• My New Room
  Spelen
  My New Room
  9642 keer gespeeld

  Richt je favoriete kamer in! Kies meubels, decoraties, kleuren en nog veel meer!

 • Echte bloemenmanicure
  Spelen
  Echte bloemenmanicure
  83 keer gespeeld

  Het is weer een drukke dag in deze nagelsalon. Je eerste klant van vandaag heeft haar handen echt verwaarloosd. Kan jij ze een snelle manicure geven in deze online make-overgame? Je zal de huid moeten hydrateren voordat je de nagels lakt en een grappig bloemenontwerp aanbrengt.

 • Woeste prinses
  Spelen
  Woeste prinses
  37 keer gespeeld

  Dit meisje is eengeboren slechterik maar het is nog steeds uit tussen haar en haar superschurk-vriendje! Ze is vastbesloten om hun relatie nieuw leven in te blazen en een samen met hem het criminele pad te betreden in dit woeste aankleedspel voor meisjes. Verf d'r haar, kies waanzinnige make-up uit en kies de juiste outfit als onderdeel van haar woeste plan om hem terug te winnen.

 • Prinses: zorgen voor babyprinses 2
  Spelen
  Prinses: zorgen voor babyprinses 2
  35 keer gespeeld

  Het is weer een drukke dag in het kasteel waar deze babyprinses een heleboel liefde en aandacht nodig heeft! Kan jij haar in bad doen, te eten geven en nog veel meer in deze online simulatiegame? Haar moeder kan jouw hulp goed gebruiken.

 • Gestippelde meid: geruïneerde bruiloft
  Spelen
  Gestippelde meid: geruïneerde bruiloft
  178 keer gespeeld

  Oh nee! Er is iemand ingebroken in de bankethal en hij heeft de bruiloftreceptie van het gestippelde meisje volledig geruïneerd! Help jij in deze simulatiegame de Franse superheld om snel alles in orde te maken voordat de ceremonie begint? De gewetenloze schuldige heeft een raam kapotgeslagen, de tafels omvergegooid en zelfs de taart geruïneerd!

 • Modetrends geïnspireerd door schurken
  Spelen
  Modetrends geïnspireerd door schurken
  28 keer gespeeld

  Zelfs beroemde schurken houden de nieuwste stijlen en trends bij! Kies je favoriet en help haar om een nieuwe outfit en wat echt slechte accessoires te kiezen in dit prachtige, slechte aankleedspel voor meisjes.

 • Voetendokter
  Spelen
  Voetendokter
  239 keer gespeeld

  Jakkes! Deze patiënten hebben een paar serieuze voetenproblemen! Kan jij deze podoloog helpen om hun wonden en andere aandoeningen te verzorgen in deze grappige medische simulatiegame?

 • My New Room 2
  Spelen
  My New Room 2
  20828 keer gespeeld

  In My New Room 2 zitten nu nog meer coole opties om een heel eigen kamer in te richten!

 • Mama's vriendin: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Mama's vriendin: zwangerschapscontrole
  244 keer gespeeld

  Deze mama en haar beste vriendin, die toevallig ook een superheldin is, staan op het punt om te bevallen! Kan jij ervoor zorgen dat alles goed met ze gaat in deze medische simulatiegame? Ze zijn net bij de dokter aangekomen voor een vlugge controle.

 • Kunstige nagels
  Spelen
  Kunstige nagels
  81 keer gespeeld

  Laat je verbeelding de vrije loop en experimenteer met de verschillende soorten nagellak in deze prachtige nagelsalon. Vergeet alleen niet om je klanten eerst een manicure te geven in dit online make-overspel.

 • Cute Salon
  Spelen
  Cute Salon
  705 keer gespeeld
 • Dove Prom Dolly Dress Up
  Spelen
  Dove Prom Dolly Dress Up
  267 keer gespeeld

  Dove gaat naar het schoolfeest maar ze weet niet wat ze moet aantrekken. Gelukkig heeft ze nog allerlei geschenkdozen vol mooie kleding en accessoires. Open alle dozen en kies samen iets leuks uit in dit coole make-overspel.

