Schoonmaakspellen

 • High School Breakup Drama
  Spelen
  High School Breakup Drama
  4456 keer gespeeld

  Cindy heeft zojuist haar vriendje betrapt op het zoenen van een cheerleader! Kun jij helpen om haar gebroken hart te helen in High School Breakup Drama?

  Haar vriendinnen hebben geld ingezameld voor een snelle makeover voor zowel haar als haar kleedkamer in dit liefdesspelletje. Jij kunt je bij hen aansluiten terwijl ze Cindy's tranen drogen, fantastische nieuwe make-up en outfits voor haar uitkiezen, en meer!

  Ellie: Love Trouble en Princesses: Breakup Drama zijn nog twee fantastische makeoverspellen die je kunt spelen. 

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om de items voor Cindy te selecteren. 
  • KLIK MET LINKS om ze te gebruiken.

   

 • IJsprinses: echte tandartservaring
  Spelen
  IJsprinses: echte tandartservaring
  3585 keer gespeeld

  De IJsprinses vergeet steeds om haar tanden te poetsen en te flossen. Nu heeft ze helaas een paar gaatjes die ze in deze medische simulatiegame moet laten vullen. Ze wacht op je in de tandartspraktijk en hoopt dat jij haar kan helpen.

 • Strandspa-salon
  Spelen
  Strandspa-salon
  1125 keer gespeeld

  Deze fashionista is net bij een exclusief vakantieverblijf aan de kust aangekomen. Kun jij haar helpen om lekker te ontspannen in de luxe spa van deze online simulatiegame? Ze wil graag genieten van het bubbelbad, een pedicure en nog veel meer.

 • Dotted Girl: Back Treatment
  Spelen
  Dotted Girl: Back Treatment
  1105 keer gespeeld

  Je huiswerk maken én de stad tegen slechteriken beschermen geeft de gemiddelde tienerheldin niet bepaald veel tijd voor een schoonheidsbehandeling. Gelukkig heeft deze een paar uurtjes vrij in Dotted Girl: Back Treatment.

  De beroemde heldin uit Parijs is terug en kan wel wat liefde en aandacht gebruiken in dit meisjesspel. Kun jij het stippenmeisje van haar pukkels en ongewenste haartjes afhelpen? 

  Zoek je gelijksoortige beautyspelletjes? Probeer Baby Hazel: Spa Treatment of Vincy Lip Care.

  Spelbediening 

  • BEWEEG DE MUIS om een item te kiezen.
  • KLIK MET LINKS om het te gebruiken. 

   

 • Baby Hazel: hygiëne
  Spelen
  Baby Hazel: hygiëne
  483 keer gespeeld

  Baby Hazel is net uit school gekomen, maar ze moet eerst wat hygiënische manieren leren voordat ze haar fruit mag eten. Kun jij Hazels mam een handje helpen?

 • Schoonmaak van een meidenhuis
  Spelen
  Schoonmaak van een meidenhuis
  229 keer gespeeld

  Het huis van deze bezige meid ligt helemaal overhoop! Kan jij haar helpen om alles op te ruimen en schoon te maken in deze online simulatie- en verstopte objectengame? Ze kan wel een handje hulp gebruiken!

 • Miraculeuze heldin: babybad
  Spelen
  Miraculeuze heldin: babybad
  595 keer gespeeld

  Het is misschien een superheldin, maar het is ook een baby! Kan jij deze dappere dreumes snel even in bad doen in deze online simulatiegame? Ze wil lekker schoon en fris zijn voordat ze aan haar volgende avontuur begint.

 • Koken met Baby Hazel
  Spelen
  Koken met Baby Hazel
  1049 keer gespeeld

  Hazel wil nog steeds leren koken. Deze keer maakt ze iets klaar voor haar schattige huisdieren. Kun jij haar helpen en zorgen dat alle stappen goed worden uitgevoerd? Ze moet ook nog naar de supermarkt om alle ingrediënten te kopen. Ga gezellig met Hazel mee in dit gratis online kookspelletje.

