Kaartspellen

 • Solitaire FRVR
  Spelen
  Solitaire FRVR
  97078 keer gespeeld

  Dit spel is niet voor niks een van de populairste kaartspellen ter wereld! Zin in een paar potjes?

 • Ono Card Game
  Spelen
  Ono Card Game
  5919 keer gespeeld

  Beproef je geluk in deze online versie van het klassieke kaartspel. Neem het op tegen de computer of tegen andere spelers en probeer je kaarten zo snel mogelijk weg te spelen.

 • Daily Sudoku
  Spelen
  Daily Sudoku
  10748 keer gespeeld

  Probeer elke dag de drie verschillende veries van Sudoku uit in dit online spel. Elke puzzel heeft een andere moeilijkheidslevel. Kijk of jij de makkelijke modus kunt overwinnen voor je doorgaat naar het middelste level of het moeilijke level.

 • Dubbele Klondike
  Spelen
  Dubbele Klondike
  11912 keer gespeeld

  Zin in wat rustgevends? Speel dan deze coole solitairevariant.

 • Tripeaks solitaire
  Spelen
  Tripeaks solitaire
  2667 keer gespeeld

  Je geniet van een betoverende reis terwijl je deze online versie van het klassieke kaartspel speelt. Slenter langs pittoreske meren en weides terwijl je de getallen op de kaarten met elkaar probeert te verbinden.

 • Mahjong solitaire
  Spelen
  Mahjong solitaire
  451 keer gespeeld

  Verbeter je Mahjong-vaardigheden met deze online versie van het klassieke spel. Match zo snel mogelijk de tegels op elk bord. De klok begint te tikken nadat je de eerste zet hebt gedaan.

 • Spider Solitaire
  Spelen
  Spider Solitaire
  3588 keer gespeeld

  Ben je klaar voor deze unieke onlineversie van het geliefde kaartspel? Je kunt kiezen uit een, twee of vier categorieën voordat je begint. Hoe snel kun je al je kaarten aan tafel uitspelen?

 • Klassieke solitaire
  Spelen
  Klassieke solitaire
  8360 keer gespeeld

  Solitaire biedt je urenlang kaartplezier. Met deze klassieke versie is het niet anders. Maak vier stapels kaarten in oplopende volgorde. Hoe sneller je bent, hoe meer punten je krijgt.

 • Governor of Poker 3
  Spelen
  Governor of Poker 3
  6932 keer gespeeld

  Howdy partner! Heb je zin in een uitdagend kaartspelletje? Kom dan naar de saloon voor een potje poker en speel je tegenstanders onder tafel!

 • Thieves of Egypt Solitaire
  Spelen
  Thieves of Egypt Solitaire
  8781 keer gespeeld

  Beleef een spannend avontuur in een magisch en betoverend koninkrijk. In dit unieke kaartspel moet je kaarten van de piramide verwijderen en gelijke kaarten in de juiste volgorde plaatsen.

 • Domino's deluxe
  Spelen
  Domino's deluxe
  727 keer gespeeld

  In deze luxe versie van het klassieke spel kan je het niet tegen een, maar tegen wel drie computertegenstanders opnemen! Je kan zelfs een team vormen met een van hen om je andere tegenstanders te verslaan.

 • Mahjong Chain
  Spelen
  Mahjong Chain
  25639 keer gespeeld

  Verbind dezelfde stenen met elkaar om het bord leeg te spelen.

 • Best Classic Solitaire
  Spelen
  Best Classic Solitaire
  3590 keer gespeeld

  Je kunt je Patiencevaardigheden verbeteren met deze online kaart-game. Je kunt ook twee verschillende speelwijzen uitproberen. Paar de kaarten zo snel als je kunt.

 • Crescent Solitaire
  Spelen
  Crescent Solitaire
  416 keer gespeeld

  Ga op een leuke verkentocht door deze unieke versie van het klassieke kaartspel. Hoe snel kan je alle kaarten matchen die op deze tafel in een halve maan zijn geplaatst? De klok tikt dus blijf goed opletten.

 • Algerian Patience
  Spelen
  Algerian Patience
  18435 keer gespeeld

  Speel alle kaarten van het speelveld om te winnen!

 • Mahjong-dimensies voor de vakantie
  Spelen
  Mahjong-dimensies voor de vakantie
  402 keer gespeeld

  Dit is een online versie van Mahjong die perfect bij de vakantie past! Hoe snel kan jij alle cakjes, kerstmannen, teddyberen en nog veel meer dingen met elkaar matchen? Inspecteer de 3D kubus en verbind de vierkanten zo snel mogelijk met elkaar.

 • Boter-kaas-en-eieren met vrienden
  Spelen
  Boter-kaas-en-eieren met vrienden
  655 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke spelletje kan je vrienden uitdagen of het opnemen tegen online tegenstanders. Laat maar eens zien hoe goed je bent! Waar zet jij je eerste X of O?

 • Mahjong-dimensies: snoep
  Spelen
  Mahjong-dimensies: snoep
  890 keer gespeeld

  In deze driedimensionale versie van het geliefde bordspel staat je een wereld vol heerlijk zoete uitdagingen te wachten. Combineer zo snel als je kan de verschillende soorten snoepjes op alle blokken.

