• Gestippelde meid: geruïneerde bruiloft
  Spelen
  Gestippelde meid: geruïneerde bruiloft
  240 keer gespeeld

  Oh nee! Er is iemand ingebroken in de bankethal en hij heeft de bruiloftreceptie van het gestippelde meisje volledig geruïneerd! Help jij in deze simulatiegame de Franse superheld om snel alles in orde te maken voordat de ceremonie begint? De gewetenloze schuldige heeft een raam kapotgeslagen, de tafels omvergegooid en zelfs de taart geruïneerd!

 • Autosalon
  Spelen
  Autosalon
  114 keer gespeeld

  Het is druk in deze autowasserette! Kun jij een handje helpen en de auto's van de klanten wassen? Vergeet niet om de coole dagelijkse beloningen te verzamelen in dit schattige simulatiespel.

 • IJskoningin: familiedag met de tweeling
  Spelen
  IJskoningin: familiedag met de tweeling
  3242 keer gespeeld

  Deze jonge koningin is net bevallen van een tweeling en ze komt handen tekort. Help haar om de woonkamer op te ruimen voordat zij en de koning zich terugtrekken om samen van hun pasgeboren baby's te genieten in dit leuke simulatiespel.

 • Princess Pool Party Cleaning
  Spelen
  Princess Pool Party Cleaning
  213 keer gespeeld
 • Mijn sprookjeseenhoorn
  Spelen
  Mijn sprookjeseenhoorn
  752 keer gespeeld

  Oh hemel! De stal is echt in een puinhoop veranderd. Een magische eenhoorn kan hier echt niet wonen! Kan jij de boel opruimen en de spinnenwebben wegvegen? Als je klaar bent, kan de eenhoorn ook wel een make-over gebruiken! Je moet haar wassen, haar manen kammen en meer in dit betoverende online spel.

 • Tuinontwerp
  Spelen
  Tuinontwerp
  62 keer gespeeld

  Deze tuin was eerst prachtig, maar hij is nu een grote puinhoop geworden. Kan jij hem opknappen en weer zoals vroeger later stralen in deze online simulatie- en ontwerpgame?

 • Schoonmaak van een meidenhuis
  Spelen
  Schoonmaak van een meidenhuis
  132 keer gespeeld

  Het huis van deze bezige meid ligt helemaal overhoop! Kan jij haar helpen om alles op te ruimen en schoon te maken in deze online simulatie- en verstopte objectengame? Ze kan wel een handje hulp gebruiken!

 • Make-over voor een restaurant
  Spelen
  Make-over voor een restaurant
  176 keer gespeeld

  Het loopt helemaal uit de hand bij de Rose, een populair restaurant dat deel uitmaakt van dit online simulatiespel. Er zijn een paar asociale klanten langsgekomen en hun hond heeft er een enorme puinhoop van gemaakt! Kan jij de manager van de Rose helpen om de boel snel op te ruimen? Ze wil ook graag nieuwe decoratie aanbrengen in het restaurant en ze kan jouw advies wel gebruiken!

 • Smerig paleis schoonmaken
  Spelen
  Smerig paleis schoonmaken
  93 keer gespeeld

  Jakkes! Dit paleis is vreselijk vies! Kan jij helpen om een paar kamers op te ruimen in deze simulatiegame? Je kan beginnen met het opbergen van wat spullen in de slaapkamer van de prinses.

 • Superpop: dermatoloog
  Spelen
  Superpop: dermatoloog
  100 keer gespeeld

  Oh nee! deze superheldin heeft vreselijke uitslag op haar gezicht! Kan jij haar onderzoeken in deze medische simulatiegame? Ze heeft jouw hulp dringend nodig!

 • Eilandprinses: nagelnoodgeval
  Spelen
  Eilandprinses: nagelnoodgeval
  758 keer gespeeld

  De Eilandprinses van deze medische simulatiegame heeft last van een of andere vreselijke voetschimmel! Kan jij haar voeten een behandeling geven voordat ze een ontspannende pedicure krijgt?

 • Dierensalon: poezen verzorgen
  Spelen
  Dierensalon: poezen verzorgen
  114 keer gespeeld

  Het is weer een drukke dag in deze dierensalon en de wachtkamer zit vol katten! Kan jij ze allemaal lekker in bad doen en ze weer mooi maken in deze schattige simulatiegame?

