Familie Spelletjes

 • Find 500 Differences
  Spelen
  Find 500 Differences
  2835 keer gespeeld

  Vind jij alle verschillen in elke foto? Sommigen zijn erg duidelijk terwijl anderen echt subtiel zijn. Maar wees voorzichtig. Als je de verkeerde dingen markeert, kost dat waardevolle tijd en punten in dit online spel.

 • Pixelart 3D
  Spelen
  Pixelart 3D
  1840 keer gespeeld

  Je hebt waarschijnlijk nog nooit eerder een online inkleurgame zoals deze gespeeld! Kan jij al deze driedimensionele afbeeldingen versieren? Je mag van alles inkleuren, van honden tot katten en van fietsen tot helicopters!

 • Solitaire FRVR
  Spelen
  Solitaire FRVR
  106701 keer gespeeld

  Dit spel is niet voor niks een van de populairste kaartspellen ter wereld! Zin in een paar potjes?

  Solitaire FRVR is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Epic legpuzzel
  Spelen
  Epic legpuzzel
  722 keer gespeeld

  Kan jij al deze schitterende legpuzzels in elkaar zetten? Ze bestaan uit klassieke Europese bestemmingen, katten die in de zon liggen en nog veel meer. De verschillende moeilijkheidsgraden zijn perfect voor beginnende en gevorderde spelers!

 • Zoek en vind: stille zoektocht
  Spelen
  Zoek en vind: stille zoektocht
  2034 keer gespeeld

  Doris en Mike wonen op een groot landgoed met talloze bedienden. Helaas is er de voorgaande avond een waardevol sieraad gestolen. Wie zou de dader zijn? Help ze om erachter te komen in dit spannende zoek-en-vind spel.

 • Spin Solitaire 2
  Spelen
  Spin Solitaire 2
  320 keer gespeeld

  Win jij deze spannende online versie van het klassieke kaartspel? Je kunt zelf kiezen hoeveel rondes je speelt maar hou die klok in de gaten. Je zal niet veel tijd hebben om in elke ronde alle kaarten te matchen.

 • Boter-kaas-en-eieren
  Spelen
  Boter-kaas-en-eieren
  7716 keer gespeeld

  Daag de computer of een vriend uit met deze versie van het geliefde spel. Hoeveel ronden win jij? Tijd om dat te ontdekken in dit leuke onlinespel.

 • MahJongCon
  Spelen
  MahJongCon
  418922 keer gespeeld

  Ben je op zoek naar een online spelletje waarmee je hersens kunt trainen? Een echte breinbreker die ook nog eens gratis is? Zoek dan niet verder, want hier is MahJongCon! Dit klassieke Chinese bordspel, dat soms als ‘mahjong’ of als ‘mahjongg’ wordt gespeld, stelt spelers al eeuwenlang op de proef. MahJongCon heeft niet alleen kleurrijke graphics maar ook een coole soundtrack die bestaat uit traditionele muziek met een eigentijds tintje. Voordat je het weet, tik je met je voet op de maat van de muziek mee, terwijl je alle stenenparen probeert te vinden! Je moet natuurlijk wel snel zijn. Een balk onder het mahjongbord geeft de tijd aan. En die gaat sneller dan je denkt, vooral in lastigere levels. Hoe verder je komt, hoe moeilijker het wordt om alle symbolen te vinden en het bord leeg te spelen. Maar maak je geen zorgen: als je vastzit in het spel, kun je altijd nog om een hint vragen waardoor je weer verder kunt. Denk je dat jij alle stenenparen kunt vinden voordat de tijd om is? Kun jij alle levels voltooien? Daar kom je maar op één manier achter… Druk op de speelknop en ga aan de slag met dit uitdagende mahjongspel

 • Mahjong solitaire deluxe
  Spelen
  Mahjong solitaire deluxe
  1017 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij alle stenenparen vinden in deze uitdagende versie van het klassieke bordspel? Speel de stenen binnen de tijd weg om handige tijdbonussen te verdienen.