 • Gestippelde meid: geruïneerde bruiloft
  Spelen
  Gestippelde meid: geruïneerde bruiloft
  1203 keer gespeeld

  Oh nee! Er is iemand ingebroken in de bankethal en hij heeft de bruiloftreceptie van het gestippelde meisje volledig geruïneerd! Help jij in deze simulatiegame de Franse superheld om snel alles in orde te maken voordat de ceremonie begint? De gewetenloze schuldige heeft een raam kapotgeslagen, de tafels omvergegooid en zelfs de taart geruïneerd!

 • Evil Queen: Glass Skin Routine
  Spelen
  Evil Queen: Glass Skin Routine
  314 keer gespeeld

  Zelfs vinnige vorstinnen willen er op hun mooist uitzien! Kun jij deze helpen om haar teint te verbeteren in Evil Queen: Glass Skin Routine #influencer?

  Ze is een influencer op haar favoriete social media-app. Haar beste vriendin heeft haar wat schoonheidstips gestuurd, die ze dolgraag uit wil proberen en met haar volgers wil delen in dit cosmeticaspelletje. Kijk wat er gebeurt als ze nieuwe soorten gezichtscrème, make-up en nog veel meer gebruikt. De boosaardige koningin wil er zo mooi en angstwekkend mogelijk uitzien!  

  Dol op make-overspelletjes? Zo ja, help deze stijlvolle meiden dan in deze vergelijkbare spellen. Perfect Girl Creator en Ellie: Get Ready With Me.

  Spelbediening

  • BEWEEG JE MUIS om verschillende beautyproducten te kiezen.
  • KLIK MET LINKS om ze te gebruiken.
 • Mijn sprookjeseenhoorn
  Spelen
  Mijn sprookjeseenhoorn
  1344 keer gespeeld

  Oh hemel! De stal is echt in een puinhoop veranderd. Een magische eenhoorn kan hier echt niet wonen! Kan jij de boel opruimen en de spinnenwebben wegvegen? Als je klaar bent, kan de eenhoorn ook wel een make-over gebruiken! Je moet haar wassen, haar manen kammen en meer in dit betoverende online spel.

 • Ice Queen: Home Recovery
  Spelen
  Ice Queen: Home Recovery
  642 keer gespeeld

  O nee! Deze jonge hoogheid heeft een vervelend ongeluk gehad. Kun jij helpen om haar weer op te lappen in Ice Queen: Home Recovery

  Ze heeft een gebroken been en pols, en hier en daar wat blauwe plekken en schrammen. Help haar om zich weer beter te voelen terwijl ze thuis herstelt in dit koninginnenspelletje. Zorg dat ze lekker ligt, schoon verband heeft en er op haar mooist uitziet. 

  Zoek je nog meer verzorgingsspelletjes? Probeer dan Ice Princess: Real Dentist Experience en Ellie: Hospital Resurrection. 

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om items voor de ijskoningin te kiezen. 
  • KLIK MET LINKS om ze te gebruiken. 
 • Smerig paleis schoonmaken
  Spelen
  Smerig paleis schoonmaken
  158 keer gespeeld

  Jakkes! Dit paleis is vreselijk vies! Kan jij helpen om een paar kamers op te ruimen in deze simulatiegame? Je kan beginnen met het opbergen van wat spullen in de slaapkamer van de prinses.

 • Gestippelde meid: thuis bijkomen
  Spelen
  Gestippelde meid: thuis bijkomen
  411 keer gespeeld

  De laatste missie van de gestippelde meid was een gevaarlijke onderneming. Ze heeft een aantal vervelende schurken verslagen, maar wel een paar flinke schrammen opgelopen. Help jij haar in dit medische simulatiespel om er weer bovenop te komen? Ze wil het rustig aan doen en lekker thuisblijven om bij te komen.

 • Autosalon
  Spelen
  Autosalon
  1722 keer gespeeld

  Het is druk in deze autowasserette! Kun jij een handje helpen en de auto's van de klanten wassen? Vergeet niet om de coole dagelijkse beloningen te verzamelen in dit schattige simulatiespel.

 • Princess Pool Party Cleaning
  Spelen
  Princess Pool Party Cleaning
  229 keer gespeeld

 • Superpop: oorarts
  Spelen
  Superpop: oorarts
  1036 keer gespeeld

  Zelfs superhelden moeten weleens naar de dokter. Deze heldin heeft een probleem met een van haar oren. Kan jij haar in deze medische simulatiegame een bezoekje brengen bij de dokterspraktijk terwijl ze wordt onderzocht?

