Liefde-Spelletjes

 • High School Breakup Drama
  Spelen
  High School Breakup Drama
  3760 keer gespeeld

  Cindy heeft zojuist haar vriendje betrapt op het zoenen van een cheerleader! Kun jij helpen om haar gebroken hart te helen in High School Breakup Drama?

  Haar vriendinnen hebben geld ingezameld voor een snelle makeover voor zowel haar als haar kleedkamer in dit liefdesspelletje. Jij kunt je bij hen aansluiten terwijl ze Cindy's tranen drogen, fantastische nieuwe make-up en outfits voor haar uitkiezen, en meer!

  Ellie: Love Trouble en Princesses: Breakup Drama zijn nog twee fantastische makeoverspellen die je kunt spelen. 

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om de items voor Cindy te selecteren. 
  • KLIK MET LINKS om ze te gebruiken.

   

 • Love Balls
  Spelen
  Love Balls
  22086 keer gespeeld

  Deze twee magische ballen zijn stapelverliefd op elkaar. Gebruik al je tekenvaardigheden om ze naar elkaar toe te laten rollen in dit leuke puzzelspel.

  Love Balls is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Miraculous: heldenkusjes
  Spelen
  Miraculous: heldenkusjes
  4645 keer gespeeld

  Ladybug en Chat Noir zijn superhelden en ze willen elkaar dolgraag wat superkusjes geven. Kun jij ze in dit kusspel helpen om samen een romantisch moment te beleven zonder dat Chloé en haar vriendin jaloers worden?

 • Ellie: liefdesperikelen
  Spelen
  Ellie: liefdesperikelen
  2456 keer gespeeld

  Deze twee tieners vinden elkaar heel leuk maar hun vriendin is super jaloers. Kun jij ze helpen om verliefd te worden zonder dat hun vriendin het merkt in dit leuke kusspel?

 • Liefdestest 3
  Spelen
  Liefdestest 3
  40347 keer gespeeld

  Is het echte liefde of blijkt de liefde te zijn bekoeld? Ontdek het zelf via de liefdestest in dit online spel. Voer je naam in en die van je liefde en zie wat er gebeurt.

 • Flirten in de sauna met de zeemeermin
  Spelen
  Flirten in de sauna met de zeemeermin
  5852 keer gespeeld

  Geloof het of niet, maar deze meermin is dol op sauna's. Help jij haar in deze online game om zich klaar te maken voor een ontspannende dag waarin het er romantisch aan toe zou kunnen gaan? De kans is groot dat ze een jongen tegenkomt die weleens een heel goed vriendje zou kunnen zijn.

 • Flirten op school
  Spelen
  Flirten op school
  9202 keer gespeeld

  Deze meid flirt graag met jongens. Hoeveel harten zal je vandaag op school kunnen veroveren? Kijk hoe ze haar verleidingskunsten in de strijd gooit in dit leuke meidenspel. Zorg er wel voor dat de docenten haar niet zien als ze 't opneemt tegen haar even flirterige klasgenoten.

 • Liefdestest 2.0
  Spelen
  Liefdestest 2.0
  52083 keer gespeeld

  Zijn jij en je vriendje of vriendinnetje voor elkaar gemaakt? Ontdek het met deze mystieke machine...

 • Wonderbaarlijke kus op school
  Spelen
  Wonderbaarlijke kus op school
  913 keer gespeeld

  Deze twee superhelden zijn stapelverliefd en hebben zin om even lekker te zoenen. Ze willen alleen niet dat ze worden betrapt door hun klasgenoten. Kun jij ze helpen om hun geheim te bewaren in dit romantische online spel?

 • Love Balls 2
  Spelen
  Love Balls 2
  7964 keer gespeeld

  De verliefde ballen zijn weer bezig! Kun jij ze naar elkaar toe leiden in dit romantische puzzelspel? Let op: het is moeilijker dan je denkt!

 • Emma bedriegt Liam
  Spelen
  Emma bedriegt Liam
  874 keer gespeeld

  Emma wil het uitmaken met Liam, vooral omdat er in haar wiskundeklas een andere leuke jongen zit! Kun jij haar helpen met flirten zonder dat Liam het merkt in dit romantische online spel? De liefde hangt in de lucht!

 • Concurrerende prinsessen
  Spelen
  Concurrerende prinsessen
  9621 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen hebben een oogje op dezelfde jongen. O, jee! Welke van hen wordt zijn vriendin in dit wilde online spel voor meiden? Geef beide prinsessen handige modetips, terwijl ze outfits, accessoires en coole kapsels kiezen die helpen om zijn hart te veroveren.

