Schoonmaakspellen

 • Baby Hazel: toilethygiëne
  Spelen
  Baby Hazel: toilethygiëne
  65 keer gespeeld

  Baby Hazel weet dat goede hygiëne een van de beste manieren is om een gezond te blijven. Help jij haar om het toilet schoon te maken in deze simulatiegame? Het is namelijk erg vies.

 • Baby Hazel: tandverzorging
  Spelen
  Baby Hazel: tandverzorging
  74 keer gespeeld

  Hazel was met haar speelgoed aan het spelen toen ze besloot om in een lolly bijten. Het harde snoep heeft haar tanden flink beschadigd! Het lijkt erop dat ze naar de tandarts moet. Kan jij ervoor zorgen dat alles weer in orde komt in deze schattige medische simulatiegame?

 • Autosalon
  Spelen
  Autosalon
  771 keer gespeeld

  Het is druk in deze autowasserette! Kun jij een handje helpen en de auto's van de klanten wassen? Vergeet niet om de coole dagelijkse beloningen te verzamelen in dit schattige simulatiespel.

 • Superpop: oorarts
  Spelen
  Superpop: oorarts
  485 keer gespeeld

  Zelfs superhelden moeten weleens naar de dokter. Deze heldin heeft een probleem met een van haar oren. Kan jij haar in deze medische simulatiegame een bezoekje brengen bij de dokterspraktijk terwijl ze wordt onderzocht?

 • Eilandprinses: nagelnoodgeval
  Spelen
  Eilandprinses: nagelnoodgeval
  2194 keer gespeeld

  De Eilandprinses van deze medische simulatiegame heeft last van een of andere vreselijke voetschimmel! Kan jij haar voeten een behandeling geven voordat ze een ontspannende pedicure krijgt?

 • Gestippelde meid: geruïneerde bruiloft
  Spelen
  Gestippelde meid: geruïneerde bruiloft
  652 keer gespeeld

  Oh nee! Er is iemand ingebroken in de bankethal en hij heeft de bruiloftreceptie van het gestippelde meisje volledig geruïneerd! Help jij in deze simulatiegame de Franse superheld om snel alles in orde te maken voordat de ceremonie begint? De gewetenloze schuldige heeft een raam kapotgeslagen, de tafels omvergegooid en zelfs de taart geruïneerd!

 • IJsprinses: echte tandartservaring
  Spelen
  IJsprinses: echte tandartservaring
  2083 keer gespeeld

  De IJsprinses vergeet steeds om haar tanden te poetsen en te flossen. Nu heeft ze helaas een paar gaatjes die ze in deze medische simulatiegame moet laten vullen. Ze wacht op je in de tandartspraktijk en hoopt dat jij haar kan helpen.

 • Mijn sprookjeseenhoorn
  Spelen
  Mijn sprookjeseenhoorn
  943 keer gespeeld

  Oh hemel! De stal is echt in een puinhoop veranderd. Een magische eenhoorn kan hier echt niet wonen! Kan jij de boel opruimen en de spinnenwebben wegvegen? Als je klaar bent, kan de eenhoorn ook wel een make-over gebruiken! Je moet haar wassen, haar manen kammen en meer in dit betoverende online spel.

 • Gestippelde meid: thuis bijkomen
  Spelen
  Gestippelde meid: thuis bijkomen
  148 keer gespeeld

  De laatste missie van de gestippelde meid was een gevaarlijke onderneming. Ze heeft een aantal vervelende schurken verslagen, maar wel een paar flinke schrammen opgelopen. Help jij haar in dit medische simulatiespel om er weer bovenop te komen? Ze wil het rustig aan doen en lekker thuisblijven om bij te komen.

 • Baby Hazel: in bad
  Spelen
  Baby Hazel: in bad
  54 keer gespeeld

  Hazel heeft een nieuw broertje. Maak een lekker bad, zodat ze even kan bijkomen van alle stress.

 • Baby Hazel: ballerina
  Spelen
  Baby Hazel: ballerina
  119 keer gespeeld

  Het is tijd voor balletles. Kun jij zorgen dat Baby Hazel niet te laat komt?

 • Baby Hazel: Eye Care
  Spelen
  Baby Hazel: Eye Care
  325 keer gespeeld

  Hazel heeft tijdens het vliegeren wat in haar oog gekregen. Kun jij haar een handje helpen?

 • Baby Hazel: Spa Treatment
  Spelen
  Baby Hazel: Spa Treatment
  248 keer gespeeld

  Hazel wil er extra goed uitzien voor het verjaardagsfeest van haar vriendinnetje. Tijd voor een make-over dus!