 • IJsprinses: echte tandartservaring
  Spelen
  IJsprinses: echte tandartservaring
  1340 keer gespeeld

  De IJsprinses vergeet steeds om haar tanden te poetsen en te flossen. Nu heeft ze helaas een paar gaatjes die ze in deze medische simulatiegame moet laten vullen. Ze wacht op je in de tandartspraktijk en hoopt dat jij haar kan helpen.

 • Miraculeuze heldin: babybad
  Spelen
  Miraculeuze heldin: babybad
  101 keer gespeeld

  Het is misschien een superheldin, maar het is ook een baby! Kan jij deze dappere dreumes snel even in bad doen in deze online simulatiegame? Ze wil lekker schoon en fris zijn voordat ze aan haar volgende avontuur begint.

 • Strandhuis schoonmaken
  Spelen
  Strandhuis schoonmaken
  78 keer gespeeld

  In dit prachtige strandhuis is het een vreselijke puinhoop! Kan jij drie kamers schoonmaken en opruimen in deze online simulatiegame?

 • Badkamer schoonmaken met de ijskoningin
  Spelen
  Badkamer schoonmaken met de ijskoningin
  164 keer gespeeld

  De ijskoningin vindt dat haar badkamer wel een schoonmaakbeurt kan gebruiken en daar heeft ze eigenlijk wel gelijk in. Pak je schoonmaakspullen en ga aan de slag in dit leuke opruimspelletje.

 • Superpop: oorarts
  Spelen
  Superpop: oorarts
  210 keer gespeeld

  Zelfs superhelden moeten weleens naar de dokter. Deze heldin heeft een probleem met een van haar oren. Kan jij haar in deze medische simulatiegame een bezoekje brengen bij de dokterspraktijk terwijl ze wordt onderzocht?

 • Supermeid: tweelinggeboorte
  Spelen
  Supermeid: tweelinggeboorte
  0 keer gespeeld

  De supermoeder in dit medische simulatiespel heeft haar handen maar vol. Ze staat namelijk op het punt om te bevallen van tweelingen! Zorg jij ervoor dat alles goed gaat terwijl ze op de ambulance wacht die haar naar het ziekenhuis brengt? Ook heeft ze je hulp nodig als de lieve baby's eenmaal zijn geboren.

 • Strandspa-salon
  Spelen
  Strandspa-salon
  462 keer gespeeld

  Deze fashionista is net bij een exclusief vakantieverblijf aan de kust aangekomen. Kun jij haar helpen om lekker te ontspannen in de luxe spa van deze online simulatiegame? Ze wil graag genieten van het bubbelbad, een pedicure en nog veel meer.

 • Ellie: vriendjes stelen
  Spelen
  Ellie: vriendjes stelen
  68 keer gespeeld

  Ellie wil haar vriendinnen voor de gek houden door hun vriendjes te stelen in dit wilde aankleedspel. Kun jij haar helpen met het kiezen van de juiste outfit?

 • Baby Hazel: toilethygiëne
  Spelen
  Baby Hazel: toilethygiëne
  43 keer gespeeld

  Baby Hazel weet dat goede hygiëne een van de beste manieren is om een gezond te blijven. Help jij haar om het toilet schoon te maken in deze simulatiegame? Het is namelijk erg vies.

 • Babypop: huis opruimen
  Spelen
  Babypop: huis opruimen
  55 keer gespeeld

  O jee! Het is een enorme puinhoop in dit huis! Kun jij als eerste de babykamer opruimen in dit online schoonmaakspel? Zet alle spullen terug, verwijder de spinnenwebben en nog veel meer.

 • Goldie: date met haar liefje
  Spelen
  Goldie: date met haar liefje
  52 keer gespeeld

  Goldie heeft vanavond een date met haar liefje, maar ze heeft ook te kampen met een gezicht vol acne! Kan jij haar helpen om haar puisten uit te knijpen en een paar te gekke outfits voor zichzelf en haar date uit te zoeken? Ze zou je eeuwig dankbaar zijn als je haar een handje helpt in deze online aankleed- en make-overgame.