 • Bruiloft van mijn beste vriendin
  Spelen
  Bruiloft van mijn beste vriendin
  710 keer gespeeld

  De beste vriendin van deze meid staat op het punt te gaan trouwen en iedereen is bezig om alles voor te bereiden voor de grote dag. Help jij ze in dit aankleed- en ontwerpspel ervoor te zorgen dat alles perfect verloopt? Ze moeten hun jurken uitkiezen, hebben nog een manicure nodig en moeten allerlei prachtige decoratiestukken klaarzetten.

 • Eliza's hemelse bruiloft
  Spelen
  Eliza's hemelse bruiloft
  1604 keer gespeeld

  Eliza hoopt dat haar bruiloft hemels wordt. Word lid van haar bruiloftteam en help haar om een geweldige dag voor te bereiden in deze online aankleedgame. Ze moeten de perfecte outfits, make-up en nog veel meer dingen uitkiezen!

 • IJsprinses: geboorte van tweelingen
  Spelen
  IJsprinses: geboorte van tweelingen
  793 keer gespeeld

  Deze prinses heeft niet een, maar twee baby's op komst! Kan jij er in deze medische simulatiegame voor zorgen dat alles klaar staat voor haar grote dag? Ze moet rustig blijven terwijl ze op de ambulance wacht die haar naar het ziekenhuis zal brengen.

 • Gestippelde meid: geruïneerde bruiloft
  Spelen
  Gestippelde meid: geruïneerde bruiloft
  1153 keer gespeeld

  Oh nee! Er is iemand ingebroken in de bankethal en hij heeft de bruiloftreceptie van het gestippelde meisje volledig geruïneerd! Help jij in deze simulatiegame de Franse superheld om snel alles in orde te maken voordat de ceremonie begint? De gewetenloze schuldige heeft een raam kapotgeslagen, de tafels omvergegooid en zelfs de taart geruïneerd!

 • Sprookje versus schurk: Valentijnsdag
  Spelen
  Sprookje versus schurk: Valentijnsdag
  569 keer gespeeld

  Een aantal van je favoriete helden en schurken hebben duidelijk verschillende manieren om Valentijnsdag te vieren. Je kan je vast wel voorstellen dat boosaardige koninginnen en superschurken geen grote fans zijn van de feestdag, terwijl prinsessen en ridders er helemaal dol op zijn. In dit online ontwerpspel ontdek je hun erg unieke kijk op de meest romantische dag van het jaar.

 • Bruiloftdrama
  Spelen
  Bruiloftdrama
  749 keer gespeeld

  Deze jonge bruid stapt vandaag in het huwelijksbootje, maar een van haar vrienden is vastbesloten om alles in de soep te laten lopen! Welke meid wint uiteindelijk het hart van de bruidegom in deze schandalige aankleed- en bruiloftgame?

 • Profiel voor liefdesvinder
  Spelen
  Profiel voor liefdesvinder
  164 keer gespeeld

  Kan jij deze trendy meid helpen om het vriendje van haar dromen te vinden? In deze romantische online game gebruikt ze een dating-app in haar zoektocht naar liefde. Jij mag haar vriendinnen helpen om haar een vlugge make-over te geven en een paar te gekke foto's te maken om op haar profiel te zetten.

 • IJskoningin: relatieperikelen
  Spelen
  IJskoningin: relatieperikelen
  741 keer gespeeld

  De ijskoningin vindt dat zij en haar vriendje Jack uit elkaar zijn gegroeid en daarom wil ze het uitmaken. Kun jij haar advies geven in dit online spel? Help haar met het schrijven van een afscheidsbrief en het vinden van een nieuw vriendje.

 • Bride Dress Up 2
  Spelen
  Bride Dress Up 2
  127 keer gespeeld

  Help deze mooie bruid om er stralend uit te zien tijdens haar trouwdag.

 • IJskoningin: bruiloftskus
  Spelen
  IJskoningin: bruiloftskus
  463 keer gespeeld

  De IJskoningin gaat vandaag trouwen en ze wil graag een vlugge kus voordat de ceremonie begint! Kan jij haar in deze romantische online game helpen om haar bruidegom te kussen zonder dat iemand het ziet?

 • Adam and Eve: Astronaut
  Spelen
  Adam and Eve: Astronaut
  721 keer gespeeld

  In Adam and Eve: Astronaut maakt Adam misschien wel het spannendste avontuur tot nu toe mee! Hij wil de ruimte in, maar daarvoor heeft hij een motor nodig voor zijn gloednieuwe ruimteschip. In dit Adam and Eve-spel help jij deze charmante holbewoner een supergeheime basis te infiltreren en een motor te ontfutselen. 

  Vind je HTML5- leuk? Probeer dan eens Adam and Eve 2 of Tres Conquistadores.

  Bediening

  • KLIK MET DE LINKERMUISKNOP om Adam te besturen. 

  Over de maker 

  Dit spel is gemaakt door de HTML5-gamestudio Functu. Het spel is uitgegeven door Azerion.

