• Bubble Shooter
  Spelen
  Bubble Shooter
  959200 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Mahjong Quest
  Spelen
  Mahjong Quest
  84267 keer gespeeld

  Kun jij alle stenenparen vinden? Kies dan een richting en probeer de borden op te lossen.

 • Bubble Shooter Classic
  Spelen
  Bubble Shooter Classic
  53898 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • My Dolphin Show 8
  Spelen
  My Dolphin Show 8
  40896 keer gespeeld

  Welkom in dit paradijs voor zeedieren! Deze populaire show bevat maar liefst 126 levels, verspreid over 6 verschillende werelden. Voer ongelooflijke kunstjes uit, zoals donutsprongen en het publiek natspetteren. Je kunt zelfs een doelpunt maken! Speel verschillende minispellen om je dolfijn gemotiveerd te houden. Ben je klaar om samen met je schattige dolfijn in deze waterige wereld te duiken? Veel plezier!

 • Forest Match
  Spelen
  Forest Match
  32648 keer gespeeld

  Verzamel krachtige boosters terwijl je een schilderachtig bos verkent in dit drie-op-een-rij puzzelspel. Verbind tijdens je avontuur zo snel mogelijk verschillende soorten fruit.

 • Extreme bubbelschieter 2
  Spelen
  Extreme bubbelschieter 2
  30816 keer gespeeld

  Deze bubbels vallen razendsnel naar de onderkant van het scherm! Kun je ze allemaal laten knallen voordat het te laat is in dit super spannende bubbelschietspel?

 • Schaakklassieker
  Spelen
  Schaakklassieker
  29702 keer gespeeld

  Het is altijd goed om klassiekers uit de kast te trekken en je uiterste best te doen in Chess Classic, een van de meest populaire bordspellen ooit. Neem het op tegen de computer of een vriend in dit tijdloze vaardigheidsspel.

 • My Dolphin Show 7
  Spelen
  My Dolphin Show 7
  24960 keer gespeeld

  Maak je klaar om je nieuwste dolfijnenstunts te laten zien. Je volgende grote show begint zo in het aquarium! </br> </br> IOS <a style="color:#438afe;text-decoration: underline;" href="http://app.adjust.io/mfkxcl?campaign=%7bGamepage-Button%7d&adgroup=%7bMDS7%7d">link</a></br> Google Play <a style="color:#438afe;text-decoration: underline;" href="https://app.adjust.io/4juj4y?campaign=%7bGamepage-Button%7d&adgroup=%7bMDS7%7d">link</a>

 • Superstapelaar 2
  Spelen
  Superstapelaar 2
  19998 keer gespeeld

  Kun jij deze vormen op elkaar stapelen?

 • Magische steen 2
  Spelen
  Magische steen 2
  17204 keer gespeeld

  Heb jij de 'magic touch'? Speel nu het vervolg op het populaire drie-op-een-rij spel Magische steen en ontdek het! Tik telkens op stenen van dezelfde kleur en behaal in elk nieuw leven de doelscore. Scoor ervaringspunten door levels te voltooien en speciale vaardigheden vrij te spelen, en geniet van eindeloos magisch combinatieplezier!

 • BomberPengu
  Spelen
  BomberPengu
  16812 keer gespeeld

  Blaas je tegenstander uit de ijsarena, Bomberman!

 • Thrill Rush 5
  Spelen
  Thrill Rush 5
  16376 keer gespeeld

  Je kunt zakken vol geld binnenharken op deze achtbaan maar dat gaat niet zonder slag of stoot. De baan stort keer op keer in en overal zijn gaten. Kun jij deze meid helpen om zo veel mogelijk geld te verzamelen in dit spannende avonturenspel?

 • Classic Solitaire
  Spelen
  Classic Solitaire
  15314 keer gespeeld

  Train je Solitaire-vaardigheden in deze online versie van het klassieke kaartspel. Hoe snel kun jij alle kaarten van tafel spelen?