 • Strandspa-salon
  Spelen
  Strandspa-salon
  898 keer gespeeld

  Deze fashionista is net bij een exclusief vakantieverblijf aan de kust aangekomen. Kun jij haar helpen om lekker te ontspannen in de luxe spa van deze online simulatiegame? Ze wil graag genieten van het bubbelbad, een pedicure en nog veel meer.

 • Baby Hazel: beenwond
  Spelen
  Baby Hazel: beenwond
  521 keer gespeeld

  O nee! Baby Hazel is gevallen en verkeerd terechtgekomen. Maar met jouw hulp is ze vast zo weer op de been...

 • Princess Pool Party Cleaning
  Spelen
  Princess Pool Party Cleaning
  229 keer gespeeld

 • Make-over voor een restaurant
  Spelen
  Make-over voor een restaurant
  189 keer gespeeld

  Het loopt helemaal uit de hand bij de Rose, een populair restaurant dat deel uitmaakt van dit online simulatiespel. Er zijn een paar asociale klanten langsgekomen en hun hond heeft er een enorme puinhoop van gemaakt! Kan jij de manager van de Rose helpen om de boel snel op te ruimen? Ze wil ook graag nieuwe decoratie aanbrengen in het restaurant en ze kan jouw advies wel gebruiken!

 • Miraculeuze heldin: babybad
  Spelen
  Miraculeuze heldin: babybad
  235 keer gespeeld

  Het is misschien een superheldin, maar het is ook een baby! Kan jij deze dappere dreumes snel even in bad doen in deze online simulatiegame? Ze wil lekker schoon en fris zijn voordat ze aan haar volgende avontuur begint.

 • Dotted Girl: Back Treatment
  Spelen
  Dotted Girl: Back Treatment
  502 keer gespeeld

  Je huiswerk maken én de stad tegen slechteriken beschermen geeft de gemiddelde tienerheldin niet bepaald veel tijd voor een schoonheidsbehandeling. Gelukkig heeft deze een paar uurtjes vrij in Dotted Girl: Back Treatment.

  De beroemde heldin uit Parijs is terug en kan wel wat liefde en aandacht gebruiken in dit meisjesspel. Kun jij het stippenmeisje van haar pukkels en ongewenste haartjes afhelpen? 

  Zoek je gelijksoortige beautyspelletjes? Probeer Baby Hazel: Spa Treatment of Vincy Lip Care.

  Spelbediening 

  • BEWEEG DE MUIS om een item te kiezen.
  • KLIK MET LINKS om het te gebruiken. 

   

 • Gestipte meid: huiddokter
  Spelen
  Gestipte meid: huiddokter
  237 keer gespeeld

  De gestipte meid beleeft een gigantische crisis! Haar bezicht is bedekt met tientallen vreemde bulten en vlekken. Help jij haar in dit medische simulatiespel om er weer vanaf te komen? Ze wil er zo snel mogelijk weer als de oude uitziet!

 • Baby Hazel: hygiëne
  Spelen
  Baby Hazel: hygiëne
  338 keer gespeeld

  Baby Hazel is net uit school gekomen, maar ze moet eerst wat hygiënische manieren leren voordat ze haar fruit mag eten. Kun jij Hazels mam een handje helpen?

 • Evil Queen: Glass Skin Routine
  Spelen
  Evil Queen: Glass Skin Routine
  179 keer gespeeld

  Zelfs vinnige vorstinnen willen er op hun mooist uitzien! Kun jij deze helpen om haar teint te verbeteren in Evil Queen: Glass Skin Routine #influencer?

  Ze is een influencer op haar favoriete social media-app. Haar beste vriendin heeft haar wat schoonheidstips gestuurd, die ze dolgraag uit wil proberen en met haar volgers wil delen in dit cosmeticaspelletje. Kijk wat er gebeurt als ze nieuwe soorten gezichtscrème, make-up en nog veel meer gebruikt. De boosaardige koningin wil er zo mooi en angstwekkend mogelijk uitzien!  

  Dol op make-overspelletjes? Zo ja, help deze stijlvolle meiden dan in deze vergelijkbare spellen. Perfect Girl Creator en Ellie: Get Ready With Me.

  Spelbediening

  • BEWEEG JE MUIS om verschillende beautyproducten te kiezen.
  • KLIK MET LINKS om ze te gebruiken.
 • Baby Hazel verzorgen
  Spelen
  Baby Hazel verzorgen
  482 keer gespeeld

  Voor kinderen zorgen is veel werk. Oefen hier als babysitter van Hazel!

 • IJskoningin: tongendokter
  Spelen
  IJskoningin: tongendokter
  71 keer gespeeld

  Er is de laatste tijd iets geks aan de hand met de tong van de IJskoningin in deze online medische simulatiegame. Ze heeft misschien wel een infectie of een ander probleem. Kan jij er even naar kijken? Ze wacht al op je in de onderzoekskamer.

