Horror spellen

 • Troll Face Quest: Horror 2
  Spelen
  Troll Face Quest: Horror 2
  2381 keer gespeeld

  De wereldberoemde grappenmaker en zijn vrienden komen weer in actie in Troll Face Horror 2. Doe mee met Troll Face terwijl hij de draak steekt met een nieuwe reeks horrorfilms en tv-series. 

  Dit grappige horrorspel is echt hilarisch. Kun jij de puzzels oplossen waarin je lugubere monsters, angstaanjagende tweelingen en een doodenge douche tegenkomt? Net als bij de andere Troll Face Quest-spellen is er maar één manier om elk niveau uit te spelen en het is nooit makkelijk! 

  Troll Face Quest: Horror en  Five Nights at Freddy's zijn twee andere online spellen zoals deze die je misschien ook leuk vindt. Als je niet van horror houdt, kun je Troll Face Quest: TV Shows eens proberen. 

  Spelbediening

  • BEWEEG DE MUIS om te zoeken naar oplossingen voor de puzzels.
  • KLIK MET DE LINKERMUISKNOP om een mogelijke oplossing te selecteren. 

  Over de spelontwikkelaar

  Troll Face Horror 2 is ontwikkeld door Azerion, een Nederlandse spelontwikkelaar.

  Speel op je mobiele apparaat 

  Apple App Store en Google Play.

 • Jeff the Killer
  Spelen
  Jeff the Killer
  2834 keer gespeeld

  Een raar geluid dat van beneden lijkt te komen heeft je midden in de nacht heeft wakker gemaakt. Zou je het jezelf inbeelden, of staat een gestoorde moordenaar op het punt om je om zeep te helpen? Grijp een wapen en bereid je voor op een strijd op leven en dood in deze angstaanjagende eerstepersoons actiegame.

 • While We Sleep: Slendrina is HERE
  Spelen
  While We Sleep: Slendrina is HERE
  337 keer gespeeld

  Lekker slapen zit er niet in als de mysterieuze, dodelijke Slendrina je dromen onveilig maakt! Kun jij het boosaardige monster en haar gevaarlijke bondgenoten verslaan in dit angstaanjagende 3D-spel?

 • Troll Face Quest: Horror
  Spelen
  Troll Face Quest: Horror
  3495 keer gespeeld

 • Slankman moet sterven: dode ruimte
  Spelen
  Slankman moet sterven: dode ruimte
  803 keer gespeeld

  In de ruimte hoort niemand je schreeuwen, zelfs als slankman je achtervolgt! Kan jij aan het legendarische monster ontspannen in deze doodenge first-person shooter? Hij loert ergens in de schaduwen van dit verlaten ruimtestation. Probeer te ontsnappen met de batterijen die je nodig hebt om je ruimteschip te laten werken en zelf in leven te blijven!

 • Akelige omaschreeuw: enge Freddy
  Spelen
  Akelige omaschreeuw: enge Freddy
  1052 keer gespeeld

  Je bent zojuist wakker geworden in een slaapkamer van een heel eng oud huis. Hoe ben je hier beland? En nog veel belangrijker: wat voor boosaardig iets schuilt er in de donkere gangen? Kan jij binnen vijf dagen ontsnappen in deze angstaanjagende 3D avonturengame? Kijk uit naar schuilplekken terwijl je essentiële items zoekt om de benen te kunnen nemen.

 • Timore
  Spelen
  Timore
  805 keer gespeeld

  Je bent op een enge plek beland en je hebt alleen maar een zaklamp bij je. Erger nog, een monster genaamd Timore zit achter je aan. Denk je dat je kunt ontsnappen en kunt voorkomen dat je in de hel belandt in deze actierijke en meedogenloze FPS?

 • Slenderina moet sterven: de kelder
  Spelen
  Slenderina moet sterven: de kelder
  1694 keer gespeeld

  In deze doodenge first person shooter is het echt griezelen geblazen. Je bent knock-out geslagen door Slenderman en Slenderina. Kan jij je een weg uit deze kelder vechten en de betoverde boeken verzamelen waarmee je voor eens en voor altijd een einde aan hun tirannie kan maken?