 • Keuken-Mahjong: Klassiek
  Spelen
  Keuken-Mahjong: Klassiek
  15272 keer gespeeld

  In deze keuken worden een heleboel uitdagende puzzels gebakken! Kan jij alle culinaire tegels met elkaar combineren in deze versie van het klassieke bordspel? Vanaf het moment dat je op de speelknop drukt gaat de tijd van start, dus schiet een beetje op!

 • My Dolphin Show 4
  Spelen
  My Dolphin Show 4
  15137 keer gespeeld

  Het is tijd om Vegas te veroveren, maar zijn je dolfijn en jij er klaar voor?

 • Mijn ministadje
  Spelen
  Mijn ministadje
  15043 keer gespeeld

  Dit kleine stadje is klaar om flink uit te breiden! Baan je een weg door de stad en verbind alle helmen, zonnepanelen en andere dingen met elkaar in dit drie-op-een-rij-spel. Onderweg kun je handige boosters oppikken.

 • Jewel Academy
  Spelen
  Jewel Academy
  12403 keer gespeeld

  3-op-een-rij zoals je het nog nooit hebt gespeeld! Maak rijtjes van edelstenen, activeer speciale power-ups en los puzzels op in dit supercoole nieuwe 3-op-een-rij-spel! En dankzij de talloze levens boordevol actie en juwelen hoef je je voorlopig niet meer te vervelen!

 • Spelen met vuur 2
  Spelen
  Spelen met vuur 2
  11689 keer gespeeld

  Wie heeft de meeste vuurkracht? Daar kom je alleen maar achter door dit explosieve spelletje te spelen!

 • Road Trip FRVR
  Spelen
  Road Trip FRVR
  10351 keer gespeeld

  Deze kleine auto is op een roadtrip, maar de snelweg ligt helemaal overhoop! Kan jij hem terug in elkaar zetten in deze grappige puzzelgame? Je moet een weg vinden rondom obstakels zoals huizen en zelfs bergen.

 • Troll Face Quest: Video Games 2
  Spelen
  Troll Face Quest: Video Games 2
  10123 keer gespeeld

  Ze dachten dat ze dans waren ontsprongen. Ze hadden het mis! Een nieuwe groep beroemde videogamepersonages staat op het punt om getrolld te worden in dit leuke puzzelspel. Kun je de avonturen van een grafrover saboteren? Of verpest je een volledige dag van een SIM-familie? Er staan je talloze sluwe, uitdagende en doldwaze levels te wachten.

 • Back to Candyland 5: Choco Mountain
  Spelen
  Back to Candyland 5: Choco Mountain
  9428 keer gespeeld

  Keer terug naar het betoverende Snoepjesland voor een magisch puzzelavontuur op de Chocoladeberg.

 • FreeCell Classic
  Spelen
  FreeCell Classic
  9198 keer gespeeld

  Stort je op deze traditionele versie van het klassieke solitairspel. Houd de tijd in de gaten terwijl je alle kleuren en nummers met elkaar combineert. Kan jij de hele stok afmaken voordat de tijd op is?

 • Bomb It 7
  Spelen
  Bomb It 7
  8943 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een explosief avontuur? Pak je bommen dan maar en ga aan de slag!

 • Gold Rush: Treasure Hunt
  Spelen
  Gold Rush: Treasure Hunt
  8850 keer gespeeld
 • Bomb It 6
  Spelen
  Bomb It 6
  8740 keer gespeeld

  Zet je bommen op scherp en moge de beste bot winnen...

 • IJsjesrebel
  Spelen
  IJsjesrebel
  8542 keer gespeeld

  Dit ijsje houdt zijn hoofd altijd koel. Kun jij hem helpen met het verzamelen van het fruit en het breken van de ijsblokken? Pas alleen wel op voor de hongerige monsters!

 • Voetchinko
  Spelen
  Voetchinko
  8151 keer gespeeld

  Vul je prijzenkast tijdens dit waanzinnige toernooi waarin pachinko met voetbal wordt gecombineerd.

 • Bomb It 5
  Spelen
  Bomb It 5
  7838 keer gespeeld

  Is jouw robot de ultieme bommenlegger? Er is maar één manier om daar achter te komen...

