Horror spellen

 • Five Nights at Freddy's 4
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 4
  15664 keer gespeeld

  Freddy Fazbear, Bonnie en alle andere dodelijke robotdiertjes zijn er weer. Hoe lang hou jij het vol in dit angstaanjagende actiespelletje?

 • The House
  Spelen
  The House
  1407 keer gespeeld

  Waar ben je nu weer beland? Kennelijk zit je vast in een huis met allerlei tekeningen en puzzels. Kun jij erachter komen wat er met je is gebeurd en hoe je kunt ontsnappen in dit uitdagende point-and-click-avontuur?

 • Five Nights at Freddy's 2
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 2
  29437 keer gespeeld

  Freddy Fazbear's pizzeria is weer open! Dat kan niet fout gaan... toch? Speel dit spannende actiespelletje en ontdek of jij de nachtploeg in de gevaarlijke pizzeria overleeft.

 • Jeff the Killer
  Spelen
  Jeff the Killer
  1719 keer gespeeld

  Een raar geluid dat van beneden lijkt te komen heeft je midden in de nacht heeft wakker gemaakt. Zou je het jezelf inbeelden, of staat een gestoorde moordenaar op het punt om je om zeep te helpen? Grijp een wapen en bereid je voor op een strijd op leven en dood in deze angstaanjagende eerstepersoons actiegame.

 • Five Nights at Freddy's: Ultimate
  Spelen
  Five Nights at Freddy's: Ultimate
  620 keer gespeeld

  De onstopbare horror in de meest bizarre pizzeria ter wereld bereikt een nieuw hoogtepunt! In deze versie van een van de populairste en engste online games pas je eerst de griezelige grappen aan. Selecteer de robotbeesten die je tijdens je nachtdienst zullen kwellen en bepaal de moeilijkheidsgraad. Probeer ze daarna met een paar gloednieuwe instrumenten te verjagen.

 • Five Nights at Freddy's
  Spelen
  Five Nights at Freddy's
  47054 keer gespeeld
 • Slenderman vs. Freddy the Fazbear
  Spelen
  Slenderman vs. Freddy the Fazbear
  1010 keer gespeeld

  Twee van de grootste schurken van het internet gaan de strijd met elkaar aan. Welk monster blijft er als laatste over? Kies een van deze beruchte slechteriken en probeer de overwinning te behalen in dit angstaanjagende driedimensionale actiespel.

 • Slenderina moet sterven: de kelder
  Spelen
  Slenderina moet sterven: de kelder
  1412 keer gespeeld

  In deze doodenge first person shooter is het echt griezelen geblazen. Je bent knock-out geslagen door Slenderman en Slenderina. Kan jij je een weg uit deze kelder vechten en de betoverde boeken verzamelen waarmee je voor eens en voor altijd een einde aan hun tirannie kan maken?

 • Akelige omaschreeuw: enge Freddy
  Spelen
  Akelige omaschreeuw: enge Freddy
  506 keer gespeeld

  Je bent zojuist wakker geworden in een slaapkamer van een heel eng oud huis. Hoe ben je hier beland? En nog veel belangrijker: wat voor boosaardig iets schuilt er in de donkere gangen? Kan jij binnen vijf dagen ontsnappen in deze angstaanjagende 3D avonturengame? Kijk uit naar schuilplekken terwijl je essentiële items zoekt om de benen te kunnen nemen.

 • Five Nights at Freddy's 5
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 5
  3032 keer gespeeld

  Er lijkt geen einde te komen aan de griezelige grappen en grollen bij 's werelds engste pizzeria! Kan jij nog vijf nachten overleven in het veiligheidsvertrek? De computer en de veiligheidscamera's werken voor geen meter en wie weet wat er in de gangen van het restaurant rondkruipt. Ontdek zelf of je het lang genoeg uithoudt om nog van je weekend te genieten in deze enge survivalgame.

 • FNAF World
  Spelen
  FNAF World
  9450 keer gespeeld

  Er is iets vreemds aan de hand in dit koninkrijk vol robotdieren. Pas op dat de robotmonsters je niet te pakken krijgen in dit ouderwetse online spel dat is gebaseerd op het populaire Five Nights at Freddy's.

