Kaartspellen

 • Solitaire FRVR
  Spelen
  Solitaire FRVR
  102257 keer gespeeld

  Dit spel is niet voor niks een van de populairste kaartspellen ter wereld! Zin in een paar potjes?

 • Ono Card Game
  Spelen
  Ono Card Game
  7530 keer gespeeld

  Beproef je geluk in deze online versie van het klassieke kaartspel. Neem het op tegen de computer of tegen andere spelers en probeer je kaarten zo snel mogelijk weg te spelen.

 • Daily Sudoku
  Spelen
  Daily Sudoku
  10929 keer gespeeld

  Probeer elke dag de drie verschillende veries van Sudoku uit in dit online spel. Elke puzzel heeft een andere moeilijkheidslevel. Kijk of jij de makkelijke modus kunt overwinnen voor je doorgaat naar het middelste level of het moeilijke level.

 • Mahjong solitaire
  Spelen
  Mahjong solitaire
  951 keer gespeeld

  Verbeter je Mahjong-vaardigheden met deze online versie van het klassieke spel. Match zo snel mogelijk de tegels op elk bord. De klok begint te tikken nadat je de eerste zet hebt gedaan.

 • Tripeaks solitaire
  Spelen
  Tripeaks solitaire
  3571 keer gespeeld

  Je geniet van een betoverende reis terwijl je deze online versie van het klassieke kaartspel speelt. Slenter langs pittoreske meren en weides terwijl je de getallen op de kaarten met elkaar probeert te verbinden.

 • Mahjong-dimensies voor de vakantie
  Spelen
  Mahjong-dimensies voor de vakantie
  511 keer gespeeld

  Dit is een online versie van Mahjong die perfect bij de vakantie past! Hoe snel kan jij alle cakjes, kerstmannen, teddyberen en nog veel meer dingen met elkaar matchen? Inspecteer de 3D kubus en verbind de vierkanten zo snel mogelijk met elkaar.

 • Spider Solitaire
  Spelen
  Spider Solitaire
  3649 keer gespeeld

  Ben je klaar voor deze unieke onlineversie van het geliefde kaartspel? Je kunt kiezen uit een, twee of vier categorieën voordat je begint. Hoe snel kun je al je kaarten aan tafel uitspelen?

 • Governor of Poker 3
  Spelen
  Governor of Poker 3
  7056 keer gespeeld

  Howdy partner! Heb je zin in een uitdagend kaartspelletje? Kom dan naar de saloon voor een potje poker en speel je tegenstanders onder tafel!

 • Domino's deluxe
  Spelen
  Domino's deluxe
  727 keer gespeeld

  In deze luxe versie van het klassieke spel kan je het niet tegen een, maar tegen wel drie computertegenstanders opnemen! Je kan zelfs een team vormen met een van hen om je andere tegenstanders te verslaan.

 • Dubbele Klondike
  Spelen
  Dubbele Klondike
  12711 keer gespeeld

  Zin in wat rustgevends? Speel dan deze coole solitairevariant.

 • Klassieke solitaire
  Spelen
  Klassieke solitaire
  8528 keer gespeeld

  Solitaire biedt je urenlang kaartplezier. Met deze klassieke versie is het niet anders. Maak vier stapels kaarten in oplopende volgorde. Hoe sneller je bent, hoe meer punten je krijgt.

 • Thieves of Egypt Solitaire
  Spelen
  Thieves of Egypt Solitaire
  9253 keer gespeeld

  Beleef een spannend avontuur in een magisch en betoverend koninkrijk. In dit unieke kaartspel moet je kaarten van de piramide verwijderen en gelijke kaarten in de juiste volgorde plaatsen.

 • Mahjong Chain
  Spelen
  Mahjong Chain
  26246 keer gespeeld

  Verbind dezelfde stenen met elkaar om het bord leeg te spelen.

 • Goudmahjong FRVR
  Spelen
  Goudmahjong FRVR
  1296 keer gespeeld

  Kan jij alle levels uitspelen in deze uitdagende en unieke versie van dit klassieke bordspel? Je doel is om de gouden tegels en alle andere tegels die in de weg zitten te combineren. Drijf je mahjongvaardigheden tot het uiterste en ontdek of je het laatste bord kan bereiken.

 • Best Classic Solitaire
  Spelen
  Best Classic Solitaire
  3785 keer gespeeld

  Je kunt je Patiencevaardigheden verbeteren met deze online kaart-game. Je kunt ook twee verschillende speelwijzen uitproberen. Paar de kaarten zo snel als je kunt.

 • Crescent Solitaire
  Spelen
  Crescent Solitaire
  586 keer gespeeld

  Ga op een leuke verkentocht door deze unieke versie van het klassieke kaartspel. Hoe snel kan je alle kaarten matchen die op deze tafel in een halve maan zijn geplaatst? De klok tikt dus blijf goed opletten.

 • Mahjong-dimensies: snoep
  Spelen
  Mahjong-dimensies: snoep
  1077 keer gespeeld

  In deze driedimensionale versie van het geliefde bordspel staat je een wereld vol heerlijk zoete uitdagingen te wachten. Combineer zo snel als je kan de verschillende soorten snoepjes op alle blokken.

 • Boter-kaas-en-eieren met vrienden
  Spelen
  Boter-kaas-en-eieren met vrienden
  727 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke spelletje kan je vrienden uitdagen of het opnemen tegen online tegenstanders. Laat maar eens zien hoe goed je bent! Waar zet jij je eerste X of O?

