Kaartspellen

 • Ono Card Game
  Spelen
  Ono Card Game
  9501 keer gespeeld

  Beproef je geluk in deze online versie van het klassieke kaartspel. Neem het op tegen de computer of tegen andere spelers en probeer je kaarten zo snel mogelijk weg te spelen.

 • Solitaire FRVR
  Spelen
  Solitaire FRVR
  106879 keer gespeeld

  Dit spel is niet voor niks een van de populairste kaartspellen ter wereld! Zin in een paar potjes?

  Solitaire FRVR is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Black Jack Flash
  Spelen
  Black Jack Flash
  3322 keer gespeeld

  Doe een gok en speel tegen de deler. Je kan niet meer dan 21 punten hebben!

 • Spin Solitaire 2
  Spelen
  Spin Solitaire 2
  322 keer gespeeld

  Win jij deze spannende online versie van het klassieke kaartspel? Je kunt zelf kiezen hoeveel rondes je speelt maar hou die klok in de gaten. Je zal niet veel tijd hebben om in elke ronde alle kaarten te matchen.

 • Meesters van klassieke solitaire
  Spelen
  Meesters van klassieke solitaire
  30 keer gespeeld

  Ben jij sneller dan de klok in deze klassieke versie van solitaire? Probeer alle kaarten te combineren in de modus met een of de modus met drie draws.

 • Mahjong-dimensie: 470 seconden
  Spelen
  Mahjong-dimensie: 470 seconden
  1136 keer gespeeld

  In deze 3D versie van de klassieke game heb je maar beperkt de tijd om elk uitdagend level te voltooien. Kan jij alle blokken in de kubus met elkaar combineren voordat de tijd helemaal op is?

 • Spider Solitaire HD
  Spelen
  Spider Solitaire HD
  508 keer gespeeld

 • Mahjong: donkere dimensies
  Spelen
  Mahjong: donkere dimensies
  584 keer gespeeld

  Je hebt niet veel tijd om alle vakjes in deze kubus met elkaar te matchen. Kijk in deze 3D versie van Mahjong goed naar de mysterieuze symbolen. Kan jij ze allemaal combineren voordat de tijd op is?

 • Mahjong Deluxe 2
  Spelen
  Mahjong Deluxe 2
  1125 keer gespeeld

  Dit populaire bordspel komt nogmaals tot leven in deze betoverende online versie. Kies je eigen bord uit en bepaal zelf de positie van je tegels voordat je aan de slag gaat.

 • Tripeaks solitaire
  Spelen
  Tripeaks solitaire
  4395 keer gespeeld

  Je geniet van een betoverende reis terwijl je deze online versie van het klassieke kaartspel speelt. Slenter langs pittoreske meren en weides terwijl je de getallen op de kaarten met elkaar probeert te verbinden.

 • Domino's deluxe
  Spelen
  Domino's deluxe
  797 keer gespeeld

  In deze luxe versie van het klassieke spel kan je het niet tegen een, maar tegen wel drie computertegenstanders opnemen! Je kan zelfs een team vormen met een van hen om je andere tegenstanders te verslaan.

 • Agnes Solitaire
  Spelen
  Agnes Solitaire
  656 keer gespeeld

  Kun jij alle kaarten wegspelen in deze uitdagende versie van het klassieke kaartspel? Leg de kaarten op de juiste plek op tafel en probeer een topscore te behalen. Of geef je het op?

 • Tijd voor freecell solitaire
  Spelen
  Tijd voor freecell solitaire
  1170 keer gespeeld

  De klok tikt door en je hebt niet veel tijd! Kan jij alle kaarten combineren in deze vernuftige en uitdagende versie van het traditionele spel? Je zult snel te werk moeten gaan in deze race tegen de klok.

 • Daily Sudoku
  Spelen
  Daily Sudoku
  11102 keer gespeeld

  Probeer elke dag de drie verschillende veries van Sudoku uit in dit online spel. Elke puzzel heeft een andere moeilijkheidslevel. Kijk of jij de makkelijke modus kunt overwinnen voor je doorgaat naar het middelste level of het moeilijke level.

 • Driedubbel mahjong
  Spelen
  Driedubbel mahjong
  2232 keer gespeeld

  Mahjong kent iedereen wel, maar heb je deze lastige variant van dit eeuwenoude spel wel eens gespeeld?

 • Dagelijkse sudoku
  Spelen
  Dagelijkse sudoku
  429 keer gespeeld

  In deze online versie van het geliefde spel staat je elke dag een nieuwe puzzel te wachten. Kan jij de juiste plek voor elk getal vinden?

 • Klondike solitaire kaartspel
  Spelen
  Klondike solitaire kaartspel
  525 keer gespeeld

  In deze online editie kan je twee verschillende versies van het klassieke kaartspel spelen. Probeer de nieuwe kaarttrekmodus of de modus met drie kaarten. Beide zullen een flinke uitdaging voor je zijn!

 • Uno met vrienden
  Spelen
  Uno met vrienden
  1463 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke kaartspel speel je tegen je vrienden of tegen de computer. Kan jij van al je kaarten afkomen en tientallen punten scoren?

 • Skyscraper Solitaire
  Spelen
  Skyscraper Solitaire
  993 keer gespeeld

  Pas op dat je geen hoogtevrees krijgt in deze coole versie van het klassieke kaartspel. Speel de kaarten zo snel mogelijk weg en probeer alle levels te voltooien.

