Kaartspellen

 • Solitaire FRVR
  Spelen
  Solitaire FRVR
  96513 keer gespeeld

  Dit spel is niet voor niks een van de populairste kaartspellen ter wereld! Zin in een paar potjes?

 • Ono Card Game
  Spelen
  Ono Card Game
  5788 keer gespeeld

  Beproef je geluk in deze online versie van het klassieke kaartspel. Neem het op tegen de computer of tegen andere spelers en probeer je kaarten zo snel mogelijk weg te spelen.

 • Daily Sudoku
  Spelen
  Daily Sudoku
  10718 keer gespeeld

  Probeer elke dag de drie verschillende veries van Sudoku uit in dit online spel. Elke puzzel heeft een andere moeilijkheidslevel. Kijk of jij de makkelijke modus kunt overwinnen voor je doorgaat naar het middelste level of het moeilijke level.

 • Dubbele Klondike
  Spelen
  Dubbele Klondike
  11799 keer gespeeld

  Zin in wat rustgevends? Speel dan deze coole solitairevariant.

 • Tripeaks solitaire
  Spelen
  Tripeaks solitaire
  2544 keer gespeeld

  Je geniet van een betoverende reis terwijl je deze online versie van het klassieke kaartspel speelt. Slenter langs pittoreske meren en weides terwijl je de getallen op de kaarten met elkaar probeert te verbinden.

 • Mahjong solitaire
  Spelen
  Mahjong solitaire
  414 keer gespeeld

  Verbeter je Mahjong-vaardigheden met deze online versie van het klassieke spel. Match zo snel mogelijk de tegels op elk bord. De klok begint te tikken nadat je de eerste zet hebt gedaan.

 • Governor of Poker 3
  Spelen
  Governor of Poker 3
  6920 keer gespeeld

  Howdy partner! Heb je zin in een uitdagend kaartspelletje? Kom dan naar de saloon voor een potje poker en speel je tegenstanders onder tafel!

 • Spider Solitaire
  Spelen
  Spider Solitaire
  3579 keer gespeeld

  Ben je klaar voor deze unieke onlineversie van het geliefde kaartspel? Je kunt kiezen uit een, twee of vier categorieën voordat je begint. Hoe snel kun je al je kaarten aan tafel uitspelen?

 • Klassieke solitaire
  Spelen
  Klassieke solitaire
  8343 keer gespeeld

  Solitaire biedt je urenlang kaartplezier. Met deze klassieke versie is het niet anders. Maak vier stapels kaarten in oplopende volgorde. Hoe sneller je bent, hoe meer punten je krijgt.

 • Thieves of Egypt Solitaire
  Spelen
  Thieves of Egypt Solitaire
  8715 keer gespeeld

  Beleef een spannend avontuur in een magisch en betoverend koninkrijk. In dit unieke kaartspel moet je kaarten van de piramide verwijderen en gelijke kaarten in de juiste volgorde plaatsen.

 • Domino's deluxe
  Spelen
  Domino's deluxe
  727 keer gespeeld

  In deze luxe versie van het klassieke spel kan je het niet tegen een, maar tegen wel drie computertegenstanders opnemen! Je kan zelfs een team vormen met een van hen om je andere tegenstanders te verslaan.

 • Mahjong Chain
  Spelen
  Mahjong Chain
  25562 keer gespeeld

  Verbind dezelfde stenen met elkaar om het bord leeg te spelen.

 • Boter-kaas-en-eieren met vrienden
  Spelen
  Boter-kaas-en-eieren met vrienden
  648 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke spelletje kan je vrienden uitdagen of het opnemen tegen online tegenstanders. Laat maar eens zien hoe goed je bent! Waar zet jij je eerste X of O?

 • Best Classic Solitaire
  Spelen
  Best Classic Solitaire
  3571 keer gespeeld

  Je kunt je Patiencevaardigheden verbeteren met deze online kaart-game. Je kunt ook twee verschillende speelwijzen uitproberen. Paar de kaarten zo snel als je kunt.

 • Dagelijkse Sudokupuzzel
  Spelen
  Dagelijkse Sudokupuzzel
  371 keer gespeeld

  In deze online versie van Sudoku kan je elke dag een andere puzzel uitproberen. Er zijn ook dagelijkse tips die je zullen helpen om je skills te verbeteren.

 • Mahjong-dimensies voor de vakantie
  Spelen
  Mahjong-dimensies voor de vakantie
  398 keer gespeeld

  Dit is een online versie van Mahjong die perfect bij de vakantie past! Hoe snel kan jij alle cakjes, kerstmannen, teddyberen en nog veel meer dingen met elkaar matchen? Inspecteer de 3D kubus en verbind de vierkanten zo snel mogelijk met elkaar.

 • Algerian Patience
  Spelen
  Algerian Patience
  18349 keer gespeeld

  Speel alle kaarten van het speelveld om te winnen!

 • Mahjong-dimensies: snoep
  Spelen
  Mahjong-dimensies: snoep
  856 keer gespeeld

  In deze driedimensionale versie van het geliefde bordspel staat je een wereld vol heerlijk zoete uitdagingen te wachten. Combineer zo snel als je kan de verschillende soorten snoepjes op alle blokken.

 • Crescent Solitaire
  Spelen
  Crescent Solitaire
  397 keer gespeeld

  Ga op een leuke verkentocht door deze unieke versie van het klassieke kaartspel. Hoe snel kan je alle kaarten matchen die op deze tafel in een halve maan zijn geplaatst? De klok tikt dus blijf goed opletten.

