieën van Beethoven tot kinderliedjes. Kun jij het ritme volgen en de toetsen op het juiste moment raken?

 • Solitaire FRVR
  Spelen
  Solitaire FRVR
  96602 keer gespeeld

  Dit spel is niet voor niks een van de populairste kaartspellen ter wereld! Zin in een paar potjes?

 • Pixelart 3D
  Spelen
  Pixelart 3D
  687 keer gespeeld

  Je hebt waarschijnlijk nog nooit eerder een online inkleurgame zoals deze gespeeld! Kan jij al deze driedimensionele afbeeldingen versieren? Je mag van alles inkleuren, van honden tot katten en van fietsen tot helicopters!

 • Boter-kaas-en-eieren
  Spelen
  Boter-kaas-en-eieren
  7302 keer gespeeld

  Daag de computer of een vriend uit met deze versie van het geliefde spel. Hoeveel ronden win jij? Tijd om dat te ontdekken in dit leuke onlinespel.

 • Familie Poppenhuis 4
  Spelen
  Familie Poppenhuis 4
  5639 keer gespeeld

  Help deze familie om het poppenhuis zo leuk mogelijk in te richten.

 • Puzzels deluxe
  Spelen
  Puzzels deluxe
  5345 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij deze prachtige puzzels voltooien? Kies een afbeelding, selecteer het aantal puzzelstukjes en ga aan de slag!

 • Gestolen meesterwerk
  Spelen
  Gestolen meesterwerk
  621 keer gespeeld

  Detective Marvin is enkele gestolen meesterwerken op het spoor. Zouden ze in dit mysterieuze huis liggen? Help hem om erachter te komen in dit spannende zoek-en-vindspel.

 • Vlindervreugde
  Spelen
  Vlindervreugde
  188355 keer gespeeld

  Kun jij deze vrolijk fladderende vlindervleugels verwijderen?

 • MahJongCon
  Spelen
  MahJongCon
  388435 keer gespeeld

  Ben je op zoek naar een online spelletje waarmee je hersens kunt trainen? Een echte breinbreker die ook nog eens gratis is? Zoek dan niet verder, want hier is MahJongCon! Dit klassieke Chinese bordspel, dat soms als ‘mahjong’ of als ‘mahjongg’ wordt gespeld, stelt spelers al eeuwenlang op de proef. MahJongCon heeft niet alleen kleurrijke graphics maar ook een coole soundtrack die bestaat uit traditionele muziek met een eigentijds tintje. Voordat je het weet, tik je met je voet op de maat van de muziek mee, terwijl je alle stenenparen probeert te vinden! Je moet natuurlijk wel snel zijn. Een balk onder het mahjongbord geeft de tijd aan. En die gaat sneller dan je denkt, vooral in lastigere levels. Hoe verder je komt, hoe moeilijker het wordt om alle symbolen te vinden en het bord leeg te spelen. Maar maak je geen zorgen: als je vastzit in het spel, kun je altijd nog om een hint vragen waardoor je weer verder kunt. Denk je dat jij alle stenenparen kunt vinden voordat de tijd om is? Kun jij alle levels voltooien? Daar kom je maar op één manier achter… Druk op de speelknop en ga aan de slag met dit uitdagende mahjongspel

 • Mahjongparen
  Spelen
  Mahjongparen
  122723 keer gespeeld

  Kun jij deze Chinese mahjongvariant oplossen?

 • Gold Train FRVR
  Spelen
  Gold Train FRVR
  6281 keer gespeeld

  In deze uitdagende puzzelgame probeert een klein treintje om veilig alle stations te bereiken. Kan jij de rails van deze pittoreske plaats met elkaar verbinden zodat hij lekker voorttuft en zijn eindbestemming bereikt?

 • Dammeester
  Spelen
  Dammeester
  3772 keer gespeeld

  Neem het op tegen een vriend of de computer in deze uitdagende versie van het klassieke bordspel. Kun jij alle stenen van je tegenstander wegspelen?

 • Butterfly Kyodai Classic
  Spelen
  Butterfly Kyodai Classic
  7045 keer gespeeld

  Kun jij deze vrolijk fladderende vlindervleugels verwijderen?

 • Master Chess Multiplayer
  Spelen
  Master Chess Multiplayer
  6861 keer gespeeld

  Neem het op tegen de computer of een vriend in dit uitdagende schaakspel, maar zorg wel dat je zo snel mogelijk speelt. Hoe langer het duurt voordat je tegenstander schaakmat staat, hoe lager je score!

 • Cijferpuzzel
  Spelen
  Cijferpuzzel
  2162 keer gespeeld

  Train je geheugen in dit uitdagende puzzelspel. Bekijk snel alle getallen voordat ze verdwijnen. Denk je dat het je lukt om ze vervolgens allemaal in de juiste volgorde te plaatsen?

 • Tiles of the Unexpected
  Spelen
  Tiles of the Unexpected
  22826 keer gespeeld

  Speel alle duistere blokken weg uit deze foto en knal jezelf naar het einde van dit level.

 • Boter-kaas-en-eieren
  Spelen
  Boter-kaas-en-eieren
  1601 keer gespeeld

  Daag de computer uit of neem het op tegen een vriend in deze online versie van de klassieke game. Hoeveel ronden kan jij winnen?