 • The House
  Spelen
  The House
  1592 keer gespeeld

  Waar ben je nu weer beland? Kennelijk zit je vast in een huis met allerlei tekeningen en puzzels. Kun jij erachter komen wat er met je is gebeurd en hoe je kunt ontsnappen in dit uitdagende point-and-click-avontuur?

 • Clown Nights
  Spelen
  Clown Nights
  6426 keer gespeeld

  Het goede nieuws: je hebt een baan in het circus gekregen. Het slechte nieuws: je moet een nachtdienst draaien, midden tussen de psychotische clowns. Hoelang hou jij het vol in dit waanzinnige online spel?

 • The Visitor Returns
  Spelen
  The Visitor Returns
  952 keer gespeeld

  Dit enge buitenaardse wezentje is teruggekeerd naar onze planeet. Deze keer moet hij het opnemen tegen een hongerige wasbeer...

 • The House 2
  Spelen
  The House 2
  2202 keer gespeeld

  Sinds “het incident”, durft niemand meer in de buurt te komen van het huis. Durf jij het huis binnen te stappen om de geheimen die er schuilen te ontrafelen in dit gruwelijke Halloweenspel?

 • Earth Taken 3
  Spelen
  Earth Taken 3
  383 keer gespeeld

  De Earth Taken-serie is terug! Met meer buitenaardse wezens, wapens en avonturen! Help onze held met het uitschakelen van de buitenaardse indringers.

 • Mysteries van Annabelle
  Spelen
  Mysteries van Annabelle
  3106 keer gespeeld

  Probeer uit het huis te ontsnappen in dit angstaanjagende spelletje!

 • Gevaarlijk gesticht
  Spelen
  Gevaarlijk gesticht
  734 keer gespeeld

  Zoek de aanwijzingen en los het mysterie op in dit angstaanjagende zoekspelletje. Als je durft tenminste...

 • Vergeten heuvel: verre liefde
  Spelen
  Vergeten heuvel: verre liefde
  485 keer gespeeld

  Het is 1889 en deze weduwnaar is erg eenzaam. Een jaar geleden is zijn vrouw overleden en hij is nog steeds in de rouw. Nu dwaalt haar geest door de gangen van het huis. Kan hij haar terughalen? Help hem op weg in dit mysterieuze en griezelige 'point-and-click'-avonturenspel.

 • Virtual Voodoo
  Spelen
  Virtual Voodoo
  441 keer gespeeld

  Heb je je dag niet? Reageer je dan af op deze voodoopop. Sla hem met een stok, prik naalden in zijn hoofd of steek hem in brand in dit griezelige spel. Maak je geen zorgen, hij kan wel tegen een stootje.

 • Dodelijke ontsnapping
  Spelen
  Dodelijke ontsnapping
  2487 keer gespeeld

  Je bent in de kelder van een moordenaar beland! Kun jij de puzzels oplossen en ontsnappen voordat hij terugkomt?

 • Slenderman Must Die: Industrial Waste
  Spelen
  Slenderman Must Die: Industrial Waste
  1010 keer gespeeld

  Deze soldaat op weg naar huis verdwaald, maar dat is niet zijn grootste probleem. Hij is op een mysterieus industrieterrein beland vol woeste monsters en hij kan geen kant op. De legendarische Slenderman ligt ook op de loer. Help hem om lang genoeg te overleven zodat hij kan ontsnappen.

 • SlenderMan: wintereditie
  Spelen
  SlenderMan: wintereditie
  6059 keer gespeeld

  Dit eerstepersoons horrorspelletje is niet voor angsthazen. Kun jij uit de klauwen van Slender de moordenaar ontsnappen? Ga op onderzoek uit in deze duistere wereld en kies voor de tijduitdaging. Of ga je toch liever voor de overlevingsmodus? Van deze wintereditie lopen de koude rillingen over je rug. Je kunt wel rennen, maar kun je ook ontsnappen? Daar komt-ie al!

 • Het verlaten huis
  Spelen
  Het verlaten huis
  4640 keer gespeeld

  Je bent opgesloten in een spookhuis! Kun jij de voorwerpen verzamelen en de puzzels oplossen?

 • Tequila Zombies 2
  Spelen
  Tequila Zombies 2
  34 keer gespeeld

  Snel! Pak de tequila! De zombies komen de grens weer over!

