Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Jeff the Killer: The Hunt for the Slenderman

Bereid je voor op een angstaanjagende reis in Jeff the Killer: The Hunt for the Slenderman. Kun jij het legendarische monster uitschakelen in dit 3D-horrorspelletje?

Je bundelt je krachten met Jeff, een seriemoordenaar die het echt niet leuk vindt als andere meedogenloze psychopaten zich op zijn terrein proberen te begeven. Hij is teruggekeerd naar zijn geboortestad om nog een paar onschuldige slachtoffers te maken in dit griezelige spelletje. Helaas is de boel overgenomen door Slenderman en zijn angstaanjagende vrienden. Help Jeff zich van hen te ontdoen, zodat hij aan zijn volgende gruwelijke moordpartij kan beginnen!

Hoe speel je Jeff the Killer: The Hunt for the Slenderman?

Werk samen met Jeff terwijl hij zijn geboortestad van Slenderman en zijn monsterlijke vrienden probeert te bevrijden in dit actiespelletje. Je moet snel reageren, want het gevaar ligt overal op de loer!

Spelbediening

Toetsenbord

  • GEBRUIK DE PIJLTOETSEN OF W, A, S, D om te bewegen.
  • DRUK OP DE SPATIEBALK om te springen.
  • DRUK OP C om te kruipen.
  • DRUK OP C om van weergave te wisselen.

Muis

  • KLIK MET LINKS om aan te vallen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer ook deze spannende online spelletjes eens!

  1. Slenderman Must Die: Dead Space
  2. While We Sleep: Slendrina is HERE
  3. Murder
  4. Scary Maze

Wie is de maker?

Jeff the Killer: The Hunt for the Slenderman is gemaakt door Kiz10.com.