 • Five Nights at Candy's
  Spelen
  Five Nights at Candy's
  4227 keer gespeeld

  Deze hamburgertent heeft de laatste tijd wat problemen met zijn robots, maar dat is niets om je zorgen over te maken, toch? Zet je schrap voor je nieuwe baan als nachtwaker in dit spannende Halloweenspel geïnspireerd op het beruchte spel Five Nights at Freddy's.

 • TJOC: The Joy Of Creation
  Spelen
  TJOC: The Joy Of Creation
  5005 keer gespeeld

  Freddy de robot en zijn mede-freaky creaties lopen weer vrij rond! Je hebt jezelf opgesloten in dit donkere kantoor, maar het is slechts een kwestie van tijd totdat ze proberen in te breken om je aan stukken te scheuren. Verblind ze met je zaklantaarn en probeer zo lang mogelijk te blijven leven in dit survival-horrorspel geïnspireerd op Five Nights at Freddy's.

 • Five Nights at Freddy's 3
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 3
  15592 keer gespeeld

  Je moet bijna weer aan de slag in de pizzeria. Denk je dat jij deze angstaanjagende week kunt overleven?

 • FNAF - Sister Location Custom
  Spelen
  FNAF - Sister Location Custom
  5142 keer gespeeld

  In deze versie van de populaire en super enge videospellenserie kun je de schrikmomenten op maat afstellen. Hoe lang hou jij het uit wanneer je de strijd aangaat met deze bloeddorstige robots?

 • Mysteries van Annabelle
  Spelen
  Mysteries van Annabelle
  2966 keer gespeeld

  Probeer uit het huis te ontsnappen in dit angstaanjagende spelletje!

 • The House 2
  Spelen
  The House 2
  2002 keer gespeeld

  Sinds “het incident”, durft niemand meer in de buurt te komen van het huis. Durf jij het huis binnen te stappen om de geheimen die er schuilen te ontrafelen in dit gruwelijke Halloweenspel?

 • Slankman moet sterven: dode ruimte
  Spelen
  Slankman moet sterven: dode ruimte
  498 keer gespeeld

  In de ruimte hoort niemand je schreeuwen, zelfs als slankman je achtervolgt! Kan jij aan het legendarische monster ontspannen in deze doodenge first-person shooter? Hij loert ergens in de schaduwen van dit verlaten ruimtestation. Probeer te ontsnappen met de batterijen die je nodig hebt om je ruimteschip te laten werken en zelf in leven te blijven!

 • FNAF - Sister Location Nights 2
  Spelen
  FNAF - Sister Location Nights 2
  6709 keer gespeeld

  Het loopt nu wel heel erg uit de hand! De veiligheidsinstallatie heeft de geest gegeven, de lichten zijn uit en niemand weet wat er door de gangen zwerft. Hoe lang hou jij het uit in dit huiveringwekkende online spel?

 • The Visitor Returns
  Spelen
  The Visitor Returns
  531 keer gespeeld

  Dit enge buitenaardse wezentje is teruggekeerd naar onze planeet. Deze keer moet hij het opnemen tegen een hongerige wasbeer...

 • Five Nights at Freddy's: Sister Location
  Spelen
  Five Nights at Freddy's: Sister Location
  20522 keer gespeeld

  Het kwaad ligt weer op de loer in dit griezelige online spel. Ben jij dapper genoeg om op onderzoek uit te gaan in het gevaarlijke gangenstelsel onder de pizzeria? Stap dan in de lift en neem het op tegen de recalcitrante robots.

 • Virtual Voodoo
  Spelen
  Virtual Voodoo
  360 keer gespeeld

  Heb je je dag niet? Reageer je dan af op deze voodoopop. Sla hem met een stok, prik naalden in zijn hoofd of steek hem in brand in dit griezelige spel. Maak je geen zorgen, hij kan wel tegen een stootje.

 • Five Night's at Golden Freddy's
  Spelen
  Five Night's at Golden Freddy's
  4145 keer gespeeld

  Er is iets goed mis in dit restaurant. Aan jou de taak om uit te vogelen wat er precies aan de hand is in Five Night's at Golden Freddy's. Schakel tussen de verschillende camera's om te ontdekken welk monster het op jou heeft gemunt.

