Kaartspellen

 • Ono Card Game
  Spelen
  Ono Card Game
  15794 keer gespeeld

  Beproef je geluk in deze online versie van het klassieke kaartspel. Neem het op tegen de computer of tegen andere spelers en probeer je kaarten zo snel mogelijk weg te spelen.

 • Spider Solitaire: klassiek
  Spelen
  Spider Solitaire: klassiek
  118 keer gespeeld

  Probeer de kaarten zo snel mogelijk weg te spelen in deze online versie van het klassieke kaartspel. Je kunt kiezen of je met één, twee of vier kleuren wilt spelen, dus dit spel is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

 • Solitaire FRVR
  Spelen
  Solitaire FRVR
  114441 keer gespeeld

  Dit spel is niet voor niks een van de populairste kaartspellen ter wereld! Zin in een paar potjes?

  Solitaire FRVR is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Tripeaks solitaire
  Spelen
  Tripeaks solitaire
  5926 keer gespeeld

  Je geniet van een betoverende reis terwijl je deze online versie van het klassieke kaartspel speelt. Slenter langs pittoreske meren en weides terwijl je de getallen op de kaarten met elkaar probeert te verbinden.

 • Crescent Solitaire
  Spelen
  Crescent Solitaire
  80 keer gespeeld

  Kan jij alle kaarten met elkaar combineren voordat de tijd op is? Deze unieke online versie van het klassieke kaartspel is veel uitdagender dan het lijkt! Als je vast komt te zitten kan je altijd de hintknop nog gebruiken.

 • Daily Sudoku
  Spelen
  Daily Sudoku
  11477 keer gespeeld

  Probeer elke dag de drie verschillende veries van Sudoku uit in dit online spel. Elke puzzel heeft een andere moeilijkheidslevel. Kijk of jij de makkelijke modus kunt overwinnen voor je doorgaat naar het middelste level of het moeilijke level.

 • Domino's deluxe
  Spelen
  Domino's deluxe
  955 keer gespeeld

  In deze luxe versie van het klassieke spel kan je het niet tegen een, maar tegen wel drie computertegenstanders opnemen! Je kan zelfs een team vormen met een van hen om je andere tegenstanders te verslaan.

 • Mahjong-dimensie: 470 seconden
  Spelen
  Mahjong-dimensie: 470 seconden
  1723 keer gespeeld

  In deze 3D versie van de klassieke game heb je maar beperkt de tijd om elk uitdagend level te voltooien. Kan jij alle blokken in de kubus met elkaar combineren voordat de tijd helemaal op is?

 • Dagelijkse sudoku
  Spelen
  Dagelijkse sudoku
  503 keer gespeeld

  In deze online versie van het geliefde spel staat je elke dag een nieuwe puzzel te wachten. Kan jij de juiste plek voor elk getal vinden?

 • Mahjong-dimensies voor de vakantie
  Spelen
  Mahjong-dimensies voor de vakantie
  853 keer gespeeld

  Dit is een online versie van Mahjong die perfect bij de vakantie past! Hoe snel kan jij alle cakjes, kerstmannen, teddyberen en nog veel meer dingen met elkaar matchen? Inspecteer de 3D kubus en verbind de vierkanten zo snel mogelijk met elkaar.

 • Best Classic Solitaire
  Spelen
  Best Classic Solitaire
  4443 keer gespeeld

  Je kunt je Patiencevaardigheden verbeteren met deze online kaart-game. Je kunt ook twee verschillende speelwijzen uitproberen. Paar de kaarten zo snel als je kunt.

 • Mahjong Chain: Classic
  Spelen
  Mahjong Chain: Classic
  3383 keer gespeeld

  Deze traditionele versie van het populaire bordspel bevat 10 unieke levels. Zoek snel alle gelijke tegeltjes bij elkaar voordat de tijd om is!

 • Spider Solitaire
  Spelen
  Spider Solitaire
  5122 keer gespeeld

  Ben je klaar voor deze unieke onlineversie van het geliefde kaartspel? Je kunt kiezen uit een, twee of vier categorieën voordat je begint. Hoe snel kun je al je kaarten aan tafel uitspelen?

 • Crescent Solitaire
  Spelen
  Crescent Solitaire
  788 keer gespeeld

  Ga op een leuke verkentocht door deze unieke versie van het klassieke kaartspel. Hoe snel kan je alle kaarten matchen die op deze tafel in een halve maan zijn geplaatst? De klok tikt dus blijf goed opletten.

 • Mahjong: donkere dimensies
  Spelen
  Mahjong: donkere dimensies
  1142 keer gespeeld

  Je hebt niet veel tijd om alle vakjes in deze kubus met elkaar te matchen. Kijk in deze 3D versie van Mahjong goed naar de mysterieuze symbolen. Kan jij ze allemaal combineren voordat de tijd op is?

 • Goudmahjong FRVR
  Spelen
  Goudmahjong FRVR
  1400 keer gespeeld

  Kan jij alle levels uitspelen in deze uitdagende en unieke versie van dit klassieke bordspel? Je doel is om de gouden tegels en alle andere tegels die in de weg zitten te combineren. Drijf je mahjongvaardigheden tot het uiterste en ontdek of je het laatste bord kan bereiken.