 • Modieuze ijskoningin
  Spelen
  Modieuze ijskoningin
  121 keer gespeeld

  Deze koningin is een echte fashionista maar vandaag weet ze niet wat ze aan moet trekken. Neem een kijkje in haar kledingkast en kies een fantastische outfit voor haar uit in dit leuke aankleedspel.

 • Zussen: feest bij het zwembad
  Spelen
  Zussen: feest bij het zwembad
  29 keer gespeeld

  Deze twee hippe zussen organiseren dit weekend een cool feest bij het zwembad maar ze lopen achter op schema. Kun jij ze helpen in dit aankleed- en ontwerpspel voor meiden? Help ze schattige outfits uit te kiezen en alles op orde te krijgen.

 • Schoonmaak van een meidenhuis
  Spelen
  Schoonmaak van een meidenhuis
  113 keer gespeeld

  Het huis van deze bezige meid ligt helemaal overhoop! Kan jij haar helpen om alles op te ruimen en schoon te maken in deze online simulatie- en verstopte objectengame? Ze kan wel een handje hulp gebruiken!

 • Prinses: herinneringen van Hawaï
  Spelen
  Prinses: herinneringen van Hawaï
  0 keer gespeeld

  Deze prinsessen hopen tijdens hun vakantie in Hawaï een paar onvergetelijke momenten te beleven. Help jij ze in dit aankleed- en ontwerpspel om zich klaar te maken? Creëer te gekke outfits die ze mee kunnen nemen. Terwijl ze de eilanden verkennen dragen ze graag kleurrijke badpakken en waanzinnige zomerjurkjes.

 • Ellie: tips voor twee
  Spelen
  Ellie: tips voor twee
  32087 keer gespeeld

  Ellie zit er altijd cool uit. Wat is haar geheim? Ontdek het zelf in dit hippe aankleedspel voor meiden. Maak je samen op voor een dag vol plezier. Ze zal je ook nog wat coole modetips geven terwijl ze ondertussen haar make-up doet en een outfit uitkiest.

 • Toverschool: feestjurk kleermaker
  Spelen
  Toverschool: feestjurk kleermaker
  46 keer gespeeld

  Deze drukke kleermaker moet talloze outfits maken voor het jaarlijkse schoolfeest maar haar atelier is een grote puinhoop. Help haar om snel alle spulletjes bij elkaar te zoeken die ze nodig heeft in dit magische simulatiespel.

 • Ellie de makelaar
  Spelen
  Ellie de makelaar
  920 keer gespeeld

  Ellie wil haar huis opnieuw inrichten omdat ze het binnenkort wil verkopen. Help haar om een mooie outfit te kiezen voordat ze aan het werk gaat in dit leuke aankleedspel.

 • Ellie: tongendokter
  Spelen
  Ellie: tongendokter
  394 keer gespeeld

  Jakkes! Wat is er met Ellie's tong gebeurd? Laten we haar snel naar de dokter brengen in deze medische simulatiegame. Kan jij haar een bezoekje brengen in de onderzoekskamer en erachter komen hoe je die vreemde aandoening moet behandelen?

 • Autosalon
  Spelen
  Autosalon
  72 keer gespeeld

  Het is druk in deze autowasserette! Kun jij een handje helpen en de auto's van de klanten wassen? Vergeet niet om de coole dagelijkse beloningen te verzamelen in dit schattige simulatiespel.

 • Prinsessen: naar school
  Spelen
  Prinsessen: naar school
  7821 keer gespeeld

  Het is maandagochtend en deze prinsessen komen te laat op school. Help ze om heel snel een outfit uit te kiezen in dit online meidenspel.

 • Sprookjesprinses opmaken
  Spelen
  Sprookjesprinses opmaken
  71 keer gespeeld

  Deze lelijke heks wil eigenlijk een prachtige prinses worden. Kun jij haar wens laten uitkomen in dit magische make-overspel? Zoek de juiste ingrediënten, brouw een toverdrank en zorg dat ze op tijd is voor haar afspraakje met de prins.