 • Baby Hazel: in bad
  Spelen
  Baby Hazel: in bad
  144 keer gespeeld

  Hazel heeft een nieuw broertje. Maak een lekker bad, zodat ze even kan bijkomen van alle stress.

 • Ice Queen: Hospital Recovery
  Spelen
  Ice Queen: Hospital Recovery
  237 keer gespeeld

  Hoe ironisch! Deze koninklijke hoogheid is uitgegleden over wat ijs en heeft haar been gebroken op weg naar het Winterbal. Kun jij haar helpen om van haar verwondingen te herstellen in Ice Queen: Hospital Recovery?

  Je moet haar gebroken been behandelen, haar medicijnen geven en meer in dit ziekenhuisspelletje. Als jij haar helpt, is ze binnen no-time weer op de been! 

  Dol op verzorgingsspellen? Probeer dan ook eens Ellie: Hospital Resurrection en Goldie Princess: Skin Doctor.

  Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om de items in de ziekenhuiskamer van de koningin te kiezen. 
  • KLIK MET LINKS om ze te gebruiken.

   

 • Prinsessen met een beugel
  Spelen
  Prinsessen met een beugel
  1036 keer gespeeld

  Deze prinsessen hebben een beugel nodig, maar eerst moeten hun gaatjes worden gevuld. Kun jij ze helpen in dit medische simulatiespel?

 • Gestipte meid: huiddokter
  Spelen
  Gestipte meid: huiddokter
  473 keer gespeeld

  De gestipte meid beleeft een gigantische crisis! Haar bezicht is bedekt met tientallen vreemde bulten en vlekken. Help jij haar in dit medische simulatiespel om er weer vanaf te komen? Ze wil er zo snel mogelijk weer als de oude uitziet!

 • Baby Hazel: kleren wassen
  Spelen
  Baby Hazel: kleren wassen
  339 keer gespeeld

  O jee, de kleren van baby Hazel zijn helemaal modderig geworden. Kun jij ze snel in de was doen?

 • Audrey's Morning Routine
  Spelen
  Audrey's Morning Routine
  179 keer gespeeld

  Er fantastisch uitzien is niet makkelijk. Daar is heel wat werk voor nodig. Vraag dat maar aan Audrey! Kun jij haar helpen in Audrey’s Morning Routine

  Audrey heeft een bijzonder ambitieuze ochtend gepland in dit beautyspelletje. Haar routine bestaat onder meer uit een snelle make-over voor ze een geweldige outfit uitkiest en de perfecte make-up om het plaatje af te maken. 

  Ellie's Morning Routine en Perfect Girl Creator zijn nog twee geweldige make-upspelletjes

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om make-up, kleding en andere items voor Audrey te kiezen.  
  • KLIK MET LINKS om ze te gebruiken.

   

 • Strandhuis schoonmaken
  Spelen
  Strandhuis schoonmaken
  126 keer gespeeld

  In dit prachtige strandhuis is het een vreselijke puinhoop! Kan jij drie kamers schoonmaken en opruimen in deze online simulatiegame?

 • Baby Hazel: Sibling Surprise
  Spelen
  Baby Hazel: Sibling Surprise
  264 keer gespeeld

  Hazels nieuwste project: het verzorgen van haar kleine broertje. Heb je even? Ze kan je hulp namelijk goed gebruiken...

 • Funny Dentist Surgery
  Spelen
  Funny Dentist Surgery
  285 keer gespeeld

  Dit meisje heeft ontzettend last van kiespijn! Kun jij ontdekken wat de oorzaak is in Funny Dentist Surgery

  Je zult voor heel wat verrassingen komen te staan zodra je aan haar onderzoek begint in dit hilarische simulatiespelletje. Je zult misschien zelfs moeten opereren! Stap de tandartspraktijk binnen om te kijken of ze een paar gaatjes heeft, of gewoon wat snoep tussen haar tanden heeft. 

  Je kunt je virtuele medische vaardigheden ook uitproberen in Ella: Hips Surgery en Extreme Dental Emergency. Dat zijn twee van onze meest gespeelde operatiespelletjes.

  Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om de medische instrumenten te selecteren.
  • KLIK MET LINKS om ze tijdens het onderzoek te gebruiken.