 • Soliataire basic
  Spelen
  Soliataire basic
  13112 keer gespeeld

  Deze editie van het geliefde kaartspel is perfect voor zowel beginners als meer ervaren spelers. Probeer de versie met een stapel om één kaart te trekken. Als je naar een grotere uitdaging op zoek bent, probeer dan de versie met drie kaarten.

 • Gin Rummy Plus
  Spelen
  Gin Rummy Plus
  333 keer gespeeld

  Geef jouw gin rummy vaardigen een oppepper in deze online versie van het klassieke kaartspel. Kan jij elk van deze virtuele tegenstanders tot op de laatste aan toe verslaan? Sommigen zijn sterk genoeg om zelfs de meest gehaaide kaartenspelers te tergen.

 • Solitaire in Troje
  Spelen
  Solitaire in Troje
  338 keer gespeeld

  Verken de eeuwenoude stad Troje in deze leuke versie van het populaire kaartspel. Zoek de kaartenparen en speel alle kaarten weg voordat de tijd om is.

 • Freecell Solitaire: Classic
  Spelen
  Freecell Solitaire: Classic
  432 keer gespeeld

  Probeer deze klassieke versie van dit geliefde kaartspel eens uit! Leg de kaarten bij elkaar in de juiste volgorde om zoveel mogelijk punten te verzamelen.

 • Solitaire Solitaire
  Spelen
  Solitaire Solitaire
  1427 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij de kaarten in de juiste volgorde leggen in deze online versie van Solitaire? Stel je vaardigheden op de proef en probeer ze zo snel mogelijk weg te spelen.

 • Mahjong Chain: Classic
  Spelen
  Mahjong Chain: Classic
  2893 keer gespeeld

  Deze traditionele versie van het populaire bordspel bevat 10 unieke levels. Zoek snel alle gelijke tegeltjes bij elkaar voordat de tijd om is!

 • Dubbel Klondike Solitaire
  Spelen
  Dubbel Klondike Solitaire
  1023 keer gespeeld

  Tweemaal zoveel lol en een dubbele uitdaging! Dat is wat deze versie van Klondike Solitaire je biedt. Probeer te spelen met het trekken van een of drie kaarten tegelijk. Kan jij alle kaarten van elke stok in zo min mogelijk tijd met elkaar combineren?

 • Oude Rome Solitaire
  Spelen
  Oude Rome Solitaire
  1641 keer gespeeld

  Verken de straten van het oude Rome en zoek alle gelijke kaarten bij elkaar. Denk je dat het je lukt voordat de tijd om is in deze online versie van het klassieke solitaire-spel?

 • Algerian Patience Solitaire
  Spelen
  Algerian Patience Solitaire
  20208 keer gespeeld

  Je concentratie en geduld wordt zeker beloond in deze online versie van het beruchte solitaire-spel. Hoe snel kun jij alle kaarten koppelen?

 • Solitaire-verslaving
  Spelen
  Solitaire-verslaving
  698 keer gespeeld

  Deze unieke versie van het klassieke kaartspel is ontzettend verslavend! Kan jij in elk uitdagend level alle getallen en kleuren met elkaar combineren voordat de tijd op is?

 • Thieves of Egypt
  Spelen
  Thieves of Egypt
  32 keer gespeeld

  In dit spannende kaartspel tikt de klok door. Zal het je lukken om binnen de tijd alle gelijke kaarten uit de stapel te koppelen? Denk goed na over hoe je de kaarten met het nummer 8 weglegt om rijen van afwisselende kleuren te vormen.

 • Spider Solitaire
  Spelen
  Spider Solitaire
  477 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke kaartspel staan je drie verschillende modi te wachten. Als je nog nooit Spider Solitaire hebt gespeeld, speel dan de eenvoudige modus met maar één kaart. Er is ook een moeilijke modus voor ervaren spelers die op zoek zijn naar een echte uitdaging met vier decks.

 • Daily Solitaire Change
  Spelen
  Daily Solitaire Change
  1046 keer gespeeld

  Geniet elke dag van een nieuwe uitdaging in deze online versie van het populaire kaartspel. Hoe sneller je speelt, hoe meer punten je krijgt tijdens de dagelijkse bonus.

 • Spider Solitaire
  Spelen
  Spider Solitaire
  4231 keer gespeeld

  Ben je klaar voor deze unieke onlineversie van het geliefde kaartspel? Je kunt kiezen uit een, twee of vier categorieën voordat je begint. Hoe snel kun je al je kaarten aan tafel uitspelen?

 • Veertig dieven Solitaire
  Spelen
  Veertig dieven Solitaire
  364 keer gespeeld

  Deze mysterieuze versie van Solitaire heeft drie verschillende moeilijkheidsniveaus. Het makkelijke niveau is inderdaad eenvoudig maar durf jij ook het moeilijke niveau aan in dit uitdagende spel?

 • Crescent Solitaire
  Spelen
  Crescent Solitaire
  644 keer gespeeld

  Ga op een leuke verkentocht door deze unieke versie van het klassieke kaartspel. Hoe snel kan je alle kaarten matchen die op deze tafel in een halve maan zijn geplaatst? De klok tikt dus blijf goed opletten.

 • Spider Solitaire: Classic
  Spelen
  Spider Solitaire: Classic
  2324 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij alle kaarten koppelen in deze online versie van het populaire kaartspel? Ga naar de tafel en kijk of je een topscore kunt halen.