 • Bad Ice Cream 3
  Spelen
  Bad Ice Cream 3
  7482 keer gespeeld

  Break blocks of ice, and eat the fruit to win! Bad Ice-Cream 3 lets you play as vanilla, chocolate, and strawberry frozen treats. You will face hungry animals and monsters in 40 icy levels. Create your own icy barriers for protection!

 • My Dolphin Show 6
  Spelen
  My Dolphin Show 6
  7352 keer gespeeld

  Ga terug naar het aquarium voor nieuwe sprongen, trucjes en andere te gekke stunts met je dolfijn.

 • Cookie Crush 3
  Spelen
  Cookie Crush 3
  7283 keer gespeeld

  Ga op avontuur in een magisch land vol koekjes en snoepjes in dit uitdagende 3-op-een-rij-spel. Maak rijtjes met de donuts, taartjes en meer en probeer ze allemaal weg te spelen.

 • Pool-bubbelschieter
  Spelen
  Pool-bubbelschieter
  7255 keer gespeeld

  Het wordt een dolle boel aan deze pooltafel. Kun jij gelijke ballen koppelen voordat ze alle kanten op schieten in dit leuke bubbelschietspel? Verbind ze op basis van kleur om ze van de tafel te verwijderen voordat het echt uit de hand loopt.

 • Beste klassieke mahjong combinatie
  Spelen
  Beste klassieke mahjong combinatie
  7179 keer gespeeld

  Ben jij pienter genoeg om alle uitdagende mahjong puzzels op te lossen die jou te wachten staan in deze traditionele versie van het klassieke spel? Combineer de stenen zo snel als je kan.

 • Mijn auto parkeren 2
  Spelen
  Mijn auto parkeren 2
  7107 keer gespeeld

  Rijden kan iedereen, maar parkeren is een stuk lastiger. Kun jij je auto inparkeren zonder de obstakels te raken?

 • Sir Jump
  Spelen
  Sir Jump
  7036 keer gespeeld

  Dit mannetje is dol op springen. Geloof het of niet, maar hij springt zelfs over hele bergen...

 • Troll face Quest: TV Shows
  Spelen
  Troll face Quest: TV Shows
  6836 keer gespeeld

  Maak populaire tv-shows het leven zuur in deze nieuwe maffe Troll Face Quest! Het ultieme plaagspel staat bekend om zijn memes en beroepsporten. Het spel is nu terug met een heel nieuw slachtoffer: tv-shows! De Troll Face Quest-franchise is wereldwijd meer dan 50 miljoen keer geïnstalleerd en is de meest succesvolle serie plaagspellen. In Troll Face Quest TV Shows vecht je om trollenkoning van de wereld te worden! Zoek je wezenloos naar aanwijzingen in breinbrekende puzzels en houd je favoriete tv-shows voor de gek! Naarmate je je door verbluffende plaaglevels in Troll Face Quest TV Shows heen worstelt, zul je veel personages en scènes uit diverse drama's, comedy's en andere tv-shows tegenkomen! Netflix en relaxen? Niet vandaag! Of jij houd anderen voor de gek, of zij jou! Met de winter in aantocht verschijnen er steeds meer ondoden die je trollen in plaats van je mensenhersenen opeten! Zet je schrap voor de ultieme trollenstrijd: hijs je in een geel anti-trollenpak en huur een louche advocaat in voor het geval je een snel 'trolgevangenis-vrijkaartje' nodig hebt. Voor je het weet heb je je een weg naar Het Witte Huis geplaagd. Nou maar hopen dat de baas daar gevoel voor humor heeft! De knotsgekke wereld vol maffe puzzels en lijpe verborgen voorwerpen die je op elk level van Troll Face Quest TV Shows tegenkomt, kan je tot waanzin drijven. Zorg dat je het juiste pad vindt en geen knallende koppijn krijgt. Als je ook maar een millimeter toegeeft, weet je zeker dat deze gestoorde, non-stop trollen je zo naar het dichtstbijzijnde gekkengesticht sturen! Maar als je je blijft concentreren en je hoofd koel houdt, versla je deze onaflatende trollen met hun eigen middelen! Maak je dus maar op voor je volgende trollenuitzending. Je bent al bijna live in de lucht!