 • Sudoku: Classic
  Spelen
  Sudoku: Classic
  986 keer gespeeld

  Oefen je sudoku-vaardigheden met deze leuke en uitdagende versie van het klassieke puzzelspel. Kun jij elk raster met alle nummers invullen voordat de tijd voorbij is?

 • 1 + 2 + 3
  Spelen
  1 + 2 + 3
  617 keer gespeeld

  Hoeveel van deze uitdagende wiskundeproblemen kun jij oplossen? Doe je uiterste best om de oplossingen van elk van hen te vinden voordat de tijd verstreken is in dit educatieve online spel.

 • Puzzels deluxe
  Spelen
  Puzzels deluxe
  6842 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij deze prachtige puzzels voltooien? Kies een afbeelding, selecteer het aantal puzzelstukjes en ga aan de slag!

 • Bob de slak 3
  Spelen
  Bob de slak 3
  21839 keer gespeeld

  HELP! Bob de slak krijgt het heet onder de voeten... hij zit in de woestijn! Haal hem daar weg!

 • Boter-kaas-en-eieren
  Spelen
  Boter-kaas-en-eieren
  2985 keer gespeeld

  Daag de computer uit of neem het op tegen een vriend in deze online versie van de klassieke game. Hoeveel ronden kan jij winnen?

 • Mahjong Deluxe 2
  Spelen
  Mahjong Deluxe 2
  1105 keer gespeeld

  Dit populaire bordspel komt nogmaals tot leven in deze betoverende online versie. Kies je eigen bord uit en bepaal zelf de positie van je tegels voordat je aan de slag gaat.

 • Tuin van magisch gefluister
  Spelen
  Tuin van magisch gefluister
  1068 keer gespeeld

  Artha, Tistona en Sarata zijn drie zussen met magische krachten. Ze zijn net de mysterieuze Tuin van magisch gefluister binnengetreden. Help jij ze om de meest waardevolle objecten terug te vinden in deze betoverende verborgen-voorwerpengame?

 • Landhuis voor prinsessen
  Spelen
  Landhuis voor prinsessen
  1074 keer gespeeld

  De dappere prinses Nicole heeft van haar vader de koning een oud kasteel geërfd. Help jij haar en haar trouwe ridders om de gouden munten en andere kostbare artikelen terug te vinden? Ze kunnen er een broodnodige renovatie mee betalen zodat het een luxe landhuis wordt. Jouw hulp komt goed van pas in deze verborgen-objectengame.

 • Operate Now: Eardrum Surgery
  Spelen
  Operate Now: Eardrum Surgery
  13859 keer gespeeld

  Oké, dokter. Breng de patiënt maar naar de operatiekamer.

 • Love Balls 2
  Spelen
  Love Balls 2
  6127 keer gespeeld

  De verliefde ballen zijn weer bezig! Kun jij ze naar elkaar toe leiden in dit romantische puzzelspel? Let op: het is moeilijker dan je denkt!

 • Bob de slak
  Spelen
  Bob de slak
  91043 keer gespeeld

  Leid deze slijmerige, maar moedige slak naar zijn nieuwe onderkomen!

 • Klassieke mens-erger-je-niet
  Spelen
  Klassieke mens-erger-je-niet
  1072 keer gespeeld

  In deze versie van het klassieke bordspel kan je met een, twee of zelfs drie andere spelers spelen. Kan jij al je pionnen het bord rond laten gaan voordat je tegenstanders dat is gelukt? Gooi de dobbelstenen en kom er zelf achter!

 • Classic Snake
  Spelen
  Classic Snake
  1625 keer gespeeld

  De klassieke game keert terug in deze retro online versie. Geniet van de 8-bit graphics terwijl je jouw slang zo groot mogelijk probeert te maken. Je kunt de snelheid van je slang instellen voordat je hem helpt om zoveel mogelijk lekkere appeltjes op te eten.

 • Extreme bubbelschieter 2
  Spelen
  Extreme bubbelschieter 2
  6692 keer gespeeld

  Deze bubbels vallen razendsnel naar de onderkant van het scherm! Kun je ze allemaal laten knallen voordat het te laat is in dit super spannende bubbelschietspel?