 • Tri Tower Solitaire: Classic
  Spelen
  Tri Tower Solitaire: Classic
  1197 keer gespeeld

  Geniet van een schilderachtig koninkrijk terwijl je ondertussen de top van alle torens in deze kaartstapel probeert te bereiken. Kun jij ze allemaal koppelen om die grote bonus binnen te slepen in deze leuke versie van het klassieke spel?

 • Mahjong Chain
  Spelen
  Mahjong Chain
  28111 keer gespeeld

  Verbind dezelfde stenen met elkaar om het bord leeg te spelen.

 • Solitaire-verslaving
  Spelen
  Solitaire-verslaving
  838 keer gespeeld

  Deze unieke versie van het klassieke kaartspel is ontzettend verslavend! Kan jij in elk uitdagend level alle getallen en kleuren met elkaar combineren voordat de tijd op is?

 • Thieves of Egypt Solitaire
  Spelen
  Thieves of Egypt Solitaire
  10343 keer gespeeld

  Beleef een spannend avontuur in een magisch en betoverend koninkrijk. In dit unieke kaartspel moet je kaarten van de piramide verwijderen en gelijke kaarten in de juiste volgorde plaatsen.

 • Mahjong voor elke dag
  Spelen
  Mahjong voor elke dag
  1119 keer gespeeld

  Elke dag van de week krijg je een nieuwe uitdaging in deze onlineversie van het klassieke bordspel. Strijd tegen de klok en laat de tegels zo snel als je kunt op elkaar aansluiten.

 • Driedubbel mahjong
  Spelen
  Driedubbel mahjong
  2907 keer gespeeld

  Mahjong kent iedereen wel, maar heb je deze lastige variant van dit eeuwenoude spel wel eens gespeeld?

 • Solitaire in Troje
  Spelen
  Solitaire in Troje
  338 keer gespeeld

  Verken de eeuwenoude stad Troje in deze leuke versie van het populaire kaartspel. Zoek de kaartenparen en speel alle kaarten weg voordat de tijd om is.

 • Tiki Solitaire
  Spelen
  Tiki Solitaire
  353 keer gespeeld

  Can you make it through all of the challenges that are waiting for you in this Polynesian card game? Check out some cool tikis while you try to match up each one of the cards in every stack.

 • Dubbel Klondike Solitaire
  Spelen
  Dubbel Klondike Solitaire
  1180 keer gespeeld

  Tweemaal zoveel lol en een dubbele uitdaging! Dat is wat deze versie van Klondike Solitaire je biedt. Probeer te spelen met het trekken van een of drie kaarten tegelijk. Kan jij alle kaarten van elke stok in zo min mogelijk tijd met elkaar combineren?

 • Eeuwenoude wonderen solitaire
  Spelen
  Eeuwenoude wonderen solitaire
  193 keer gespeeld

  Stel je kaartvaardigheden op de proef en ontsluier de raadselen van eeuwenoude beschavingen.

 • Dubbel freecell
  Spelen
  Dubbel freecell
  2751 keer gespeeld

  Deze versie van het klassieke kaartspelletje is dubbel zo leuk!

 • Thieves of Egypt
  Spelen
  Thieves of Egypt
  523 keer gespeeld

  In dit spannende kaartspel tikt de klok door. Zal het je lukken om binnen de tijd alle gelijke kaarten uit de stapel te koppelen? Denk goed na over hoe je de kaarten met het nummer 8 weglegt om rijen van afwisselende kleuren te vormen.

 • Daily Solitaire Change
  Spelen
  Daily Solitaire Change
  1129 keer gespeeld

  Geniet elke dag van een nieuwe uitdaging in deze online versie van het populaire kaartspel. Hoe sneller je speelt, hoe meer punten je krijgt tijdens de dagelijkse bonus.

 • Algerian Patience Solitaire
  Spelen
  Algerian Patience Solitaire
  20546 keer gespeeld

  Je concentratie en geduld wordt zeker beloond in deze online versie van het beruchte solitaire-spel. Hoe snel kun jij alle kaarten koppelen?

 • Spin Solitaire 2
  Spelen
  Spin Solitaire 2
  412 keer gespeeld

  Win jij deze spannende online versie van het klassieke kaartspel? Je kunt zelf kiezen hoeveel rondes je speelt maar hou die klok in de gaten. Je zal niet veel tijd hebben om in elke ronde alle kaarten te matchen.

 • Veertig dieven Solitaire
  Spelen
  Veertig dieven Solitaire
  364 keer gespeeld

  Deze mysterieuze versie van Solitaire heeft drie verschillende moeilijkheidsniveaus. Het makkelijke niveau is inderdaad eenvoudig maar durf jij ook het moeilijke niveau aan in dit uitdagende spel?

 • Mahjong in zwart en wit
  Spelen
  Mahjong in zwart en wit
  927 keer gespeeld

  Deze zwart-witversie van Mahjong brengt je yin en je yang helemaal in evenwicht!

 • Spider Solitaire HD
  Spelen
  Spider Solitaire HD
  584 keer gespeeld

 • Freecell solitaire
  Spelen
  Freecell solitaire
  0 keer gespeeld

  Heb je even niets te doen? Probeer dan deze uitdagende solitaireversie eens!

 • Bliksemkaarten
  Spelen
  Bliksemkaarten
  881 keer gespeeld

  Kun jij de computer verslaan in dit snelle en woeste kaartspel? Houd je koppie erbij en probeer zo snel mogelijk alle gelijke kaarten te koppelen.