 • Prinsessen: Cupido's eerste zoenopdracht
  Spelen
  Prinsessen: Cupido's eerste zoenopdracht
  593 keer gespeeld

  Cupido is op zoek naar een paar potentiële koppels die zijn hulp goed kunnen gebruiken! Ga met hem mee en help ze om verliefd te worden in deze romantische online game. Geniet elk koppel van hun eerste kus, of passen ze uiteindelijk totaal niet bij elkaar?

 • Love Tester Deluxe 2
  Spelen
  Love Tester Deluxe 2
  19408 keer gespeeld

  Zijn jullie voor elkaar bestemd? Het antwoord vind je in de sterren!

 • Liefdesalbum voor stelletjes
  Spelen
  Liefdesalbum voor stelletjes
  345 keer gespeeld

  Dit stelletje is dolverliefd! Ze hebben besloten om hun relatie te vieren door samen een fantastisch fotoalbum te maken. Kan jij ze daarmee helpen in de studio waar ze het eerste portret voor hun foto laten maken? Je mag hun outfits, haarstijl en nog veel meer uitkiezen in deze online aankleed- en ontwerpgame!

 • Hollywoodsterren: tijd om te trouwen
  Spelen
  Hollywoodsterren: tijd om te trouwen
  109 keer gespeeld

  Deze beroemde Hollywoodster staat op het punt om te gaan trouwen! Ze wil voor haar grote dag geen traditionele bruidsjurk aantrekken. Ook wil ze dat haar bruidsmuisjes zelf een paar gave jurken uitkiezen. Kan jij ze allemaal helpen om een te gekke outfit te vinden in deze aankleedgame met bruiloftthema?

 • Pixie: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Pixie: zwangerschapscontrole
  264 keer gespeeld

  Het is tijd voor deze pixie om haar dokter een bezoekje te brengen zodat hij kan controleren of de baby het goed maakt. Kan jij haar dus even onderzoeken in deze magische medische simulatiegame?

 • Baby Hazel: broer en zus
  Spelen
  Baby Hazel: broer en zus
  285 keer gespeeld

  Baby Hazel en baby Matt zijn samen aan het spelen. Kun jij zorgen dat baby Matt niet gaat huilen?

 • Bonnie's verrassingsaanzoek
  Spelen
  Bonnie's verrassingsaanzoek
  0 keer gespeeld

  Bonnie's vriendje wil haar een belangrijke vraag stellen in dit romantische online spel! Kun jij ervoor zorgen dat zijn aanzoek perfect verloopt? Hij moet de maat voor haar ring weten, naar een juwelier en nog veel meer!

 • Love Tester Deluxe
  Spelen
  Love Tester Deluxe
  13691 keer gespeeld

  Ben je verliefd en wil je weten of jullie bij elkaar passen? Vul dan nu jullie namen en verjaardagen in!

 • Prinsessen: stapelverliefd
  Spelen
  Prinsessen: stapelverliefd
  909 keer gespeeld

  Een onwijs knappe jongen is zojuist het lievelingscafé van deze prinsessen binnengelopen. Ze willen allebei zijn hart veroveren in dit romantische aankleedspel. Help ze om de perfecte outfits te kiezen voordat hij naar de bar gaat om nog een latte te bestellen. Welke prinses is bestemd om zijn vriendin te worden?

 • Love Tester
  Spelen
  Love Tester
  236559 keer gespeeld

  Ben je verliefd? Voer twee namen in en kijk of jullie bij elkaar passen.

 • IJskoningin: geruïneerde bruiloft
  Spelen
  IJskoningin: geruïneerde bruiloft
  330 keer gespeeld

  De IJskoningin barst in tranen uit, want iemand heeft haar hele bruiloft geruïneerd! De ontvangsthal is gesloopt, er is niets meer over van de taart en zelfs haar jurk ziet er niet meer uit! Help jij haar in dit simulatiespel om alles in orde te maken voordat haar gasten aankomen? Ze heeft nog tijd genoeg om van haar grote dag een spetterend feest te maken!

 • Sisters: Break-Up Plan
  Spelen
  Sisters: Break-Up Plan
  179 keer gespeeld

  Het vriendje van deze meid heeft zojuist haar hart gebroken. Help jij haar om er overheen te komen? Ze wil absoluut een make-over die haar een compleet nieuwe stijl geeft. Kies dus wat make-up, een paar te gekke outifts en wat gave accessoires voor haar uit in dit online make-over- en ontwerpspel.

 • Geroddel op de middelbare school
  Spelen
  Geroddel op de middelbare school
  540 keer gespeeld

  Rob is net teruggekomen van een lange overzeese reis en nu moet hij alle laatste roddels kennen. Doe met hem en zijn vrienden mee bij het sturen van tientallen berichtjes in deze interactieve verhalengame. Er is meer dan genoeg drama, vooral als Rob ontdekt dat Kristen hem heeft gedumpt voor een andere gozer!