 • Dominoes Classic
  Spelen
  Dominoes Classic
  184 keer gespeeld

  Een aantal verschillende varianten staan je te wachten in deze versie van het klassieke spel. Stel de moeilijkheidsgraad in voordat je het tegen de computer opneemt. Kan jij een heleboel punten scoren voordat je geen zetten meer kan maken?

 • Bouwstenen
  Spelen
  Bouwstenen
  740 keer gespeeld

  Kun jij een mooie straat maken van al deze kleurige stenen? Ontwerp mooie rijtjeshuizen of een cool café en voeg mensen en verkeersborden toe.

 • 1001 Arabische nachten
  Spelen
  1001 Arabische nachten
  104671 keer gespeeld

  Iedereen weet dat Arabische woestijnen vol schatten liggen...

 • Find 500 Differences
  Spelen
  Find 500 Differences
  2479 keer gespeeld

  Vind jij alle verschillen in elke foto? Sommigen zijn erg duidelijk terwijl anderen echt subtiel zijn. Maar wees voorzichtig. Als je de verkeerde dingen markeert, kost dat waardevolle tijd en punten in dit online spel.

 • Houten blokken
  Spelen
  Houten blokken
  1499 keer gespeeld

  Kun jij de houten blokken verwijderen in dit lastige puzzelspel? Vul de rijen en kolommen om de blokken weg te spelen, maar pas op dat je niet vast komt te zitten.

 • Bob de slak
  Spelen
  Bob de slak
  87878 keer gespeeld

  Leid deze slijmerige, maar moedige slak naar zijn nieuwe onderkomen!

 • Knotsgekke kleurverandering
  Spelen
  Knotsgekke kleurverandering
  7220 keer gespeeld

  Je reactiesnelheid wordt grondig op de proef gesteld in dit knotsgekke actiespel. Hoelang kun jij deze bal in de lucht houden? Voorkom dat de bal naar beneden valt en in allerlei kleuren uiteenspat in deze draaiende hoepels.

 • Pipe Beer
  Spelen
  Pipe Beer
  442 keer gespeeld

  Deze bierbrouwer is het beu om zijn bier op de traditionele manier te drinken. Daarom moet jij voor hem een ingewikkeld buizenstelsel maken waarmee z'n pils rechtstreeks van het vat in het glas komt. Kun jij ervoor zorgen dat zijn bizarre droom werkelijkheid wordt in dit maffe puzzelspel?

 • Sleutel zoeken
  Spelen
  Sleutel zoeken
  1502 keer gespeeld

  Je kunt maar op een manier ontsnappen uit deze dodelijke tempel: zoek de sleutels in elk level. Verplaats de blokken zodat je erbij kunt in dit lastige puzzelspel.

 • Juwelenmatch
  Spelen
  Juwelenmatch
  258 keer gespeeld

  In deze drie-op-een-rij puzzelgame verken je allerlei werelden en kun je in de arcademodus of de klassieke modus spelen. Ga op ontdekkingsreis op verre planeten terwijl je zo snel mogelijk de glimmende juwelen met elkaar combineert.

 • Operate Now: Eardrum Surgery
  Spelen
  Operate Now: Eardrum Surgery
  13444 keer gespeeld

  Oké, dokter. Breng de patiënt maar naar de operatiekamer.

 • Jungle Roller
  Spelen
  Jungle Roller
  1349 keer gespeeld

  Kun jij alle bochten en kronkels aan in dit uitdagende puzzelspel? Draai dit mini-doolhof, laat de bal in het juiste gat vallen, activeer poortjes en vermijd gevaarlijke vallen.

 • Sudoku: Classic
  Spelen
  Sudoku: Classic
  712 keer gespeeld

  Oefen je sudoku-vaardigheden met deze leuke en uitdagende versie van het klassieke puzzelspel. Kun jij elk raster met alle nummers invullen voordat de tijd voorbij is?

 • Woordveger
  Spelen
  Woordveger
  1402 keer gespeeld

  De klok tikt. Hoeveel woorden kan jij op het bord vinden voordat de tijd op is? Match alle letters met elkaar in deze te gekke woordpuzzelgame die je vocabulaire talenten op de proef stelt!

 • Dubbele Klondike
  Spelen
  Dubbele Klondike
  11817 keer gespeeld

  Zin in wat rustgevends? Speel dan deze coole solitairevariant.

 • Onet Connect Classic
  Spelen
  Onet Connect Classic
  15737 keer gespeeld

  Schattige dieren, snoep of fruit - combineer identieke steentjes en maak het veld leeg voordat de tijd om is in deze leuke Mahjong Connect game!

 • Bubble Hit
  Spelen
  Bubble Hit
  25089 keer gespeeld

  Laat de bubbels maar ploppen in dit bellenschietspel!

 • Butterfly Kyodai HD
  Spelen
  Butterfly Kyodai HD
  23414 keer gespeeld

  Al deze prachtige vlinders zijn door elkaar gehusseld. Stap in een virtuele wereld en probeer ze weer compleet te krijgen in dit uitdagende puzzelspel.