Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Traffic Jam 3D

Maak je klaar om te racen in Traffic Jam 3D! Hopelijk is het niet te druk op de snelwegen en andere rijbanen die je dit coole race spelletje aflegt.

Je zit aan het stuur van een kleine elektrische auto als je begint in Career Mode of gewoon even een korte rit wilt maken. Je kunt onderweg munten verdienen om je auto te upgraden, of spaar door om grotere en krachtigere voertuigen te kopen. Alleen met de beste wagens kun je de hoogste snelheden bereiken.

Scheur door steden of over de afgelegen wegen die door het woestijnlandschap lopen in dit auto spelletje. Er zijn verschillende uitdagingen die je kunt uitproberen. Maar kijk uit! Er is veel verkeer op de weg waardoor je niet altijd even hard kunt rijden zonder ongelukken. Kijk goed voor je uit en ontwijk allerlei andere weggebruikers, van limousines tot grote vrachtwagens.

Hoe speel je Traffic Jam 3D?

Maak een testrit of doe mee aan een aantal verschillende racewedstrijden in dit mooie 3D spel. Er zijn allerlei voertuigen die je kunt vrijspelen, upgraden en aanpassen. Overal waar je komt krijg je met het verkeer te maken. Doe je best om de andere voertuigen te ontwijken en zorg dat je nergens tegenaan botst!

Spelbesturing

  • GEBRUIK DE PIJLTJESTOETSEN om te sturen
  • Druk op C om de camerahoek te veranderen
  • Druk op N om te versnellen met een Nitro Boost.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een aantal coole spelletjes om te spelen:

  1. Drift Cars
  2. Moto X3M
  3. Highway Bike Racer
  4. Madalin Stunt Cars 2

Wie is de maker van Traffic Jam 3D?

Traffic Jam 3D is ontwikkeld door Great Games.