 • Wonderlijke heldin: echte tandarts
  Spelen
  Wonderlijke heldin: echte tandarts
  49 keer gespeeld

  Deze superheldin heeft een nieuwe missie gekregen: het verhelpen van tandpijn. Kan jij haar in deze medische simulatiegame helpen om erachter te komen wat er aan de hand is? Ze heeft misschien wel een gaatje!

 • Autowasserette
  Spelen
  Autowasserette
  50 keer gespeeld

  In deze simulatiegame kun je dagelijkse beloningen verzamelen. De stad barst van de auto's die een goede wasbeurt nodig hebben. Sommige zitten zelfs onder de verf! Kan jij ze allemaal wassen en weer brandschoon maken?

 • Slaperige prinses: tweeling
  Spelen
  Slaperige prinses: tweeling
  23 keer gespeeld

  Deze prinses staat op het punt om van een tweeling te bevallen. Kun jij ervoor zorgen dat alles goed verloopt in dit medische simulatiespel? Ze moet kalm blijven terwijl ze op de ambulance wacht die haar naar het ziekenhuis brengt.

 • Fashionista in de Maldiven: make-over
  Spelen
  Fashionista in de Maldiven: make-over
  602 keer gespeeld

  Het is bijna tijd voor deze fantastische fashionista om een tropisch vakantieoord in de Maldiven te verkennen. Ze is net aangekomen en wil er tip-top uitzien. Help jij haar snel een kapsel en een passende gave outfit uit te kiezen? In dit online aankleedspel kan ze jouw advies goed gebruiken.

 • IJskasteel opruimen
  Spelen
  IJskasteel opruimen
  30 keer gespeeld

  Het mag dan wel magisch zijn, maar het is nog steeds een gigantische puinhoop in dit kasteel. Kun jij de drie kamers opruimen in dit betoverende simulatiespel? De woonkamer is de beste plek om te beginnen.

 • IJskoningin: naar de sauna
  Spelen
  IJskoningin: naar de sauna
  0 keer gespeeld

  De ijskoningin houdt van koude plekken, maar - geloof het of niet - ze vindt sauna's ook cool. Kun jij ervoor zorgen dat ze lekker tot rust komt in dit magische simulatiespel?

 • Baby Hazel: kleren wassen
  Spelen
  Baby Hazel: kleren wassen
  88 keer gespeeld

  O jee, de kleren van baby Hazel zijn helemaal modderig geworden. Kun jij ze snel in de was doen?

 • Prinsessen met een beugel
  Spelen
  Prinsessen met een beugel
  458 keer gespeeld

  Deze prinsessen hebben een beugel nodig, maar eerst moeten hun gaatjes worden gevuld. Kun jij ze helpen in dit medische simulatiespel?

 • Ellie: luxe leventje
  Spelen
  Ellie: luxe leventje
  12 keer gespeeld

  In deze aankleed- en ontwerpgame wordt Ellie omringd door luxe en mode. Help haar om een heleboel gave outfits te ontwerpen en haar dagelijkse routine te verbeteren.

 • IJskoningin: kast uitpluizen
  Spelen
  IJskoningin: kast uitpluizen
  57 keer gespeeld

  Alle kleren van de ijskoningin zitten in de knoop waardoor het heel lastig wordt om je te verkleden! Help haar om alles netjes op te ruimen (en doe spullen weg die ze toch niet langer nodig heeft). Jouw beloning: alle pailletten-plezier die je maar kunt beleven!

 • Baby Hazel: ballerina
  Spelen
  Baby Hazel: ballerina
  66 keer gespeeld

  Het is tijd voor balletles. Kun jij zorgen dat Baby Hazel niet te laat komt?

 • Waterpaard verzorgen
  Spelen
  Waterpaard verzorgen
  543 keer gespeeld

  Deze magische prinses was allerlei avonturen aan het beleven en dus heeft ze haar magische waterpaard een beetje verwaarloosd. Kun jij haar helpen met het verzorgen van haar huisdier in dit sprookjesachtige online spel?

 • Baby Hazel: Eye Care
  Spelen
  Baby Hazel: Eye Care
  288 keer gespeeld

  Hazel heeft tijdens het vliegeren wat in haar oog gekregen. Kun jij haar een handje helpen?