 • Dagelijkse Sudokupuzzel
  Spelen
  Dagelijkse Sudokupuzzel
  400 keer gespeeld

  In deze online versie van Sudoku kan je elke dag een andere puzzel uitproberen. Er zijn ook dagelijkse tips die je zullen helpen om je skills te verbeteren.

 • Mahjongkaarten
  Spelen
  Mahjongkaarten
  267 keer gespeeld

  Mahjong krijgt een nieuwe draai in deze online versie van het klassieke bordspel. In plaats van tegels, kun je nu alle gelijke speelkaarten verbinden? Race tegen de klok om elk van deze lastige borden te voltooien.

 • Eeuwenoude wonderen solitaire
  Spelen
  Eeuwenoude wonderen solitaire
  168 keer gespeeld

  Stel je kaartvaardigheden op de proef en ontsluier de raadselen van eeuwenoude beschavingen.

 • Spinsolitaire: strandresort
  Spelen
  Spinsolitaire: strandresort
  12 keer gespeeld

  Ga op reis naar dit strandresort en speel dit ouderwets leuke kaartspel. Kies uit drie verschillende speltypes voor zowel de beginnende als doorgewinterde kaartspelers.

 • Dubbel Klondike Solitaire
  Spelen
  Dubbel Klondike Solitaire
  892 keer gespeeld

  Tweemaal zoveel lol en een dubbele uitdaging! Dat is wat deze versie van Klondike Solitaire je biedt. Probeer te spelen met het trekken van een of drie kaarten tegelijk. Kan jij alle kaarten van elke stok in zo min mogelijk tijd met elkaar combineren?

 • Refuge Solitaire
  Spelen
  Refuge Solitaire
  1298 keer gespeeld

  Geniet van een majestueus uitzicht op een prachtig bergmeer terwijl je de kaarten matcht in deze ontspannende online versie van het klassieke spel. Leg de kaarten in de buitenste stapel in de juiste volgorde op de onderliggende stapels.

 • Bliksemkaarten
  Spelen
  Bliksemkaarten
  547 keer gespeeld

  Kun jij de computer verslaan in dit snelle en woeste kaartspel? Houd je koppie erbij en probeer zo snel mogelijk alle gelijke kaarten te koppelen.

 • Sleutelsolitaire
  Spelen
  Sleutelsolitaire
  693 keer gespeeld

  Jippie! Hoe staat het met jouw solitairevaardigheden? Denk je dat je dit wilde kaartspelletje kunt oplossen?

 • Mahjong voor elke dag
  Spelen
  Mahjong voor elke dag
  1043 keer gespeeld

  Elke dag van de week krijg je een nieuwe uitdaging in deze onlineversie van het klassieke bordspel. Strijd tegen de klok en laat de tegels zo snel als je kunt op elkaar aansluiten.

 • Spider Solitaire
  Spelen
  Spider Solitaire
  446 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke kaartspel staan je drie verschillende modi te wachten. Als je nog nooit Spider Solitaire hebt gespeeld, speel dan de eenvoudige modus met maar één kaart. Er is ook een moeilijke modus voor ervaren spelers die op zoek zijn naar een echte uitdaging met vier decks.

 • Mahjong in zwart en wit
  Spelen
  Mahjong in zwart en wit
  818 keer gespeeld

  Deze zwart-witversie van Mahjong brengt je yin en je yang helemaal in evenwicht!

 • Mahjong Solitaire
  Spelen
  Mahjong Solitaire
  765 keer gespeeld

  Mahjongstenen met dieren geven dit klassieke spel een extra grappige dimensie!

 • Spider Solitaire: Classic
  Spelen
  Spider Solitaire: Classic
  1973 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij alle kaarten koppelen in deze online versie van het populaire kaartspel? Ga naar de tafel en kijk of je een topscore kunt halen.

 • Pyramid Solitaire Express
  Spelen
  Pyramid Solitaire Express
  13354 keer gespeeld

  Schiet op, want deze trein boordevol solitaireplezier staat op het punt om te vertrekken!

 • Tri Tower Solitaire: Classic
  Spelen
  Tri Tower Solitaire: Classic
  948 keer gespeeld

  Geniet van een schilderachtig koninkrijk terwijl je ondertussen de top van alle torens in deze kaartstapel probeert te bereiken. Kun jij ze allemaal koppelen om die grote bonus binnen te slepen in deze leuke versie van het klassieke spel?

 • Solitairequeeste: piramide
  Spelen
  Solitairequeeste: piramide
  8955 keer gespeeld

  Ontsluier de geheimen van de piramide in Solitairequeeste: piramide. Speel alle kaarten weg om te winnen in dit vervolg op het populaire Solitairequeeste: klondike!

 • Mahjong-dimensie: 470 seconden
  Spelen
  Mahjong-dimensie: 470 seconden
  974 keer gespeeld

  In deze 3D versie van de klassieke game heb je maar beperkt de tijd om elk uitdagend level te voltooien. Kan jij alle blokken in de kubus met elkaar combineren voordat de tijd helemaal op is?

 • Penny Dell-sudoku
  Spelen
  Penny Dell-sudoku
  84 keer gespeeld

  Elke dag staat je een nieuwe uitdagende puzzel te wachten in deze online versie van het uitdagende getallenplaatsspel. Kan jij alle getallen op de juiste plekken van het bord zetten?