Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Poppy Huggie Escape

Ren voor je leven in Poppy Huggie Escape! Het moorddadige blauwe knuffelbeest met zijn lange armen en scherpe tandjes zit je achterna. Zorg dat je bij hem uit de buurt blijft!

Zet het op een lopen in dit actiespelletje, want als hij je in zijn armen wikkelt dan wordt je letterlijk doodgeknuffeld. Huggie en zijn verschrikkelijke vrienden uit de speelgoedfabriek rennen op je af. Grijp de sleutels en sprint naar de deur voor ze je kunnen grijpen.

De kamers staan vol kratten en stoelen, en er zitten ook grote gaten in de vloer. Spring over de hindernissen en maak een sliding om onder de wanden met stekels door te glippen. Alleen door de hindernissen te ontwijken kun je de killer-knuffels voor blijven.

Hoe speel je Poppy Huggie Escape?

Huggie is niet het enige gevaar waar je in dit renspelletje rekening moet houden. Ontwijk ook de andere monsters en struikel niet over de hindernissen. Probeer uit dit horror spookhuis te ontsnappen door de sleutels te pakken en je achtervolgers voor te blijven.

Spelbesturing

  • Druk op het PIJLTJE OMHOOG om te SPRINGEN.
  • Druk op het PIJLTJE OMLAAG om een SLIDING te maken.

Soortgelijke spelletjes

Houd jij wel van spookverhalen en griezelige spelletjes, dan kun je ook deze games proberen. Maar wees gewaarschuwd - ze zitten vol schrikmomenten en enge monsters!

  1. Siren Apocalyptic
  2. Slendrina: The Cellar
  3. Jeff the Killer
  4. Kick the Huggie Wuggie

Wie is de maker van Poppy Huggie Escape?

Poppy Huggie Escape is gemaakt door Kiz10.