• Splix.io
  Spelen
  Splix.io
  14021 keer gespeeld

  Stel je voor dat Snake sociaal zou worden... Jij hoeft dat niet te zijn! Verover het bord, blok voor blok, en ontwijk aanvallen van andere live spelers. Lukt het jou om als eerste het hele rooster te veroveren met jouw kleur?

 • Wormate.io
  Spelen
  Wormate.io
  18869 keer gespeeld

  De wormen in dit super bizarre io-spel hebben mega-honger. Bestuur een van de wormen en prop hem vol met lekkernijen zoals donuts en snoep! Kun jij ervoor zorgen dat deze worm groter en sterker dan de andere wormen wordt? Laat hem snel groeien om te overleven en neem het intussen op tegen spelers van over de hele wereld.

 • Agar.io
  Spelen
  Agar.io
  16297 keer gespeeld
 • Slither.io
  Spelen
  Slither.io
  61500 keer gespeeld

  A new version of the super popular game Agar.io is available now! This time with very colorful slithers! Grow as big as you can and block the way of other slithers to kill them.

 • Superhex.Io
  Spelen
  Superhex.Io
  11760 keer gespeeld

  Kun je je cellen opbouwen tot een krachtige zeshoekige basis in dit spannende io-spel? Kijk of je je cellen kan beschermen tegen je vijanden, en verover zoveel mogelijk terrein.

 • Skribbl.Io
  Spelen
  Skribbl.Io
  6132 keer gespeeld

  Neem het op tegen spelers uit de hele wereld in dit leuke en spannende io-spel. Stel je creatieve vaardigheden op de proef en probeer erachter te komen wat andere spelers hebben getekend. Zullen ze jouw tekening kunnen ontcijferen?

 • Agario 3D
  Spelen
  Agario 3D
  2302 keer gespeeld

  Houd je van Agario en 3D-multiplayerspelletjes? Als je antwoord 'ja' luidt, dan is Biome 3D (dat ook wel Agario 3D wordt genoemd) echt iets voor jou! Veel plezier!

 • Survived.io
  Spelen
  Survived.io
  1105 keer gespeeld

  Hoe lang overleef jij wanneer je in de ring stapt van het gevecht dat op jou staat te wachten in dit dodelijke io-spel? Je zult moeten strijden op leven en dood wanneer je andere spelers van over de hele wereld te lijf gaat en vecht om munitie en andere waardevolle bronnen.

 • Wormax.io
  Spelen
  Wormax.io
  9678 keer gespeeld

  Dit epische io-spel is één groot vreetfestijn! Bestuur een glimworm en overleef, overwin en verslind alle tegenstanders.

 • Shellshock.io
  Spelen
  Shellshock.io
  2191 keer gespeeld

  Het valt niet altijd mee om een ei te zijn. Vraag maar aan de eieren in dit waanzinnige driedimensionale io-spel. Ze zijn vastbesloten om elkaar in de pan te hakken. Kun jij de andere eieren uitschakelen of eindig je als omelet?

 • Doblons.io
  Spelen
  Doblons.io
  2224 keer gespeeld

  Vaar in een slagschip en neem het op tegen spelers uit de hele wereld in dit io-spel. Verbouw je schip tot een cool vaartuig door munten te verzamelen, wapens en betere bepantsering toe te voegen en nog veel meer.

 • Piranh.io
  Spelen
  Piranh.io
  1399 keer gespeeld

  Alleen de meest woeste piranha's overleven deze vreetpartij! Jaag op sappige toeristen maar pas op! Talloze andere piranha's zien jou ook als heerlijke kluif in dit verslindende multiplayer .io-spel.

 • Angry Snakes
  Spelen
  Angry Snakes
  4954 keer gespeeld

  In deze arena is er plek genoeg voor al die slangen... of misschien toch niet? Hoe lang houd jij jouw slang in leven in dit uitdagende io-spel? Vermijd de andere glibberende reptielen terwijl je honderden krachtbolletjes inslikt.

 • Bubble Am
  Spelen
  Bubble Am
  3936 keer gespeeld

  Reis af naar een miniatuurwereld vol afschrikwekkende cellen die worden bestuurd door spelers uit de hele wereld. Probeer zo lang mogelijk te overleven door je cel in een machtig beest te veranderen in dit spannende io-spel. Kun jij alle andere cellen oppeuzelen voordat je zelf de klos bent?

 • Mope.io
  Spelen
  Mope.io
  8970 keer gespeeld

  Overleef jij dit leuke io-spel? Help dit schattige muisje op weg terwijl hij voedsel en water verzamelt. Kun jij hem beschermen tegen andere knaagdieren zodat hij groot en sterk kan worden?

 • Snake.is
  Spelen
  Snake.is
  2972 keer gespeeld

  Laat die glimmende slang groeien door zo veel mogelijk gloeiballetjes op te eten! Maar pas op voor de andere slangen (bestuurd door live spelers) in deze online multiplayer-versie van het klassieke slangenspel.

 • Hexar.Io
  Spelen
  Hexar.Io
  2471 keer gespeeld

  Hoeveel grondgebied kun jij veroveren in dit spannende io-spel? Pak zo veel mogelijk land als je kunt en voorkom dat je tegenstanders terechtkomen in de sporen die je achterlaat. Ben jij een echte heerser en overleef jij alle andere spelers?

 • Superspin.io
  Spelen
  Superspin.io
  4427 keer gespeeld

  Kun je je tegenstanders in dit opwindende io-spel verslaan? Neem de controle over een spinner en verzamel power-ups terwijl je tegen spelers van over de hele wereld speelt.