 • Moeders kamerinrichting
  Spelen
  Moeders kamerinrichting
  665 keer gespeeld

  Deze moeder wil de kamer van haar jonge dochter opnieuw inrichten. Help haar om leuke gordijnen, een heerlijk bed en nog veel meer uit te kiezen in dit aankleed- een decoratiespel.

 • Tuinontwerp
  Spelen
  Tuinontwerp
  51 keer gespeeld

  Deze tuin was eerst prachtig, maar hij is nu een grote puinhoop geworden. Kan jij hem opknappen en weer zoals vroeger later stralen in deze online simulatie- en ontwerpgame?

 • Extreem tandprobleem
  Spelen
  Extreem tandprobleem
  6766 keer gespeeld

  Deze meid heeft de laatste tijd niet goed voor haar tanden gezorgd. Ze heeft kilo's junkfood gegeten en maakt zelfs frisdrankflesjes open met haar tanden! Nu heeft ze een ernstig tandprobleem. Kan jij haar tanden herstellen in deze medische simulatiegame?

 • Handhuiddokter
  Spelen
  Handhuiddokter
  1964 keer gespeeld

  Alle patiënten in deze online medische simulator hebben een ernstig handprobleem. Zou jij ze kunnen helpen? Ze hebben een paar zalfjes nodig en misschien zelfs een manicure!

 • Gestippelde meid: halloween make-up
  Spelen
  Gestippelde meid: halloween make-up
  948 keer gespeeld

  Halloween staat voor de deur maar deze meid loopt volledig achter op schema! Kan jij haar helpen met een snelle make-over terwijl ze bezig is haar puisten uit te knijpen in dit online spel voor meisjes? Het zou ook fantastisch zijn als je zou kunnen besluiten voor welk spooktaculair make-up design ze moet kiezen voordat ze op snoep-of-je-leven gaat.

 • My New Room 3
  Spelen
  My New Room 3
  7257 keer gespeeld

  Ontwerp de kamer van je dromen!

 • Vincy's lipverzorging
  Spelen
  Vincy's lipverzorging
  6107 keer gespeeld

  O nee! Die arme Vincy heeft een infectie op haar lip! Kruip in de huid van haar dokter en help haar zo snel mogelijk in dit medische simulatiespel.

 • Prinsessenvakantie
  Spelen
  Prinsessenvakantie
  7773 keer gespeeld

  Deze prinses gaat een epische reis om de wereld maken. Ze is er alleen nog niet helemaal klaar voor. Kun jij haar helpen met het pakken van haar koffer in dit online spel voor meiden?

 • Who Wore It Better?
  Spelen
  Who Wore It Better?
  335 keer gespeeld

  Kijk terug op enkele van de meest trendy outfits die Ellie en Eliza droegen voor belangrijke aangelegenheden. Wie van de twee zag er het mooist uit? Ontdek het zelf in dit make-overspel.

 • Ellie: herleven in het ziekenhuis
  Spelen
  Ellie: herleven in het ziekenhuis
  324 keer gespeeld

  Ellie zit midden in een ernstige medische crisis die onmiddellijk moet worden opgelost! Ze is nu bij de spoedeisende hulp. Kan jij de dokter helpen om haar weer tot leven te brengen in deze medische simulatiegame?

 • Ruimtemeisje: zwembad
  Spelen
  Ruimtemeisje: zwembad
  624 keer gespeeld

  Dit intergalactische meisje gaat een dagje naar haar favoriete zwembad. Kun jij haar helpen met de voorbereidingen en een leuk zwempak voor haar uitzoeken in dit online spel voor meiden?

 • Trendy brillen ontwerpen
  Spelen
  Trendy brillen ontwerpen
  13 keer gespeeld

  Deze vijf modieuze meiden zijn op zoek naar een nieuwe bril. Kun jij een mooi montuur voor ze ontwerpen in dit aankleed- en designspel? En als je klaar bent, kun je ze ook nog helpen met hun outfits!

 • Echte kapsels: Cleopatra
  Spelen
  Echte kapsels: Cleopatra
  480 keer gespeeld

  Cleopatra heeft haar kapsel flink verwaarloosd! Help haar aan een nieuw kapsel in dit leuke online spel. Maar vergeet niet alle klitten te verwijderen voordat je haar haren knipt.