Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Among.io

Je bent veiliger als je met velen bent, dus ontdek gauw Among.io en eet zo veel hapjes als je maar kunt! 

In dit voor meerdere spelers wint de speler met de grootste groep klonen. Ren over het schip en verzamel zo veel mogelijk etenswaren om een team van kleinere klonen te spawnen. Je kunt je tegenstanders opeten, hun klonen stelen en deze aan jouw groep toevoegen, maar alleen als jouw team groter is!

Er zijn een aantal boosters en upgrades die je een voordeel geven ten opzichte van de andere spelers in de arena. Je kunt nieuwe skins ontgrendelen en extra muntjes verdienen door verschillende prestaties te behalen. Er zijn ook een heleboel beginklonen, extra doodsbeloningen en coole upgrades voor het standaardpersonage. 

Hoe speel je Among.io?

Verzamel snelheidsboosters om je vraatzuchtige bemanningsleden te snel af te zijn en gebruik schilden om jezelf te beschermen terwijl je grotere groepen aanvalt. Tussen potjes door kun je naar het Upgrade-menu gaan om extra items en andere functies te ontgrendelen. 

Spelbediening

Muis

  • KLIK MET LINKS en SLEEP om je bemanningslid te verplaatsen.

Touchscreen

  • VEEG met je vinger over het scherm en HOU VAST om je bemanningslid te verplaatsen.

Soortgelijke spelletjes

Als je dit avontuurspelletje leuk vond, zijn hier nog meer spelletjes om uit te proberen.

  1. Catac.io
  2. Impostor
  3. Kogama: Escape from Prison

Wie is de maker?

Among.io is gemaakt door Hit Games.