 • Klassieke Sudoku
  Spelen
  Klassieke Sudoku
  2538 keer gespeeld

  Speel deze versie van het klassieke Japanse puzzelspel. Hoe snel kun jij het 9 x 9 rooster vullen met getallen?

 • Messenwerper
  Spelen
  Messenwerper
  3321 keer gespeeld

  Kan jij je een weg banen door deze intense actiegame? Werp je messen naar de draaiende voorwerpen, zoals autobanden en enorme cheeseburgers! Je kan ook op de appels richten, maar pas op voor de andere messen. Als je er eentje raakt, is het game over!

 • Spider Solitaire HD
  Spelen
  Spider Solitaire HD
  505 keer gespeeld

 • Mahjong: donkere dimensies
  Spelen
  Mahjong: donkere dimensies
  566 keer gespeeld

  Je hebt niet veel tijd om alle vakjes in deze kubus met elkaar te matchen. Kijk in deze 3D versie van Mahjong goed naar de mysterieuze symbolen. Kan jij ze allemaal combineren voordat de tijd op is?

 • Ultieme woordzoeker
  Spelen
  Ultieme woordzoeker
  6299 keer gespeeld

  Hoe snel vind jij alle verstopte woorden in deze uitdagende puzzels? Ze kunnen diagonaal of zelfs achterstevoren staan. Probeer deze ultieme test voor speurneuzen uit en kijk of je de top van de ranglijst kan bereiken in deze woordzoeker.

 • Butterfly Kyodai Classic
  Spelen
  Butterfly Kyodai Classic
  9197 keer gespeeld

  Kun jij deze vrolijk fladderende vlindervleugels verwijderen?

 • Solitaire Solitaire
  Spelen
  Solitaire Solitaire
  1424 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij de kaarten in de juiste volgorde leggen in deze online versie van Solitaire? Stel je vaardigheden op de proef en probeer ze zo snel mogelijk weg te spelen.

 • Verborgen rijk
  Spelen
  Verborgen rijk
  7572 keer gespeeld

  Je hebt een verborgen rijk ontdekt dat diep verscholen ligt in een weelderig regenwoud. De plaatselijke bewoners weten niet wat ze met jou aan moeten. Maak een praatje met het stamhoofd en probeer erachter te komen wat je volgende stap is in dit avontuurlijke zoek-en-vindspel.

 • Domino's deluxe
  Spelen
  Domino's deluxe
  792 keer gespeeld

  In deze luxe versie van het klassieke spel kan je het niet tegen een, maar tegen wel drie computertegenstanders opnemen! Je kan zelfs een team vormen met een van hen om je andere tegenstanders te verslaan.

 • Lijnpuzzel
  Spelen
  Lijnpuzzel
  1948 keer gespeeld

  Kun jij de vormen namaken in dit lastige puzzelspel? Verplaats de punten en kijk of je al deze uitdagende levels kunt voltooien.

 • Veertig rovers: klassieke solitaire
  Spelen
  Veertig rovers: klassieke solitaire
  1193 keer gespeeld

  In deze online versie van solitaire moet je zo scherp en sluw zijn als de rovers van het klassieke verhaal om alle levels te voltooien. Kan jij alle kaarten met elkaar combineren in de makkelijke en de moeilijke modus?

 • 3D pinbal
  Spelen
  3D pinbal
  365 keer gespeeld

  In deze 3D arcadegame kan je twee flipperkasten uitproberen. De ene heeft een levendig 'Dag der doden'-thema en de ander transporteert je naar de kusten van Octopuseiland. Win jij genoeg punten om het scorebord te halen?

 • Agnes Solitaire
  Spelen
  Agnes Solitaire
  656 keer gespeeld

  Kun jij alle kaarten wegspelen in deze uitdagende versie van het klassieke kaartspel? Leg de kaarten op de juiste plek op tafel en probeer een topscore te behalen. Of geef je het op?