 • FNAF: Afton's Nightmare
  Spelen
  FNAF: Afton's Nightmare
  880 keer gespeeld

  De nachtmerrie gaat verder in dit angstaanjagende spel dat is geïnspireerd op de wereld van Five Nights at Freddy's. Het loopt nu echt uit de klauwen in de beroemde pizzeria. Denk je dat jij het een week lang kunt volhouden tegen de doorgedraaide robots? En de feestverlichting is ook al kapot...

 • Gevaarlijk gesticht
  Spelen
  Gevaarlijk gesticht
  648 keer gespeeld

  Zoek de aanwijzingen en los het mysterie op in dit angstaanjagende zoekspelletje. Als je durft tenminste...

 • Dodelijke ontsnapping
  Spelen
  Dodelijke ontsnapping
  2402 keer gespeeld

  Je bent in de kelder van een moordenaar beland! Kun jij de puzzels oplossen en ontsnappen voordat hij terugkomt?

 • FNAF: Sister Location Custom Night
  Spelen
  FNAF: Sister Location Custom Night
  6811 keer gespeeld

  Stel een angstaanjagende avond samen in deze griezelige pizzeria. Experimenteer met de dodelijke robots voordat je je in de actie stort in dit online spel.

 • Timore
  Spelen
  Timore
  629 keer gespeeld

  Je bent op een enge plek beland en je hebt alleen maar een zaklamp bij je. Erger nog, een monster genaamd Timore zit achter je aan. Denk je dat je kunt ontsnappen en kunt voorkomen dat je in de hel belandt in deze actierijke en meedogenloze FPS?

 • Clown Nights
  Spelen
  Clown Nights
  6072 keer gespeeld

  Het goede nieuws: je hebt een baan in het circus gekregen. Het slechte nieuws: je moet een nachtdienst draaien, midden tussen de psychotische clowns. Hoelang hou jij het vol in dit waanzinnige online spel?

 • Alice is Dead 1
  Spelen
  Alice is Dead 1
  338 keer gespeeld

  Alice is in een mysterieuze wereld vol vreemde wezens beland. Denk je dat ze levend weer thuiskomt?

 • Tequila Zombies 2
  Spelen
  Tequila Zombies 2
  34 keer gespeeld

  Snel! Pak de tequila! De zombies komen de grens weer over!

 • Earth Taken 3
  Spelen
  Earth Taken 3
  305 keer gespeeld

  De Earth Taken-serie is terug! Met meer buitenaardse wezens, wapens en avonturen! Help onze held met het uitschakelen van de buitenaardse indringers.

 • The Grudge
  Spelen
  The Grudge
  453 keer gespeeld

  Je hebt net een vrijwilligersbaan als verzorger aangenomen maar er is één klein probleempje: je eerste klant woont in een spookhuis waar een wraakzuchtige geest ronddwaalt! Hoe lang denk jij te kunnen overleven in dit meedogenloze Halloweenspel?

 • SlenderMan: wintereditie
  Spelen
  SlenderMan: wintereditie
  5748 keer gespeeld

  Dit eerstepersoons horrorspelletje is niet voor angsthazen. Kun jij uit de klauwen van Slender de moordenaar ontsnappen? Ga op onderzoek uit in deze duistere wereld en kies voor de tijduitdaging. Of ga je toch liever voor de overlevingsmodus? Van deze wintereditie lopen de koude rillingen over je rug. Je kunt wel rennen, maar kun je ook ontsnappen? Daar komt-ie al!

 • Het verlaten huis
  Spelen
  Het verlaten huis
  4509 keer gespeeld

  Je bent opgesloten in een spookhuis! Kun jij de voorwerpen verzamelen en de puzzels oplossen?

 • 5 Nights Mega Parking
  Spelen
  5 Nights Mega Parking
  717 keer gespeeld

  Speel 5 Nights Mega Parking nu gratis en rij samen met Freddy Fazbear door deze griezelige steegjes. Voltooi missies om geld te verdienen en zorg dat je niet tegen de gevaarlijke obstakels botst. En vergeet niet dat je maar vijf nachten hebt om je rijvaardigheden op de proef te stellen.