 • Goudmahjong FRVR
  Spelen
  Goudmahjong FRVR
  1194 keer gespeeld

  Kan jij alle levels uitspelen in deze uitdagende en unieke versie van dit klassieke bordspel? Je doel is om de gouden tegels en alle andere tegels die in de weg zitten te combineren. Drijf je mahjongvaardigheden tot het uiterste en ontdek of je het laatste bord kan bereiken.

 • Bliksemkaarten
  Spelen
  Bliksemkaarten
  519 keer gespeeld

  Kun jij de computer verslaan in dit snelle en woeste kaartspel? Houd je koppie erbij en probeer zo snel mogelijk alle gelijke kaarten te koppelen.

 • Eeuwenoude wonderen solitaire
  Spelen
  Eeuwenoude wonderen solitaire
  135 keer gespeeld

  Stel je kaartvaardigheden op de proef en ontsluier de raadselen van eeuwenoude beschavingen.

 • Mahjong-dimensie: 470 seconden
  Spelen
  Mahjong-dimensie: 470 seconden
  796 keer gespeeld

  In deze 3D versie van de klassieke game heb je maar beperkt de tijd om elk uitdagend level te voltooien. Kan jij alle blokken in de kubus met elkaar combineren voordat de tijd helemaal op is?

 • Sleutelsolitaire
  Spelen
  Sleutelsolitaire
  638 keer gespeeld

  Jippie! Hoe staat het met jouw solitairevaardigheden? Denk je dat je dit wilde kaartspelletje kunt oplossen?

 • Spider Solitaire
  Spelen
  Spider Solitaire
  430 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke kaartspel staan je drie verschillende modi te wachten. Als je nog nooit Spider Solitaire hebt gespeeld, speel dan de eenvoudige modus met maar één kaart. Er is ook een moeilijke modus voor ervaren spelers die op zoek zijn naar een echte uitdaging met vier decks.

 • Solitairequeeste: piramide
  Spelen
  Solitairequeeste: piramide
  8881 keer gespeeld

  Ontsluier de geheimen van de piramide in Solitairequeeste: piramide. Speel alle kaarten weg om te winnen in dit vervolg op het populaire Solitairequeeste: klondike!

 • 4 Colors
  Spelen
  4 Colors
  5068 keer gespeeld

  Win jij dit spannende kaartspel? Je moet alle gelijke getallen en kleuren bij elkaar zoeken om zo snel mogelijk van je kaarten af te zijn. Let vooral goed op de joker die je een grote boost geeft.

 • Spinsolitaire: strandresort
  Spelen
  Spinsolitaire: strandresort
  12 keer gespeeld

  Ga op reis naar dit strandresort en speel dit ouderwets leuke kaartspel. Kies uit drie verschillende speltypes voor zowel de beginnende als doorgewinterde kaartspelers.

 • Uno met vrienden
  Spelen
  Uno met vrienden
  928 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke kaartspel speel je tegen je vrienden of tegen de computer. Kan jij van al je kaarten afkomen en tientallen punten scoren?

 • Pyramid Solitaire Express
  Spelen
  Pyramid Solitaire Express
  12953 keer gespeeld

  Schiet op, want deze trein boordevol solitaireplezier staat op het punt om te vertrekken!

 • Mahjongkaarten
  Spelen
  Mahjongkaarten
  223 keer gespeeld

  Mahjong krijgt een nieuwe draai in deze online versie van het klassieke bordspel. In plaats van tegels, kun je nu alle gelijke speelkaarten verbinden? Race tegen de klok om elk van deze lastige borden te voltooien.

 • Veertig dieven Solitaire
  Spelen
  Veertig dieven Solitaire
  364 keer gespeeld

  Deze mysterieuze versie van Solitaire heeft drie verschillende moeilijkheidsniveaus. Het makkelijke niveau is inderdaad eenvoudig maar durf jij ook het moeilijke niveau aan in dit uitdagende spel?

 • Mahjong voor elke dag
  Spelen
  Mahjong voor elke dag
  1043 keer gespeeld

  Elke dag van de week krijg je een nieuwe uitdaging in deze onlineversie van het klassieke bordspel. Strijd tegen de klok en laat de tegels zo snel als je kunt op elkaar aansluiten.

 • Piratenkaart
  Spelen
  Piratenkaart
  244 keer gespeeld

  Hoelang kun jij je piraat in leven houden in dit grappige kaartspel? Houd zijn gezondheidspunten in de gaten en neem het op tegen skeletten, reuzen en andere angstaanjagende vijanden. Vergeet ook niet om de handige power-ups en de coole wapens en schilden te verzamelen.

 • Refuge Solitaire
  Spelen
  Refuge Solitaire
  1209 keer gespeeld

  Geniet van een majestueus uitzicht op een prachtig bergmeer terwijl je de kaarten matcht in deze ontspannende online versie van het klassieke spel. Leg de kaarten in de buitenste stapel in de juiste volgorde op de onderliggende stapels.

 • Dagelijkse sudoku
  Spelen
  Dagelijkse sudoku
  348 keer gespeeld

  In deze online versie van het geliefde spel staat je elke dag een nieuwe puzzel te wachten. Kan jij de juiste plek voor elk getal vinden?