 • Killer Escape 3
  Spelen
  Killer Escape 3
  174 keer gespeeld

  Je was al eerder ontsnapt uit de klauwen van een psychopaat en de tandenfee. Nu zit je vast in een lift die leidt naar een nare plek vol geheimen en buitenaardse wezens... Zoek een uitweg of je bent verdoemd in dit avontuurlijke point-and-click-spel!

 • Schaduwtikkertje
  Spelen
  Schaduwtikkertje
  372 keer gespeeld

  Als je bang bent aangelegd, moet je dit spelletje zeker niet in het donker spelen. Probeer je autosleutels te vinden en vergeet niet te rennen!

 • Zeven dagen in het vagevuur
  Spelen
  Zeven dagen in het vagevuur
  0 keer gespeeld

  Welkom bij je nieuwe baantje in het vagevuur! Jij mag beslissen wie er branden in de hel en wie er voor eeuwig in het paradijs mogen blijven. Kan jij je baas Magere Hein imponeren terwijl je de juiste keuzes probeert te maken tijdens je eerste werkweek in deze spectaculaire en spirituele online game? Pas op dat je de hoofdzondes en hoofddeugden niet door elkaar haalt!

 • Forgotten Hill: Surgery
  Spelen
  Forgotten Hill: Surgery
  737 keer gespeeld

  Misschien zijn het de bloederige handafdrukken op de muur maar er gebeuren vreemde dingen in dit ziekenhuis. Ben jij dapper genoeg om de griezelige gangen te verkennen en met andere patiënten te kletsen? Probeer samen te ontnappen en niet door te draaien in dit angstaanjagende zoek- en klikspel.

 • Alice is Dead 1
  Spelen
  Alice is Dead 1
  380 keer gespeeld

  Alice is in een mysterieuze wereld vol vreemde wezens beland. Denk je dat ze levend weer thuiskomt?

 • The Grudge
  Spelen
  The Grudge
  507 keer gespeeld

  Je hebt net een vrijwilligersbaan als verzorger aangenomen maar er is één klein probleempje: je eerste klant woont in een spookhuis waar een wraakzuchtige geest ronddwaalt! Hoe lang denk jij te kunnen overleven in dit meedogenloze Halloweenspel?

 • Riddle Transfer 2
  Spelen
  Riddle Transfer 2
  248 keer gespeeld

  Ben je klaar voor het avonturenspel Riddle Transfer 2? Verzamel de voorwerpen en los de puzzels op in dit gloednieuwe spel voor in je browser.

 • Freddy Nightmare Run
  Spelen
  Freddy Nightmare Run
  42 keer gespeeld

 • Knettergek op kantoor 4
  Spelen
  Knettergek op kantoor 4
  94 keer gespeeld

  Ben je je oude, routine, saaie kantoorbaantje ook zo zat? Dan is het hoog tijd voor iets anders, zoals even helemaal losgaan op kantoor!

 • Knife Hit Horror
  Spelen
  Knife Hit Horror
  780 keer gespeeld

  Deze enge monsters beginnen echt irritant te worden! Kan jij van ze afkomen in deze enge actiegame? Werp een paar messen naar hun kop totdat ze zijn vernietigd. Maar pas op! Als een van je messen een ander mes raakt, kan dat voor nare verrassingen zorgen!

 • Evil Dead
  Spelen
  Evil Dead
  27 keer gespeeld

  Ben je ook zo'n fan van de film Evil Dead? Pak dan je kettingzaag en ga aan de slag...

 • Griezelige beren
  Spelen
  Griezelige beren
  0 keer gespeeld

  O nee! Je hebt een ongeluk gehad met je vrachtwagen! Kun jij alle kippen verzamelen zonder dat je wordt opgegeten door de boze beren?

 • Forgotten Hill Fall
  Spelen
  Forgotten Hill Fall
  34 keer gespeeld

  Overleef jij dit spookhuis in een poging om het mysterie op te lossen? Ontdek het zelf in Forgotten Hill Fall, een browserspel vol vallen en aanwijzingen! Doe je best om elke puzzel op te lossen terwijl je elke kamer doorzoekt.

 • Alice is Dead 2
  Spelen
  Alice is Dead 2
  38 keer gespeeld

  Ga samen met Alice op avontuur in dit levensgevaarlijke wonderland.