Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Pixel Bubbleman.io

Zet je schrap voor een paar epische gevechten in Pixel Bubbleman.io. Lukt het jou om het einde van elke ronde te halen in dit geweldige vechtspelletje?

Je betreedt een stad vol strijders die je graag tot stof zouden willen slaan. Of in dit geval tot kleine gekleurde korrels. Grijp zoveel mogelijk van deze korrels in dit spannende .io-spelletje. Elke korrel maakt je nog groter en sterker!

Hoe speel je Pixel Bubbleman.io?

Pixel Bubbleman.io is een bloedstollend actiespelletje. Versla je tegenstanders en ze veranderen in gekleurde korrels die jou krachtiger zullen maken. Probeer er zo veel mogelijk te verslaan en zorg dat je in leven blijft tot de klok weer op nul staat.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS, HOUD INGEDRUKT EN GEBRUIK DE MUIS om je personage te verplaatsen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze coole online spelletjes ook eens. 

  1. Blob Giant 3D
  2. Among.io
  3. Stickman Vector
  4. Ninja Run

Wie is de maker?

Pixel Bubbleman.io is gemaakt door Bestgames.