 • Zombs.io
  Spelen
  Zombs.io
  1935 keer gespeeld

  Zombs.io

 • Narwhale.io
  Spelen
  Narwhale.io
  3633 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij in leven blijven in dit chaotische io-spel? Kruip in de huid van een grote walvis en maak je tegenstanders onschadelijk voordat ze jou aanvallen.

 • Flaap.io
  Spelen
  Flaap.io
  1184 keer gespeeld

  Deze dappere vogel en zijn vriendje zijn weer terug. Neem het op tegen spelers uit de hele wereld en zorg ervoor dat de vogel niet tegen pijpen botst in dit spannende io-spel. Hoe lang zal het je lukken?

 • Deeeep Io
  Spelen
  Deeeep Io
  2163 keer gespeeld

  Er gebeuren de meest vreemde dingen in deze virtuele zee. Talloze spelers uit de hele wereld komen samen voor een epische overlevingsstrijd. Eet zo veel mogelijk balletjes en probeer je tegenstanders uit de weg te ruimen door ze op te peuzelen.

 • Moomoo.Io
  Spelen
  Moomoo.Io
  2317 keer gespeeld

  Wie had ooit gedacht dat het leven van een boer zo zwaar zou zijn? Vecht voor hulpmiddelen en neem het op tegen spelers uit de hele wereld in dit doldwaze io-spel. Verzamel stenen, voedsel en hout om een boerderij en wapens te bouwen.

 • Gartic.io
  Spelen
  Gartic.io
  1069 keer gespeeld

  Can you figure out what’s being drawn by the other players in this io game? See if you can win each round as you take turns drawing all sorts of different things.

 • SuperSnake.io
  Spelen
  SuperSnake.io
  2540 keer gespeeld

  Verzamel het eten en zorg dat de slang de muren of zijn eigen staart niet raakt in dit leuke spelletje voor meerdere spelers! Super Snake IO

 • Legions.io
  Spelen
  Legions.io
  53 keer gespeeld

  Strijd als een magiër, ridder of boogschutter in dit spannende retrospel. Zwaai met je zwaard, schiet pijlen af en blaas je vijanden omver met coole bliksemstralen. Hoe lang denk je dat je het overleeft in deze middeleeuwse strijdarena?

 • Nitroclash.io
  Spelen
  Nitroclash.io
  31 keer gespeeld

  Hoeveel doelpunten scoren jij en je teamgenoten in dit spannende io-spel? Stap het voetbalveld op en probeer talloze punten en power-ups binnen te harken.

 • Tribs.io
  Spelen
  Tribs.io
  120 keer gespeeld

  Deze stammen zijn verdeeld in drie verschillende elementen en ze kunnen het niet goed met elkaar vinden. Sterker nog, ze voeren oorlog met elkaar! Met welke stam vecht je in dit snelle io-spel? Jaag vijanden op en vermijd woeste vijanden terwijl je vecht om je stam de krachtigste te maken in het rijk. Verzamel veel magische power-ups en wapens om veilig te blijven.

 • Wilds.io
  Spelen
  Wilds.io
  28 keer gespeeld

  Doe je best om te overleven in dit verslavende online multiplayer-spel, Wild.io! Pas je personage aan of selecteer een willekeurig personage om onmiddellijk aan de actie te beginnen. Kijk uit voor de gigantische monsters!

 • Paku.io
  Spelen
  Paku.io
  349 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een doldwaze vreetpartij! Deze monsters zijn heel hongerig en eten alles wat op hun pad komt, dus ook hun collega's! Hoe lang overleef jij het in dit doldwaze io-spel?

 • Papers.Scissors.Rocks
  Spelen
  Papers.Scissors.Rocks
  114 keer gespeeld

  Het klassieke spel krijgt een heel nieuwe draai. Welk van deze objecten domineert en beheerst dit io-spel? Tijd om dat uit te vinden. Speel je als stuk papier, als schaar of als steen? Spring in de strijd en ontdek welke kant wint.

 • PetriDish.Pw
  Spelen
  PetriDish.Pw
  168 keer gespeeld

  Kun jij over deze kleine wereld heersen? Duik in deze petrischaal en kweek de grootste en meest woeste bacterie. Kun jij andere bacteriën ontwijken en ervoor zorgen dat je het overleeft in dit multiplayer actiespel?

 • Pie.Ai
  Spelen
  Pie.Ai
  128 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij het vol in dit doldwaze vreetfestijn? Eet alle hulpbronnen op en word zo sterk als je kunt in dit chaotische actiespel. Je neemt het op tegen spelers uit de hele wereld dus je zult al krachten nodig hebben.

 • Eat Me.io
  Spelen
  Eat Me.io
  798 keer gespeeld

  Het is eten of gegeten worden in dit schattige io-spel. Overleef jij elke strijd? Kies een paar coole waterstrijders uit en vecht als een woeste piranha of misschien een bommenwerpende zeeschildpad? Maak een keuze... maar denk eerst heel goed na.

 • Happytrailz.io
  Spelen
  Happytrailz.io
  178 keer gespeeld

  Howdy, partner! Klaar om op pad te gaan? In dit uitdagende io-spel moet je paden maken om land te veroveren. Pas alleen wel op dat je paden niet door andere spelers worden geraakt, want dan is het direct over en uit!

 • DrawThis.io
  Spelen
  DrawThis.io
  376 keer gespeeld

  Laat zien hoe goed je kunt tekenen in dit online spel voor meerdere spelers. Kun jij raden wat de andere spelers hebben getekend en herkennen zij jouw kunstzinnige creaties? Daar kom je maar op één manier achter...