Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Driftauto's

Laat je rij- en driftvaardigheden zien in Drift Cars. Verdien nieuwe racewagens en ontdek alle circuits in dit pakkende racespel!

Hoe speel je Drift Cars?

Het doel van dit driftspelletje is om een rondje op het circuit zo snel mogelijk te voltooien. Je kunt zo veel driften als je wilt, maar houd de klok in de gaten! Op het einde van het level verdien je in-game geld gebaseerd op je resultaat, dus zorg dat je succesvol drift en het einde van het circuit heelhuids bereikt.

In de shop kun je nieuwe auto’s kopen met het geld dat je op de racebaan verdiend hebt. Ook kun je daar de wagens die je hebt aanpassen. Verander bijvoorbeeld de kleur van de wielen en de rook. Je kunt in totaal twaalf raceauto’s vrijspelen en vijf verschillende circuits ontdekken.

Tips voor Drift Cars

Dit racespelletje kan best moeilijk zijn. Zorg dat je op het asfalt blijft, want dan kun je je snelheid beter beheersen. Als je van de weg af drift, krijg je ook penalty-seconden die opgeteld worden bij je eindtijd. Probeer dus op tijd te remmen en niet te snel te rijden in stukken met veel bochten.

Meer games zoals Drift Cars

Als je dit autospel leuk vindt, check dan vooral even onze pagina met andere racegames. Ook hebben we een speciale selectie driftspelletjes die op Drift Cars lijken.

Wie heeft deze game ontwikkeld?

Drift Cars is gemaakt door JulGames.

Wanneer is Drift Cars uitgekomen?

Dit racespelletje is in december 2018 uitgebracht.