 • Goudmahjong FRVR
  Spelen
  Goudmahjong FRVR
  1204 keer gespeeld

  Kan jij alle levels uitspelen in deze uitdagende en unieke versie van dit klassieke bordspel? Je doel is om de gouden tegels en alle andere tegels die in de weg zitten te combineren. Drijf je mahjongvaardigheden tot het uiterste en ontdek of je het laatste bord kan bereiken.

 • Eeuwenoude wonderen solitaire
  Spelen
  Eeuwenoude wonderen solitaire
  135 keer gespeeld

  Stel je kaartvaardigheden op de proef en ontsluier de raadselen van eeuwenoude beschavingen.

 • Mahjong-dimensie: 470 seconden
  Spelen
  Mahjong-dimensie: 470 seconden
  829 keer gespeeld

  In deze 3D versie van de klassieke game heb je maar beperkt de tijd om elk uitdagend level te voltooien. Kan jij alle blokken in de kubus met elkaar combineren voordat de tijd helemaal op is?

 • Dagelijkse Sudokupuzzel
  Spelen
  Dagelijkse Sudokupuzzel
  371 keer gespeeld

  In deze online versie van Sudoku kan je elke dag een andere puzzel uitproberen. Er zijn ook dagelijkse tips die je zullen helpen om je skills te verbeteren.

 • Bliksemkaarten
  Spelen
  Bliksemkaarten
  519 keer gespeeld

  Kun jij de computer verslaan in dit snelle en woeste kaartspel? Houd je koppie erbij en probeer zo snel mogelijk alle gelijke kaarten te koppelen.

 • Uno met vrienden
  Spelen
  Uno met vrienden
  946 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke kaartspel speel je tegen je vrienden of tegen de computer. Kan jij van al je kaarten afkomen en tientallen punten scoren?

 • Sleutelsolitaire
  Spelen
  Sleutelsolitaire
  638 keer gespeeld

  Jippie! Hoe staat het met jouw solitairevaardigheden? Denk je dat je dit wilde kaartspelletje kunt oplossen?

 • Solitairequeeste: piramide
  Spelen
  Solitairequeeste: piramide
  8897 keer gespeeld

  Ontsluier de geheimen van de piramide in Solitairequeeste: piramide. Speel alle kaarten weg om te winnen in dit vervolg op het populaire Solitairequeeste: klondike!

 • Spinsolitaire: strandresort
  Spelen
  Spinsolitaire: strandresort
  12 keer gespeeld

  Ga op reis naar dit strandresort en speel dit ouderwets leuke kaartspel. Kies uit drie verschillende speltypes voor zowel de beginnende als doorgewinterde kaartspelers.

 • Pyramid Solitaire Express
  Spelen
  Pyramid Solitaire Express
  12983 keer gespeeld

  Schiet op, want deze trein boordevol solitaireplezier staat op het punt om te vertrekken!

 • Spider Solitaire
  Spelen
  Spider Solitaire
  430 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke kaartspel staan je drie verschillende modi te wachten. Als je nog nooit Spider Solitaire hebt gespeeld, speel dan de eenvoudige modus met maar één kaart. Er is ook een moeilijke modus voor ervaren spelers die op zoek zijn naar een echte uitdaging met vier decks.

 • Refuge Solitaire
  Spelen
  Refuge Solitaire
  1218 keer gespeeld

  Geniet van een majestueus uitzicht op een prachtig bergmeer terwijl je de kaarten matcht in deze ontspannende online versie van het klassieke spel. Leg de kaarten in de buitenste stapel in de juiste volgorde op de onderliggende stapels.

 • 4 Colors
  Spelen
  4 Colors
  5106 keer gespeeld

  Win jij dit spannende kaartspel? Je moet alle gelijke getallen en kleuren bij elkaar zoeken om zo snel mogelijk van je kaarten af te zijn. Let vooral goed op de joker die je een grote boost geeft.

 • Mahjongkaarten
  Spelen
  Mahjongkaarten
  223 keer gespeeld

  Mahjong krijgt een nieuwe draai in deze online versie van het klassieke bordspel. In plaats van tegels, kun je nu alle gelijke speelkaarten verbinden? Race tegen de klok om elk van deze lastige borden te voltooien.

 • Veertig dieven Solitaire
  Spelen
  Veertig dieven Solitaire
  364 keer gespeeld

  Deze mysterieuze versie van Solitaire heeft drie verschillende moeilijkheidsniveaus. Het makkelijke niveau is inderdaad eenvoudig maar durf jij ook het moeilijke niveau aan in dit uitdagende spel?

 • Dagelijkse sudoku
  Spelen
  Dagelijkse sudoku
  352 keer gespeeld

  In deze online versie van het geliefde spel staat je elke dag een nieuwe puzzel te wachten. Kan jij de juiste plek voor elk getal vinden?

 • Klondike Solitaire
  Spelen
  Klondike Solitaire
  699 keer gespeeld

  De klok begint te tikken na je eerste zet in deze intense versie van het klassieke kaartspel. Haal jij het binnen de tijd door slimme beslissingen te nemen?

 • Tri Tower Solitaire: Classic
  Spelen
  Tri Tower Solitaire: Classic
  918 keer gespeeld

  Geniet van een schilderachtig koninkrijk terwijl je ondertussen de top van alle torens in deze kaartstapel probeert te bereiken. Kun jij ze allemaal koppelen om die grote bonus binnen te slepen in deze leuke versie van het klassieke spel?