 • Superpop: missie spoedeisende hulp
  Spelen
  Superpop: missie spoedeisende hulp
  59 keer gespeeld

  Na haar laatste avontuur probeert deze superheldin er weer bovenop te komen. Ze is ernstig gewond geraakt en heeft een enorme snee in haar been. In dit medische simulatiespel wacht ze al op je in spoedeisende hulp. Kun jij haar snee en andere verwondingen behandelen voordat ze geïnfecteerd raken?

 • Badkamer schoonmaken met de ijskoningin
  Spelen
  Badkamer schoonmaken met de ijskoningin
  246 keer gespeeld

  De ijskoningin vindt dat haar badkamer wel een schoonmaakbeurt kan gebruiken en daar heeft ze eigenlijk wel gelijk in. Pak je schoonmaakspullen en ga aan de slag in dit leuke opruimspelletje.

 • Dierensalon: poezen verzorgen
  Spelen
  Dierensalon: poezen verzorgen
  150 keer gespeeld

  Het is weer een drukke dag in deze dierensalon en de wachtkamer zit vol katten! Kan jij ze allemaal lekker in bad doen en ze weer mooi maken in deze schattige simulatiegame?

 • Smerig paleis schoonmaken
  Spelen
  Smerig paleis schoonmaken
  106 keer gespeeld

  Jakkes! Dit paleis is vreselijk vies! Kan jij helpen om een paar kamers op te ruimen in deze simulatiegame? Je kan beginnen met het opbergen van wat spullen in de slaapkamer van de prinses.

 • Koken met Baby Hazel
  Spelen
  Koken met Baby Hazel
  899 keer gespeeld

  Hazel wil nog steeds leren koken. Deze keer maakt ze iets klaar voor haar schattige huisdieren. Kun jij haar helpen en zorgen dat alle stappen goed worden uitgevoerd? Ze moet ook nog naar de supermarkt om alle ingrediënten te kopen. Ga gezellig met Hazel mee in dit gratis online kookspelletje.

 • Miruna's Adventure: Vet
  Spelen
  Miruna's Adventure: Vet
  132 keer gespeeld

  Miruna zou het liefst dierenarts worden. En die kans krijgt ze misschien wel eerder dan verwacht in Miruna's Adventure: Vet

  Haar kat is gewond geraakt tijdens een muizenjacht in haar achtertuin. Help Miruna terwijl zij de verwondingen van haar kattenkind verzorgt. Zo moet ze splinters verwijderen, wonden verzorgen en meer in dit snoezige kattenspelletje.

  Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om een medisch hulpmiddel of ander item te kiezen. 
  • KLIK MET LINKS om het te gebruiken.  

  Nurse Kitten Chan Dress-Up en Tom and Jerry: Mouse Maze zijn nog twee leuke online spelletjes die je kunt uitproberen. 

  Over de spelontwikkelaar

  Dit spel is ontwikkeld door IDEA Studios.

 • Ellie: vriendjes stelen
  Spelen
  Ellie: vriendjes stelen
  84 keer gespeeld

  Ellie wil haar vriendinnen voor de gek houden door hun vriendjes te stelen in dit wilde aankleedspel. Kun jij haar helpen met het kiezen van de juiste outfit?

 • Leuk autootje repareren
  Spelen
  Leuk autootje repareren
  252 keer gespeeld

  Dit autootje is erg leuk ... ten minste, hij was erg leuk. Nu is 'ie er niet zo best aan toe. Kan jij alle schade repareren, hem een goede wasbeurt geven en nog meer werkzaamheden uitvoeren in deze online simulatiegame?

 • Baby Hazel: Sibling Surprise
  Spelen
  Baby Hazel: Sibling Surprise
  155 keer gespeeld

  Hazels nieuwste project: het verzorgen van haar kleine broertje. Heb je even? Ze kan je hulp namelijk goed gebruiken...

 • Baby Hazel: huidverzorging
  Spelen
  Baby Hazel: huidverzorging
  711 keer gespeeld

  Baby Hazel heeft de hele dag in de sneeuw gespeeld. Kun jij haar in een lekker warm bad stoppen zodat ze niet verkouden wordt?

 • Prinsessen met een beugel
  Spelen
  Prinsessen met een beugel
  664 keer gespeeld

  Deze prinsessen hebben een beugel nodig, maar eerst moeten hun gaatjes worden gevuld. Kun jij ze helpen in dit medische simulatiespel?

 • Baby Hazel: aan tafel
  Spelen
  Baby Hazel: aan tafel
  886 keer gespeeld

  Het is bijna etenstijd! Kun jij Baby Hazel helpen met het opruimen van de tafel?