• Bubble Shooter
  Spelen
  Bubble Shooter
  1029912 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Mahjong Quest
  Spelen
  Mahjong Quest
  88751 keer gespeeld

  Kun jij alle stenenparen vinden? Kies dan een richting en probeer de borden op te lossen.

 • Bubble Shooter Classic
  Spelen
  Bubble Shooter Classic
  69482 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • My Dolphin Show 8
  Spelen
  My Dolphin Show 8
  63112 keer gespeeld

  Welkom in dit paradijs voor zeedieren! Deze populaire show bevat maar liefst 126 levels, verspreid over 6 verschillende werelden. Voer ongelooflijke kunstjes uit, zoals donutsprongen en het publiek natspetteren. Je kunt zelfs een doelpunt maken! Speel verschillende minispellen om je dolfijn gemotiveerd te houden. Ben je klaar om samen met je schattige dolfijn in deze waterige wereld te duiken? Veel plezier!

 • Schaakklassieker
  Spelen
  Schaakklassieker
  44610 keer gespeeld

  Het is altijd goed om klassiekers uit de kast te trekken en je uiterste best te doen in Chess Classic, een van de meest populaire bordspellen ooit. Neem het op tegen de computer of een vriend in dit tijdloze vaardigheidsspel.

 • Forest Match
  Spelen
  Forest Match
  38404 keer gespeeld

  Verzamel krachtige boosters terwijl je een schilderachtig bos verkent in dit drie-op-een-rij puzzelspel. Verbind tijdens je avontuur zo snel mogelijk verschillende soorten fruit.

 • My Dolphin Show 7
  Spelen
  My Dolphin Show 7
  37800 keer gespeeld

  Maak je klaar om je nieuwste dolfijnenstunts te laten zien. Je volgende grote show begint zo in het aquarium! </br> </br> IOS <a style="color:#438afe;text-decoration: underline;" href="http://app.adjust.io/mfkxcl?campaign=%7bGamepage-Button%7d&adgroup=%7bMDS7%7d">link</a></br> Google Play <a style="color:#438afe;text-decoration: underline;" href="https://app.adjust.io/4juj4y?campaign=%7bGamepage-Button%7d&adgroup=%7bMDS7%7d">link</a>

 • Classic Solitaire
  Spelen
  Classic Solitaire
  36884 keer gespeeld

  Train je Solitaire-vaardigheden in deze online versie van het klassieke kaartspel. Hoe snel kun jij alle kaarten van tafel spelen?

 • Extreme bubbelschieter 2
  Spelen
  Extreme bubbelschieter 2
  31257 keer gespeeld

  Deze bubbels vallen razendsnel naar de onderkant van het scherm! Kun je ze allemaal laten knallen voordat het te laat is in dit super spannende bubbelschietspel?

 • BomberPengu
  Spelen
  BomberPengu
  25122 keer gespeeld

  Blaas je tegenstander uit de ijsarena, Bomberman!

 • Superstapelaar 2
  Spelen
  Superstapelaar 2
  23503 keer gespeeld

  Kun jij deze vormen op elkaar stapelen?

 • Thrill Rush 5
  Spelen
  Thrill Rush 5
  18522 keer gespeeld

  Je kunt zakken vol geld binnenharken op deze achtbaan maar dat gaat niet zonder slag of stoot. De baan stort keer op keer in en overal zijn gaten. Kun jij deze meid helpen om zo veel mogelijk geld te verzamelen in dit spannende avonturenspel?

 • My Dolphin Show 4
  Spelen
  My Dolphin Show 4
  17508 keer gespeeld

  Het is tijd om Vegas te veroveren, maar zijn je dolfijn en jij er klaar voor?

 • Magische steen 2
  Spelen
  Magische steen 2
  17352 keer gespeeld

  Heb jij de 'magic touch'? Speel nu het vervolg op het populaire drie-op-een-rij spel Magische steen en ontdek het! Tik telkens op stenen van dezelfde kleur en behaal in elk nieuw leven de doelscore. Scoor ervaringspunten door levels te voltooien en speciale vaardigheden vrij te spelen, en geniet van eindeloos magisch combinatieplezier!

 • Mijn ministadje
  Spelen
  Mijn ministadje
  16723 keer gespeeld

  Dit kleine stadje is klaar om flink uit te breiden! Baan je een weg door de stad en verbind alle helmen, zonnepanelen en andere dingen met elkaar in dit drie-op-een-rij-spel. Onderweg kun je handige boosters oppikken.

 • Spelen met vuur 2
  Spelen
  Spelen met vuur 2
  16671 keer gespeeld

  Wie heeft de meeste vuurkracht? Daar kom je alleen maar achter door dit explosieve spelletje te spelen!

 • Bubbels
  Spelen
  Bubbels
  16227 keer gespeeld

  Kan jij al deze bubbels bijhouden? Ze vallen erg snel naar beneden. Doe je uiterste best om ze allemaal met elkaar te combineren en ze te laten klappen in deze spannende bubbelschietgame.

 • Jewel Academy
  Spelen
  Jewel Academy
  16039 keer gespeeld

  3-op-een-rij zoals je het nog nooit hebt gespeeld! Maak rijtjes van edelstenen, activeer speciale power-ups en los puzzels op in dit supercoole nieuwe 3-op-een-rij-spel! En dankzij de talloze levens boordevol actie en juwelen hoef je je voorlopig niet meer te vervelen!

