Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Solitaire Story TriPeaks 3

De fantastische vos keert terug in Solitaire Story TriPeaks 3! Ga met hem mee op een nieuw avontuur in dit leuke en coole online spelletje.

Je bevindt je midden in een majestueuze metropool in deze aflevering van de populaire online solitaireserie. Ga mee met de vos terwijl je snel de kaarten combineert. Lukt het jou om alle kaarten van de tafel te verwijderen in elk leuke en uitdagende level?

Hoe speel je Solitaire Story TriPeaks 3?

Solitaire Story TriPeaks 3 is een vereenvoudigde versie van Tripeaks, het klassieke kaartspelletje. Het is geweldig voor spelers van alle leeftijden. Combineer een kaart van de stapel die één rang hoger of één lager is dan een kaart op de tafel om ze allebei te combineren en te verwijderen. Een koningin kan bijvoorbeeld worden gecombineerd met een koning of een boer.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om kaarten te combineren en te verwijderen. 

Soortgelijke spelletjes

Check ook deze geweldige online spelletjes! 

  1. Solitaire Story TriPeaks
  2. Solitaire Story TriPeaks 2
  3. Microsoft Solitaire Collection: TriPeaks
  4. Classic Spider Solitaire

Wie is de maker?

Solitaire Story TriPeaks 3 is gemaakt door Softgames.