   

 • Funny Nose Surgery
  Spelen
  Funny Nose Surgery
  1451 keer gespeeld

  Het is niet erg om af en toe nieuwsgierig te zijn, zeker niet in deze drukke kliniek. Kun jij de volgende patiënt helpen in Funny Nose Surgery

  Ze wacht op je in de onderzoeksruimte van dit hilarische simulatiespelletje. Ze heeft al een tijdje last van haar neus. Wat zou er toch aan de hand zijn? Onderzoek haar snel om daarachter te komen. 

  Oefen je virtuele medische vaardigheden in Ella: Hips Surgery en Extreme Dental Emergency. Dit zijn nog twee fantastische operatiespelletjes die je uit kunt proberen. 

  Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om een medisch hulpmiddel te kiezen.
  • KLIK MET LINKS om het tijdens het onderzoek te gebruiken.
 • Sisters: Break-Up Plan
  Spelen
  Sisters: Break-Up Plan
  191 keer gespeeld

  Het vriendje van deze meid heeft zojuist haar hart gebroken. Help jij haar om er overheen te komen? Ze wil absoluut een make-over die haar een compleet nieuwe stijl geeft. Kies dus wat make-up, een paar te gekke outifts en wat gave accessoires voor haar uit in dit online make-over- en ontwerpspel.

 • Autowasserette
  Spelen
  Autowasserette
  114 keer gespeeld

  In deze simulatiegame kun je dagelijkse beloningen verzamelen. De stad barst van de auto's die een goede wasbeurt nodig hebben. Sommige zitten zelfs onder de verf! Kan jij ze allemaal wassen en weer brandschoon maken?

 • Baby Hazel: toilethygiëne
  Spelen
  Baby Hazel: toilethygiëne
  173 keer gespeeld

  Baby Hazel weet dat goede hygiëne een van de beste manieren is om een gezond te blijven. Help jij haar om het toilet schoon te maken in deze simulatiegame? Het is namelijk erg vies.

 • Badkamer schoonmaken met de ijskoningin
  Spelen
  Badkamer schoonmaken met de ijskoningin
  283 keer gespeeld

  De ijskoningin vindt dat haar badkamer wel een schoonmaakbeurt kan gebruiken en daar heeft ze eigenlijk wel gelijk in. Pak je schoonmaakspullen en ga aan de slag in dit leuke opruimspelletje.

 • Gestippelde meid: KNO-arts
  Spelen
  Gestippelde meid: KNO-arts
  196 keer gespeeld

  Deze superheldin heeft ontzettende last van keelpijn! Ze wacht op jouw vlugge onderzoek in een kliniek in haar woonplaats Parijs. Kun jij er in dit medische simulatiespel achterkomen wat de oorzaak van haar probleem is? Ze wil zo snel mogelijk de schurken van de straten in de Franse hoofdstad opjagen, dus ze heeft echt geen tijd om ziek op bed te liggen!

 • Baby Hazel: ballerina
  Spelen
  Baby Hazel: ballerina
  283 keer gespeeld

  Het is tijd voor balletles. Kun jij zorgen dat Baby Hazel niet te laat komt?

 • Eilandprinses: nagelnoodgeval
  Spelen
  Eilandprinses: nagelnoodgeval
  3179 keer gespeeld

  De Eilandprinses van deze medische simulatiegame heeft last van een of andere vreselijke voetschimmel! Kan jij haar voeten een behandeling geven voordat ze een ontspannende pedicure krijgt?

 • Goldie: date met haar liefje
  Spelen
  Goldie: date met haar liefje
  213 keer gespeeld

  Goldie heeft vanavond een date met haar liefje, maar ze heeft ook te kampen met een gezicht vol acne! Kan jij haar helpen om haar puisten uit te knijpen en een paar te gekke outfits voor zichzelf en haar date uit te zoeken? Ze zou je eeuwig dankbaar zijn als je haar een handje helpt in deze online aankleed- en make-overgame.

 • Ellie: vriendjes stelen
  Spelen
  Ellie: vriendjes stelen
  185 keer gespeeld

  Ellie wil haar vriendinnen voor de gek houden door hun vriendjes te stelen in dit wilde aankleedspel. Kun jij haar helpen met het kiezen van de juiste outfit?