 • Keuken-Mahjong: Klassiek
  Spelen
  Keuken-Mahjong: Klassiek
  15572 keer gespeeld

  In deze keuken worden een heleboel uitdagende puzzels gebakken! Kan jij alle culinaire tegels met elkaar combineren in deze versie van het klassieke bordspel? Vanaf het moment dat je op de speelknop drukt gaat de tijd van start, dus schiet een beetje op!

 • Master Chess Multiplayer
  Spelen
  Master Chess Multiplayer
  15139 keer gespeeld

  Neem het op tegen de computer of een vriend in dit uitdagende schaakspel, maar zorg wel dat je zo snel mogelijk speelt. Hoe langer het duurt voordat je tegenstander schaakmat staat, hoe lager je score!

 • Gold Rush: Treasure Hunt
  Spelen
  Gold Rush: Treasure Hunt
  14077 keer gespeeld
 • Cookie Crush 3
  Spelen
  Cookie Crush 3
  14056 keer gespeeld

  Ga op avontuur in een magisch land vol koekjes en snoepjes in dit uitdagende 3-op-een-rij-spel. Maak rijtjes met de donuts, taartjes en meer en probeer ze allemaal weg te spelen.

 • Troll Face Quest: Video Games 2
  Spelen
  Troll Face Quest: Video Games 2
  13037 keer gespeeld

  Ze dachten dat ze dans waren ontsprongen. Ze hadden het mis! Een nieuwe groep beroemde videogamepersonages staat op het punt om getrolld te worden in dit leuke puzzelspel. Kun je de avonturen van een grafrover saboteren? Of verpest je een volledige dag van een SIM-familie? Er staan je talloze sluwe, uitdagende en doldwaze levels te wachten.

 • Helix Jump
  Spelen
  Helix Jump
  12978 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze verfklodder in leven houden terwijl hij langs deze gevaarlijke toren naar beneden stuitert? De toren valt bijna uit elkaar en bovendien moet je ook nog zien te voorkomen dat de klodder de gele stukken raakt in dit lastige 3D-puzzelspel.

 • Bomb It 7
  Spelen
  Bomb It 7
  12473 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een explosief avontuur? Pak je bommen dan maar en ga aan de slag!

 • Bad Ice Cream 3
  Spelen
  Bad Ice Cream 3
  11665 keer gespeeld

  Break blocks of ice, and eat the fruit to win! Bad Ice-Cream 3 lets you play as vanilla, chocolate, and strawberry frozen treats. You will face hungry animals and monsters in 40 icy levels. Create your own icy barriers for protection!

 • Road Trip FRVR
  Spelen
  Road Trip FRVR
  11297 keer gespeeld

  Deze kleine auto is op een roadtrip, maar de snelweg ligt helemaal overhoop! Kan jij hem terug in elkaar zetten in deze grappige puzzelgame? Je moet een weg vinden rondom obstakels zoals huizen en zelfs bergen.

 • Bomb It 6
  Spelen
  Bomb It 6
  10801 keer gespeeld

  Zet je bommen op scherp en moge de beste bot winnen...

 • FreeCell Classic
  Spelen
  FreeCell Classic
  10594 keer gespeeld

  Stort je op deze traditionele versie van het klassieke solitairspel. Houd de tijd in de gaten terwijl je alle kleuren en nummers met elkaar combineert. Kan jij de hele stok afmaken voordat de tijd op is?

 • IJsjesrebel
  Spelen
  IJsjesrebel
  10524 keer gespeeld

  Dit ijsje houdt zijn hoofd altijd koel. Kun jij hem helpen met het verzamelen van het fruit en het breken van de ijsblokken? Pas alleen wel op voor de hongerige monsters!

 • My Dolphin Show 6
  Spelen
  My Dolphin Show 6
  10156 keer gespeeld

  Ga terug naar het aquarium voor nieuwe sprongen, trucjes en andere te gekke stunts met je dolfijn.

 • Voetchinko
  Spelen
  Voetchinko
  9925 keer gespeeld

  Vul je prijzenkast tijdens dit waanzinnige toernooi waarin pachinko met voetbal wordt gecombineerd.

 • Back to Candyland 5: Choco Mountain
  Spelen
  Back to Candyland 5: Choco Mountain
  9842 keer gespeeld

  Keer terug naar het betoverende Snoepjesland voor een magisch puzzelavontuur op de Chocoladeberg.

 • Mijn auto parkeren 2
  Spelen
  Mijn auto parkeren 2
  9537 keer gespeeld

  Rijden kan iedereen, maar parkeren is een stuk lastiger. Kun jij je auto inparkeren zonder de obstakels te raken?

 • Bomb It 5
  Spelen
  Bomb It 5
  9388 keer gespeeld

  Is jouw robot de ultieme bommenlegger? Er is maar één manier om daar achter te komen...

 • Junglejuwelen
  Spelen
  Junglejuwelen
  8744 keer gespeeld

  In deze mysterieuze tempel liggen allemaal kostbare juwelen verborgen. Kun jij ze met elkaar verbinden in dit 3-op-een-rij-spel? Help de magische aap en verzamel de boosters om extra punten te verdienen.